17/12/15



Ραγισμένες Καρδιές 47-48-49-50 RAGISMENES KARDIES gr subs 47-48-49-50 ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 47 RAGISMENES KARDIES
Ο Τζιχάν είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την οικογένειά του, αλλά να μην κάνει πίσω σε όσα διεκδικεί στη ζωή του. Η Ντιλάρα έχει βυθιστεί σε δυσάρεστες σκέψεις, ενώ η Τζανσού έχει πάει να μείνει πάλι με την Γ κιουλσερέν. Η Ντιλάρα σοκάρεται όταν διαβάζει ένα δημοσίευμα στις εφημερίδες. Πληγωμένη από τη διάλυση του γάμου της, επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στον Τζιχάν.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 48 RAGISMENES KARDIES
Η Γκιουλσερέν, αγνοώντας όσα συμβαίνουν, περνά όμορφες στιγμές με την Τζανσού. Κάποια στιγμή όμως, η κόρη της βρίσκεται αντιμέτωπη μ' έναν κίνδυνο και η Γκιουλσερέν τρέχει να την προστατεύσει. Ο Τζιχάν, για μια ακόμη φορά, καλείται να χειριστεί τη νεανική απερισκεψία του γιου του. Βρίσκεται, όμως, και στο πλευρό της Γκιουλσερέν και της Τζανσού. Η Χαζάλ εξακολουθεί να υποφέρει από τη ζήλια που αισθάνεται για την Τζανσού.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 49 RAGISMENES KARDIES
Η Χαζάλ συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένη. Δεν μοιάζει καθόλου στην Τζανσού, όσο κι αν προσπαθεί να την επισκιάσει. Η Ντιλάρα έχει μια συζήτηση μητέρας-γιου με τον Οζάν. Η Γκιουλσερέν προσπαθεί να έχει μια ουσιαστική συζήτηση με τη Χαζάλ, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Χαζάλ είναι ένα εξαιρετικά θυμωμένο κορίτσι. Η Γκιουλσερέν και ο Τζιχάν προσπαθούν ενωμένοι να αντιμετωπίσουν όλες τις αντιξοότητες.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 50 RAGISMENES KARDIES
Η Κεριμάν απολαμβάνει την ελευθερία της κι αποφασίζει να προσεγγίσει ξανά την Γκιουλσερέν. Ο Τζιχάν βρίσκεται αντιμέτωπος με το ειλικρινές παράπονο της Ντιλάρα, ενώ ο Οζκάν δεν λέει να αφήσει ήσυχη την Γκιουλσερέν. Ο Τζιχάν, η Ντιλάρα κι η Γκιουλσερέν μαζί με τη Χαζάλ και τον Οζάν βρίσκονται σε μια εκδήλωση προς τιμήν της Τζανσού, που βραβεύεται για τις επιδόσεις της στην ιππασία.

Ραγισμένες Καρδιές νέα επεισόδια 51, 52, 53, 54, 55



Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 46 greek subs
Παρασκευη 18-12-2015 mega
Ragismenes kardies epeisodia 46 paramparca
Ο Τζιχάν και η Γκιουλσερέν αγωνιούν για την ασφάλεια της Χαζάλ. Ο Τζιχάν την κρύβει σε ασφαλές μέρος, για να μην την εντοπίσουν οι δολοφόνοι. Η Ντιλάρα ανησυχεί κι εκείνη για όλα αυτά που συμβαίνουν. Η Χαζάλ αναγνωρίζει το δολοφόνο. Ο Οζκάν αιφνιδιάζει την Ντιλάρα στην έπαυλη. Η Τζανσού ακούει κατά λάθος τη συζήτησή τους και δεν μπορεί να πιστέψει όσα μαθαίνει.



9 Μηνες Επεισόδιο 65 star 9 mines epeisodio 65
Παρασκευή 18-12-2015
Ο Αχιλλέας ζητάει από την Εύα να τον βοηθήσει να κατασκοπεύει την Δάφνη κι αυτός σε αντάλλαγμα θα κρατήσει το μυστικό της κρυφό. Η Εύα αναγκάζεται να δεχτεί. Ο Αντρέας κάνει πρόταση γάμου στη Δάφνη και για μια ακόμα φορά την σαγηνεύει. Παραδομένη στην γοητεία του η Δάφνη δέχεται χωρίς να το σκεφτεί. O Κυριάκος πιέζει την Μαρίνα να ξαναγίνουν κανονικό αντρόγυνο και εκείνη του δηλώνει πως μόλις γυρίζει από το ταξίδι στην Αίγυπτο θα του ανακοινώσει της αποφάσεις της. Ο Άλκης γυρίζει στο πατρικό του, αλλά η Κρίστη φαίνεται να χάνει την πίστης της στην αγάπη τους και δεν τον στηρίζει. Ο Μάριος βάζει το σχέδιο σε εφαρμογή και ξεκινάει να παρακολουθεί τον Αντρέα, και τον βλέπει να φτάνει στο κότερο του Αχιλλέα. Ο Μάνος αναγκάζεται να παίξει το παιχνίδι της πατρότητας στη Μαρίνα για να την πείσει να την πάει για εξετάσεις αίματος.
Ο Κυριάκος συναντιέται με την Κάτια και προχωράνε το σχέδιο για να χωρίσουν τη Μαρίνα και τον Μάνο. Η Δάφνη ανακοινώνει στη Μάρθα την απόφαση της να παντρευτεί, γεγονός που παραξενεύει την Μάρθα και τη βάζει στη διαδικασία να ψάξει και αυτή για τον Αντρέα. Την ίδια ώρα, ο Αντρέας απαιτεί από τον Αχιλλέα να του μιλήσει ανοιχτά για την ιστορία του φαρμάκου και ο Αχιλλέας αναγκάζεται να δεσμευτεί πως θα του τα εξηγήσει όλα μετά τους αρραβώνες του με τη Δάφνη. Η Μαρίνα δίνει την λύση στην Εύα για το πώς να πάει την Έλσα για εξετάσεις αίματος. Η Δάφνη συναντιέται με μια μυστηριώδη γυναίκα που θέλει να της δώσει πληροφορίες για τους δολοφόνου του Αργυρίου.



Το δαχτυλίδι της φωτιάς επεισοδιο 55 mega Παρασκευή 18-12-2015 To Daxtilidi Tis Fotias epeisodio 55
Η καθημερινή δραματική σειρά του Mega, «Το δαχτυλίδι της φωτιάς», κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 21.15 με διπλό επεισόδιο. Από τις 19 Οκτωβρίου θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 18:50.
Η συγκλονιστική ιστορία ενός ανολοκλήρωτου έρωτα, με πρωταγωνιστές την Αθηνά Οικονομάκου και τον Μέμο Μπεγνή, μας ταξιδεύει στη Σαντορίνη, την Κύπρο και την Αθήνα.
Το δαχτυλίδι της φωτιάς επεισοδιο 55 VIDEO



House M.D 6ος κύκλος Επεισόδιο 04
Παρασκευή 18-12-2015
Ένας αμφιλεγόμενος αφρικανός πολιτικός αρρωσταίνει και μεταφέρεται στο Πρίνστον. Ο Χάουζ και η ομάδα του δεν ενθουσιάζονται με την ιδέα ότι θα πρέπει να θεραπεύσουν έναν αδίστακτο δικτάτορα ο οποίος κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη χώρα του. Ο Γουίλσον προσπαθεί να συμφιλιωθεί με έναν γείτονα του αλλά η αδιάκριτη επέμβαση του Χάουζ επιδεινώνει το πρόβλημα...



Ραγισμένες Καρδιές paramparca 17-12-2015
Η Ντιλάρα είναι πολύ ευτυχισμένη που γύρισε πίσω στο σπίτι η κόρη της η Τζανσού. Η Χαζάλ όμως με τη σειρά της θα επιτεθεί στη Τζανσού και θα την διώξει από το δωμάτιο που τώρα κοιμάται αυτή. Ο Ραχμί μαζί με την Ντιλάρα παθαίνει ένα μεγάλο σοκ από τη συμπεριφορά που έχει η Χαζάλ. Η αντίδραση που θα 'χει η Ντιλάρα θα εκπλήξει για τα καλά την Χαζάλ. Η Ντιλάρα θα εξομολογηθεί στον Ραχμί ότι θέλει να βρει λίγο χρόνο, ώστε να πάει να τη δει ένας ψυχολόγος. Η Χαζάλ θα φλερτάρει με έναν συμμαθητή και που αρέσει στην Τζανσού



Χωρίς Εσένα επεισόδιο 16 video
ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ 17/12/15 Επεισόδιο 16
XWRIS ESENA EPISODIO 16
Η Χριστίνα παθαίνει ατύχημα στο σχολείο μετά την αντιπαράθεση της με τη Νάντια, Μεταφέρεται στο νοσοκομείο ενώ καταφέρνει να ενοχοποιήσει τη Νάντια για ό,τι συνέβη. Ο Δημήτρης παθαίνει οξεία κρίση μπροστά στη Μαρία που τρομοκρατείται και τον πιέζει να της πει τι του συμβαίνει. Ο Γιώργος προσπαθεί να συμπαρασταθεί στον Στάθη μετά τον χωρισμό του με τη Λήδα και η σχέση πατέρα και γιου δείχνει επιτέλους να βελτιώνεται. Από την άλλη, ο Στάθης μένει ξαφνικά χωρίς παρουσιάστρια και αναγκάζεται να βάλει στη θέση της την Εύα...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



Μπρούσκο επεισόδιο 450
Ο Μανωλιός βλέπει αναστατωμένη την Κωνσταντίνα και προσπαθεί να καταλάβει τι είχε συμβεί με την διγαμία που έχει ο Κίκης. Ο Κίκης προσπαθεί να δικαιολογήσει κάπως την κατάσταση στον Μάρκο αλλά και στη Δάφνη, αλλά άθελα του πάνω στην κουβέντα θα κάνει και άλλες αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν τριγμούς. Έτσι λοιπόν ύστερα από τα γεγονότα που έχουν δημιουργηθεί η Μελίνα παίρνει κατάκαρδα το θέμα της απιστίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μαζί με τον Αχιλλέα. Η Αναστασία θα τσακωθεί μαζί με τον αδελφό της όταν η μικρή Στεφάνια θα της κάνει παράπονα σχετικά με την συμπεριφορά του πατέρα της και για την Όλγα. Ο Σήφης όμως δεν καταλαβαίνει τίποτα και τους επιβάλλει ανοιχτά και όμορφα την Όλγα στη ζωή τους . Πλέον μαθαίνετε το γεγονός ότι η Όλγα περιμένει παιδί γεγονός που θα πληγώσει άσχημα την μικρή κόρη του Σήφη. Ο Διαμαντής δεν ανέχεται τα τσιλιμπουρδίσματα ανάμεσα στον Πάτροκλο και στη Δήμητρα και τους ενημερώνει και τους δύο ότι θα υπάρξουν συνέπειες εάν συνεχίσουν να βλέπονται.Την ίδια ώρα ο Πάτροκλος γίνεται άγριο θηρίο όταν βλέπει ότι η Δήμητρα προχωράει τη σχέση της με τον Μάνθο και έτσι ο Πάτροκλος παίρνει την απόφαση να τον βγάλει από την μέση.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget