19/10/15


​Μπρούσκο episodio 19-10-2015 MPROYSKO EPEISODIA BROUSKO Δευτέρα 19-10-2015- Ο Αχιλλέας για να προστατέψει την Μελίνα παίρνει την απόφαση, ώστε να μην της ανακοινώσει τίποτα. Η Δήμητρα δείχνει να είναι πολύ θυμωμένη με τον τρόπο που ο Πάτροκλος μίλησε στη γυναίκα του την Άννα και έτσι την βλέπουμε να τον υποχρεώνει να πάει στην Άννα και να της ζητήσει συγνώμη για την συμπεριφορά του. Ο Νικηφόρος θα τα καταφέρει και τελικά θα πείσει την Δάφνη να πάει μαζί του μια βόλτα με το κότερο του. Αυτή εξέλιξη θα θυμώσει έντονα τον Μάρκο. Παράλληλα, στην Φλωρεντία ο Μανωλιός με τα καμώματα του καταφέρνει και ξεσηκώνει τους πάντες, αφού τον βλέπουμε να χάνεται συνέχεια. Δυστυχώς όμως δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα του Μανωλιού αλλά είναι ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί και πάρα πολύ καλά με τα ιταλικά του. Η Μαρίνα θα πάει στον Αχιλλέα, όπου και θα του κάνει παράπονα και τότε ο Αχιλλέας καταλαβαίνει σε πόσο άσχημη κατάσταση βρίσκεται η μικρή. Ο Κίκης ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών ζητάει συμβουλές από τον Μηνά και τον Σήφη για το πως θα καταφέρει και θα φλερτάρει με τον καλύτερο τρόπο την Κωνσταντίνα. Η Δάφνη παρέα με τον Μηνά φαίνεται ότι θα ενώσουν τις δυνάμεις που έχουν, ώστε να καταφέρουν και να διαβάσουν μαζί για να περάσουν τις εξετάσεις. Δυστυχώς όμως για αυτούς οι ελπίδες δεν είναι με το μέρος τους!


Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 75 sta dixtya toy peprwmenoy
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 75 SEASON 1 FINAL
Η Ελίφ σκέφτεται την ώρα που θα καταφέρει να πάρει το παιδί της στην αγκαλιά της και τότε επεμβαίνει ο Μακσούτ και της υπόσχεται ότι θα κάνει το όνειρο της πραγματικότητα! Ο Καχραμάν γίνεται έξαλος που δεν τον έχουν ειδοποιήσει για την επίσκεψη της Σουλτάν. Έτσι λοιπόν θα ανακοινώσει σε όλους ότι θα πει την αλήθεια στον μικρό γιο του, για το ποια είναι η πραγματική μητέρα του! Η Ντεφνέ δείχνει να είναι απογοητευμένη με αυτή την υπόθεση!
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN - ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ E75 BOLUM SEASON FINAL VIDEO


​9 ΜΗΝΕΣ 9 MINES Δευτέρα 19-10-2015

1ος Κύκλος Επεισόδιο 21 VIDEO
Η στενή συνεργασία της Μαρίνας με τον Μάνο, τους φέρνει όλο και πιο κοντά. Ο Μάνος ζητάει τη βοήθειά της στην ανεύρεση σπιτιού κι εκείνη, μετά από πολλή σκέψη, δέχεται τελικά να τον βοηθήσει. Η έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλον είναι ακατανίκητη. Στο μεταξύ, η Άντρη προειδοποιεί τον Κυριάκο να έχει το νου του, γιατί η κόρη του είναι ερωτευμένη με τον Ραζή. Oι απρόσμενες εξελίξεις στη Δίωξη φέρνουν τον Αντρέα ως νέο διοικητή στο Σώμα. Η Δάφνη αιφνιδιάζεται, αλλά η απόπειρα δολοφονίας του Νικ προς στιγμή την αποπροσανατολίζει. Ο Μάριος δε βλέπει με καλό μάτι τον ερχομό του Γεωργόπουλου, που πυροδοτεί τη ζήλια του. Ο Χρήστος υπενθυμίζει στον Μάνο το στόχο του και τον προτρέπει να αποκαλύψει στην Έλσα την πραγματική του ταυτότητα. Η Αμαλία επισκέπτεται την Άννα για να της εκφράσει τις αμφιβολίες της για την πατρότητα του μωρού. Ο Άλκης πεισμώνει με αυτή την κίνηση της μητέρας του και αποφασίζει να παντρευτεί κρυφά με την Κρίστη, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας...


​Ρουά ματ 19-10-2015

O Φίλιππος πηγαίνει στο νοσοκομείο, αφού του πυροβόλησαν τα λάστιχα της μηχανής με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει... κατάφερε να γλιτώσει με μικροτραύματα και κάποιες κακώσεις. Η Μαρία δεν θέλει να δεχτεί ότι αυτό το ατύχημα το έχει στήσει ο Ανδρέας μέσα από την φυλακή. Η Παυλίνα δείχνει να είναι συντετριμμένη ψυχολογικά που έχει χάσει τα δίδυμα παιδιά που περίμενε. Δίπλα τους όμως βρίσκεται ο Μιχαήλ μαζί με την Ρουμπίνη, όπου και της συμπαραστέκονται. Ο Δημήτρης παρέα με τη Ρεγγίνα φαίνεται ότι περνούν υπέροχα στην Πάφο. Η Ιωάννα δείχνει να συγκλονίζεται για ακόμα μία φορά όταν ο Σάββας θα της πάρει κάποια πράγματα που ανήκαν στην αδελφή της την Βίκυ. Μέσα σε αυτά τα πράγματα θα υπάρχει και κάποιο τάμπλετ. Ο σταθμός δείχνει να είμαι πολύ ενθουσιασμένος ύστερα από την πρώτη εκπομπή που πήγε και έκανε η Ηρώ και έτσι θα της κάνει πρόταση να συνεχίσει για ακόμα δύο φορές την εβδομάδα. Ο Ηρόδοτος θα πάει στην Μαρούσκα να ξεκινήσει να δουλεύει στο συνεργείο που έχει ο Σάββας, αλλά αυτή δεν φαίνεται να καταλαβαίνει ότι εκεί πέρα την θέλουν να δουλεύει σαν καθαρίστρια και θα σηκωθεί να φύγει. Ο Δημήτρης επιστρέφει από την Πάφο που βρισκόταν και πάει να συναντήσει τον Μάξιμο, όπου και θα του εκμυστηρευτεί τη μεγάλη χαρά που έχει σχετικά με την Ρεγγίνα. Η Ιωάννα φαίνεται ότι θα διαλυθεί όταν ο Δημήτρης θα της εκμυστηρευτεί ότι είναι πάρα πολύ ερωτευμένος μαζί με την Ρεγγίνα. Έτσι λοιπόν ενώ συμβαίνουν όλα αυτά θα ανακαλύψει μέσα στο τάμπλετ της Βίκυς ότι η αδερφή της είχε μεταφέρει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό σε κάποια άγνωστη γυναίκα, ώστε να πάει και να κάνει κακό στον Μιχαήλ αφού τον μισούσε όσο κανέναν άλλον.


​Min arxizeis ti mourmoura, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 19-10-2015
Ο Ηλίας και η Μαρίνα έχουν προσκαλέσει για δείπνο στο σπίτι, έναν πάμπλουτο Πατρινό επιχειρηματία, που ψάχνει λογιστή. Η Μαρίνα έχει αγχωθεί με την προετοιμασία του δείπνου, αλλά ο Ηλίας το διασκεδάζει. Ο Μηνάς παθαίνει το πρώτο του καρδιακό επεισόδιο και κουβαλιούνται άρον - άρον στο νοσοκομείο. Τελικά όμως δεν ήταν παρά μια κρίση πανικού. Η Βούλα αναρωτιέται από πού την έπαθε, όταν όλα πηγαίνουν ρολόι; Ο Μηνάς όμως έχει έναν πολύ σοβαρό λόγο για να αγχωθεί !... Μόνο που θέλει να της το κρύψει. Ο Χάρης βρίσκει δουλειά σε ιδιωτικό σχολείο, αλλά δεν είναι πολύ χαρούμενος, που θα ενταχθεί στο εκπαιδευτικό σύστημα και μάλιστα στον ιδιωτικό τομέα που είναι ενάντια στα πιστεύω του. Αυτά όμως δεν είναι προβλήματα, μπροστά σ' αυτό που θα ζήσει την πρώτη μέρα στο σχολείο.


​Δευτέρα 19-10-2015

ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ 47-48 (KARAGUL)
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 47
Ο Μπαράν, που θέλει να δείξει στον θείο του ότι είναι ικανός, κάνει έφοδο στο γραφείο των οφειλετών και βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον θάνατο. Ο Κεντάλ αγάς πληρώνει βαρύ τίμημα για το όπλο, που χάρισε στον Μπαράν και αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις σε όλους όσους μένουν στο αρχοντικό, με πρώτη από όλους την Καντριγιέ. Ο ξένος, που έρχεται στο Χαλφέτι, θα αναστατώσει τη ζωή της Αντά και της Μάγια από την πρώτη στιγμή, που θα μπει στη ζωή τους. Χωρίς να γνωρίζει τίποτα η μία για την άλλη, αυτός ο ξένος ανοίγει την πόρτα για μια μεγάλη περιπέτεια…
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 48
Η Οζλέμ, που κοιτάζει τις φωτογραφίες του εγκλήματος, νομίζει ότι έκανε το πρώτο βήμα για να κυριαρχήσει στο αρχοντικό. Ακολουθεί προσεκτικά ένα τέλειο σχέδιο για να μπορέσει να γίνει η βασίλισσα του αρχοντικού. Υπολογίζει να παίξει με τη φωτιά χωρίς να καεί η ίδια. Η Σιμπέλ, που είδε το πρόβλημα να αγγίζει την πόρτα της, ψάχνει μια έξοδο για εκείνη και την Αϊσέ. Η απόφαση, που θα πάρει, θα είναι ο δρόμος, που θα την οδηγήσει στην απελευθέρωση ή στο θάνατο. Αυτό δεν το ξέρει ούτε και η ίδια αλλά την κάνει πράξη, όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα. Για τον Κεντάλ αγά, που πιέζεται όλο και πιο πολύ, άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες του κινδύνου. Τα γενέθλια του Ρουζγκιάρ έφτασαν, για να φέρουν τη μεγαλύτερη έκπληξη όχι στον Ρουζγκιάρ αλλά στην Εμπρού...


​HOUSE MD Δευτέρα 19-10-2015

3ος Κύκλος - Επεισόδιο 24 (τελευταίο)
Η ακτοφυλακή σώζει ένα ζευγάρι από την Κούβα. Ο άντρας τους ζητάει να τους μεταφέρουν στην κλινική όπου εργάζεται ο γιατρός Χάουζ μιας και πιστεύει πως είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την άρρωστη γυναίκα του. Το ζευγάρι μεταφέρεται στην κλινική και ο Χάουζ ζητάει τη βοήθεια του Φόρμαν για να κάνει διάγνωση. Η απόφαση του Φόρμαν να φύγει από το νοσοκομείο ανατρέπει τις ισορροπίες ανάμεσα σε όλη την ιατρική ομάδα..

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget