27/10/15


​Ραγισμένες καρδιές σημερα Τριτη 27-10-2015 PARAMPARCA

5.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά RAGISMENES KARDIES
Η Ντιλάρα θέλει να έρθει άμεσα σ' επαφή με τη Χαζάλ και να τη φέρει να ζήσει σπίτι τους. Εν τω μεταξύ, εμφανίζεται στο προσκήνιο ο Ραχμί, ο πατέρας του Τζιχάν που απουσίαζε πολλά χρόνια από τη ζωή της οικογένειας του. Ο Τζιχάν, αγνοώντας την επιστροφή του πατέρα του, συναντιέται ξανά με την Γκιουλσερέν για να συζητήσουν για το κοινό θέμα που τους απασχολεί: τα παιδιά τους.


​Ολες οι σημερινες Ελληνικες σειρες ΤΡΙΤΗ 27-10-2015 ellinikes seires


Μη με σκας
10.30 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά

Ο Σωκράτης δέχεται πρόσκληση για ριγιούνιον παλαίμαχων πιλότων. Αποφασίζει να πάει με την Ελσα. Προσπαθεί να το κρατήσει κρυφό απ' τον Αιμίλιο αλλά εκείνος το μαθαίνει και πληγώνεται. Παράλληλα οι δυο τους έχουν επεισοδιακή γνωριμία με τον Τάσο και τη Στέλλα, τους καινούργιους γείτονες που αγοράζουν το διπλανό σπίτι.
ΤΡΙΤΗ 27.10

Ρουά ματ
4.30 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Ο Μάξιμος γυρίζει από τη Μονεμβασιά, έχοντας μάθει ένα συνταρακτικό μυστικό από τη μητέρα της Ρουμπίνης, που τον κάνει να την αποφεύγει. Η Ρουμπίνη πιστεύει πως έχει δει τις φωτογραφίες από την έξοδό της με τον Πέτρο κι έχει θυμώσει. Ο Μάξιμος εμπιστεύεται το μυστικό που έμαθε στον Δημήτρη, ξορκίζοντάς τον να μη το πει πουθενά.

9 μήνες
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

Η μάρα του γάμου φτάνει. Η Κρίστη, η Ελσα και ο Μάνος περιμένουν τον Αλκη στο δημαρχείο, ενώ εκείνος είναι αναίσθητος μέσα σε ένα βαν με κατεύθυνση το αεροδρόμιο. Η Μαρίνα ετοιμάζεται για την εκδρομή με τον Κυριάκο, ενώ η Αντρη έχει αρχίσει να εντοπίζει την ανησυχία της.

To δαχτυλίδι της φωτιάς
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Ο Στέφανος, επηρεασμένος από τη Σοφία, προσπαθεί να πείσει τον Αλέξη να αφήσει τη Σαζέμ, όμως αυτός είναι ανένδοτος αφού μέρα με τη μέρα οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά. Τη δύναμη που χρειάζεται θα την πάρει από τον πατέρα του, ο οποίος του δείχνει πως τον υποστηρίζει σε κάθε του κίνηση. Ο Πάρης, σιγά σιγά εκτός από τη Νεφέλη, αρχίζει να αντιμετωπίζει με ψυχρότητα και τον φίλο του, Στέφανο. Από την άλλη, ο Σωκράτης πλησιάζει ολοένα και περισσότερο την οικογένεια Στρατηγού με απώτερο σκοπό την εκδίκηση.

Μπρούσκο
9.10 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Ο Παύλος στοχεύει και πυροβολεί τον Διαμαντή, αμέσως όμως μπαίνει στη μέση ο Πάτροκλος προκειμένου να τον προστατέψει. Γεμάτος οργή ο Διαμαντής παίρνει το όπλο του και ανταποδίδει τα πυρά. Η Χρυσάνθη με τον Νικηφόρο καταστρώνουν το σχέδιό τους, ώστε να καταφέρει η Χρυσάνθη να μπει κρυφά στο κτήμα Δημοσθένους. Η Στεφανία είναι έξαλλη με τον Σήφη που δεν την αφήνει να παντρέψει την Αναστασία, αλλά και ο Μηνάς προσπαθεί να τον πείσει να παραβρεθεί. Ο Νεκτάριος ζητά από τη Δήμητρα να κοιμούνται μαζί και της λέει πως αν δεν το κάνει δεν του αφήνει άλλη επιλογή από το να πάει με άλλη γυναίκα.

Οι συμμαθητές
10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά

Η Νανά είναι έτοιμη να φύγει για Αμερική, την προλαβαίνει όμως η Μαριλένα, η οποία την πιέζει να της πει τι είπε στον πατέρα της λίγο πριν από το έμφραγμα. Ο Αριστείδης ζητάει από την Τατιάνα να φωνάξει τον Παύλο. Ο Αρης κι ο Αντρέας πάνε στην εταιρεία και ανακοινώνουν στον Γιώργο ότι θα αναλάβει την Κούλντογκ. Το λένε και στη Μαριλένα και ο Αρης συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο. Η Τατιάνα βλέπει τον Αρη και τον Γιώργο στο γραφείο του Αριστείδη. Το λέει στον Στέφανο και στον Παύλο, μαθαίνει ότι η Νανά είπε στον Αριστείδη ότι το παιδί της δεν είναι δικό του.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget