1/12/15



ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 437 mproysko epeisodia
mproysko-epeisodia-437 brousko episodia
Μπρούσκο επεισόδιο 437 Τεταρτη 2-12-2015
Η Λουκία συνθλίβεται συναισθηματικά όταν ο Νικηφόρος θα τη διώξει από την Κύπρο και έτσι θα πάρει την απόφαση, ώστε να πάει και να τον παρακολουθήσει. Εκείνος όμως φαίνεται ότι έχει άλλα σχέδια και θέλει να κάνει την Ξένια να πιστεύει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και ότι την αγαπάει. Παράλληλα φαίνεται ότι θα προχωρήσει το σχέδιο που έχει η Χρυσάνθη, ώστε να μπουν με κάποια εκσκαπτικά μηχανήματα μέσα στο κτήμα Δημοσθένους.Όλοι δείχνουν να είναι αναστατωμένοι με την εξαφάνιση του Σήφη, αφού δεν τους έχει πει ακόμα ούτε καν που βρίσκεται ούτε το λόγο που πήγε και έκανε αυτό το ξαφνικό ταξίδι. Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν η Όλγα θα έχει ένα πολύ παράξενο τηλεφώνημα γεγονός που θα την αναστατώσει.Ο Μανωλιός φαίνεται ότι φτάνει στην κυριολεξία στα άκρα, ώστε να καταφέρει να κάνει την Κωνσταντίνα να σκάσει από τη ζήλια της όταν θα βλέπει την Αλεξάνδρα. Την ίδια στιγμή συναντούμε την Δάφνη να πηγαίνει και να δίνει μία συμβουλή προειδοποιήσεις στην Κωνσταντίνα, αλλά εκείνη από μεριά της δείχνει να είναι αποφασισμένη ώστε να συνεχίσει τον γάμο της με τον νεκροθάφτη Κίκη. Φαίνεται ότι τα πράγματα αγριεύουν όταν ο Κίκης εκτοξεύει απειλές παντού, ώστε να μείνουν μακριά από την Κωνσταντίνα μέχρι τη, στιγμή που βγαίνουν μέχρι και τα πιστόλια.



Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδια 33 ragismenes kardies 33 gr subs
Τετάρτη 2/12/15 Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 33 paramparca
Η Χαζάλ είναι πληγωμένη και προδομένη και χρησιμοποιεί διάφορους τρόπους για να προσελκύσει την προσοχή των γονιών της. Παράλληλα η Ντιλάρα και ο Ραχμί είναι μετανιωμένοι που βοήθησαν τον Οζκάν να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη ενώ ο Ραχμί ετοιμάζεται να διαπραγματευτεί με την Κεριμάν για να σταματήσει την αντιπαλότητα μαζί της. Στο μεταξύ η Γκιουλσερέν αποκαλύπτει στη Ντεριά ότι την απέλυσαν ενώ από την άλλη της τηλεφωνεί και ο Τζιχάν ο οποίος είναι εκνευρισμένος που δεν του είπε τίποτα για την επιστροφή του Οζκάν.



9 ΜΗΝΕΣ EPISODIO 53 Τετάρτη 2-12-2015
9 MINES 1ος Κύκλος Επεισόδιο 53
Η Κρίστη διαβάζει το γράμμα του Άλκη και, παρόλο το σοκ, παίρνει την απόφαση να του τηλεφωνήσει. Χρόνο ζητάει και η Μαρίνα από τον Μάνο, καθώς φοβάται πως η Έλσα θα αντιδράσει πολύ άσχημα αν μάθει πως σκοπεύει να ζητήσει διαζύγιο από τον Κυριάκο. Η Εύα επισκέπτεται τον Μάριο και τον συμβουλεύει να διεκδικήσει τη Δάφνη, μιας και πιστεύει πως ο Αντρέας είναι απλά ένας ενθουσιασμός που θα της περάσει. Ο Κυριάκος μεταφέρεται σε δωμάτιο και με την πρώτη ευκαιρία ζητάει από την Άντρη να μην ανακατεύεται στα οικογενειακά του. Η Κρίστη μαλώνει άσχημα με την Άννα για την απόκρυψη του γράμματος και φεύγει από το σπίτι. Ο Νικ τσακώνεται άσχημα με τη Δάφνη για την επιλογή της να παρατήσει τον Μάριο κι ο Αντρέας, για να ηρεμήσει τα πνεύματα, τον διώχνει από το γραφείο. Η Κάτια κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει τον Μάνο σε δύσκολη θέση και κανονίζει ένα live με τη μπάντα της Έλσας χωρίς να του το πει. Η Δάφνη εξηγεί στον Αντρέα ότι ψάχνει την ταυτότητα της Φωτεινής, γιατί θέλει να τη βοηθήσει. Η Κρίστη ζητάει από τον Άλκη να κρατήσει μακριά της τον Τζώρτζη, εκείνος την παρακαλεί να τα ξαναβρούν, αλλά εκείνη αρνείται. Ο Κυριάκος προσπαθεί να ξανακερδίσει τη Μαρίνα, εκείνη όμως είναι αρνητική και του κάνει νύξη για διαζύγιο. Ο Κυριάκος δεν αντέχει το στρες και παθαίνει κρίση επιληψίας. Η Έλσα προειδοποιεί τη Μαρίνα πως αν ξαναστενοχωρήσει τον πατέρα της, θα την βρει απέναντί της. Η Μαρίνα, εγκλωβισμένη, λήγει τη σχέση της με τον Μάνο, αφήνοντάς τον σε απόγνωση.



Τεταρτη 2-12-2015 ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ Επεισόδιο 35 to daxtylidi tis fwtias
Η αποκάλυψη της Σοφίας ρίχνει τον Πέτρο στα μάτια του Αλέξη, αφού όλοι οι μέχρι στιγμής ισχυρισμοί της επιβεβαιώνονται. Η Νεφέλη εξακολουθεί να θεωρεί ένοχο τον Πάρη και αποφασίζει να συναντήσει τη Δανάη για να συμπαρασταθεί στο οικογενειακό της δράμα. Η απουσία της Μαρίνας γίνεται αμέσως αντιληπτή στο σπίτι. Η οργή της Σοφίας και του Στέφανου απέναντι στο πρόσωπο του Ορφέα ξυπνούν μνήμες του παρελθόντος και μία έντονη επιθυμία για εκδίκηση, η οποία δεν αργεί. Ο Στέφανος στέλνει τους άντρες του στην Αθήνα ώστε να επιτεθούν στον Ορφέα και να φέρουν πίσω τη Μαρίνα, όμως ένα απρόοπτο ατύχημα θα κοστίσει ακριβά σε όλους.



Οι Συμμαθητές Επεισόδια 20 Β' Κύκλος oi symmathites epeisodia 20
Οι Συμμαθητές Επεισόδιο 20 Τεταρτη 2 Δεκεμβρίου oi symmathites epeisodia
Όλα είναι έτοιμα για την πρόταση γάμου και η Μαριλένα περιμένει τον Ανδρέα στο εστιατόριο, όμως εκείνος μαζί με την Νχίνα έχουν μόλις ανακαλύψει ότι το πατρικό του σπίτι είναι στο όνομα του θείου του, την ίδια ώρα που ο Ισίδωρος απολαμβάνει την ελευθερία από τα συζυγικά δεσμά στο σπίτι του Φρίντομ. Ο Αριστείδης κάνει πρόταση στον Άρη να ξαναδουλέψει στην εταιρία. Η Σεσίλια κι ο Βαγγέλης συζητάνε τα όνειρά τους για το μέλλον και τα βρίσκουν εντελώς διαφορετικά. Ο Φρίντομ και η Κρίστη, ύστερα από παράκληση της Τατιάνας, παίρνουν τον Παύλο να τον βγάλουν έξω σε μπαρ, για να αλλάξει λίγο παραστάσεις απ' το παιδί και τις δουλειές του σπιτιού, ευκαιρία που η Τατιάνα εκμεταλλεύεται για να κάνει μια επίσκεψη στον Αριστείδη.



ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 XWRIS ESENA
Τεταρτη 2-12-2015 xwris-esena 5
Χωρίς Εσένα επεισόδιο 5
Πιο κοντά έρχεται ο Γιάννης ο γιος της Μαρίας και η Νάντια που είναι η θετή κόρη του Μιχάλη χωρίς να ξέρουν για τις σχέσεις που έχουν οι δικοί τους. Η Λήδα κάνεις προσπάθειες να έρθει πιο κοντά με το γιο του συζύγου που πρόκειται να παντρευτεί και να τους φέρει πιο κοντά με τον πατέρα του. Ο Γιώργος όμως δεν έχει την διάθεση και την όρεξη να συγχωρήσει τις αδυναμίες που έχει ο Στάθης και το κακό που έκανε στη μητέρα του.



COVERT AFFAIRS episodio Τετάρτη 02-12-2015
COVERT AFFAIRS 2ος Κύκλος Επεισόδιο 2
Ενώ προσπαθεί να μετατρέψει μια γραμματέα εργαζόμενη στη συριακή πρεσβεία στο Παρίσι σε πρόσωπο της CIA , η Άνι συναντά έναν παλιό της γνώριμο, τον πράκτορα της Μοσάντ Εγιάλ Λαβίν, ο οποίος προσπαθεί και εκείνος να κερδίσει την εμπιστοσύνη της νεαρής γυναίκας. Όταν η γραμματέας δολοφονείται, η Άνι χρησιμοποιεί τις πληροφορίες, που έχει ήδη λάβει, για να πιάσουν έναν διεθνή τρομοκράτη με τη βοήθεια του Εγιάλ και στη συνέχεια καλείται να σώσει τον Εγιάλ, ο οποίος έχει απαχθεί από Σύριους…



NCIS Τετάρτη 2-12-2015
NCIS 12ος Κύκλος Επεισόδιο 9
Ο Ντινόζο, η Μπίσοπ και ο σύζυγος της Τζέικ βρίσκονται εγκλωβισμένοι λόγω κακοκαιρίας σε ένα αεροδρόμιο και ερευνούν τον υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης στα αεροδρόμια, με αφορμή τη μεγάλη κίνηση, που θα υπάρξει, λόγω της επικείμενης γιορτής των Ευχαριστιών…



COLD CASE Τετάρτη 2-12-2015
COLD CASE 6ος Κύκλος Επεισόδιο 03
Το 1964 μια φαινομενικά φιλήσυχη γυναίκα βρίσκεται άγρια δολοφονημένη. Μετά από 40 χρόνια, η κόρη της βρίσκει στοιχεία για τη δράση της μητέρας της, η οποία αγωνιζόταν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ζητάει από την Λίλι να ανοίξει ξανά την υπόθεση..



HOUSE MD EPISODIO Τετάρτη 02-12-2015
HOUSE MD 5ος Κύκλος Επεισόδιο 16
Ένας μικρός ασθενής που έχει αρσενικό και θηλυκό DNA προβληματίζει την ιατρική ομάδα. Τα ψέματα που έχουν πει οι γονείς στο παιδί για την ιδιαιτερότητα του εκνευρίζουν τους γιατρούς αλλά περισσότερο η επιμονή τους να τους κάνουν «συνένοχους» στην απάτη. Παρά τα όσα συμβαίνουν ο Χάουζ φαίνεται χαρούμενος, ευδιάθετος και συμπεριφέρεται σε όλους ευγενικά κάνοντας την Κάντι και τον Γουίλσον να υποψιάζονται πως κάτι δεν πάει καλά...



Scorpion Περίληψη Επεισοδίου Dominoes Τρίτη 01-12-2015 episodio 11
Ένα δεκάχρονο αγόρι πέφτει μέσα σε μια μικρή χαράδρα στην παραλία και παγιδεύεται. Ο κίνδυνος για τη ζωή του είναι άμεσος, γιατί αν η χαράδρα γεμίσει νερό το παιδί θα πνιγεί. Η ομάδα του Scorpion θα πρέπει να κατασκευάσει από το μηδέν τα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να απελευθερώσουν τον δεκάχρονο, προτού να είναι αργά...



CSI Cyber Bit By Bit Τρίτη 01-12-2015 episodio 11
Ένας χάκερ εκμεταλλεύεται μια διακοπή ρεύματος στην πόλη του Detroit για να οργανώσει ανενόχλητος μια ληστεία σε ακριβό κοσμηματοπωλείο. Η ληστεία όμως καταλήγει και σε φόνο, και όπως δείχνουν τα στοιχεία τα κίνητρα του κακοποιού δεν ήταν μόνο οικονομικά. Θα μπορέσει η ομάδα της Avery να ανακαλύψει τον δράστη;...



ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ Επεισόδιο 7 Οι Παρμένοι ΤΡΙΤΗ 1-12-2015 OI ASFAIROI EPISODIA
Η Οχιά εμφανίζεται, η Κούλα και ο Διοικητής εξαφανίζονται. Το αστυνομικό τμήμα είναι ακέφαλο και σε απόλυτο πανικό για το που βρίσκονται οι δύο απαχθέντες. Ο αναστατωμένος Φούγκας και ο «πάντα δίπλα του» Λίτσης, οδηγούνται σε ένα ξέφρενο κυνηγητό στοιχείων μέσα στην Αθήνα, υπό την καθοδήγηση της Οχιάς. Ο Διοικητής και η Κούλα, όντας αιχμάλωτοι και οι δύο, ξεπερνάνε τις διαφορές τους και έρχονται πολύ «κοντά». Οι δύο ντετέκτιβ, αφού υπερνικούν όλα τα εμπόδια, ανακαλύπτουν το μέρος κράτησης, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι πρόκειται για παγίδα της Οχιάς. Στόχος της: με ένα σμπάρο, 4 τρυγόνια.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget