14/12/15



ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 447 mproysko epeisodia 447 Τριτη 15-12-2015
Μπρούσκο επεισόδιο 447 MPROUSKO EPISODIA
Η Αναστασία έχει πολύ επιθετική συμπεριφορά απέναντι στο Κρητικό ιδιοκτήτη αμπελιών γεγονός που θα τρομάξει πάρα πολύ τον Ματθαίο.Παράλληλα την ίδια στιγμή ο Σήφης θα μαλώσει την μικρή του κόρη για την άσχημη συμπεριφορά που έχει απέναντι στην Όλγα. Την ίδια ώρα ο Διαμαντής βρίσκεται στις αρχές και επικαλείται αυτοάμυνα απέναντι στην Λουκία και έτσι η Αστυνομία τον αφήνει ελεύθερο. Η Λουκία βρίσκεται στο νοσοκομείο, αλλά για καλή της τύχη βρίσκεται συνεχώς στο πλάι της ο Νικηφόρος.Ο Μανωλιός θα κάνει μια προσπάθεια, ώστε να πάει με κάποια άλλη γυναίκα, αλλά οι προσπάθειες του θα πέσουν στο κενό.Ο Μάρκος μαζί με την Δάφνη ενημερώνουν την Κωνσταντίνα ότι ίσως ο Κίκης να την παρακολουθεί. Οι υποψίες φαίνεται ότι μετατρέπονται στον απόλυτο πανικό, όταν ο Κίκης εμφανίζεται και της υπόσχεται ότι θα περάσει μια νύχτα του γάμου που θα της μείνει αξέχαστη.Την ίδια στιγμή η αδιάφορη στάση που κρατά η Δήμητρα απέναντι στον Νεκτάριο γίνεται η αφορμή, ώστε ο Νεκτάριος να αντιδράσει απέναντι της. Ο Ματθαίος ζητάει από τον Μανωλιό να πάει να οργανώσει μία γιορτή έκπληξη, ώστε όλοι να γιορτάσουν τα γενέθλια της Αναστασίας. Παρά το γεγονός ότι έχει επενέβη Αναστασία η βεντέτα ανάμεσα στον Διαμαντή και στον πατέρα της Παύλο Γιαννακάκη δεν φαίνεται να καταλαγιάζει με τίποτα. Την ίδια στιγμή ο Σήφης ανακοινώνει στη Μελίνα και στον Αχιλλέα ότι η Αστυνομία έχει συλλάβει τον απαγωγέα της.



ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43 gr subs mega Paramparça Bölüm 43
Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 43 Τριτη 15-12-2015 Paramparça 43.Bölüm gr subs
Η Γκιουλσερέν με τον Τζιχάν επιστρέφουν σπίτι από το νοσοκομείο και προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη. Ο Τζιχάν υποψιάζεται ότι μαζί με την Κεριμάν βρισκόταν κι ο Οζκάν, ο οποίος φρόντισε να καλύψει τα νώτα του. Η Κεριμάν συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα για ανάκριση. Ο Οζκάν έχει προμηθεύσει την Ντιλάρα με φωτογραφίες που δείχνουν την Γκιουλσερέν στο πλάι ενός άντρα που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά.



to daxtylidi tis fwtias 44 Τριτη 15-12-2015 Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς 44
Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 44 mega
Την Νεφέκη και την Ελένη καλεί ο Στέφανος στο σπίτι του για να επιβεβαιώσει αυτά που είπε στη Μαρίνα. Την αδερφή του υποστηρίζει σε κάθε της κίνηση ο Αλέξης.Ο Πέτρος θα κάνει μια τρομερή ανακάλυψη με πολλές λεπτομέρειες για το παρελθόν του Ορφέα και παίρνει την απόφαση να πάει και να τον επισκεφθεί, ώστε να μάθει αν υπάρχει κάτι ώστε να κινδυνέψει η κόρη του.Η Λίζα γυρνάει στο σπίτι της, χωρίς όμως να πει στη μητέρα της ότι συνάντησε τον Λευτέρη. Η Ασπασία προσπαθεί να μάθει κάποια πράγματα από την Σαζέμ για να καταλάβει ποιος είναι ο αληθινός σκοπός της που παρουσιάστηκε στην οικογένεια Στρατηγού.



Οι Συμμαθητές 25 Β' ΚΥΚΛΟΣ Τριτη 15-12-2015
ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ επεισόδιο 25 κύκλος Β' mega oi symmathites episodio 25 kyklos b
Για να φύγει για το Λονδίνο ετοιμάζεται η Κρίστη, αλλά ο Στέφανος θα της κάνει πρόταση γάμου και θα της προτείνει να μεγαλώσουν παρέα το παιδί στην Ιταλία είτε είναι δικό του είτε όχι.Ο Άρης είναι πολύ θυμωμένος με την απόφαση που πήρε η Κρίστη σχετικά με το παιδί και ο Ανδρέας θα τον ρωτήσει αν εκείνος και η μητέρα του τον έχουν πληγώσει με όλα όσα έχουν συμβεί σχετικά με τη δική του πατρότητα και απάντησή του Άρη θα αφήσει έκπληκτο τόσο τον Ανδρέα αλλά και τη Μαριλένα.Η Βάλια κάνει τα πάντα ώστε να μην ξανασυνδεθεί ερωτικά με τον Φρίντομ. Ένα ραντεβού θα βγει η Σεσίλια με τον αστυνόμο Αντωνίου, ενώ τα προβλήματα που έχει στη σχέση της με τον Βαγγέλη έχουν αρχίσει και γίνονται όλο και περισσότερα.Ο Ανδρέας τελικά βρήκε κάποιον τρόπο για να μπορέσει να διώξει από το σπίτι του το καταπιεστικό θείο Ανδροκλή.



ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 xwris esena episodio 14
Τριτη 15-12-2015 Χωρίς εσένα ΑΝΤ1 Δραματική καθημερινη σειρά

Ο Γιάννης μαζί με την Νάντια φαίνεται ότι είναι αμήχανοι ύστερα από την πρώτη επαφή που είχαν! Αυτό που δεν ξέρουν όμως είναι ότι η Χριστίνα γνωρίζει τα πάντα και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, ώστε να καταφέρει και να τους απομακρύνει.Η Άννα δείχνει να φαίνεται ότι δέχεται με πολύ μεγάλη ψυχραιμία την απόφαση που πήγε και πήρε ο Μιχάλης, ώστε δηλαδή να την αφήσει,αλλά αυτό είναι πάρα πολύ μακριά από τα πραγματικά σχέδια που έχει!Η Μαρία δείχνει να είναι διαλυμένη ύστερα από το χωρισμό που είχε μαζί με τον Μιχάλη και σκέφτεται να πάει να κάτσει και να βρει ηρεμία στο σπίτι της, αλλά τα πράγματα θα αλλάξουν όταν η στάση του Μιχάλη θα ανατρέψει για ακόμα μία φορά την κατάσταση και όλο το σκηνικό. Έτσι βλέπουμε την Λήδα να πηγαίνει και να αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Στάθη!



9 Μήνες Επεισόδιο 62 Τριτη 15-12-2015 star 9 mines epeisodia 62
9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
9 mhnes 15-12-2015 star 9 μήνες episodio 62
Η Δάφνη αποκαλύπτει στον Αντρέα όλη την ιστορία για την πραγματική της μητέρα. Εκείνος βρίσκει την ευκαιρία να της μιλήσει για τα οικογενειακά του και την προτρέπει να μην σταματήσει να ψάχνει για τη μητέρα της. Η Μαρίνα εξηγεί στην Εύα πως ο Μάνος έχει αποφασίσει να πει την αλήθεια στην Έλσα και την παρακαλάει να του μιλήσει και να τον αποτρέψει. Ο Μάνος ζητάει από την Κάτια να μην μπερδέψει την Έλσα στο συμβάν με τον ξυλοδαρμό. Ο Νικ προσπαθεί να πείσει την Κρίστη να μην γυρίσει την πλάτη στον Άλκη. Η Μαρίνα πιέζει τον Μάνο να κάνει υπομονή λίγους μήνες, χωρίς να ξέρει την τραγικότητα της κατάστασης. Εκείνος αναγκάζεται να δεχτεί. Ο Αχιλλέας μαθαίνει πως η Δάφνη σκαλίζει την υπόθεση με το φάρμακο και πανικόβλητος ετοιμάζεται να έρθει στην Κύπρο, χωρίς όμως να εξηγεί στον Αντρέα τον λόγο. Η Μάρθα συνειδητοποιεί πως η κατάσταση της Ελπίδας δεν πρόκειται να βελτιωθεί και η Δάφνη την παρηγορεί. Για να μην την αφήσει μόνη, της προτείνει να πάει στο πατρικό της, να δουν τον Πέτρο και την Εύα. Ο κλοιός του κυκλώματος σφίγγει γύρω από τον Δημήτρη. Η Έλσα νομίζει πως ο Μάνος την διεκδικεί από την αρχή, ενώ η Κρίστη προσπαθεί να την προσγειώσει. Την ίδια ώρα, στέλνει σήμα στον Άλκη ότι τον πιστεύει. Ο Κυριάκος παρακαλεί τη Μαρίνα να μην τον εγκαταλείψει. Ο Πέτρος υποψιάζεται πως Μαρίνα κι Έλσα είναι ερωτευμένες με τον ίδιο άντρα, αλλά η Εύα το αρνείται. Όταν φτάνει η Μάρθα στο σπίτι, ο Πέτρος βάζει το σχέδιό τους σε εφαρμογή, προσπαθώντας να κάνει την Εύα να του αποκαλύψει τον εφιάλτη που βλέπει. Ο Νικ βρίσκει μια μαύρη σελίδα στο παρελθόν του Αντρέα...



GRIMM EPEISODIO 5 Τρίτη 15-12-2015 STAR GRIMM ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5
Ο Νικ και ο Χανκ ερευνούν τον θάνατο ενός αγαπητού στην τοπική κοινωνία καθηγητή μουσικής, ο οποίος φαίνεται να πέθανε από θανατηφόρα δαγκώματα ποντικών μέσα στο αυτοκίνητό του. Τα στοιχεία που συγκεντρώνουν οι δύο ντετέκτιβ, τους οδηγούν στο πρόσωπο ενός έφηβου με προβληματική συμπεριφορά, του Ρόντι. Ο Νικ ζητάει τη βοήθεια του Μονρό για να επικοινωνήσουν με τον νεαρό, προτού εξαπολύσει την οργή του στους συμμαθητές του, που τον αδίκησαν…



NCIS 12ος Κύκλος Επεισόδιο 12 STAR NCIS Τριτη 15-12-2015
NCIS episodio 12ος Κύκλος - Επεισόδιο 12

Ο Γκιμπς και η υπόλοιπη ομάδα NCIS, μαζί με τον πράκτορα του FBI Φόρνελ, βρίσκονται στο κυνήγι ενός τρομοκράτη, που εντοπίστηκε στη Συρία αλλά τώρα φαίνεται πως έχει επιστρέψει στην Ουάσινγκτον…



COLD CASE episodio 8 season 6 Τριτη 15-12-2015
COLD CASE Επεισόδιο 8 Κύκλος 6ος star
Η Λίλι και η ομάδα της ανοίγουν μια υπόθεση από το 1989, που αφορά στη δολοφονία μιας νεαρής ρωσίδας τραγουδίστριας της όπερας. Ο ντετέκτιβ Βέρα έχει ένα προσωπικό ενδιαφέρον για την υπόθεση και βλέποντας τα στοιχεία θεωρεί κύριο ύποπτο τον πατέρα του θύματος...


Ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής της Κορέας, με βάση τα όσα μας έχει συνηθίσει λογικά θα έπρεπε να ανακοινώσει το LG G Flex 3 στην CES 2016, αλλά οι φήμες λένε ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.
Οι πηγές λένε ότι είναι πιθανό να μην δούμε καθόλου την ανακοίνωση του LG G Flex 3 λόγω της ανάμικτης αποδοχής που είχε το πρώτο LG G Flex παρά την προοπτική που θα μπορούσε να έχει, ενώ και το LG G Flex 2 στιγματίστηκε από τα αρχικά προβλήματα υπερθέρμανσης.
Ωστόσο, το Flex δεν είναι η κύρια συσκευή στην οποία στηρίζεται η σειρά της LG, αλλά υπάρχουν τα LG G5 και το LG V10. Αναφέρεται ότι το LG G5 θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο , όπως έγινε με το LG G4, ενώ λέγεται ότι ετοιμάζεται και ο διάδοχος του LG V10, που θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του 2016.
Για το LG G5 έχει ακουστεί ότι θα έρθει με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, Adreno 530 GPU, οθόνη 5.6 ιντσών QHD, σκάνερ ίριδας, κάμερα 20 Megapixel 1/2″ από την Sony και εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel.
Μιας και μιλάμε για φήμες, κρατάμε όπως πάντα τις επιφυλάξεις μας.
LG G5: Full Specifications

So, LG G5 Smartphone is going to be really advanced this time. Here we have full specifications of LG’s next flagship.
Model LG G5
Display 5.6 inch IPS LCD
1440 X 2560 pixels Resolution
~525 ppi Display Density
OS Android v6.0 (Marshmallow)
Protection Corning Gorilla Glass 4
LG Optimus UX 5.0 Interface
Storage 4GB RAM, 64GB Internal
External MicroSD support (up to 200GB)
Processor 64bit Qualcomm Snapdragon 820 SoC
GPU Adreno 520
Network Support 2G, 3G, 4G LTE,
HSPA, EDGE, GPRS etc.
Camera 20 MP Primary camera (2160p@30fps video)
8 MP Front facing camera (1080p@30fps recording)
Camera features Optical Image Stabilization, Laser Autofocus, LED Flash
Geo-tagging, touch focus, 1/2′ camera sensor, Face detection,
HDR, Panorama
Battery 4000 mAh Li-ion battery with fast charging

So, LG is going to launch LG G5 with this kind high end specs with supreme quality design.
LG G5 – A High performing Specs

LG G5 come with a large display of 5.6 inches with having a flexible slim design which has the most curved surface on it. The phone will have Corning Gorilla glass protection on both sides to protect it from scratches and dust. The G4 has 1440 X 2560 pixels resolution, but upcoming LGG5 will have True HD picture resolution which is going to provide superb picture quality while playing high-end games.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget