y

DIDYMA FEGGARIA 140-141-142 2 kyklos



Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 140
Σε αυτό το επεισόδιο ο Στέργιος μαζί με την Ελισάβετ κανονίζουν μια έκπληξη για την Αγάπη και μέσα σε αυτό το κόλπο θα βάλουν και την κόρη της Αγάπης τη μικρή Λένια. Η Σίλα είναι ιδιαίτερα θλιμμένη που ο Δημήτρης δείχνει άφαντος όλη τη νύχτα και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να την πιάσουν μεγάλοι πόνοι και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο!Η Αλίκη κάνει μία ερώτηση στον Παύλο που αφορά την υγεία του και του απαιτεί να μάθει όλη την πραγματική αλήθεια για το τι συμβαίνει . Η Αμαλία μαζί με τον Αντώνη Παπάζογλου περπατούν αμέριμνοι στο δρόμο όταν ξαφνικά μπροστά τους εμφανίζεται ο Ορέστης και χωρίς καμία δικαιολογία αρπάζει τον Αντώνη και πλακώνονται στο ξύλο. Αυτό δείχνει ότι αυτοί οι δύο άντρες έχουν κάποια μυστικά και λογαριασμούς που δεν έχουν λυθεί από το μακρινό παρελθόν.Ο Βαγγέλης παθαίνει σοκ όταν βλέπει τη Λαμπρινή να είναι στο γραφείο του Παύλου και έχει τα λεφτά στο χέρι της. Εμβρόντητος την κατηγορεί ότι είναι μία κλέφτρα και ότι πάει να τα πει όλα στον Παύλο.Την ίδια ώρα η Μάρθα θα βρει την Αγάπη και εκεί θα της ανακοινώσει ακόμα ένα μεγάλο ψέμα για να καταφέρει και να την χωρίσει ολοκληρωτικά από τον Φίλιππο.
Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 141
Σε αυτό το επεισόδιο η Μάρθα συναντά την Αγάπη και την γεμίζει ψέματα ότι εκείνη με τον Φίλιππο είχαν παράλληλη σχέση. Την ίδια ώρα η Αμαλία έχει μεταφέρει τον Αντώνη Παπάζογλου στο σπίτι της για να τον περιθάλψει ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε από τον Ορέστη. Την ίδια ώρα η Λαμπρινή λέει στον Βαγγέλη να πάνε να βρουν αυτούς που ανακάλυψαν τα αρχαία στο οικόπεδο του και να τους λαδώσουν για να ξεχάσουν μια και καλή το γεγονός.Ο Ορέστης λέει στον Στέργιο τι πραγματικά συνέβη με την δολοφονία του πατέρα του. Ο Παύλος ανακαλύπτει ότι το χρηματικό ποσό που εκλάπη από το γραφείο του επιστράφηκε εντελώς μαγικά. Λίγο μετά ο Παύλος βλέπουμε ότι βρίσκεται στο γραφείο του για να προσλάβει τον Ορέστη.Το ίδιο βράδυ βλέπουμε ότι στο σπίτι του Στέργιου θα κάνουν ένα πάρτι έκπληξη στην Αγάπη για τα γενέθλια της. Δυστυχώς όμως η Αγάπη θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη! Στο σπίτι θα πάει και η αδερφή της η Ελισάβετ μίας και την κάλεσε η κόρη της η Λένια για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια της μητέρας της!
Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 142
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι η Ελισάβετ μαζί με την Αγάπη θα γιορτάσουν και οι δύο χαρούμενες τα γενέθλια τους και πλέον φαίνεται ότι όλα μοιάζουν ιδανικά ανάμεσα στις δίδυμες αδερφές. Φαίνεται ότι έχουν ξεπεράσει το άσχημο παρελθόν και πλέον είναι αγαπημένες και σβήνουν παρέα τα κεράκια από την τούρτα που ήταν για εκείνες.Η Αλίκη μαζί με τη Μαρουσώ αντιλαμβάνονται ότι η Αγάπη και ο Φίλιππος πλέον δεν είναι ζευγάρι παρά το γεγονός ότι οι ίδιες ήταν σύμφωνες με αυτή την σχέση! Η Αγάπη εξακολουθεί να ζει συμβατικά μαζί με τον Στέργιο. Την ίδια στιγμή η Αγάπη θα πάρει την απόφαση να πάει να επιστρέψει το δώρο που της έκανε ο πατέρας της, μιας και κατάλαβε ότι ακριβώς το ίδιο δώρο πήγε και το πρόσφερε και στην Ελισάβετ. Λίγο αργότερα θα πάει στο σπίτι της Μάρθας για να της εξηγήσει τι πραγματικά συμβαίνει με τον Φίλιππο, αλλά βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη.Η έκπληξη θα είναι τόσο ικανή που θα την εξαγριώσει, μιας και βλέπει την Μάρθα με τον Φίλιππο να τρώνε τετ-α-τετ!

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget