y

Oi symmathites επεισόδια 80-81-82 Β κύκλος



Οι Συμμαθητές επεισόδια 80-81-82 Β κύκλος
Οι Συμμαθητές επεισόδιο 80 Oi symmathites
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τη Μαριλένα να ξεκαθαρίζει ότι το ραντεβού που θα έχει αυτή με τον Ανδρέα θα είναι στην αρχή σε φιλικό επίπεδο και του ζητάει να αλλάξουν ημέρα του ραντεβού. Ο Ανδρέας μη μπορώντας να αντέξει την αναμονή παίρνει επανειλημμένως τηλέφωνα την Μαριλένα, αλλά εκείνη δεν το σηκώνει. Λίγο αργότερα τον παίρνει τηλέφωνο και του ζητάει τελικά το ραντεβού να γίνει όπως ήταν προγραμματισμένο. Ακόμα η Μαριλένα ζητά από τον Άρη να κρατήσει απόσταση από την Ίριδα μιας και δεν θέλει πολλές επαφές μαζί της. Ο Άρης έρχεται σε δύσκολη θέση μιας και Ίριδα του έχει χορηγήσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για το μπαράκι και πηγαίνει και ζητάει την συμβουλή της Μπέτυς. Η Μπέτυ του λέει να σοβαρευτεί και να σταματήσει να λέει ψέματα στην οικογένεια του. Ο Φρίντομ εκμυστηρεύεται στον Αντρέα ότι αντιμετωπίζει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα μαζί με την Βάλια μιας και ότι συμβαίνει στην ζωή της Μαριλένας, εκείνη με τη σειρά της τα ανακυκλώνει στην δικιά τους σχέση. Ακόμα του λέει ότι έφτασε στο σημείο να του ζητάει να πάει να κάνει στείρωση για να μην εμφανισθεί κανένα χαμένο παιδί σε τριάντα χρόνια από τώρα.

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 81 Oi symmathites
Η Τατιάνα μαζί με την Βάλια θα έχουν έναν έντονο καβγά, όταν η Τατιάνα θα αρνηθεί να την βοηθήσει λέγοντας του ότι έχει δουλειά. Τελικά οι δύο γυναίκες θα κάτσουν να συζητήσουν εάν τελικά εξακολουθούν ακόμα να είναι φίλες. Η Βάλια εκμυστηρεύεται στον Παύλο ότι έχει γίνει πολύ καταπιεστική στην μεταξύ τους σχέση με τον Φρίντομ και φοβάται πολύ ότι στο τέλος από την καταπίεση που του ασκεί ο Φρίντομ θα χάσει τον εαυτό του. Η Ίριδα λέει στον Αριστείδη ότι κανόνισε με την Τατιάνα να βγουν για ένα ραντεβού και να λύσουν τα μεταξύ τους προβλήματα και συμφωνούν με τον Αριστείδη να την ψαρέψουν για την αντίπαλη εταιρεία. Τελικά οι δυο γυναίκες πηγαίνουν στο μπαράκι του Άρη μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται ο Ανδρέας μαζί με την Μαριλένα προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό της Ίριδας που τους βλέπει ξανά μαζί.

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 82 Oi symmathites
Ο Ανδρέας ζητά από τη Μαριλένα να την αγνοήσουν και να συζητήσουν για την μεταξύ τους σχέση. Η Ίριδα είναι εκνευρισμένη με αυτό που βλέπει και η κουβέντα που θα έχει μαζί με την Τατιάνα δεν θα αργήσει να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο καβγά και οι δύο γυναίκες πιάνονται στα χέρια με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν, ώστε να τις ηρεμήσουν. Η Μαριλένα με τον Ανδρέα παίρνουν την απόφαση να φύγουν την ώρα που συμβαίνει ο καβγάς, ενώ ταυτοχρόνως πηγαίνει και η Αστυνομία και ο αστυνόμος Αντωνίου, ώστε να ηρεμήσει την κατάσταση και να ψάξει τι συμβαίνει. Η Μαριλένα με τον Ανδρέα γυρνάνε πίσω στο σπίτι, αλλά εκεί βρίσκεται ο Άρης μαζί με την κόρη του αστυνόμου. Η Αλίνα μόλις τους βλέπει νιώθει ντροπή και πηγαίνει και κρύβεται στην κουζίνα. Στο σπίτι θα καταφτάσει και ο αστυνόμος, ώστε να δώσει το κινητό στην Μαριλένας που το βρήκε. Η Ίριδα έχει συχνότερες ερωτικές επαφές μαζί με τον Κυριάκο...
τα νέα επεισόδια της σειράς Οι Συμμαθητές Επεισόδια 83-84-85 Β' Κύκλος

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget