11/12/15



Οι Συμμαθητές 24-25-26 Β' ΚΥΚΛΟΣ oi symmathites

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 24 κύκλος Β' oi symmathites
Ο Ανδρέας νομίζει ότι μπορεί και να είναι ο πατέρας του παιδιού της Κρίστης αφού μια νύχτα είχαν μεθύσει και δεν θυμούνται τι έκαναν. Σε μεγάλη σύγκρουση θα έρθει ο Αριστείδης με τον Ανδροκλή, αφού ο Ανδροκλής πάνω στα νεύρα του θα αποκάλεσε τον Άρη μπάσταρδο.Στο σπίτι του ο Άρης θα φιλοξενήσει την Αναστασία, ενώ είναι πολύ ανήσυχος αφού η Μπέτυ δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα του.Παρέα με τον Τζέρι και τον Βαγγέλη ψάχνουν να βρουν έναν συνέταιρο για το μπαρ, αφού η Κρίστη θα φύγει για το Λονδίνο. Η Μαριλένα θα πει στον Ανδρέα ότι έχουν μία ολοκληρωμένη οικογένεια και δεν χρειάζεται να παντρευτούν.

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 25 κύκλος Β' oi symmathites
Για να φύγει για το Λονδίνο ετοιμάζεται η Κρίστη, αλλά ο Στέφανος θα της κάνει πρόταση γάμου και θα της προτείνει να μεγαλώσουν παρέα το παιδί στην Ιταλία είτε είναι δικό του είτε όχι.Ο Άρης είναι πολύ θυμωμένος με την απόφαση που πήρε η Κρίστη σχετικά με το παιδί και ο Ανδρέας θα τον ρωτήσει αν εκείνος και η μητέρα του τον έχουν πληγώσει με όλα όσα έχουν συμβεί σχετικά με τη δική του πατρότητα και απάντησή του Άρη θα αφήσει έκπληκτο τόσο τον Ανδρέα αλλά και τη Μαριλένα.Η Βάλια κάνει τα πάντα ώστε να μην ξανασυνδεθεί ερωτικά με τον Φρίντομ. Ένα ραντεβού θα βγει η Σεσίλια με τον αστυνόμο Αντωνίου, ενώ τα προβλήματα που έχει στη σχέση της με τον Βαγγέλη έχουν αρχίσει και γίνονται όλο και περισσότερα.Ο Ανδρέας τελικά βρήκε κάποιον τρόπο για να μπορέσει να διώξει από το σπίτι του το καταπιεστικό θείο Ανδροκλή.

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 26 κύκλος Β' oi symmathites
Την απάντηση της δίνει η Κρίστη στην πρόταση γάμου του Στέφανου. Από το σπίτι της η Ντίνα απέκτησε την επικαρπία και θα μπορέσει να διώξει τον Ανδροκλή.Όμως η Ντίνα βλέπει τον Ανδροκλή που είναι στεναχωρημένος και τότε το ξανασκέφτεται. Με τον αστυνόμο Αντωνίου βγαίνει η Σεσίλια και θέλει να μάθει πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του Άρη.Όλοι παρέα βοηθάνε την Κρίστη για να μαζέψει τα πράγματά της, ώστε να φύγει για το εξωτερικό και θα την βοηθήσουν ακόμα και η Βάλια με την Μαριλένα.

Οι Συμμαθητές Επεισόδια 27-28-29 Κύκλος Β'oi simathites 27-28-29 kyklos b



ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19-20 ΚΥΚΛΟΣ Β' To Soi sou Episodio 19-20 kyklos b

ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 ΚΥΚΛΟΣ Β'
To Soi sou Episodio 19 kyklos b
Η Χαρούλα σχολιάζει την νοικοκυροσύνη της και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η Λυδία να αντιδράσει και να της λέει ότι σε αντίθεση με εκείνην και τον πατέρα της, αυτή με τον Σάββα έχουν βάλει σαν στόχο να παίρνουν πολύ περισσότερο και πολύ ποιοτικότερο χρόνο παρέα με τα παιδιά τους. Αυτό φαίνεται ότι θα είναι η αιτία για να ξεκινήσει η Χαρούλα μαζί με τον Βαγγέλη να αναπληρώνουν το χαμένο χρόνο που είχαν με τα ενήλικα παιδιά τους τα οποία βλέπουν την κίνηση των γονιών τους με άλλο μάτι και μένουν άναυδοι!

ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20 ΚΥΚΛΟΣ Β'
To Soi sou Episodio 20 kyklos b
O Βασίλης Καλλίδης μπηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας Τριανταφύλλου και θα πρέπει να δείξει τις γνώσεις τους στην Αλεξάνδρα, αφού εκείνη κέρδισε σε κάποιο φιλανθρωπικό γκαλά ένα μονοήμερο σεμινάριο μαγειρικής μαζί του.Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν και για τους δύο όπως εκείνοι θέλουν και το σεμινάριο θα μετατραπεί στην κυριολεξία σε ένα άτυπο οικογενειακό διαγωνισμό και θα έχει σαν έπαθλο κάτι πολύ δελεαστικό. Έτσι λοιπόν θα δούμε το σπίτι των Τριαντάφυλλων να χωρίζει στα δύο. Τελικά όμως ένα γιουβέτσι θα είναι αρκετό, ώστε να ενώσει το σπίτι ξανά και να χαρίσει απίστευτες και όμορφες στιγμές γέλιου.



Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 41-42-43-44-45 gr subs Paramparça Bölüm 41, 42, 43, 44, 45 ragismenes kardies

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 41 Paramparça 41.Bölüm gr subs
Η Σολμάζ εκβιάζει την Ντιλάρα να επαναπροσλάβει τον Αλπέρ, προκειμένου να σωθεί ο Ραχμί από τη φυλακή. Ο Τζιχάν και η Γκιουλσερέν έχουν έρθει ξανά πολύ κοντά από τη μέρα που η Τζανσού επίλεξε να ζήσει με τη βιολογική της μητέρα. Η Χαζάλ, με τη συμπεριφορά της, εξαγριώνει την Τζανσού. Η Γκιουλσερέν και ο Τζιχάν αγνοούν πως ο Οζκάν έχει μάθει τη διεύθυνση της νέας κατοικίας της πρώην γυναίκας του.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 42 Paramparça 42.Bölüm gr subs
Η μέρα του πάρτι γενεθλίων του Οζάν έχει φτάσει. Η Χαζάλ ζηλεύει την αγάπη που δείχνει ο Οζάν στην Τζανσού. Ο Τζιχάν έρχεται να πάρει την Τζανσού από το σπίτι που μένει πλέον με την Γκιουλσερέν, για να πάνε μαζί στο πάρτι. Έτσι, η Γκιουλσερέν μένει μόνη της, νομίζοντας πως ο σωματοφύλακας αρκεί για να την προστατεύσει. Ο Οζκάν όμως έχει καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο κι έχει πρόθυμο σύνεργό.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 43 Paramparça 43.Bölüm gr subs
Η Γκιουλσερέν με τον Τζιχάν επιστρέφουν σπίτι από το νοσοκομείο και προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη. Ο Τζιχάν υποψιάζεται ότι μαζί με την Κεριμάν βρισκόταν κι ο Οζκάν, ο οποίος φρόντισε να καλύψει τα νώτα του. Η Κεριμάν συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα για ανάκριση. Ο Οζκάν έχει προμηθεύσει την Ντιλάρα με φωτογραφίες που δείχνουν την Γκιουλσερέν στο πλάι ενός άντρα που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 44 Paramparça 44.Bölüm gr subs
Η Ντιλάρα είναι χαρούμενη που έστω κι αναγκαστικά η Τζανσού επέστρεψε σπίτι της. Η Χαζάλ, όμως, δεν μοιράζεται τα ίδια αισθήματα. Η Χαζάλ φλερτάρει με τον Γιαζίζ, το συμμαθητή που αρέσει στην Τζανσού. Ο Οζκάν αιφνιδιάζει την Γκιουλσερέν στη δουλειά της. Ο Τζιχάν προσπαθεί να πείσει την Γκιουλσερέν ότι πήρε τη λάθος απόφαση. Η αγάπη τους, μέσα από όλες τις περιπέτειες που περνούν, δυναμώνει ακόμα περισσότερο.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 45 Paramparça 45.Bölüm gr subs
Ο Τζιχάν γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως ο Αλπέρ θα εκπροσωπεί την Ντιλάρα στην εταιρία. Η Τζανσού μαθαίνει ότι ο Γιαζίζ έφυγε από το σχολείο μαζί με τη Χαζάλ και στενοχωριέται. Ενώ η Χαζάλ βρίσκεται στο αυτοκίνητο με τον Γιαζίζ και τον πατέρα του, ένα άλλο αυτοκίνητο ξαφνικά τους ανακόπτει την πορεία και τους γαζώνει με σφαίρες!
επομενα επεισοδια...
Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 46-47-48-49-50 Paramparça Bölüm 46, 47, 48, 49, 50

Η Asus ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το Asus Zenfone Max, το οποίο ξεχωρίζει από την τρελή μπαταρία του στα 5000mAh. Είναι από τα λίγα κινητά που εχουν τόσο «γενναιόδωρη» μπαταρία για τους απαιτητικούς χρήστες και για όσους θέλουν να μην κυκλοφορούν παρέα με τους φορτιστές τους.

Το Asus Zenfone Max μπορεί να λειτουργήσει και ως power bank για άλλες συσκευές, ενώ κατά τα άλλα είναι mid-range smartphone με οθόνη 5.5 ιντσών IPS, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 1.2GHz και μνήμη RAM 2GB. Επιπλέον, έχει ενσωματωμένη μνήμη 16GB που όμως δεν μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD.

Η κάμερα είναι 13 Megapixel με dual-LED dual-tone flash και laser-assisted autofocus, έχει μπροστά κάμερα στα 5 Megapixel με ευρυγώνιο φακό 85 μοιρών για σωστές selfies. Θα τρέχει Android 5.0 Lollipop με Zen UI2.0, ενώ έχει υποστήριξη 4G LTE δικτύων, 3G με HSPA+, GPS και Bluetooh 4.0.

Το Asus Zenfone Max αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο αλλά η εταιρεία δεν ανακοίνωσε τιμή. Αν σκεφτούμε όμως ότι τα αντίπαλα Gionee Marathon M4 με την ίδια μπαταρία και Innos D6000 με μπαταρία 6000 mAh κοστίζουν 240 δολάρια και 290 δολάρια αντίστοιχα, τότε η Asus δεν θα πρέπει να πάει πιο πάνω



Τρελή Οικογένεια επεισόδιο 10 STAR Παρασκευη 11-12-2015 TRELH OIKOGENEIA EPEISODIO 10
Η Αλέκα, έχοντας μπροστά της απλωμένους τους αστρολογικούς της χάρτες, προσπαθεί να συντάξει τα ωροσκόπια των διδύμων. Η Ρωξάνη την παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά ο Γιάννης αμφισβητεί έντονα όσα λέει. Η Μαργαρίτα προτείνει στον Αντώνη και τη Χλόη να κάνουν ομαδική ψυχοθεραπεία, ως έναν τρόπο για να βελτιώσουν τις προσωπικές και οικογενειακές τους σχέσεις. Στην ομάδα όμως θέλει να συμπεριλάβει και τον Ρίκο. Μετά από μια μεταφυσική συζήτηση με τη μητέρα του, ο Αντώνης πείθεται ότι είναι η μετενσάρκωση του θρυλικού θείου Βλάσση και το ανακοινώνει στη γιαγιά του και στον παππού του. Η Ρωξάνη πρέπει να φύγει και αφήνει τον Ρίκο να φυλάει τα δίδυμα, αλλά η αγωνία της για όλα όσα θα συμβούν όσο λείπει, είναι έντονη..



SCORPION 19 επεισοδιο Παρασκευή 11-12-2015 "Crossroads" SCORPION episodio 19
Η ομάδα Scorpion αναλαμβάνει να προστατεύσει μια γυναίκα που έχει αποφασίσει να καταθέσει στο δικαστήριο εναντίον ενός επικίνδυνου καρτέλ ναρκωτικών. Ο αρχηγός του καρτέλ τους εντοπίζει αμέσως, κι έτσι η ομάδα Scorpion μαζί με τη μάρτυρα αναγκάζονται να αλλάξουν αυτοκίνητο για να γλιτώσουν. Θα καταφέρουν να την οδηγήσουν στην ασφάλεια χωρίς να κινδυνεύσουν και οι ίδιοι;



csi-las-vegas "STEALING HOME" Παρασκευη 11-12-2015 SKAI Csi Las Vegas επεισόδιο 15 κύκλος 12ος
Κάποιος κατάφερε να κλέψει ένα ολόκληρο σπίτι, σηκώνοντάς το από τα θεμέλια. Το σπίτι καταλήγει παρατημένο στη μέση της ερήμου, και η ομάδα του CSI Λας Βέγκας καλείται να ερευνήσει αυτή την παράξενη υπόθεση, καθώς στο εσωτερικό του υπάρχει η σκηνή ενός τρομερού εγκλήματος. Όπως θα αποδειχθεί στην πορεία, οικογενειακές διαμάχες και ένοχα μυστικά παραμονεύουν ακόμα και πίσω από τους τοίχους.



HOUSE MD EPEISODIO 23 S5 Παρασκευη 11-12-2015
HOUSE MD 5ος Κύκλος Επεισόδιο 23
Ο Χάουζ προσπαθεί να βρει μια λύση για την αϋπνία που τον βασανίζει αλλά και να «ξεφορτωθεί» το φάντασμα της Άμπερ. Απελπισμένος ζητάει βοήθεια από ένα πρόσωπο που δεν το περίμενε. Παράλληλα αναλαμβάνουν την περίπτωση μιας μπαλαρίνας της οποίας κινδυνεύει η ζωή και η καριέρα...

mygreek 365
9 μήνες 11-12-2015
Το γεγονός ότι η Κρίστη θέλει να πάει μαζί με την Ντορέτα στο εξοχικό της βάζει την Άννα σε υποψίες σχετικά με το κακό που έχει κάνει στην κόρη της ο Δημήτρης. Την ίδια στιγμή ο Άλκης είναι αναστατωμένος με την απαίτηση που έχει ο πατέρας του, ώστε να πάει και να παντρευτεί την κόρη που έχει ο Διαμαντίδης και του λέει ότι αν δεν το κάνει θα πάει στην Αστυνομία και θα τον καταγγείλει. Οι έρευνες που έκανε η Δάφνη μέσα στο τροχόσπιτο που είχε ο Αργυρίου δεν οδηγούν πουθενά, μέχρι το τελευταίο λεπτό που ένα σημείωμα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της και το παίρνει κρυφά από τον Ανδρέα. Η Μαρίνα δείχνει να έχει τα δικά της προβλήματα σχετικά με την αιμοληψία που θα κάνει η Έλσα και θα δώσει το αίμα στον Κυριάκο. Αλλά ακόμα μία φορά φαίνεται ότι η Μαρίνα έχει την τύχη της μαζί της. Ο Μάνος ύστερα από μία επίσκεψη που θα κάνει στην Μάρθα, παίρνει την απόφαση να πάει να πει τα πάντα στην Έλσα. Έτσι λοιπόν πηγαίνει έξω από το σπίτι της, αλλά όταν θα την πλησιάσει έρχεται και ο Άρης και θα την αναγκάσει να τον ακολουθήσει με το έτσι θέλω. Ο Μάνος βλέποντας αυτό το σκηνικό μπαίνει στη μέση και οι δύο τους πιάνονται στα χέρια με αποτέλεσμα ο Μάνος να είναι λιπόθυμος και άσχημα χτυπημένος έξω από το σπίτι της Μαρίνας.

μυγρεεκ365
Το δαχτυλίδι της φωτιάς 11-12-2015
H Μαρίνα συναντάει τον Αλέξη κι εκείνος να της αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Στέφανο. Ο Στέφανος και η Σοφία θα εξοργιστούν όταν θα μάθουν την κρυφή συνάντηση που είχε ο Αλέξης με την Μαρίνα και θα τον διώξουν από την επιχείρηση. Η Μαρίνα παίρνει την απόφαση να επιστρέψει στο σπίτι για μια τελευταία φορά, ώστε να ξεκαθαρίσει τα πάντα και τότε εκεί θα δημιουργηθεί ένας πάρα πολύ μεγάλος καβγάς με τη μητέρα της. Ο Στέφανος είναι εξοργισμένος και έχει θολώσει από το μίσος που τρέφει για τον Ορφέα και τότε ετοιμάζεται να κάνει ξανά ένα μεγάλο λάθος.

mygreek365
Χωρίς εσένα 11-12-2015
Δύσκολες στιγμές και για τον Στάθη ο οποίος έχει σκάσει από την θλίψη του, ύστερα από το γεγονός ότι η Λήδα τον εγκατέλειψε στα σκαλιά της Εκκλησίας . Η Μαρία μαζί με τον Δημήτρη και κάποιοι δικοί του άνθρωποι ο Γιώργος και η Αριάδνη κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, ώστε να καταφέρουν και να του συμπαρασταθούν και να τον κάνουν να νιώσει καλύτερα. Παράλληλα βλέπουμε και την Νάντια να πηγαίνει στον Μιχάλη και να του ζητάει να της πει τι ήταν αυτό το μήνυμα της Μαρίας που το είδε εντελώς τυχαία στο κινητό του και του λέει να προσέχει, ώστε να μην κάνει τίποτα και πληγώσει την Άννα. Η Εύα παρέα με το Γιώργο φαίνεται ότι θα έρθουν πιο κοντά ύστερα από ένα φιλί. Δύσκολα όμως τα πράγματα αφού ακριβώς την επόμενη μέρα ο Γιώργος δεν φαίνεται να θυμάται τίποτα από όλα αυτά.



ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ 40 RAGISMENES KARDIES
Παρασκευη 11-12-2015 Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 40
Ο Αλπέρ αιφνιδιάζει τον Τζιχάν στο γραφείο του. Του αποκαλύπτει ότι στο νοσοκομείο τον έστειλε ο Ραχμί. Η Γκιουλσερέν δεν μπορεί να διανοηθεί το παιχνίδι που παίζεται πίσω από την πλάτη της, ενορχηστρωμένο από την Ντι-λάρα, η οποία έχει γοητεύσει τον Οζκάν. Η Ντιλάρα θέλει να εκμεταλλευτεί τα 18α γενέθλια του γιου της, Οζάν, για να προετοιμάσει ένα πάρτι γενεθλίων – έκπληξη με τη συμμετοχή όλης της οικογένειας. Σκοπός της είναι να δείξει στον κύκλο της για να παραμείνουν μια ενωμένη οικογένεια. Για μια ακόμα φορά όμως βρίσκεται αντιμέτωπη με το αληθινό πρόσωπο της Χαζάλ…



ΜΠΡΟΥΣΚΟ επεισόδιο 445 Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου MPROUSKO
Ο Νικηφόρος μαθαίνει για την σοβαρή κατάσταση υγείας της Λουκίας μετά τον πυροβολισμό και σπεύδει να πάει να την δει στο νοσοκομείο. Τα πράγματα όμως σύμφωνα με τους γιατρούς είναι πολύ κρίσιμα. Ο Διαμαντής πανικόβλητος, προσπαθεί τώρα να αποφύγει τη σύλληψη, ψάχνοντας μέρος να κρυφτεί. Η Δάφνη βάζει τα δυνατά της να ψαρέψει τον Σήφη και να μάθει αν όντως η Όλγα είναι έγκυος. Ενώ και η Κωνσταντίνα προσπαθεί να ανακαλύψει τι της κρύβει ο Κίκης, αφού η όλη στάση του, της μοιάζει ύποπτη. Η Δήμητρα ξεκαθαρίζει τη θέση της στη Αλεξάνδρα, όσον αφορά της σχέση της με τον Νεκτάριο.. Η Μελίνα εκλιπαρεί τον Αχιλλέα να μην πάει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Πάτροκλο σχετικά με την απαγωγή της τότε, αφού φοβάται για την ίδια του τη ζωή. Εκείνος όμως την παρακούει, και κρυφά από όλους πηγαίνει να τον βρει και του επιτίθεται….

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget