2/11/15

Οι Συμμαθητές δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 11 Β' κύκλος Η Μαριλένα θα μάθει το νέο μου ότι ο Ανδρέας θα πάει ένα ταξίδι μαζί με την Κρίστη. Τότε θα τον πάρει τηλέφωνο και θα του κάνει σκηνή. Ο Στέφανος θα πιέσει την Τατιάνα να πάει και να μιλήσει στον Παύλο για την πραγματική ταυτότητα που έχει. Η Σοφία θα ανακοινώσει στον Τζέρι και στον Βαγγέλη ότι θα αναχωρήσει για την Αμερική. Ο Τζέρι θα της προτείνει να αποχαιρετήσει τον Άρη από κοντά. Η Ντίνα θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες για τα περιβόητα « πιτάκια της Ντίνας ». Ο Αριστείδης μαζί με την Τζένη βγαίνουν για φαγητό. Τότε θα πάρουν την απόφαση να μείνουν φίλοι, αλλά θα καταλήξουν να φιλιούνται. Η Πωλίνα θα πείσει τον Άρη να πάνε να επισκεφθούν το μωρό που έχει ο Παύλος .

Οι Συμμαθητές δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 10 Β' κύκλος Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Ανδρέα να είναι πολύ θυμωμένος μετά την απόφαση που πήρε η Μαριλένα να φύγει για ταξίδι. Έτσι λοιπόν εκείνος θα κανονίσει ένα ταξιδάκι για τον γύρο της Ευρώπης. Η Μαριλένα θα το μάθει έκπληκτη αυτό το γεγονός και θα πάθει σοκ, αλλά αυτό που θα την σοκάρει περισσότερο από όλα είναι ότι θα πάει και η Κρίστη μαζί του. Ο Παύλος μαζί με την Τατιάνα θα συμφιλιωθούν και θα αναλάβουν το παιδί τους. Ο Αριστείδης φαίνεται ότι τελικά πείθεται από τον Γιώργο και τον Άρη να πάει να βγει ένα ραντεβού μαζί με την Τζένη.

Οι Συμμαθητές δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 9 Β' κύκλος Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Τατιάνα να είναι πολύ αγχωμένη για το αν θα καταφέρει να μεγαλώσει το παιδί της. Η Ντίνα θα πάει και θα αναγκάσει τον Άρη να της δεσμευτεί πως θα χρηματοδοτήσει την επιχείρηση της.Ο Άρης θα απαιτήσει ο Παύλος να παραιτηθεί από την εταιρία και η Τατιάνα να επιστρέψει τις μετοχές της. Ο Παύλος και η Τατιάνα θα έρθουν πιο κοντά χάρη στο νεογέννητο παιδί τους.Η Γκέλυ θα αποκαλύψει στον Ισίδωρο αλλά και στην Ντίνα την αλήθεια για το παιδί της Τατιάνας.


​Ραγισμένες καρδιές epeisodia 11 paramparca ΔΕΥΤΕΡΑ 2-11-2015
ragismenes kardies gr subs 5:40 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά
Η Γκιουλσερέν είναι πικραμένη από τη συμπεριφορά της Χαζάλ που τόσο εύκολα μοιάζει να την απαρνιέται από μητέρα. Η Ντιλάρα είναι έξαλλη από τη ζήλια της επειδή ο Τζιχάν ήταν μαζί με την Γκιουλσερέν στην κλινική. Oταν η Γκιουλσερέν με τη Χαζάλ επιστρέφουν σπίτι τους με τον Τζιχάν στο πλάι τους, έκπληκτοι βρίσκουν εκεί την Τζανσού η οποία με τη σειρά της ξαφνιάζεται που τους βλέπει όλους μαζί. Η Τζανσού και η Χαζάλ έρχονται για πρώτη φορά αντιμέτωπες.


​Μπρούσκο Επεισόδιο 413 ΔΕΥΤΕΡΑ 02-11-2015

Mprousko episodio 413 ΑΝΤ1 Δραματική σειρά 9 μ.μ.
Η μέρα του γάμου της Αναστασίας και του Ματθαίου έχει φτάσει και οι προετοιμασίες κορυφώνονται με τα κυπριακά έθιμα του γάμου να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για το ζευγάρι και τους πολυάριθμους καλεσμένους του. Μοναδικό «αγκάθι» για τον Ματθαίο, η άρνηση της γιαγιάς Ανδριανής να παραστεί στον γάμο και ο Σήφης. Στο μεταξύ ο Παύλος Γιαννακάκης κάνει μια συζήτηση με τον Ματθαίο και τον προϊδεάζει για κάποιους πιθανούς εχθρούς που καραδοκούν και τον ορκίζει να προσέχει την Αναστασία. Ο Παύλος συναντιέται με τη Χρυσάνθη...


​To δαχτυλίδι της φωτιάς επεισοδιο 13 ΔΕΥΤΕΡΑ 02-11-2015

to daxtylidi tis fwtias episodio 13 ΜEGA Δραματική σειρά 6:50 μ.μ.
Η Νεφέλη και η Ελένη καταφέρνουν να επικοινωνήσουν με τη Μαρίνα, η οποία τους λέει πως βρίσκεται στη Σαντορίνη και πως ο γάμος δεν θα πραγματοποιηθεί. Yστερα από πιέσεις, δέχεται να γυρίσει στην Κύπρο ώστε να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στον Στέφανο, όμως υπόσχεται στον Ορφέα πως θα επιστρέψει στο νησί για να ζήσουν τον έρωτά τους.


​9 μήνες 1ος Κύκλος Επεισόδιο 31 ΔΕΥΤΕΡΑ 02-11-2015

9 mines episodio 5:50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά
Η Κρίστη ανακοινώνει στην Aννα πως θα ξαναρχίσει σχολείο. Η Aννα φοβάται την αντίδραση του κόσμου, αλλά η Κρίστη είναι ανένδοτη. Η Μάρθα εξομολογείται στην έκπληκτη Δάφνη την ιστορία της. Ο Κυριάκος τσακώνεται με τη Μαρίνα, γιατί η Eλσα γυρίζει αργά στο σπίτι. Η Μαρίνα μαλώνει την Eλσα και η Aντρη παίρνει το μέρος της εγγονής της.


​Ρουά ματ επεισοδιο 21 κυκλος 2ος ΔΕΥΤΕΡΑ 02-11-2015

ROYA MAT 5:45 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά ROUA MAT
Η Μαρία αποκαλύπτει στη Νεφέλη πως σε λίγους μήνες θα έχει αδερφάκι. Παρ' όλη τη στενοχώρια της μικρής, που θα χάσει τον μπαμπά της, μετακομίζει τελικά με τη Μαρία στο σπίτι του Φίλιππου. Ο Ηρόδοτος ψάχνει στο σπίτι της Ιωάννας για στοιχεία κι ανακαλύπτει κάτι που την ενοχοποιεί.


​Οι συμμαθητές επεισοδιο 6 κυκλος 2ος ΔΕΥΤΕΡΑ 02-11-2015

Oi symmathites 10:15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά
Ο Βαγγέλης κανονίζει ένα πάρτι για το τέλος του έτους στο σπίτι του Φρίντομ. Η Ντίνα τα έχει βάψει μαύρα λόγω της απουσίας της Γκέλυς. Ο Αριστείδης εξομολογείται στον Γιώργο ότι ξέρει την αλήθεια για τον Παύλο και την Τατιάνα. Η Κρίστη ενδίδει στην ερωτική επίθεση του Στέφανου. Ο Παύλος πνίγεται από ενοχές για τα όσα έχει προκαλέσει στον Αριστείδη.


​Οι άσφαιροι επεισοδιο ΔΕΥΤΕΡΑ 02-11-2015

Oi asfairoi episode 2-11-2015 10:30 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Πανικός επικρατεί στο τμήμα καθώς ανακοινώνεται αιφνίδια επιθεώρηση από τον Γενικό Διευθυντή. Aπαντες αφήνουν τα σήματά τους στην άκρη και πιάνουν τα ξεσκονόπανα. Ο Λίτσης αποκαλύπτει στη Βάνα μια ευαίσθητη πλευρά του εαυτού του…


​House M.D ΔΕΥΤΕΡΑ 02-11-2015
145 μ.μ. STAR Ιατρική σειρά
Μια γυναίκα παραλύει ξαφνικά ενώ κάνει αναρρίχηση με την έφηβη κόρη της. Μητέρα και κόρη τραυματίζονται και μεταφέρονται στην κλινική. Η ιδιαίτερη σχέση ανάμεσά τους και η πεποίθηση και των δύο ότι ποτέ δεν λένε ψέματα η μία στην άλλη, προκαλεί το ενδιαφέρον του γιατρού Χάουζ. Η ομάδα του γιατρού προσπαθεί να βρει τι προκάλεσε την παράλυση της μητέρας.


​ΔΕΥΤΕΡΑ 02-11-2015 karagul
Mαύρο τριαντάφυλλο
8 π.μ. STAR Δραματική σειρά
Τα μυστικά ένα ένα αποκαλύπτονται και πληγώνουν τον καθένα ξεχωριστά. Αυτή τη φορά όμως πληγώνουν περισσότερο τον Μπαράν. Πληρώνει ένα πολύ μεγάλο τίμημα παρ' όλο που δεν έχει φταίξει πουθενά κι έτσι ήρθε η ώρα να λογαριαστεί. Ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Μπαράν είναι η Εμπρού γι' αυτό και εξακολουθεί να δέχεται τα πυρά του Κεντάλ και της Ναρίν.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget