y

i prwti kyria 6-7-8-9-10



i-prwti-kyria-epeisodio-6-7-8-9-10 Η πρώτη κυρία (Primera Dama ) επεισόδια 6 - 7 - 8 - 9 - 10

Η πρώτη κυρία επεισόδιο 6
Η Παλόμα φεύγει από το θέατρο του Αννίβα για να μην τη βρει η μητέρα της. Η Άννα Μιλένα ανακοινώνει στα παιδιά της την απόφαση της να επιστρέψει στο κολέγιο. Ο Αννίβας λέει στην Παλόμα ότι είναι καλεσμένοι για δείπνο στο σπίτι του Σανταντέρ

Η πρώτη κυρία επεισόδιο 7
Παλόμα απολαμβάνει την πρώτη μέρα της στο σπίτι των Σανταντέρ σαν να είναι παιδί. Δεν φανταζόταν πως θα είναι στο σπίτι του άντρα που την ενδιαφέρει, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Αννίβας και ο Μαριάνο τσακώνονται λόγω της Παλόμα

Η πρώτη κυρία επεισόδιο 8
Στο σπίτι του Μαριάνο πηγαίνει η Κριστίνα και δε θα αργήσει να γίνει το αναπόφευκτο. Την Παλόμα κολακεύει ο Αδόλφος. Η Παόλα λέει στην Εστρέλα να ανοίξει ένα εστιατόριο, αφού είναι περιζήτητη η μαγειρική της.

Η πρώτη κυρία επεισόδιο 9
Η Παλόμα είναι πολύ στεναχωρημένη, αφού θα δει ότι κάποιοι φίλοι του Λεονάρντο έχουν βραχεί εξαιτίας της. Με τον Φεντερίκο είναι έξω φρενών η Λουτσιάνα γιατί βγήκε με τη σύζυγό του. Τα πράγματα για την Παλόμα δεν πάνε καθόλου καλά.

Η πρώτη κυρία επεισόδιο 10
Εξαγριωμένη είναι η Παόλα, αφού ο Φεντερίκο δε θέλει να κάνουν μαζί ένα μωρό. Η Παλόμα είναι πολύ στεναχωρημένη, αφού έχει αποτύχει ως βοηθός της Άννα Μιλένα. Ο Μαριάνο δίνει συμβουλές στην Άννα Μιλένα να πάει και να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget