29/11/15



Μπρούσκο Δευτερα 30-11-2015
9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Στην Κύπρο, η Ξένια έχει καταφέρει να διεισδύσει στο περιβάλλον της Μελίνας και του Αχιλλέα, προκαλώντας τον πανικό στον Νικηφόρο, που δεν αργεί να υποκύψει στον εκβιασμό της. O Διαμαντής κάνει κάθε προσπάθεια προκειμένου να βρει ποιος χρηματοδοτεί τον Νικηφόρο. Η Στεφανία παίρνει το πάνω χέρι και περιθάλπει τον Μηνά που είναι άρρωστος.



Ραγισμένες καρδιές Δευτερα 30-11-2015

5.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά paramparca
Ενώ η Σολμάζ και ο Αλπέρ νιώθουν πως αυτή τη φορά έφθασαν στο τέλος, αυτό που συμβαίνει τους αφήνει άφωνους και τους δύο. Την ίδια ώρα η Χαζάλ, που αισθάνεται να την αγνοούν στην έπαυλη, κάνει κάτι τόσο απρόσμενο που προκαλεί την έκπληξη όλων. O Oζάν είναι ο μόνος που δεν επηρεάζεται από τα καμώματα της αδελφής του. Η Ντιλάρα σοκάρεται με όσα της λέει ο Τζιχάν για τον πυροβολισμό του. Η Γκιουλσερέν ζητά από τον Τζιχάν να σταματήσουν να βλέπονται...



CSI CYBER Ghost In The Machine Δευτερα 30-11-2015
Η Avery και η υπόλοιπη ομάδα του CSI Cyber καλείται να εξιχνιάσει τον θανάσιμο αυτοτραυματισμό ενός 15χρονου αγοριού με πυροβόλο όπλο. Όπως δείχνουν τα στοιχεία, το θύμα είχε βρει το όπλο μέσω επαφών με άλλους παίκτες σε ένα online ηλεκτρονικό παιχνίδι. Γι' αυτό και η Avery πιστεύει ότι κάποιος χάκερ προσεγγίζει παίκτες ηλεκτρονικών παιχνιδιών και τους καθοδηγεί άθελά τους σε σκοτεινά μονοπάτια...



Scorpion Δευτερα 30-11-2015
10.15 μ.μ. ΣΚΑΪ Περιπετειώδης σειρά
Η ομαδα «Scorpion» βρίσκεται στη μέση της εξιχνίασης μιας υπόθεσης, όταν ο Σιλβέστερ πυροδοτεί, κατά λάθος, έναν εκρηκτικό μηχανισμό. Τώρα, η υπόλοιπη ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς θα πρέπει να δώσει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να ανακαλύψει τον ένοχο, ενώ ταυτόχρονα η ζωή του συναδέλφου τους κρέμεται από μία κλωστή.



Χωρίς εσένα Δευτερα 30-11-2015
6.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Η απρόσμενη αποκάλυψη της Μαρίας για την ύπαρξη άλλου άντρα στη ζωή της, συγκλονίζει
τον Δημήτρη, που δε μπορεί να της εξομολογηθεί την αλήθεια για την υγεία του. Ο Μιχάλης, λυγίζοντας κάτω απ' το βάρος των ενοχών εξαιτίας της απόπειρας της Αννας να βάλει τέρμα στη ζωή της, διστάζει να την εγκαταλείψει.



Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Δευτερα 30-11-2015
9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Η Μαρίνα έχει πάρει πολύ σοβαρά την ενασχόλησή της με τα «οδοντιατρικά» και ο Ηλίας προσπαθεί να μετριάσει τις υπερβολές της. H Βούλα λέει ένα αθώο ψεματάκι στον Μηνά, ότι θα συνοδεύσει την εξαδέλφη τους σ' έναν γιατρό. Η Βάσω ανακαλύπτει τους στίχους ενός τραγουδιού που έγραψε ο Χάρης για κάποια ξανθιά.



9 μήνες Δευτερα 30-11-2015
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά
Ο Ανδρόνικος συναντάει τον Δημήτρη. Η προσπάθεια να του αλλάξει τα μυαλά και να τον φέρει σε επαφή με τον Αλκη πέφτει στο κενό. Εκείνος αποφασίζει να μην πει τίποτα στην Αμαλία, αλλά η ίδια επιμένει να βρει τον γιο τους οπωσδήποτε και να τον φέρει ξανά πίσω στην Κρίστη.



To δαχτυλίδι της φωτιάς Δευτερα 30-11-2015
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά
Η συνάντηση του Ορφέα και της Μαρίνας είναι ακόμη μια απόδειξη πως ο έρωτάς τους δεν σβήνει τόσο εύκολα. Η Μαρίνα έρχεται όλο και πιο κοντά στην ιδέα να το σκάσει μαζί του. Ο Στέφανος ανακαλύπτει μέσα στο σπίτι την κάρτα του ξενοδοχείου του Ορφέα και αποφασίζει να εφαρμόσει τα μοχθηρά σχέδια της Σοφίας ώστε να τον εκδικηθεί και να προστατέψει τον γάμο του. Από την άλλη κι ενώ όλοι βρίσκονται στο πλευρό του Πάρη, η Νεφέλη δεν μπορεί να πειστεί για την αθωότητα του συζύγου της παρά μόνο έως ότου αυτό αποδειχτεί από τη δικαιοσύνη.



Οι συμμαθητές Δευτερα 30-11-2015
10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά
Ο Φρίντομ καταφέρνει να μιλήσει με τη Βάλια, που του εξηγεί ότι δεν μπορούν να είναι μαζί. H Τατιάνα κι ο Παύλος φτάνουν στην καφετέρια που περιμένουν οι άλλοι, προκαλώντας αμηχανία στον Αριστείδη που δεν έχει δει την Τατιάνα από το φιλί στο μαιευτήριο αλλά και στην Τατιάνα, που μαθαίνει ότι η εκθαμβωτική Ιρις έπιασε δουλειά στην Cooldog.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget