y

ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 49-50-51-52-53-54-55-56-57



Kara Sevda Επεισόδιο 49, Δευτέρα 15/8/16, 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 49
Παρόλο που η οικογένεια του Οζάν και ειδικά η Βιλντάν δείχνουν αποφασισμένοι να πολεμήσουν τη Ζεϊνέπ, εκείνη αισθάνεται ότι παίρνει την εκδίκησή της. Η Νιχάν και ο Κεμάλ συναντιούνται στο μυστικό τους μέρος και προσπαθούν να χωνέψουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Η Λεϊλά θα προσπαθήσει να πείσει τον Κεμάλ πως η αδερφή του τον χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ.
Kara Sevda Επεισόδιο 50, Τρίτη 16/8/16, 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 50
Η Νιχάν δεν πείθεται πως η Ζεϊνέπ είναι στ'αλήθεια ερωτευμένη με τον αδερφό της, ενώ την ίδια ώρα η Ασού μαθαίνει πως ο γάμος είναι μια καλοστημένη παράσταση και βρίσκει τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν. Όταν βρεθεί μπροστά στη Ζεϊνέπ θα την κατηγορήσει, εκείνη όμως θα υποσχεθεί ότι δεν θα επιτρέψει στον Εμίρ να πληγώσει τον Κεμάλ.
Kara Sevda Επεισόδιο 51, Τετάρτη 17/8/16, 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 51
Η Ζεϊνέπ βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Σαλίχ, εκείνος όμως της ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να την φιλοξενήσει. Με την αποχώρηση της Ζεϊνέπ, ο Οζάν παθαίνει κρίση και νοσηλεύεται, ενώ όλη η οικογένεια σπεύδει στο πλευρό του. Ο Εμίρ εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να παραστήσει τον αφοσιωμένο οικογενειάρχη.
Kara Sevda Επεισόδιο 52, Πέμπτη 18/8/16, 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 52
Η Ζεϊνέπ αναγκάζεται να επιστρέψει στην οικία των Σεζίν και στο πλευρό του Οζάν, που δείχνει σημάδια βελτίωσης, ο Εμίρ όμως δεν παύει να την παρενοχλεί. Η Λεϊλά δείχνει ψύχραιμη σχετικά με το θέμα του πλειστηριασμού και καθησυχάζει τον Κεμάλ, εκείνος όμως ζητάει να μάθει λεπτομέρειες για τους πλειοδότες.
Kara Sevda Επεισόδιο 53, Παρασκευή 19/8/16, 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 53
Κατόπιν πίεσης, ο Κεμάλ υπόσχεται στην Κάρεν ότι θα εντοπίσει και τον άντρα της, με την προϋπόθεση πως κι εκείνη θα μιλήσει και θα πει όλα όσα γνωρίζει για εκείνη τη βραδιά. Η Κάρεν υπόσχεται και οδηγείται σε ένα ασφαλές μέρος. Ο κλοιός σφίγγει γύρω απ'τον ανυποψίαστο Ταρίκ που δέχεται με προθυμία να κρατά επάνω του το όπλο που του προσφέρει ο Εμίρ.
Kara Sevda επεισόδιο 54 22/8/16 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 54
Ο Ταρίκ πέφτει στην παγίδα του Εμίρ και πυροβολεί την Κάρεν. Αφού συνειδητοποιεί τι έκανε σπεύδει στον Εμίρ για να ζητήσει προστασία, κι εκείνος φυσικά δέχεται να τον καλύψει με το αζημίωτο. Η Νιχάν και ο Κεμάλ αποχωρούν αποκαρδιωμένοι απ'την σκηνή του εγκλήματος έχοντας πια χάσει κάθε τους ελπίδα.
Kara Sevda επεισόδιο 55 23/8/16 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 55
Η Βιλντάν τηλεφωνεί στο περιοδικό και απαιτεί να μάθει για ποιο λόγο αθέτησαν την υπόσχεσή τους και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες του Οζάν με τηΖεϊνέπ. Ο Οντέρ θα προσπαθήσει να την συνετίσει, εκείνη όμως είναι ανένδοτη. Την ίδια ώρα, η Ζεϊνέπ παριστάνει την έκπληκτη σε πλήρη αρμονία με τον Οζάν, ενώ ο Εμίρ θα κάνει τα πάντα για να την ξεσκεπάσει.
Kara Sevda επεισόδιο 56 24/8/16 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 56
Όπως όλα δείχνουν, κατόπιν απειλής του Εμίρ, ο σύζυγος της Κάρεν ομολογεί τη δολοφονία της και κρατείται στο τμήμα, παρόλο που όλοι γνωρίζουν πως είναι αθώος. Την ίδια ώρα πλησιάζει η μέρα της δεξίωσης και ο Οζάν για χάρη της γυναίκας του προσπαθεί να προσεγγίσει τους γονείς της, προκειμένου να παραβρεθούν κι εκείνοι.
Kara Sevda επεισόδιο 57 25/8/16 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 57
Η δεξίωση φτάνει στο τέλος της και η Ζεϊνέπ προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει τον Οζάν. Η Νιχάν και ο Κεμάλ αντιλαμβάνονται ότι είναι αδύνατο να μείνουν ο ένας μακριά απ'τον άλλο και πως ό,τι και να κάνουν οι καταστάσεις τούς κρατούν δέσμιους. Ο Τουφάν ενημερώνει τον Εμίρ πως ο Κεμάλ γνωρίζει για την ύπαρξη του εκβιαστή.
Kara Sevda επεισόδιο 58 26/8/16 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 58
Ο Ταρίκ συναντά τηΖεϊνέπ έξω απ'την έπαυλη των Σεζίν. Η κοπέλα θα προσπαθήσει να του μιλήσει, εκείνος όμως ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι η αδερφή του παντρεύτηκε κρυφά απ'όλους. Η Νιχάν δεν θα καταφέρει να ειδοποιήσει εγκαίρως τον Κεμάλ πως κινδυνεύει, ενώ την ίδια ώρα εκείνος ανακαλύπτει ότι ο Χακί Μπέη είναι άρρωστος.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget