y

Ragismenes kardies 129-130-131-132-133 Paramparça gr subs



Paramparça greek subs Σειρά Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδια 129, 130, 131, 132, 133 Β' Κύκλος
ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 129-130-131-132-133 Β' Κύκλος Ragismenes kardies

Τζιχάν και Ραχμί καλύπτουν με τις καταθέσεις τους τη Χαζάλ, η οποία τελικά αφήνεται ελεύθερη, ενώ οι ίδιοι οδηγούνται στη φυλακή. Ο Χαρούν απολαμβάνει τον θρίαμβό του.Τζιχάν, Ραχμί και Χαζάλ συλλαμβάνονται για τη δολοφονία του Τεομάν και ανακρίνονται πιεστικά από τους αστυνομικούς… Πίσω από τη σύλληψή τους βρίσκεται ο Χαρούν, ο οποίος καιρό τώρα συγκέντρωνε στοιχεία για τις συνθήκες του θανάτου του νεαρού, ο οποίος έβγαινε με τη Χαζάλ… Η Γκιουλσερέν πληροφορείται το δυσάρεστο νέο από την Ντεριά, ενώ εργάζεται στο κατάστημα, και λιποθυμά!
Όταν τη συνεφέρουν, τα παρατάει όλα και τρέχει στο αστυνομικό τμήμα για να είναι κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα… Περιμένει με τις ώρες υπομονετικά να μάθει κάποιο νέο για τον Τζιχάν και τη Χαζάλ. Από τη μεριά της, η Νπλάρα ακολουθεί μεν με τον γιο της, Οζάν, το περιπολικό που μεταφέρει στο αστυνομικό τμήμα τον Ραχμί, όταν όμως βρίσκεται αντιμέτωπη με τις φωτογραφικές και τηλεοπτικές κάμερες κάνει μεταβολή και φεύγει. Επιλέγει την απομόνωση στην έπαυλη, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους δημοσιογράφους. Παρακολουθεί τις εξελίξεις από την τηλεόραση, έχοντας μάλιστα στο πλευρό της την Τζαντάν…
Παρά την πολύωρη ανάκριση στην οποία υποβάλλεται, ο Τζιχάν δεν λέει την αλήθεια για τη μοιραία βραδιά που σκοτώθηκε ο Τεομάν, θέλοντας να προστατεύσει την τιμή της Χαζάλ.Όταν ο δικηγόρος του, ο Γιλνπρίμ το μαθαίνει, τον συμβουλεύει να πει την αλήθεια, γιατί δεν κινδυνεύει μόνο ο ίδιος αλλά και ο όμοιος του. Όμως ο Τζιχάν είναι αποφασισμένος και του απαντά: «Ποια εταιρία αξίζει περισσότερο από την τιμή και την αξιοπρέπεια της κόρης μου;». Του ξεκαθαρίζει έτσι τις προθέσεις του, ώστε και ο ίδιος να προσαρμόσει ανάλογα την υπερασπιστική του γραμμή. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να κρύψει την ύπαρξη το βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξει της Χαζάλ και του θύματος, κι ας αποδεικνύει περίτρανα τη δική του αθωότητα.
Μετά τις ανακρίσεις τους, Τζιχέ και Ραχμί μεταφέρονται στη φυλακή. Αντίθετα, η Χαζάλ αφήνετε ελεύθερη και πέφτει ανακούφισμενη στην αγκαλιά της Γκιουλσερέ που τη συνοδεύει στο σπίτι για ξεκουραστεί και να ηρεμήσει.H δικαστική αυτή περιπέτεια τoy Τζιχάν έχει κι ένα θετικό: τον φέρνει ξανά κοντά με τον γιο του. Ο Οζάν παραμερίζει τους εγωισμούς και σπεύδει να συμπαρασταθεί στον πατέρα του. Ύστερα από καιρό παραμερίζουν τις διαφορές τους και έχουν μια ζεστή κουβέντα, έστω κι αν τους χωρίζουν τα κάγκελα της φυλακής. Ο Τζιχάν ζητά από τον Οζάν να είναι κοντά στη μητέρα και στις αδελφές του. Η σύλληψη του μεγαλοεπιχειρηματία Τζιχάν Γκιουρπινάρ είναι No 1 θέμα στα δελτία ειδήσεων και ο Χαρούν απολαμβάνει τον θρίαμβό του.Όταν όμως πληροφορείται από την Τζαντάν πως η Νπλάρα είναι ψυχολογικό ράκος, αναστατώνεται πραγματικά…
Μπροστά στην Τζαντάν δεν αφήνει τα συναισθήματά του να φανούν, όμως αργά το βράδυ αποφασίζει να πάει στην έπαυλη για να της συμπαρασταθεί. Και το ενδιαφέρον του για εκείνη δείχνει ειλικρινές… Άλλωστε ήταν η γυναίκα της ζωής του και δεν την έχει βγάλει από την καρδιά του όλα αυτά τα χρόνια που ζούσαν χώρια. Και η ίδια όμως δείχνει να συγκινείται από το ενδιαφέρον του. Το πρώτο βράδυ στη φυλακή είναι πολύ δύσκολο για πατέρα και γιο… Ο Ραχμί πιστεύει πως δεν θα γλιτώσουν την καταδίκη και εκμυστηρεύεται στον Τζιχάν τους φόβους του…«Έχω κάνει πολλά, αλλά δεν μου αξίζει τέτοια κατάντια. Λεν θέλω να πεθάνω εδώ μέσα…» ομολογεί και αποκοιμιέται στα γόνατα του Τζιχάν, που μένει ξάγρυπνος με τις σκέψεις του…Την ίδια ώρα, στο σπίτι της Ντεριά, η Χαζάλ, αποκαμωμένη από τα κλάματα, κοιμάται στην αγκαλιά της Γκιουλσερέν, η οποία επίσης δεν μπορεί να κλείσει μάτι όσο ο αγαπημένος της είναι άδικα στη φυλακή.


Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget