y

GALATEIA EPISODIA 16-17-18-19-20

 

Γαλάτεια επεισόδιο 16
Ο Πετρής με τον Πολυδεύκη διανυκτέρευσαν στη Μόρφου. Πριν φύγουν για το χωριό, περνούν για μια τελευταία εξέταση της Αντρονίκης... Η Μαριγώ αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση της Πολύμνιας για μερική απασχόληση στο αρχοντικό. Η Ερατώ φοβάται μήπως ο γιος της εγκατασταθεί μόνιμα στη Μόρφου, ενώ ο Μουχτάρης παρουσιάζει στο χωριό, τον Άγγλο υπεύθυνο του μεταλλείου. Επικίνδυνα σχέδια καταστρώνει ο Αντζουλής σε βάρος της Γαλάτειας, ενώ ο Στεφανής και η Φανούλα προβληματίζονται για το μέλλον τους. Παράλληλα η Φλουρεντζού νιώθει μεγάλη χαρά, για μιαν απόφαση της Ρίτας.
Γαλάτεια επεισόδιο 17
Ο Αντζουλής παρακολουθεί από κοντά το σπίτι που μένει η Γαλάτεια στην Μόρφου, γίνεται όμως αντιληπτός από την Αντρονίκη κι αναγκάζεται να προβάλει διάφορους ισχυρισμούς για να δικαιολογηθεί. Η Φανούλα βρίσκεται στο καμπαρέ στη Λεμεσό, προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρο της να γίνει τραγουδίστρια.Ο ερχομός της, αναγκάζει την Ρίτα να ακυρώσει την απόφαση της, να εγκαταλείψει τον Αντζουλήν, ενώ η Φλουρεντζού ανάστατη ψάχνει την εγγονή της. Ο Στεφανής είναι στο μαύρο του το χάλι κι ο Πετρής του συμπαραστέκεται. Παράλληλα η Μαριγώ έρχεται σε σύγκρουση με τον Καράγιωρκη.
Γαλάτεια επεισόδιο 18
Ο Πετρής πηγαίνει στην Μόρφου να δει την Γαλάτεια μαζί με τον Πολυδεύκη και την Πολύμνια. Η Ερατώ ανησυχεί πως ο Πετρής θα παρατήσει το ιατρείο στο χωριό και θα ανοίξει άλλο στου Μόρφου. Η οικογένεια του Χαμπή είναι ανάστατη γιατί ο Στεφανής λείπει από το προηγούμενο βράδυ. Ανήσυχη είναι και η Φλουρεντζού και ξαναπηγαίνει στην Λεμεσό!Η Αντρονίκη εξακολουθεί να μην αισθάνεται καλά κι η Πολύμνια μένει στην Μόρφου μαζί τους. Ο Καράγιωρκης κατηγορεί την Μαριγώ πως είναι κλέφτρα όταν χάνει ένα πολύτιμο ρολόι.
Γαλάτεια επεισόδιο 19
Η Φλουρεντζού έχει την εγγονή της τέσσερις μέρες κλειδωμένη για να μην επιστρέψει στη Λεμεσό, ενώ η Φανούλα προσπαθεί να πείσει την γριά και τον Στεφανή ότι δεν θα ξαναφύγει. Η Αννέττα δέχεται πιο τολμηρή επίθεση από τον Μουχτάρη, που αναγκάζει τον Στεφανή να επέμβει. Η Πολύμνια ετοιμάζεται να επιστρέψει στο αρχοντικό χωρίς να ξέρει ότι αφήνει την Γαλάτεια και την Αντρονίκη κάτω από τα άγρυπνα βλέμματα του Νεοκλή και του Αντζιουλή που τις παρακολουθούν...
Γαλάτεια επεισόδιο 20
Ο Πετρής επισκέπτεται την Γαλάτεια στη Μόρφου. Ο Johnny, ο Άγγλος που θα λειτουργήσει το μεταλλείο έρχεται στο χωριό και ψάχνει εργάτες. Ο Καράγιωρκης κι ο Αντζουλής παίρνουν ειδοποίηση από το δικαστήριο ότι η δίκη για τα χωράφια της Μαριγώς θα είναι σε δεκαπέντε μέρες. Η Φλουρεντζού βλέπει την Φανούλα στην Λεμεσό και εκπλήσσεται για την αλλαγή της. Η Ερατώ εκνευρίζεται με τον Πετρή γι αυτή του την επίσκεψη. Ο Αντζουλής βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για τη Γαλάτεια με σκοπό να εκβιάσει τον Καράγιωρκη...

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget