23/12/15



to-dachtilidi-tis-fotias-mega 50 ΤΕΤΑΡΤΗ 23-12-2015 ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 50 to daxtylidi tis fwtias
O Ορφέας μαθαίνει από τον Στέφανο πως αυτός είχε πατήσει τη σκανδάλη όταν είχε πέσει θύμα πυροβολισμού και δέχεται απειλή πως αν δεν εξαφανιστεί από τη ζωή της Μαρίνας, ο στόχος αυτήν τη φορά θα επιτευχθεί. Ο Πάρης υποψιάζεται πως η ένοχη για τον θάνατο της Δανάης είναι η Νεφέλη δημιουργώντας ακόμη ένα πρόβλημα στη σχέση τους.



MHN ARXIZEIS TH MOYRMOYRA Επεισόδιο 22 κυκλος 3ος ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ Τεταρτη 23-12-2015
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Ο Χάρης έχει θυμώσει με τον πατέρα της Βάσως που δεν θέλει να φύγει η κόρη του στην Αμερική. Κι η Βάσω είναι τόσο κουρασμένη που κοιμάται όλη την ώρα και δεν τον βοηθάει. Πώς θα έμοιαζε η ζωή του Ηλία αν ήταν ο Αϊ-Βασίλης; Και μάλιστα, ένας τσιγκούνης Αϊ-Βασίλης που, φέτος, έχει αποφασίσει πως δεν θα κάνει δώρα σε κανένα παιδί. Η Μαρίνα, βέβαια, ως κυρία Αϊ-Βασίλη, δεν θα το άφηνε να συμβεί αυτό ποτέ.Για φαντάσου λέει, η Βούλα να μην ήταν η Βούλα, αλλά η Χιονάτη! Ναι, η γνωστή, αυτή με το παρεάκι των επτά νάνων. Κι ο Μηνάς να ήταν ο πρίγκιπάς της!



Χωρίς Εσένα επεισόδιο 20 Τεταρτη 23-12-2015 xwris esena episodia 20 ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ
Χωρίς εσένα 20 Δραματική σειρά 6.45 μ.μ. ΑΝΤ1
Ο Γιώργος και η Εύα βγαίνουν με την Αριάδνη και τον Μάρκο για φαγητό. Oταν όμως στο εστιατόριο εμφανίζεται ο Στάθης, η Εύα φροντίζει να εξαφανιστεί.Ο Στάθης προσπαθεί να θυμηθεί πού έχει ξαναδεί τον Μάρκο.Η Αννα προτείνει στον Μιχάλη να τα ξαναβρούν και ισχυρίζεται πως η Μαρία δεν τον αγαπάει πραγματικά και ότι γύρισε στον Δημήτρη.Ο Στάθης ακούει τη συζήτηση της Λήδας με τον Δημήτρη και μαθαίνει για τη σχέση τους.Ο Γιάννης βρίσκει τυχαία τη διαθήκη του Δημήτρη και κυριεύεται από ανησυχία.



MINES EPISODIO 68 Τεταρτη 23-12-2015 9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 68 1ος Κύκλος 9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68

Ο Μάριος ζητάει από τον Νικ να βρει τι σχέση έχει ο Αντρέας με το κότερο που τον είδε να επισκέπτεται. Μόλις ανακαλύπτουν ότι ανήκει στην Bot Medica, την εταιρεία που εργάζεται η Εύα, δημιουργούνται αναπάντητα ερωτήματα. Η Κάτια προτείνει στον Κυριάκο να κάνει έκπληξη στη Μαρίνα όσο εκείνη θα είναι στην Αίγυπτο. Το σχέδιο είναι να πάει να τη βρει και να συνεχίσουν μαζί λίγες μέρες διακοπών, ενώ στο μεταξύ η ίδια θα έχει πείσει τον Μάνο να γυρίσουν στην Ελλάδα. Η Κρίστη παρακολουθεί την πρώτη συνέντευξη του Άλκη και της Χαράς πριν από τον γάμο, και τρελαίνεται. Αποφασίζει να πάει να τους δει από κοντά, όταν η Ντορέτα της αλλάζει για μια ακόμα φορά τα σχέδια, αφού την περιμένει εναγωνίως στο ιατρείο της γυναικολόγου. Είναι η πρώτη φορά που η Κρίστη θα δει το μωρό της στον υπέρηχο και θα λυγίσει. Η Δάφνη ζητάει από την Ασφάλεια όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν στο τροχόσπιτο του Αργυρίου και αρχίζει ξανά την έρευνα, αυτή τη φορά κρυφά από τον Αντρέα. Οι αποκαλύψεις πέφτουν σαν βροχή, όταν ο Νικ ενημερώνει τον Μάριο ότι ανάμεσα στους μεγαλομετόχους της φαρμακευτικής είναι και ο πατέρας του Αντρέα, ο Αχιλλέας Γεωργόπουλος. Όταν η Δάφνη πηγαίνει στο σπίτι του Νικ για να του ζητήσει βοήθεια για την υπόθεση Αργυρίου, εκείνος δέχεται να τη βοηθήσει, με τον όρο να μην πει τίποτα στον Αντρέα. Η Ντορέτα δίνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην Άννα για να μην της πάρει η τράπεζα το σπίτι, με τον όρο να της διασφαλίσει την τήρηση της συμφωνία τους για το μωρό της Κρίστης.



OI SYMMATHITES EPISODIA 29 kyklos b ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 29 κυκλος 2ος
Οι Συμμαθητές επεισόδιο 29 oi symmathites Τεταρτη 23-12-2015
Η Τατιάνα κι η Βάλια προσπαθούν με κάθε τρόπο να είναι διακριτικές και να μην καταλάβει ο Παύλος κάτι για τον Αριστείδη. Ο Βαγγέλης πιάνει τη Σεσίλια με τον Αστυνόμο. Η Μαριλένα σοκάρεται από την αντιμετώπιση της Καλαβρούζου απέναντι στην κόρη της, ενώ η Αναστασία ζητάει από τη μητέρα της να μείνει στο σπίτι του Αρη. Κι ήρθε επιτέλους η ώρα να αποκαλύψει ο Ισίδωρος στον Αντρέα ποια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη συμπεριφορά της Ντίνας και τον οδήγησε να πάρει την απόφαση να φύγει
απ' το σπίτι.



NCIS Los Angeles επεισοδιο 24 3ος κύκλος NCIS Los Angeles Sans Voir, Part II Τεταρτη 23-12-2015
Στο φινάλε του τρίτου κύκλου, ο Callen πυροβολεί τον σήριαλ κίλερ με το ψευδώνυμο «Χαμαιλέοντας» και συλλαμβάνεται. Η έναρξη του τέταρτου κύκλου τον βρίσκει εκτός φυλακής, αλλά σε διαθεσιμότητα από τα καθήκοντά του και με τους περισσότερους συναδέλφους του ψυχρούς απέναντί του. Ακόμα και με τον Sam, η ατμόσφαιρα την πρώτη φορά που ξανασυναντιούνται είναι τεταμένη. Σύντομα όμως η ατμόσφαιρα θα ξαναγίνει «οικογενειακή»... ξημερώματα Πέμπτης 24/12!

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget