18/10/15


​ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ TO DAXTYLIDI THS FOTIAS EPEISODIA TO DAXTYLIDI TIS FWTIAS

«Το δαχτυλίδι της φωτιάς» Τι θα δούμε σήμερα στο πρώτο επεισόδιο της σειράς;
Πρεμιέρα σήμερα για τη σειρά του Mega «Το δαχτυλίδι της φωτιάς» στις 21:15. Τι θα δούμε στο πρώτο διπλό επεισόδιο;
TO DAXTYLIDI TIS FWTIAS
Η Μαρίνα λίγο πριν το γάμο της βρίσκεται για διακοπές στη Σαντορίνη μαζί με τις φίλες της Νεφέλη και Ελένη. Οι διακοπές αυτές θα εξελιχθούν σε εφιάλτη αφού μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα ξυπνήσει μνήμες από ένα δυσάρεστο γεγονός που έχει σημαδέψει τη ζωή τους. Ο Ορφέας και η Ηρώ που ζουν μόνιμα στη Σαντορίνη, θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα στη σχέση τους. Η παράφορη ζήλια της Ηρώς και ένα πέπλο μυστηρίου που καλύπτει το παρελθόν του Ορφέα κάνουν την κατάσταση περίπλοκη. Ο αδελφός της Μαρίνας, Αλέξης, δικηγόρος στο επάγγελμα με ιδιαίτερες ευαισθησίες πάνω στο μεταναστευτικό, προσπαθεί να σώσει τη Σαζέμ, μία κοπέλα από τη Βαγδάτη, η οποία θα αλλάξει τη ζωή του και θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα.Η Μαρίνα προσπαθεί να εντοπίσει τον Χρήστο στην παραλία της Σαντορίνης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ταραγμένη λέει στις φίλες της για τη συνάντηση που είχε, όμως εκείνες δεν την πιστεύουν αφού είναι οι μόνες που γνωρίζουν τον λόγο που ο Χρήστος εξαφανίστηκε. Ο Αλέξης, προσπαθώντας να προστατέψει τη Σαζέμ από έναν αστυνομικό που την παρενοχλεί, βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Την ίδια στιγμή, η Σοφία, η μητέρα της Μαρίνας, προειδοποιεί τον Στέφανο πως αν δεν ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές της θα πρέπει να ξεχάσει τη διεύθυνση του Ομίλου.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς 1-2-3-4-5-6-7-8 VIDEO
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 VIDEO
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 VIDEO
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 VIDEO
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 VIDEO
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 VIDEO
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7 VIDEO
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 VIDEO

Αιγιλεία τύρα Νησί Τεχνών και Φιλοσοφίας
The "Arts and Philosophy Island" Project
AIGILEIA Αιγιλεία Νησί Τεχνών και Φιλοσοφίας The Arts and Philosophy Island Initiative
Η Πρωτοβουλία για την δημιουργία του : "Νησί Τεχνών και Φιλοσοφίας" (“The Arts and Philosophy Island Initiative”) πιστεύει ακράδαντα ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει ξανά Κοιτίδα Ανάπτυξης και Προβολής Παγκόσμιου Πολιτισμού, που θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην κοινωνική και οικονομική της ανάπτυξη!! Εξειδικεύοντας και μετουσιώνοντας το παραπάνω όραμα σε πράξη, η “The Arts and PhilosophyIsland Initiative” προτείνει την μετατροπή της Νήσου Αιγίλειας σε "Arts and Philosophy Island" , δηλαδή σε ένα σύγχρονο, Παγκόσμιο Πολιτιστικό Κέντρο.Φιλοδοξία είναι η πολιτεία να το ανακηρύξει σε Νησί Ειρήνης, Πολιτισμού και Ανταλλαγής Ιδεών. Στο νησί θα αναπτυχθεί ένα Παγκόσμιο Πολιτιστικό Κέντρο που θα αποτελείται από Συνεδριακά κέντρα εργασίας και από Εθνικές Εστίες Πολιτισμού (εθνικοί ξενώνες για κάθε χώρας μέλος της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Οικογένειας), ένα μεγάλο Συνεδριακό κέντρο, ζώνη φιλοξενίας πισκεπτών (ξενοδοχείο, εστιατόρια, "αγορά", κλπ), ζώνη αναψυχής και αθλοπαιδιών, και ζώνη ανοικτού "αρχαιοελληνικού" θεάτρου.Στο νησί θα αναπτυχθούν πρότυποι αμπελώνες και ελαιώνες με παραδοσιακό οινοποιείο
και ελαιουργείο, σύγχρονες λιμενικές εγκαταστάσεις.Η φιλοσοφία ανάπτυξης του νησιού θα καθορίζεται από τις αρχές της Οικολογίας και της Αειφόριας, αφού οι χώροι πρασίνου θα καταλαμβάνουν περισσότερο από τα 4/5 του νησιού. Η κίνηση στους δρόμους θα γίνεται μόνο με ηλεκτρικά αθόρυβα οχήματα, ποδήλατα και οποίο άλλο μέσο έχει μηδενικούς ρύπους.Τα κτήρια θα είναι βιοκλιματικά, χαμηλά, πλήρως ενταγμένα στο περιβάλλον, με πολύ πράσινο, ακόμα και στην οροφή τους και εξωτερικά λιτά, έτσι ώστε οπτικά να
ενσωματώνονται στο τοπίο.
αιγιλεια-στυρα-ευβοια

Οι Εθνικές Εστίες Πολιτισμού θα ανήκουν, θα διαχειρίζονται και θα αποτελούν το ”σπίτι” της κάθε χώρας με μεγάλη αίθουσα εκθέσεων και εκδηλώσεων. Το μέγεθος θα είναι ανάλογο με την επιθυμία κάθε χώρας. Οι εστίες θα χρησιμοποιούνται σε όλη την διάρκεια του έτους έτσι ώστε, με χαμηλό κόστος, να συμμετέχουν στις πολιτιστικές, επιστημονικές, αθλητικές εκδηλώσεις που επιθυμούν, όπως και σε διεθνή σεμινάρια, συνέδρια, συσκέψεις κορυφής, θεατρικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις πολιτισμού.

Διάφορες εκδηλώσεις θα διατηρούν ζωντανές τις δραστηριότητες σε όλη την διάρκεια του χρόνου ! Ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η δημιουργία, και η λειτουργία του κέντρου θα συνεισφέρει στην συνεχή παγκόσμια προβολή της χώρας μας με σειρά από οικονομικά, διπλωματικά και στρατηγικά οφέλη καθώς και εκατοντάδες θέσεις εργασίας, ......

Η Νήσος Αιγίλεια επιλέχθηκε μετά από ενδελεχή έλεγχο και ανάλυση σειράς εναλλακτικών λύσεων, διότι είναι ένα νησί που ευρίσκεται πλησίον της πρωτεύουσας και του Διεθνούς Αερολ. Αθηνών, έχει εύκολη πρόσβαση (ολιγόλεπτη απόσταση από το νέο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας-Μαραθώνα), έχει ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σχήμα και ιδανική χωροταξική διαμόρφωση και μέγεθος (~3200 στρ.).

Δεν υπάρχουν εμπλοκές με την αρχαιολογία, Natura κλπ οπότε προσφέρεται για άμεση έναρξη των απαιτούμενων έργων.

Η χρηματοδότηση περιγράφεται εν συντομία παρακάτω, ενώ ο συντονισμός του συνόλου των δράσεων που αφορούν, την εξεύρεση πόρων για την χρηματοδότηση του έργου, την επιλογή αναδόχου για την ανάπτυξη την απαιτούμενης υποδομής καθώς και της λειτουργίας του κέντρου έχουν μελετηθεί για θετικό ετήσιο προϋπολογισμό !!!

Το ύψος της εν λόγω επένδυσης εκτιμάται ότι θα είναι της τάξεως των 1,6 δις €. Το ποσόν θα συγκεντρωθεί από χορηγίες και τις συνεισφορές των χώρων μελών της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Οικογένειας, που θα προσκληθούν και θα αποφασίσουν να εγκατασταθούν στοArts and PhilosophyIsland με βάση "The Arts and Philosophy Island Development Contribution Plan" που έχει μελετηθεί και θα αναπτυχθεί από την "The Arts and Philosophy Island Initiative". Θα συνταχθούν τα απαραίτητα RfPs προκειμένου να επιλεγούν μέσα από διεθνείς διαγωνισμούς οικαλύτερες προτάσεις και οι ανάδοχοι διεθνούς κύρους που θα καλύπτουν τις αυστηρές προδιαγραφές για να φέρουν σε πέρας, με απόλυτη επιτυχία,τα επί μέρους έργα.

Από την στιγμή που η Ελληνική κυβέρνηση θα εκχώρηση την χρήση της Νήσου Αιγίλειας, θα απαιτηθούν περίπου 1-1,5 χρόνια για την προετοιμασία και 3-4 περίπου χρόνια για την ανάπτυξη των εγκαταστάσεων. Το "Νησί Τεχνών και Φιλοσοφίας" μόλις ολοκληρωθεί και λειτουργήσει θα αποτελεί το Μεγαλύτερο σύγχρονο έργο πολιτισμού και συμφιλίωσης των λαών, με πανανθρώπινη προβολή !

Πού βρίσκεται η Αιγιλεία
Τα Στυρονήσια βρίσκονται στον κόλπο των Στύρων και είναι σύμπλεγμα μικρών νησιών. Είναι απομεινάρια από καταβύθιση χέρσας γης, που ήταν ενωμένη με την Εύβοια και την Αττική. Πρόκειται για τα νησιά:

Στύρα ή Αιγιλεία
Είναι το μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος. Στο νησί υπάρχει το εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, που γιορτάζεται στις 13 Μαϊου. Τον χειμώνα βόσκουν στο νησί γιδοπρόβατα και βοοειδή.

Θεωρείται ότι ήταν η Αιγιλεία των αρχαίων. Στο νησί υποστηρίζεται ότι αποβίβασε και άφησε για λίγο τους αιχμαλώτους του ο Δάτις, μετά την καταστροφή της Ερέτριας το 490 π.Χ., προτού οδηγήσει τους Πέρσες στον Μαραθώνα. Στην επανάσταση του '21 το νησάκι χρησιμοποιήθηκε και ως στρατόπεδο του Νικόλαου Κριεζώτη.

Αυτό είναι το «θερινό Νταβός» του υπουργού Μάρδα στην Ελλάδα - Το νησί Αιγιλεία


​Μη με σκας Επεισόδιο mi me skas episodio 1

Την ημέρα τους με τα μούτρα κάτω ξεκινούν ο Σωκράτης και ο Αιμίλιος, αλλά ο ένας δεν λέει στον άλλον γιατί είναι εκνευρισμένος. Η Λουκία δεν θέλει να μπει ανάμεσά τους, αλλά δεν θα μπορέσει να το καταφέρει. Τότε ο ένας κρυφά από τον άλλον τις ομολογούν ότι έχουν επέτειο γνωριμίας. Κλείνουν μαζί τριάντα χρόνια. Τότε εκείνη παρέα με την Έλσα τους ετοιμάζουν ένα πάρτι έκπληξη. Όμως τη μεγαλύτερη έκπληξη θα τους την κάνει ο πατέρας του Αιμίλιου που θα έρθει την ώρα που κόβουν την τούρτα.


​ΟΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΛΦΑ VIDEO OI ASFAIROI EPEISODIA ALPHA.

Οι Άσφαιροι δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 1
Ένα έγκλημα προσπαθούν να εξιχνιάσουν ο Λίτσης και ο Φούγκας γυρνώντας όλη την Αθήνα, αλλά αυτό το έγκλημα δεν χρειάζεται εξιχνίαση. Τη μέρα τους θα την κάνουν λίγο πιο δύσκολη αλλά και πιο ενδιαφέρον, ένας Βλάχος αστυνομικός διευθυντής,ένας Κινέζος που είναι νεκρός, αλλά και ένας Ρώσος που πηδάει πάνω από μάντρες. Αυτοί οι ντετέκτιβ δεν είναι όμως μόνοι, αλλά έχουν παράλληλα μια φωνή. Αυτή φωνή αφηγείται τις σκέψεις της όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και όλη τη διάρκεια της νύχτας....

Samsung Galaxy S7Φέτος ξεκινήσαμε να βλέπουμε τα πρώτα smartphones με το νέο USB Type-C (βλέπε τα νέα Nexus, OnePlus 2, Xiaomi Mi 4c κλπ.) και απ ότι φαίνεται όλο και περισσότεροι κατασκευαστές μελλοντικά θα υιοθετήσουν το συγκεκριμένο standar. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες Android θα έχουν reversible θύρα όπως το Apple Lightning και μεγαλύτερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το SamMobile, η Samsung θα είναι η επόμενη που θα υιοθετήσει το συγκεκριμένο standar, ενσωματώνοντας θύρα USB Type-C στο Samsung Galaxy S7. Ωστόσο αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, αν θα τη θυσιάσει η Samsung για χάρη της θύρας USB Type-C. Ακόμη δεν έχουμε δει κάποια συσκευή με USB Type-C και την τεχνολογία Quickcharge της Qualcomm Εκτός από την θύρα, για το Samsung Galaxy S7 έχουμε ακούσει ότι θα έρθει με Snapdragon 820 και Exynos 8, αισθητήρες πίεσης στην οθόνη και κυρτή οθόνη στη μια πλευρά. Τίποτα όμως δεν είναι επιβεβαιωμένο, οπότε κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις. Concept βασισμένο σε πατέντα της Samsung Πηγή:1, 2 Techblog Eshop: Επιλεγμένες θήκες και αξεσουάρForcell για Samsung Galaxy S6 Θήκη Gel S-Line - ΜώβForcell for Samsung Galaxy S4 Ultra Thin 0.5mm Hard Case - BlackForcell for Samsung Galaxy S5 Ultra Thin 0.5mm Hard Case - BlueForcell for Samsung Galaxy S3 Mini View Flexi Cover - Golden Μάθε για: Samsung, Samsung Galaxy S7, Samsung Smartphones Συντάκτης: Λορένα Σιούτη.

Windows 10H Microsoft έχει ποντάρει πολλά στα νέα Windows 10 τα οποία μέσα σε 4 μέρες έσπασαν ρεκόρ φτάνοντας στο 2.4% της αγοράς, τέλη Σεπτεμβρίου είχαν φτάσει σε 75 εκατ. συσκευές, ενώ σήμερα ο αριθμός έχει αγγίξει τα 110 εκατομμύρια, όπως ανακοίνωσε η ίδια. Η Microsoft όμως φαίνεται να έχει πάρει λίγο πιο προσωπικά την προώθηση των Windows 10. Σύμφωνα με το ArsTechnica, υπάρχουν αναφορές χρηστών οι οποίοι λένε ότι τα Windows 10 ξεκίνησαν να εγκαθίστανται αυτόματα σε υπολογιστές με Windows 7 και 8/8.1. Αυτό οφείλεται σε bug που υπάρχει και για το οποίο η Microaoft είναι ενήμερη. Ίσως έχετε ακούσει ότι η Microsoft κατεβάζει αυτόματα τα απαραίτητα αρχεία που χρειάζονται οι χρήστες όταν επιλέγουν να αναβαθμιστούν σε Windows 10. Όμως στα optional updates η Microsoft έχει τσεκαρισένο (κατά λάθος) το σχετικό κουτάκι για το Windows 10 Upgrade, με αποτέλεσμα η αναβάθμιση να ξεκινά χωρίς να το επιλέξει ο χρήστης. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια εγκατάστασης regular updates, κάποιοι χρήστες ξεκίνησαν να βλέπουν και το upgrade σε Windows 10. Ωστόσο, η συμβολή των χρηστών είναι απαραίτητη για να ολοκληρωθεί το update, οπότε δεν θα δείτε ξαφνικά ένα νέο OS χωρίς να το καταλάβετε. Η Microsoft από την πλευρά της δηλώνει ότι η επιλογή του check έγινε κατά λάθος ως default και σύντομα θα γίνει uncheck. Πηγή Techblog Eshop: Επιλεγμένες θήκες και αξεσουάρForcell Fancy Diary Stand Case for Microsoft Lumia 435 - Navy / LimeForcell Fancy Diary Stand Case for Microsoft Lumia 532 - BlackForcell για Microsoft Lumia 535 Θήκη Gel S-Line - ΚόκκινηForcell για Microsoft Lumia 535 Θήκη Gel S-Line - Μπλε Μάθε για: Microsoft, Windows 10 Συντάκτης: Λορένα Σιούτη.

iPhone 7Για τους επεξεργαστές των φετινών iPhone η Apple στηρίζεται σε Samsung και TSMC, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η Intel ετοιμάζεται εντατικά για να δημιουργήσει ένα system-on-chip (SoC) το οποίο θα μπει στο επόμενο iPhone. Οι αναφορές επισημαίνουν ότι η εταιρεία έχει επιστρατεύσει γύρω στα 1000 άτομα που εργάζονται πάνω στο project. Δεν αναφέρεται ότι η Apple έχει υπογράψει επίσημη συμφωνία, αλλά για την Intel το deal είναι «must win» και γι αυτό εργάζεται τόσο εντατικά. Ένας λόγος που η Apple ψάχνεται να απεξαρτητοποιηθεί από Samsung και TSMC είναι η διαδικασία κατασκευής. Η Intel φέρεται να χρησιμοποιεί τα 14nm, που δίνει μικρότερο SoC, ενώ αναφέρεται ότι αναπτύσσει και τη διαδικασία των 10nm. Το νέο SoC θα είναι σχεδιασμένο από την Apple και η Intel θα αναλάβει την επίβλεψη της κατασκευής. Τέλος, οι πληροφορίες λένε ότι θα φτιάξει και τα chips για το Apple Watch. Πηγή Techblog Eshop: Επιλεγμένες θήκες και αξεσουάρForcell για Apple iPhone 4/4S Θήκη Gel S-Line - ΡοζForcell for Apple iPhone 6 Plus Ultra Thin 0.5mm Hard Case - BlackForcell for Apple iPhone 6 Ultra Thin 0.5mm Hard Case - BlueBlue Star Premium Tempered Glass 9H για Apple iPhone 5 / 5S - Αντιχαρακτικό Γυαλί Οθόνης Μάθε για: Apple, Intel, iPhone 7 Συντάκτης: Λορένα Σιούτη.

BLU Studio Energy 2 batteryΈνα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι χρήστες smartphones είναι η μικρή χωρητικότητα της μπαταρίας και η μη ορθή διαχείρηση της ενέργειας με αποτέλεσμα να είμαστε καθημερινά με τον φορτιστή στο χέρι ψάχνοντας πρίζα. Υπάρχουν μοντέλα smartphones με λειτουργίες όπως το Stamina mode των Sony Xperia Z series που προσφέρουν έως και δυο μέρες μπαταρία και αυτό θεωρείται επίτευγμα και είναι! Τώρα έρχεται ο αμερικάνος κατασκευαστής Blu και παρουσιάζει το Studio Energy 2 με μπαταρία 5000 mAh και διάρκεια ζωής έως και 3 μέρες. Το BLU Studio Energy 2 έρχεται με οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6735 1.3GHz και μνήμη RAM 1.5GB. Είναι δίκαρτο 4G, με κάμερα 8 Megapixel και δεύτερη μπροστινή 2 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 16GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD. Τρέχει Android 5.0 Lollipop και στο αμερικάνικο Amazon έχει τιμή 180 δολάρια (περίπου 160 ευρώ). Μάθε για: Android, Android Smartphones, Blu Android smartphones Συντάκτης: Κώστας Βλαχάκης.

Microsoft Surface BookΜια από τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις που έκανε η Microsoft κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης στη Ν. Υόρκη, ήταν το Microsoft Surface Book. Το Surface Book είναι υβριδικό laptop/tablet με top-end χαρακτηριστικά και σύμφωνα με τη Microsft είναι δυο φορές πιο ισχυρό από το MacBook Pro. Οι τιμές που είχε ανακοινώσει η Microsoft ξεκινούν από 1.499 δολάρια και φτάνουν στα 2.699 δολάρια για την έκδοση με 512GB, Intel i7 και NVIDIA GeForce Graphics Processor. Σήμερα όμως μαθαίνουμε την τιμή και για την έκδοση με 1TB χωρητικότητα η οποία είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελίες στα 3199 δολάρια, και φαίνεται ότι η χωρητικότητα κοστίζει αρκετά (+Core i7, 16GB RAM). Η Microsoft συγκρίνεται με το MacBook Pro και στην τιμή. Οι υπόλοιπες εκδόσεις του Surface Book θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται μέσα στις επόμενες 6 με 8 εβδομάδες, ενώ η έκδοση με 1TB, αρχές του 2016. Πηγή Techblog Eshop: Επιλεγμένες θήκες και αξεσουάρForcell Fancy Diary Stand Case for Microsoft Lumia 435 - Pink / Navy Forcell Fancy Diary Stand Case for Microsoft Lumia 532 - Lime / Navy Forcell Fancy Diary Stand Case for Microsoft Lumia 540 - Pink / NavyForcell for Microsoft Lumia 540 View Flexi Cover - Violet Μάθε για: Microsoft, Microsoft Surface Book Συντάκτης: Λορένα Σιούτη.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget