y

ΜΑΥΡΕΣ ΧΗΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 21.03.2016



Μαύρες χήρες επεισοδιο 4 Black Widows Mavres Xires episodio 4
9.40 μ.μ. ΕΡΤ2 Δραματική σειρά θρίλερ ΔΕΥΤΕΡΑ 21.03.2016

Τα προβλήματα της Βίρα, της Γιοχάνα και της Κίρσι δεν φαίνεται να τελειώνουν με τον θάνατο του Ράμι, μια και οι μηχανορραφίες τους και οι ατμοί της σάουνας δεν θολώνουν ιδιαίτερα τη ματιά του αστυνόμου Πέτρι. Η Κίρσι βρίσκει στον φανταστικό κόσμο του διαδικτύου την παρηγοριά που χρειάζεται, ενώ ένα «σωτήριο» e-mail παρουσιάζει τον θάνατο του Ράμι σαν αυτοκτονία, γλιτώνοντας τη Βίρα από το ενδεχόμενο να εξεταστεί από την αστυνομία η κορούλα της.

Νέα ξένη δραματική σειρά-θρίλερ «Μαύρες Χήρες» (Black Widows), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τρίτη 15 Μαρτίου, στις 21:40. Τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Πρόκειται για δραματική σειρά-θρίλερ, παραγωγής Φινλανδίας 2014 και ο Α΄ κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 12 ωριαία επεισόδια. Η σειρά έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης όταν πρωτοπροβλήθηκε, ενώ σήμερα την παρακολουθούν τηλεθεατές από όλες τις σκανδιναβικές χώρες και πολλές της Ευρώπης, μέχρι και τη Μέση Ανατολή.

Παίζουν: Pihla Viitala, Wanda Dubiel, Malla Malmivaara, Ville Tiihonen, Osla Räisänen, Alex Anton, Niko Saarela, Carl-Kristian Rundman, Vilma Melasniemi

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget