22/10/15


​9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ mines epeisodia 31-32-33-34-35


9 μήνες επεισόδιο 31 Episodio 9 mines
H Κρίστη πηγαίνει και να λέει στην Άννα ότι θέλει να ξεκινήσει ξανά το σχολείο της. Η Άννα δείχνει να είναι αναστατωμένη σχετικά με την αντίδραση που θα έχει ο κόσμος, αλλά η Κρίστη από μεριά της φαίνεται ότι δεν ακούει κανέναν.Η Μάρθα θα πάει και θα εξομολογηθεί στην Δάφνη όλη την ιστορία της, γεγονός που θα την αφήσει έκπληκτη. Ο Κυριάκος θα πάει και θα τσακωθεί μαζί με την Μαρίνα και η αιτία θα είναι η Έλσα, που ήρθε στο σπίτι πάρα πολύ αργά.Η Μαρίνα θα έχει έναν έντονο καβγά με την Έλσα και βλέπουμε την Άντρη να επεμβαίνει και να παίρνει το μέρος της Έλσας, γεγονός που θα εκνευρίσει τη Μαρίνα.Ο Μάριος θα πάει στη Δάφνη και θα της προτείνει να πάει μαζί του στο Παρίσι για ένα Σαββατοκύριακο, αλλά εκείνη δεν δέχεται την πρόταση και του λέει ότι έχει κάποιες δουλειές να κάνει.Ο Ανδρέας παρά τις πολλές ενστάσεις που του προκαλεί η Δάφνη, εκείνος θα πάει και θα της δώσει ένα παθιασμένο φιλί και της λέει ότι η έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλον είναι αμοιβαία και ότι εκείνος θα προσπαθεί να την κατακτήσει.Ο Μάνος θα πάει στη Μαρίνα και θα της πει ότι θα πάει για λίγες ημέρες στην Αθήνα για να καταφέρει και να ηρεμήσει αυτός και η εκείνη και να σταματήσει να την ενοχλεί. Κρυφά ο Κυριάκος παρακολουθεί αυτή τη σκηνή.Η Εύα θα πάει στην Ντορρέτα και θα της μιλήσει για το πρόβλημα της Κρίστης και λέει στην Άννα να κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει και να αλλάξει την γνώμη στην κόρη της για το καλό όλων.Ο Νικ δείχνει πολύ εκνευρισμένος όταν θα μάθει το γεγονός, ότι η Δάφνη πήγε και είπε στον Ανδρέα το πρόβλημα που είχε εκείνος όταν του επιτέθηκε ένας άντρας .

9 μήνες επεισόδιο 32 Episodio 9 mines
O Ανδρέα καταφέρνει και να πείθει την Δάφνη ότι ο άντρας που πήγε και της επιτέθηκε πρέπει να έχει αποχωρήσει από την Κύπρο. Η Εύα προλαβαίνει το τελευταίο λεπτό και καταφέρνει να καλύψει το μεγάλο ψέμα της Μαρίνας και δεν θα αποκαλυφθεί στην Έλσα.Ο Νικ θεωρεί ότι και ο Ανδρέας πρέπει να κρύβει κάτι από την Δάφνη και έτσι θα την πιέσει να ψάξουν το παρελθόν που έχει. Η Έλσα θα πάει στην Κρίστη και θα της πει να γίνει η νονά του μωρού και έτσι οι δύο τους θα πάνε να αγοράσουν κάποια πράγματα.Η Μαρίνα πηγαίνει στην Εύα και της λέει ότι πλέον έχει αρχίσει να νιώθει κάποια απίστευτα συναισθήματα για τον Μάνο. Η Κάτια μαζί με το Μάνο φαίνεται ότι επιστρέφουν στην Αθήνα.Η Άννα φαίνεται να είναι πολύ ταραγμένη όταν η τράπεζα θα της στείλει μία ειδοποίηση και τότε καταλαβαίνει ότι εάν δε βρουν γρήγορα λεφτά θα χάσουν για πάντα το σπίτι τους.Ο Πέτρος πηγαίνει και ρωτάει την Εύα για το θέμα της Μαρίνας και φαίνεται ότι θα την προειδοποιήσει ότι ο Κυριάκος κάτι έχει καταλάβει και πλέον τους απειλεί.Η Μαρίνα είναι αναστατωμένη όταν βρίσκει μια φωτογραφία του Μάνου μέσα στα πράγματα που έχει η Έλσα, αλλά εκείνη από τη μεριά της αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει ερωτευθεί τον Μάνο.Ο Γρηγόρης θα πάει και θα κάνει μία επίσκεψη στην Κρίστη για να επιβεβαιώσει αν τελικά έχει ξεπεράσει πλέον το Άλκη. Παράλληλα βλέπουμε ότι ο Γρηγόρης θα ειδοποιήσει και τον πατέρα του να μεθοδεύσει την επιστροφή του, καθώς ο Άλκης πλέον θεωρείται παρελθόν για την Κρίστη.Ο Ανδρέας λέει στον Πέτρο ότι θα έρθει ο πατέρας του στην Κύπρο και η αιτία είναι μία πολύ μεγάλη επαγγελματική δουλειά που αφορά το κύκλωμα.Ο Κυριάκος θα πάει και θα πει στην Μαρίνα να μην είναι πολύ επιφυλακτική μαζί του, γιατί την επόμενη φορά θα δει την άσχημη πλευρά του εαυτού του. Ο Μάνος πάει στον γιατρό και του λέει ότι δεν πρόκειται να πει τίποτα στην Έλσα για το καυτό θέμα της μεταμόσχευσης. Η Δάφνη θα πάει και θα κάνει μία επίσκεψη στη Μάρθα στο ίδρυμα, αλλά από τι φαίνεται κάποια άλλη γυναίκα θα είναι η αιτία, ώστε να τους τραβήξει την προσοχή.

9 μήνες επεισόδιο 33 Episodio 9 mines
Ο Νικ πιστεύει πως ο Αντρέας κάτι κρύβει και πιέζει τη Δάφνη να εξερευνήσει το παρελθόν του. Η Έλσα προτείνει στην Κρίστη να γίνει νονά του μωρού και αγοράζουν μωρουδιακά. Η Μαρίνα εξομολογείται στην Εύα πως έχει αρχίσει να ερωτεύεται τον Μάνο, ενώ Μάνος και Κάτια ξαναγυρίζουν στην Αθήνα. Μια ειδοποίηση από την τράπεζα ταράζει την Άννα, που συνειδητοποιεί πως αν δεν βρουν άμεσα λεφτά, θα χάσουν το σπίτι τους. Ο Πέτρος ρωτάει επίμονα την Εύα σχετικά με τη Μαρίνα και την προειδοποιεί πως ο Κυριάκος κάτι έχει καταλάβει και τους απειλεί. Η Μαρίνα βρίσκει μια φωτογραφία του Μάνου στα πράγματα της Έλσας, αλλά εκείνη αρνείται ότι είναι ερωτευμένη μαζί του.Ο Γρηγόρης επισκέπτεται την Κρίστη για να δει αν έχει ξεπεράσει τον Άλκη και παράλληλα ειδοποιεί τον πατέρα του να μεθοδεύσει την επιστροφή του, καθώς ο Άλκης αποτελεί παρελθόν για την Κρίστη. Ο Αντρέας ειδοποιεί τον Πέτρο πως ο πατέρας του έρχεται στην Κύπρο για μια μεγάλη δουλειά του κυκλώματος. Ο Κυριάκος προειδοποιεί τη Μαρίνα να μην είναι πολύ προσεκτική μαζί του, γιατί θα δει την κακή πλευρά του χαρακτήρα του. Ο Μάνος λέει στον γιατρό πως δεν πρόκειται να μιλήσει στην Έλσα για την μεταμόσχευση. Η Δάφνη επισκέπτεται τη Μάρθα στο ίδρυμα, αλλά μια άλλη γυναίκα της τραβάει την προσοχή…

9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 34
O διευθυντής του καταστήματος που δουλεύει η Άννα την προειδοποιεί ότι πλέον δεν θα είναι ανεκτικός απέναντι σε άλλα προβλήματα από μεριά της.Η Κρίστη θα πάει και θα τηλεφωνήσει στον Φάνη και θα του πει ότι πλέον θέλει να είναι μαζί του. Ο Φάνης της λέει ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, αφού δεν έχει κάποια σταθερή δουλειά στα χέρια του. Η Κρίστη δείχνει πάρα πολύ θλιμμένη και κλείνει το τηλέφωνο απογοητευμένη.Παράλληλα η Εύα θα πάει στη Μαρίνα και θα την συμβουλέψει να κρατάει αποστάσεις από τον Ραζή, ώστε να μην διακινδυνεύσει την συνοχή που έχει η οικογένεια της.Παράλληλα η Δάφνη θα πάει στο Μάριο και θα του ανακοινώσει ότι τελικά θα τον συνοδεύσει στο Παρίσι. Ο Μάριος βρίσκεται σε μεγάλο ενθουσιασμό και τότε θα πάει και θα της κάνει πρόταση γάμου, αλλά η Δάφνη από τη μεριά της θα του αρνηθεί ξανά.Ο Μάνος πάει στην Έλσα και της ζητάει συγνώμη, αφού ήταν κάπως παράξενος στο τηλεφώνημα, αλλά εκείνη για ακόμα μία φορά θα παρεξηγήσει τις προθέσεις που έχει.Πλέον οι αντοχές που έχει η Αμαλία καταρρέουν η μία πίσω από την άλλη και πηγαίνει στον Δημήτρη και τον εκλιπαρεί να φέρει πίσω τον Άλκη με οποιοδήποτε τίμημα, αλλά εκείνος φαίνεται ότι θα της αρνηθεί.Την ίδια ώρα η Έλσα ντύνεται κάπως προκλητικά γεγονός που θα κάνει έξω φρενών την μητέρα της και θα έχουν έναν άσχημο καβγά. Η Άντρη επεμβαίνει για ακόμα μία φορά και βάζει μάνα και κόρη να διαπληκτίζονται.Ο Άλκης όταν θα μάθει το νέο ότι η απελευθέρωση του θα αναβληθεί για ακόμα μία φορά, παίρνει την απόφαση ότι πλέον δεν θέλει να είναι ζωντανός.

9 μήνες επεισόδιο 35 Episodio 9 mines
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι ο Πέτρος θα συγκρουστεί μαζί με τον Αχιλλέα και ο Ανδρέας είναι μαζί του, γεγονός που θα προξενήσει μεγάλη εντύπωση στον πατέρα του. Έτσι λοιπόν θα του εξηγήσει ότι έχει μεγάλο συμφέρον στο να καταφέρει να του κερδίσει την εμπιστοσύνη του, γιατί έτσι θα μπορούν να είναι δίπλα του και να τον παρακολουθούν.Ο Χρήστος πηγαίνει στον Μάνο και του λέει ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει για τα καλά και ότι πλέον οι μήνες που θα είναι ζωντανός είναι λίγοι και ότι είναι να κάνει με την Έλσα, να το κάνει γρήγορα.Παράλληλα βλέπουμε και τον Κυριάκο να πηγαίνει και να μιλάει με την Άντρη και θα της ζητήσει να σταματήσει πλέον να επεμβαίνει και να ενοχλεί τη Μαρίνα. Εκείνη φαίνεται ότι θυμώνει και θα του ζητήσει να αποχωρήσει από το σπίτι του.Φαίνεται ότι η απόπειρα που θα κάνει ο Άλκης θα πανικοβάλει για τα καλά τους υποτιθέμενους απαγωγείς σε τέτοιο σημείο που παίρνουν τηλέφωνο την οικογένεια του. Ο Τζώρτζης έχει καταλάβει ότι η Κρίστη περιμένει παιδί και έτσι ξεκινάει να την παρακολουθεί.Ο Ανδρέας θα πάει στη Δάφνη και θα της ανακοινώσει ότι θα της κόψει την άδεια που την ήθελε να κάνει το ταξίδι στο Παρίσι. Όταν εκείνη συνεχίζει να επιμένει σε αυτό που θέλει, εκείνος αναγκάζεται να φύγει, αλλά τότε την βάζει αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα.Παράλληλα βλέπουμε και τον Μάνο να γυρνάει στην Κύπρο, χωρίς όμως να έχει πει τίποτα στην Κάτια και αυτή η κίνηση θα την κάνει έξω φρενών. Την ίδια ώρα βλέπουμε και την Μαρίνα να είναι στο σπίτι του για την επιδιόρθωση μιας βλάβης και χωρίς καν να το καταλάβει θα την πάρει ξαφνικά ο ύπνος στο κρεβάτι του.Ο γιατρός που θα πάει η Κρίστη της λέει ότι το παιδί που περιμένει είναι αγόρι, αλλά ο υπέρηχος που έκανε έχει βρεθεί και στα χέρια του Τζώρτζη. Η Μάρθα θα πάει και θα κάνει κάποιες ερωτήσεις στη Δάφνη και θα την ρωτήσει, εάν τελικά θα ενδώσει στις μεγάλες και έντονες πιέσεις που της ασκεί ο Ανδρέας.Ο Μάνος μένει έκπληκτος όταν θα δει την Μαρίνα να κοιμάται στο κρεβάτι του και χωρίς καν να μπορεί να αντισταθεί στα συναισθήματα του πηγαίνει και της δίνει ένα τρυφερό φιλί. Ο Άλκης φαίνεται ότι επιστρέφει στο σπίτι του και θα ζητήσει να πάνε και να του φέρουν την Κρίστη, ενώ την ίδια ώρα εκείνη παρακολουθεί τον υπέρηχο της να βρίσκεται στο ιντερνέτ γεγονός που θα την τρελάνει.

νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 36,37,38,39,40
9-mines-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40


​Μπρούσκο Επεισόδιο 413, 414, 415, 416, 417 MPROYSKO EPEISODIA 413-414-415-416-417 BROUSKO


Μπρούσκο Επεισόδιο 413 Mprousko epeisodio
Η μέρα του γάμου της Αναστασίας και του Ματθαίου έχει φτάσει και οι προετοιμασίες κορυφώνονται με τα κυπριακά έθιμα του γάμου να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για το ζευγάρι και τους πολυάριθμους καλεσμένους του. Μοναδικό «αγκάθι» για τον Ματθαίο, η άρνηση της γιαγιάς Ανδριανής να παραστεί στον γάμο και ο Σήφης. Στο μεταξύ ο Παύλος Γιαννακάκης κάνει μια συζήτηση με τον Ματθαίο και τον προϊδεάζει για κάποιους πιθανούς εχθρούς που καραδοκούν και τον ορκίζει να προσέχει την Αναστασία.Η Κωνσταντίνα εντελώς τυχαία πέφτει πάνω σε μια σκηνή τρυφερών περιπτύξεων ανάμεσα στη Δήμητρα και τον Πάτροκλο και παθαίνει σοκ. Ο Παύλος συναντιέται με τη Χρυσάνθη στη Λευκωσία και της ζητάει να είναι ξανά μαζί. Η αντιμετώπισή της θα τον ξαφνιάσει. Η τελετή του γάμου Ματθαίου- Αναστασίας ξεκινάει ….και μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους πάντες.

Μπρούσκο Επεισόδιο 414 Mprousko epeisodio
Η παρουσία της γιαγιάς Ανδριανής και του Σήφη στο γάμο, δίνει χαρά στους μελλόνυμφους. Όταν όμως αρχίζει η βάφτιση του μωρού τους, τα χαμόγελα παύουν και μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τους άμεσους συγγενείς… Παράλληλα η Χρυσάνθη, μ' ένα χάρτη στα χέρια, «οργώνει» το κτήμα Δημοσθένους, ψάχνοντας ένα συγκεκριμένο σημείο. Στο μεταξύ στην Κρήτη, Όλγα, Αλίκη και Κίκης, τα πίνουν παρέα έχοντας ο καθένας το πρόβλημά του. Ο Μανωλιός περιφέρεται με τη ράβδο χρυσού πάνω του κι επιχειρεί να την πουλήσει στον Αχιλλέα που το διασκεδάζει, σ' αντίθεση με τη Μελίνα που ανησυχεί μη τον ληστέψουν.Στο γλέντι του γάμου, η Δάφνη που έχει πιει πολύ αλκοόλ θα προβεί δημοσίως σ' ανακοινώσεις που θα ξαφνιάσουν τον Μάρκο. Η αναχώρηση της Χρυσάνθης για Ελβετία, περιέργως χαροποιεί τον Νικηφόρο. Ο Σήφης επιστρέφει στα Χανιά με τη Στεφανία, η οποία όταν διαπιστώνει ότι προτεραιότητά του είναι να δει την Όλγα, ζητάει τη βοήθεια ενός αγαπημένου προσώπου για να φύγει απ' το σπίτι.

Μπρούσκο Επεισόδιο 415 Mprousko epeisodio
Ο Σήφης και η Όλγα νιώθουν σίγουροι πλέον με τις επιλογές του και έρχονται ακόμα πιο κοντά συναισθηματικά.Η Στεφανία επιμένει να φύγει από το σπίτι της, σίγουρη πια για τα ψέματα του πατέρα της. Όταν το μαθαίνει αυτό ο Σήφης όμως εξοργίζεται και γίνεται πολύ σκληρός μαζί της. Χωρίς να πει τίποτα ο Μηνάς, βρίσκει τη ράβδο χρυσό του Μανωλιού, την παίρνει και την κρύβει.. Μόλις συνειδητοποιεί όμως ο Μανωλιός ότι την έχασε, πανικοβάλλεται και τρέμει την αντίδραση της Κωνσταντίνας. Η Δήμητρα είναι θλιμμένη και παραδέχεται κι αυτή τον έρωτά της στον Πάτροκλο, όμως όταν τους βλέπει η Κωνσταντίνα να φιλιούνται, προσπαθεί μαζί με τη Δάφνη να του μιλήσουν. Ο Αχιλλέας κάνει παράπονα στην Μελίνα και ζητά όλο και περισσότερη προσοχή και σημασία από εκείνη. Ο Μηνάς έχει μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά προς τη Βασιλική, γεγονός που την βάζει σε περίεργες σκέψεις. Η Αλεξάνδρα και ο Νεκτάριος συνεχίζουν τα ερωτικά τους ραντεβού, μόνο που τα πράγματα μοιάζουν να περιπλέκονται, όταν ο Νεκτάριος αρχίζει να δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον… Η Αναστασία και ο Ματθαίος αιφνιδιάζονται, όταν από το καινούργιο τους σπίτι, βλέπουν να βγαίνει ο ίδιος άντρας που ήθελε να του πουλήσει το σκάφος και τον είχε κτυπήσει τότε στο κεφάλι.

Μπρούσκο Επεισόδιο 416 Mprousko epeisodio
Ματθαίος και Αναστασία επιστρέφουν Κρήτη και μια άσχημη έκπληξη τους περιμένει όταν μπαίνουν στο σπίτι τους. Παράλληλα οι ετοιμασίες για το γλέντι του γάμου στα Χανιά, συνεχίζονται. Ο Μηνάς είναι σίγουρος πως η Βασιλική είναι ήδη έγκυος και δεν την αφήνει να πάρει ανάσα από τις περιποιήσεις, ενώ ο Μανωλιός μαθαίνει πως ο Κίκης είναι αυτός που έδωσε τη ράβδο χρυσού στην Κωνσταντίνα και έξαλλος αποφασίζει να του ζητήσει τον λόγο.Στο μεταξύ, η Δάφνη «κλασικά» έχει μετανιώσει που έδωσε υπόσχεση γάμου στον Μάρκο και προσπαθεί να το τραβήξει πίσω. Ο Διαμαντής δέχεται πρόσκληση για ένα μυστικό και περίεργο ραντεβού, που σκοπό έχει να εξυπηρετήσει τα σκοτεινά σχέδια με στόχο το επόμενο χτύπημά εναντίον των Ματθαίων. Η ξαφνική παρουσία του Διαμαντή στο γλέντι του γάμου στα Χανιά, θα πυροδοτήσει απρόοπτες εξελίξεις και αντιδράσεις.

Μπρούσκο Επεισόδιο 417 Mprousko epeisodio
Μετά την αναστάτωση που προκαλεί η παρουσία του στο γλέντι του γάμου, ο Διαμαντής καλυμμένος πίσω απ' το όνομα της νύφης του Άννας, ετοιμάζει το επόμενο βήμα αγοράζοντας μεγάλες εκτάσεις μ' αμπέλια. Ματθαίος κι Αναστασία, βάζουν στην άκρη τις διαφορές τους και φεύγουν για ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο, ενώ ο Νικηφόρος, δίχως να χάσει χρόνο πλησιάζει με δόλιο σκοπό τον Διαμαντή. Η υπερβολική περιποίηση του Μηνά προς τη Βασιλική, πιστεύοντας πως έχει μείνει έγκυος, γεννά υποψίες στην τελευταία ότι την απατά. Ο Μανωλιός βλέπει τυχαία τον Σήφη με την Όλγα σε τρυφερό τετ-α-τετ.. κάτι που του ξεφεύγει ενώπιον της Στεφανίας, ξεσηκώνοντας και πάλι τον θυμό της μικρής.Την ίδια στιγμή, η Δάφνη, έχοντας αντιληφθεί την ανασφάλεια που νιώθει ο Αχιλλέας απ' την εκδήλωση αγάπης της Στεφανίας προς τη Μελίνα, επιχειρεί να τον καθησυχάσει. Παράλληλα ο Αχιλλέας, συναντά κρυφά απ' τη Μελίνα τον Σήφη και του εκμυστηρεύεται τους φόβους του για τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ζωές τους.
νέα επεισόδια Μπρούσκο Επεισόδιο 418, 419, 420, 421, 422


​Ραγισμένες καρδιές επεισοδιο 4 Πέμπτη 22-10-2015

paramparca gr subs 5.40 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά
ragismenes kardies episodio 4
Η Γκιουλσερέν έχει πολλά προβλήματα με την κουνιάδα της, αλλά και με την κόρη της Χαζάλ, η οποία δεν παύει να έχει διαρκώς νέες οικονομικές απαιτήσεις από τη μητέρα της. Η μοίρα θα φέρει τον Τζιχάν κοντά στην αληθινή του κόρη και την όμορφη Γκιουλσερέν. Η Ντιλάρα ανησυχεί πολύ ότι ο εντοπισμός της βιολογικής τους κόρης θα επηρεάσει την κοινωνική εικόνα της οικογένειας.


​Μπρούσκο EPEISODIO 407 MPROYSKO Πέμπτη 22-10-2015

BROUSKO EPEISODIO 407 VIDEO 9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Ο Νικηφόρος καταφέρνει να ξεφύγει από τις επίμονες ερωτήσεις του Σήφη, σχετικά με την οικογένειά του, αλλά καταλαβαίνει ότι ο κλοιός στενεύει γύρω του και πρέπει να αλλάξει πλεύση. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα μαζί με το μωρό γυρίζουν στην Κύπρο. Η πίεση της Μάρθας, γίνεται όλο και πιο ασφυκτική.Οταν η Μελίνα θα δεχτεί να μιλήσουν, θα καταλάβει ότι η αντιμετώπισή της στο θέμα του παιδιού δεν είναι ανεξάρτητη από τα συναισθήματα και τον πόνο της Μάρθας και ότι θα πρέπει πλέον να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Ο Μανωλιός παραμένει χαμένος στη Φλωρεντία.  VIDEO


​To δαχτυλίδι της φωτιάς 6

 ΠΕΜΠΤΗ 22-10-2015
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά
to daxtyliidi tis fwtias epeisodio 6
Η Μαρίνα δείχνει στην Ελένη τις φωτογραφίες που τράβηξε στο διαμέρισμα του Ορφέα, ενώ η Νεφέλη ομολογεί στον Στέφανο τον πραγματικό λόγο της επιστροφής τους. Εκείνος ζει και πάλι τον εφιάλτη και σκέφτεται πως η Μαρίνα είναι ακόμη ερωτευμένη με τον άνθρωπο που την κατέστρεψε. Από την άλλη, ο Ορφέας αρχίζει να έχει μνήμες από το παρελθόν που τον προβληματίζουν για την πραγματική του ταυτότητα ενώ η αποκάλυψη της Νεφέλης είναι καταστροφική για τον γάμο της.


​Το σόι σου επεισοδιο 3 κυκλος 2ος

episodio ΠΕΜΠΤΗ 22-10-2015
9 μ.μ. ΑLPHA Κωμική σειρά
Ημέρα μετακόμισης στο σπίτι των Χαμπέων και επικρατεί αναβρασμός. Η Μπέλα έχει αποφασίσει έπειτα από 37 χρόνια, να αφήσει το πατρικό της σπίτι και να μείνει μόνη της. Ο Βαγγέλης μες τον εκνευρισμό του, που περίμενε να φύγει η κόρη του νυφούλα, διώχνει τους μεταφορείς. Η Χαρούλα δεν σταματάει να κλαίει και να φορτώνει στην Μπέλα είδη «πρώτης» ανάγκης και η Λυδία συνειδητοποιεί ότι είναι η μόνη από την οικογένεια που δεν είχε ποτέ έναν δικό της χώρο. Οι άντρες επιστρατεύονται να αναλάβουν τη μετακόμιση. Μία απρόσμενη επίσκεψη των συμπέθερων, θα βάλει «φωτιές» στα σχέδια όλων.


​Ρουά ματ επεισοδιο 14 κυκλος 2ος

ΠΕΜΠΤΗ 22-10-2015 ROUA MAT
4.30 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Η Ρεγγίνα δηλώνει στον Ανδρέα πως θα τον υποστηρίξει σε ό,τι κι αν χρειαστεί, πράγμα που μαθαίνει ο Φίλιππος και γίνεται έξαλλος. Παράλληλα ο Ηρόδοτος διώχνει έξαλλος από το σπίτι του τη Μαρούσκα ενώ ο Μίλτος έχει εξαφανιστεί κάνοντας τον Σάββα να λιώνει από αγωνία. Η Ευδοκία κερδίζει συνεχώς πόντους με την Ιωάννα, ενώ οργανώνει μυστικά να παρουσιάσει μια άλλη στη θέση της ως Ευδοκία. Ο Πέτρος κάνει μια επίσκεψη στο γραφείο της Ρουμπίνης πράγμα που δεν αρέσει ιδιαίτερα στον Μάξιμο. Ταυτοχρόνως σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη Μαρία αφού η κόρη της της ζητά να μην ξαναδεί τον Φίλιππο, ενώ ο Φίλιππος της ζητά να διαλέξει με ποιον θέλει να είναι. Τέλος η Ιωάννα αποφασίζει και λέει στον Μιχαήλ ότι την πόρνη που τον κατηγορεί, την πλήρωσε η Βίκυ για να τον καταστρέψει.


​9 ΜΗΝΕΣ epeisodio 24 9 mines episodia

1ος Κύκλος Επεισόδιο 24 - 22-10-2015
Ο Μάριος ενοχλείται με την πρόσκληση για φαγητό που έκαναν στον Αντρέα, αλλά η Δάφνη τον διαβεβαιώνει πως δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα. Ο γιατρός συμβουλεύει την Κρίστη να ξεκουραστεί, γιατί περνάει δύσκολη εγκυμοσύνη. Ο Κυριάκος προτείνει στη Μαρίνα να φύγουν ένα διήμερο, αλλά εκείνη αρνείται, με πρόφαση τη δουλειά της. Ο Άλκης προτείνει στην Κρίστη να αναβάλουν τον γάμο, αλλά εκείνη αρνείται. Η Εύα ανησυχεί για την παρουσία του Αντρέα στη ζωή της Δάφνης. Η Αμαλία στέλνει ένα χρηματικό ποσό στην Άννα, για να τους αποπροσανατολίσει. Συνεχίζει όμως να είναι διστακτική με το σχέδιο καταστροφής του γάμου. Η Δάφνη και ο Αντρέας κυνηγούν ένα νέο στοιχείο σχετικά με την υπόθεση της τοκογλυφίας, αλλά δεν οδηγούνται πουθενά. Η Κρίστη προσπαθεί να προσγειώσει την Έλσα σχετικά με τον Μάνο, αλλά η Έλσα ονειρεύεται τη στιγμή που θα γίνουν ζευγάρι. Ο Μάνος χαρίζει ένα κόσμημα στη Μαρίνα, για να την ευχαριστήσει για όσα έκανε για κείνον. Η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους ηλεκτρίζεται...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


​NCIS greek subs Πέμπτη 22-10-2015
11ος Κύκλος - Επεισόδιο 12
Η ομάδα ερευνά τον θάνατο ενός υπαξιωματικού και γρήγορα συνειδητοποιούν πως το όπλο, που χρησιμοποιήθηκε για να τον σκοτώσει, συνδέεται με τον ασύλληπτο τρομοκράτη Μπερχάμ Παρσά. Η ομάδα NCIS συνεργάζεται με το υπουργείο Άμυνας και με την πρώην αγαπημένη του Γκιμπς, Χόλις Μαν, για να εντοπίσουν τον βαρύ οπλισμό προτού χρησιμοποιηθεί για μια μεγάλης κλίμακας επίθεση. Ο Μακ Γκι από την άλλη, διστάζει να ζητήσει άδεια καθώς θέλει να παρακολουθήσει ένα γκαλά για να τιμήσει τη φίλη του αλλά κανείς από τους δύο δε φαντάζεται την τραγωδία, που θα ακολουθήσει…


​ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ: ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Πέμπτη 22-10-2015

LAW AND ORDER: SPECIAL VICTIMS UNIT
13ος Κύκλος - Επεισόδιο 7
Μια νεαρή γυναίκα βρίσκεται βάναυσα δολοφονημένη και οι ντετέκτιβ της ειδικής ομάδας καταφέρνουν να την αναγνωρίσουν από τα διακριτικά της τατουάζ. Πρόκειται για μια γυναίκα ρωσικής καταγωγής, αρραβωνιασμένη, μια «νύφη δια αλληλογραφίας», όπως συνηθίζουν να περιγράφουν τη συγκεκριμένη τακτική γνωριμιών. Κατά την ανάκριση του αλλόφρονα αρραβωνιαστικού της, μαθαίνουν ότι η κοπέλα είχε πέσει θύμα απαγωγής και κρατήθηκε για λύτρα τη νύχτα του αρραβώνα τους…


​Under the Dome "THE RED DOOR" Πέμπτη 22-10-2015 Under the Dome: Season 2 Episode 9

Ο Barbie πέφτει στα χέρια μιας μυστηριώδους ομάδας ανθρώπων που τον κρατούν όμηρο και απαιτούν να μάθουν όλα όσα γνωρίζει για το θόλο, και τη σχέση του με αυτόν. Εν τω μεταξύ, ο Big Jim κάνει μια συμφωνία η οποία ίσως και να σφραγίζει τη μοίρα των κατοίκων του Chester's Mill για πάντα...
Πρωταγωνιστούν: Mike Vogel (Dale "Barbie" Barbara) Rachelle Lefevre (Julia Shumway) Dean Norris (James "Big Jim" Rennie) Eddie Cahill (Sam Verdreaux) Alexander Koch (James "Junior" Rennie) Nicholas Strong (Phil Bushey) Colin Ford (Joe McAlister) MacKenzie Lintz (Norrie Calvert-Hill) Karla Crome (Rebecca Pine) Aisha Hinds (Carolyn Hill) Natalie Martinez (Deputy Linda Esquivel) Britt Robertson (Angie McAlister)


​ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Ζωή να πηγαίνει στην Ελένη και να της δίνει την υπόσχεση ότι θα την βοηθήσει να καταφέρει να φτιάξει τη ζωή της, αλλά και την σχέση που έχει με το Γιώργο με την προϋπόθεση να της πει το μυστικό που πήγε και την έκανε να απομακρυνθεί από την Κύπρο. Ο Παύλος θα πάει στο Γιώργο και θα του πει όλα τα γεγονότα σχετικά με την γνωριμία του με την Ελπίδα, ενώ εκείνη την ίδια ώρα φαίνεται να πιέζει τον Ορέστη, ώστε να της αποκαλύψει ποιος ήταν ο λόγος που δεν την ήθελε την παρέα του στο εξοχικό. Η Φαίη θα πάρει την απόφαση, ώστε να πάει στην Αντιγόνη και με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί θα την πιέσει να επισπεύσει τις διαδικασίες του γάμου του Ορέστη μαζί με την Ελπίδα. Ακριβώς την ίδια ώρα θα δούμε και την Αντιγόνη να καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει και κάτι δεν πάει καλά μεταξύ του Λευτέρη αλλά και της Φαίης. Ο Πάρης δείχνει να είναι απογοητευμένος με την Ιόλη αφού την βλέπει να μπαίνει στο λόφτ το Αλέξη και τότε ο Πάρης παίρνει την απόφαση να αποχωρήσει από την Κύπρο. Η Κατερίνα μαζί με τον Ανδρέα παίρνει την απόφαση να κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους, αλλά ένα τηλέφωνο που θα προκύψει φαίνεται ότι θα ανατρέψει τα σχέδια και στους δύο.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32
Ο Ανδρέας δείχνει να θέλει να μάθει ποια είναι αυτή η Σεμέλη ενώ βλέπουμε και την Κατερίνα να περνάει στο στάδιο της αντεπίθεσης. Ένας μυστηριώδης άντρας φαίνεται ότι θα εμφανιστεί στην έπαυλη του Διάκου και αυτό το γεγονός θα αναστατώσει πάρα πολύ την Μύρια. Η Ζωή πηγαίνει στον Πέτρο και του λέει όλη την πραγματική αλήθεια σχετικά με τον υποτιθέμενο θάνατο που είχε ο Ορέστης και τα λεγόμενα της Ζωής θα εξοργίσουν τον Πέτρο. Ο Παύλος πηγαίνει στο σπίτι του Ορέστη και δείχνει αποφασισμένος να του τα πει όλα σχετικά με τη σχέση του μαζί με την Ελπίδα. Η ίδια όμως φαίνεται ότι έχει και αυτή τα δικά της σχέδια που δεν φαίνεται να αργεί να τα βάλει σε εφαρμογή. Παράλληλα στο εξοχικό του Διάκου φαίνεται ότι θα συμβεί μια πόλη απρόσμενη και παράξενη συνάντηση...

​ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι ύστερα από την αποκάλυψη του σκοτεινού παρελθόντος που είχε ο Μάρκος, ο Στάθης θα κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να τον κρατήσει λίγο μακριά από την Αριάδνη . Σε αυτό το γεγονός ο Γιώργος θα έχει μια άσχημη αντίδραση , αφού θα δει τη μητέρα του ύστερα από πάρα πολύ καιρό να είναι ευτυχισμένη . Την ίδια ώρα βλέπουν ότι και η Άννα θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να πάει να προσεγγίσει αυτόν τον περίεργο καθηγητή, αφού θα προσπαθήσει να πάει να πιαστεί από κάποιον ώστε να καταφέρει και να ξεχάσει τον Μιχάλη και αυτός με τη σειρά του φαίνεται ότι πηγαίνει στη Μαρία και της ζητάει επίμονα ώστε να συναντήσει τα παιδιά της.
ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32
Σε αυτό το επεισόδιο η Άννα θα πάει και θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει και να προσεγγίσει το Μάρκο, αφού δείχνει να είναι αποφασισμένη, ώστε να καταφέρει να κερδίσει ξανά το ενδιαφέρον του Μιχάλη. Εκείνος όμως δείχνει να είναι πολύ απασχολημένος σχετικά με το τραπέζι που έχει κανονιστεί στο εξοχικό αλλά και την άρνηση που έχει ο Γιάννης, ώστε να ανταποκριθεί στην πρόσκληση της μητέρας του. Η Μαρία φαίνεται να είναι πολύ αγχωμένη για το πως θα εξελιχθεί η βραδιά. Δίκαια είναι όμως αγχωμένη, αφού βλέπουμε ότι η αντίδραση που έχει ο γιος της είναι πάρα πολύ αρνητική.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget