y

Imperio 6-7-8-9-10



Imperio-epeisodio-6-7-8-9-10 Imperio επεισόδια 6-7-8-9-10
Imperio epeisodio 6
Ο Χοσέ Αλφρέντο εξοργίζεται με την παρουσία της Μαρία Μάρτα στο καταφύγιο του. Ο Χοάου Λούκα υποφέρει, γιατί η οικογένεια του καθυστερεί να τον βγάλει από τη φυλακή. Η Ιλέιν σκέφτεται τον Χοσέ Αλφρέντο, ενώ εκείνος παραδέχεται στη γυναίκα του ότι έχει ερωμένη.

Imperio επεισόδιο 7
Η Μαρία Μάρτα παρακολουθεί τον Χοσέ Αλφρέντο. O Ελιβάλντο συνελήφθη και η Χριστίνα τρέχει στο αστυνομικό τμήμα. Ο Χοάου Λούκα είναι τρομοκρατημένος, γιατί τον εκφοβίζουν οι συγκρατούμενοι του στη φυλακή. Η Κόρα καλεί ασθενοφόρο για την μισοπεθαμένη αδελφή της.

Imperio επεισόδιο 8
Ο Φερνάντο φθάνει ακριβώς τη στιγμή που η Χριστίνα είναι έτοιμη να διαβάσει την υποτιθέμενη επιστολή της Ιλέιν. Η Μαρία Κλάρα και ο Ενρίκο έκλεισαν την ημερομηνία του γάμου τους. Η Κόρα σκανδαλίζει κατά τη διάρκεια της κηδείας της αδελφής της.

Imperio επεισόδιο 9
Η Χριστίνα είναι προβληματισμένη με το περιεχόμενο του άλμπουμ της μητέρας της. Ο Ελιβάλντο μεταφέρεται στη φυλακή. Η Λορέιν εκβιάζει τη Μαρία Μάρτα. Ο Ενρίκο αποφασίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου του.Την Ερρίκα στέλνει ο Τεό ώστε να ερευνήσει την υπόθεση που αφορά τον πρωτότοκο γιο του Χοσέ

Imperio επεισόδιο 10
Η Χριστίνα αποφασίζει να πάει στην εταιρεία να μιλήσει με τον Χοσέ Αλφρέντο ύστερα από την παρότρυσση της Κόρα. Έναν καλό δικηγόρο ψάχνει ο Ορβιλ αφού η αστυνομία ανακαλύπτει πλαστά έγραφα στο υπουργικό γραφείο..

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget