y

Ragismenes kardies 124-125-126-127-128



Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδια 124-125-126-127-128 Β' Κύκλος Ragismenes kardies, paramparca greek subs

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 124 Β' Κύκλος Ragismenes kardies, paramparca greek subs
Ο Τζιχάν, έπειτα από προτροπή της Γκιουλσερέν, πηγαίνει στο διαμέρισμα της Ντεριά για να μιλήσει στη Χαζάλ για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη ότι μπορεί να περπατήσει και τόσο καιρό παρίστανε την ανάπηρη… Η κοπέλα έχει μόλις ηρεμήσει από ένα ακόμα ξέσπασμα οργής, όμως ο Τζιχάν βλέπει πως η Χαζάλ έχει σκορπίσει στο πάτωμα και στους τοίχους το πρωινό που της είχε ετοιμάσει η Ντεριά, ενώ έχει σπάσει πιάτα και ποτήρια… Παρ' όλα αυτά, προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να της εξηγήσει ότι η συμπεριφορά της είναι εκείνη που τη βάζει στο περιθώριο.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 125 Β' Κύκλος Ragismenes kardies, paramparca greek subs
Όταν φεύγει, η Χαζάλ μένει μόνη και αναλογίζεται τα λάθη της. Ξεκινά λοιπόν μόνη της να καθαρίζει τις ζημιές που έκανε, χωρίς να τις αναθέσει αλλού, όπως έκανε τόσο καιρό…Όταν μπαίνει στο διαμέρισμά της η Ντεριά, βλέπει τη Χαζάλ για καθαρίζει αδιαμαρτύρητα.Ο Τζιχάν προσπαθεί να προσεγγίσει και τον Οζάν ξέρει ότι ο γιος του είναι εκνευρισμένος μαζί του, όμως πιστεύει ότι ο θυμός θα του έχει περάσει κι αν μιλήσουν με ψυχραιμία θα τα βρουν. Πηγαίνει να τον συναντήσει στην αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων όπου εργάζεται, αλλά όταν ο Οζάν τον βλέπει τον αγνοεί, δείχνοντάς του με τον πιο ωμό τρόπο πως ακόμα τον θεωρεί υπεύθυνο για τη διάλυση της οικογένειάς τους.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 126 Β' Κύκλος Ragismenes kardies, paramparca greek subs
Η Ίζανσού επισκέπτεται την Γκιουλσερέν στο κατάστημα λευκών ειδών όπου εργάζεται και τη ρωτά γιατί συγχώρεσε τη Χαζάλ μετά το τόσο μεγάλο ψέμα Της. Η Γκιουλσερέν προσπαθεί να της εξηγήσει, όμως η Τζανσού δεν μένει ικανοποιημένη από την απάντηση της μητέρας της, ίσως γιατί κατά βάθος ζηλεύει λίγο που μένει μαζί της η Χαζάλ… Λίγο αργότερα, στον ιππικό όμιλο, ο Τζιχάν επισκέπτεται και την Τζανσού και μιλούν για όσα τους απασχολούν το τελευταίο διάστημα… Είναι σαν να θέλει να δε, τα παιδιά του πριν τα αποχωριστεί, αν και ακόμα δεν γνωρίζει το νέο εκδικητικό σχέδιο του Χαρούν, που συνεχίζει να θέλει την καταστροφή του. Το νέο αυτό σχέδιο έχει κάνει με τον ανεξιχνίαστο θάνατο του Τεομάν…

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 127 Β' Κύκλος Ragismenes kardies, paramparca greek subs
Ο Τζιχάν επικοινωνεί τηλεφωνικώς με τον Οζκάν και του εκφράζει τη συμπαράστασή του για το δράμα που περνά. Για την κατάσταση της Νουράι όμως ενημερώνεται και η Τζανσού, που σπεύδει στο νοσοκομείο για να βρει τον βιολογικό της πατέρα. Ο Οζκάν εκπλήσσεται που τη βλέπει μπροστά του, αλλά χαίρεται που η νεαρή δεν τον ξεχνά. Και πραγματικά η Τζανσού συγκινείται με το δράμα του Οζκάν, ειδικά όταν μαθαίνει ότι αντιμετωπίζει παράλληλα και μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Έτσι, πηγαίνει στο «Dark Blue» για να βρει τον Τζιχάν και να του ζητήσει χρήματα. Εκείνος προσφέρεται να της δώσει… χαρτζιλίκι, η Τζανσού όμως του ζητά ένα μεγάλο ποσό.'Οταν τη ρωτά τι θέλει τόσα χρήματα, ξαφνιάζεται με την απάντησή της…

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 128 Β' Κύκλος Ragismenes kardies, paramparca greek subs
Στο ρεστοράν του Τζιχάν, που είναι γεμάτο κόσμο, καταφθάνουν δύο περιπολικά. Οι αστυνομικοί τον πλησιάζουν και του φορούν χειροπέδες μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Τζανοού. Την ίδια στιγμή, δύο άλλα περιπολικά παρκάρουν έξω από την έπαυλη. Αστυνομικοί συλλαμβάνουν και τον Ραχμί, ενώ η Ντιλάρα τούς παρακολουθεί χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι… Παράλληλα, στο διαμέρισμα της Ντεριά ακούγονται επίμονα χτυπήματα στην πόρτα. Η γυναίκα ανοίγει και, έκπληκτη, βλέπει άντρες της αστυνομίας να συλλαμβάνουν τη Χαζάλί Μάλιστα οι αστυνομικοί ερευνούν το διαμέρισμα και βρίσκουν σε ένα συρτάρι ένα όπλο! Είναι εκείνο με το οποίο ο Οζάν είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει την Γκιουλσερέν, αλλά εκείνη είχε καταφέρει να του το πάρει και από τότε το έκρυβε στο συρτάρι… Η Ντεριά, όπως είναι φυσικό, πανικοβάλλεται. Παίρνει τηλέφωνο την Γκιουλσερέν και της περιγράφει όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια της. Η Γκιουλσερέν με το που τα ακούει… λιποθυμά!
ΝΕΑ επεισόδια της σειράς Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 129, 130, 131, 132, 133 Β' Κύκλος

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget