ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14 Β' ΚΥΚΛΟΣ oi symmathites
Οι Συμμαθητές επεισόδιο 12 Β' κύκλος oi symmathites
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Ανδρέα να πηγαίνει και να καλεί την Μαριλένα, ώστε να ταξιδέψει μαζί του και δείχνει να είναι προβληματισμένη! Η Ντίνα δείχνει να είναι πολύ απασχολημένη με την καινούργια επιχείρηση και έτσι λοιπόν θα βάλει στην εργασία την Γκέλυ μαζί με τον Ισίδωρο.Παράλληλα την ίδια στιγμή βλέπουμε και την Σοφία αποφασισμένη ώστε να ταξιδέψει στην Αμερική και έτσι λοιπόν θα πάει να αποχαιρετήσει την Πωλίνα μαζί με τον Άρη. Ο Αριστείδης δείχνει πολύ προβληματισμένος για το τι πρέπει να κάνει μαζί με την Τζένη.Την ίδια στιγμή ο Γρηγόρης θα επιστρέψει από μια συγκέντρωση που είχε γίνει για όλους τους συμμαθητές. Εκεί βλέπουμε να αποκαλύπτεται η τεράστια αλήθεια όπου θα αναστατώσει και τον Παύλο.

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 13 Β' κύκλος oi symmathites
Ο Παύλος θα έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια που αφορά την Τατιάνα. Η συγκέντρωση που έγινε για τους συμμαθητές εξελίχθηκε σε μια βραδιά με πολλές εξομολογήσεις.Ο Παύλος δείχνει να μην μπορεί να συγχωρήσει την Τατιάνα και θα την εγκαταλείψει συντετριμμένη. Η Μαριλένα φαίνεται ότι ετοιμάζεται για το ταξίδι της. Ο Άρης πηγαίνει και συναντά τον Παύλο και εκεί του ζητάει να μην εγκαταλείψει το παιδί του και την Τατιάνα!Ο Αριστείδης θα συναντήσει την Τζένη ύστερα από τις οδηγίες που του έδωσε ο Γιώργος. Η Βάλια φαίνεται ότι έχει τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης και παίρνει την απόφαση να πάει να κάνει το τεστ.

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 14 Β' κύκλος oi symmathites
Βλέπουμε ότι σειρά θα ξεκινήσει ύστερα από κάποιους μήνες. Εκεί συναντούμε την Μαριλένα να έχει γυρίσει από το ταξίδι της, πριν γίνει η μεγάλη συνάντηση που αφορά τους παλιούς συμμαθητές για τα είκοσι χρόνια που έχουν αποφοιτήσει. Εκεί θα τα βρει κάπως αλλαγμένα.Η Ντίνα μαζί με τον Ισίδωρο φαίνεται ότι θα συνεχίσουν να έχουν καβγάδες, αλλά στο αέρα της τηλεόρασης πια! Εκεί βλέπουμε ότι η Ντίνα είναι σε μια εκπομπή μαγειρικής με συνταγές που αφορά τα περιβόητα πιτάκια της. Εκεί βρίσκεται και ο Ισίδωρος όπου κάνει τον βοηθό της!

νέα επεισόδια της σειράς Οι Συμμαθητές Επεισόδια 15-16-17 Β' Κύκλος
oi-simathites-12-13-14-15-16-17 b-kyklos