11/10/15


​9 ΜΗΝΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 12-10-2015

1ος Κύκλος Επεισόδιο 16 VIDEO 9 MHNES EPEISODIO 16
Η Άντρη παρακολουθεί κρυφά τη συνάντηση της Μαρίνας με τον Μάνο και στο μυαλό της μπαίνουν υποψίες. Από την άλλη, ο Μάνος καταφέρνει να πείσει τη Μαρίνα πως η σχέση του με την Έλσα είναι καθαρά και μόνο φιλική, γεγονός που ανακουφίζει τη Μαρίνα. Ένα ανατομικό πρόβλημα της Κρίστης απαγορεύει την έκτρωση, καθώς αυτή η προοπτική μπορεί να προβεί μοιραία ακόμα και για τη ζωή της. Η Άννα βρίσκεται σε αδιέξοδο, ενώ αυτή η τροπή βολεύει την Κρίστη που θέλει με κάθε τρόπο να κρατήσει το μωρό. Η Δάφνη ζητάει τη βοήθεια του Νικ, που μπαίνει στα αρχεία του Καλλίδη. Για μία ακόμα φορά η έρευνα της Δάφνης καταλήγει σε αδιέξοδο. Ο Πέτρος επισκέπτεται τη Μάρθα, πιστεύοντας πως θα μπορέσει να πείσει τη Δάφνη να φύγει από τη Δίωξη. Η στάση της Μάρθας όμως τον απογοητεύει και τώρα πρέπει μόνος του να βρει τον τρόπο να πετύχει τον σκοπό του. Ο έρωτας της Έλσας για τον Μάνο φουντώνει όλο και περισσότερο. Παρά τις προσπάθειές του να της δείξει ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να είναι μαζί, αυτή έχει σκοπό να τον κερδίσει πάση θυσία…
9 MHNES EPEISODIO 16 VIDEO


​ΔΕΥΤΕΡΑ 12-10-2015 ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ (KARAGUL)

1ος Κύκλος - Επεισόδιο 37
Ο Κεντάλ πλέει σε πελάγη ευτυχίας επειδή θα αποκτήσει γιο. Η Σιμπέλ έχει οργανώσει το σχέδιό της. Η Αντά παρεξηγεί την οικειότητα, που δείχνει προς τη μητέρα της με αποτέλεσμα να φέρει σε δύσκολη θέση την Εμπρού. Μητέρα και κόρη τσακώνονται άσχημα. Ο Κεντάλ έχει να αντιμετωπίσει μία άσχημη έκπληξη, που δεν την είχε υπολογίσει. Η Σιμπέλ πηγαίνει στο αρχοντικό. Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της δημιουργεί εντάσεις στο αρχοντικό…
ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ (KARAGUL)
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 38
Ο Μπαράν, μετά από όσα μαθαίνει, αναγκάζεται να απομακρυνθεί από τον μεγάλο του έρωτα. Η Αϊσέ, που δεν γνωρίζει την αλήθεια, κατηγορεί τον εαυτό της. Η Σιμπέλ στο αρχοντικό έχει να αντιμετωπίσει την Οζλέμ. Τίποτα πλέον δεν θα είναι όπως παλιά. Οι ισορροπίες στο αρχοντικό έχουν χαθεί. Ο Κασίμ πλησιάζει όλο και πιο πολύ τη Σιμπέλ…


​Greece 4-3 Hungary VIDEO ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ 4-3 ΒΙΝΤΕΟ ellada ougaria 4-3

Αυτήν τη φορά τα έδωσαν όλα οι παίκτες της Εθνικής. Αν και παρουσίασε σοβαρά αμυντικά κενά, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε πείσμα και κατάφερε τουλάχιστον να πετύχει μια νίκη σε αυτήν την καταραμένη προκριματική φάση.Με πολλές εμπνεύσεις και ποιότητα στην επίθεση επικράτησε 4-3 της Ουγγαρίας, που έμεινε τρίτη στον όμιλο και μάλλον θα βρεθεί στα μπαράζ, χάρη στα γκολ των Σταφυλίδη, Ταχτσίδη, Μήτρογλου και Κονέ. Γύρισε από το 2-1 και το 3-2 το παιχνίδι κι έτσι σταμάτησε ένα ντροπιαστικό αρνητικό σερί 13 αγώνων δίχως νίκη.
Κορυφαίος ο Ταχτσίδης, ντεμπούτο ο Τζανετόπουλος.

Οι συνθέσεις:
ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Κίτσιου, Σταφυλίδης (35' Χολέμπας), Μόρας, Παπασταθόπουλος (63' Τζανετόπουλος), Σάμαρης, Ταχτσίδης, Πέλκας, Μάνταλος (71' Κονέ), Φορτούνης, Μήτρογλου.
Στον πάγκο: Καπίνο, Βελλίδης, Τζιόλης, Βύντρα, Τοροσίδης, Καρέλης, Αραβίδης, Αθανασιάδης.
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κίραλι, Κάνταρ, Φιόλα, Ελεκ, Τζουντζακ (70' Νάγκι), Νέμεθ, Γκέρα (70' Καλμαρ), Μπόντε, Λόβρενσικς (61' Νίκολιτς), Λεάντρο, Γιούχαζ.
Στον πάγκο: Μπογκντάν, Ντιμπουζ, Λανγκ, Βαντσακ, Τόζερ, Οσβαθ, Μάρκβαρτ, Πρίσκιν, Γκούζμικς.
Greece 4-3 Hungary VIDEO


​ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 225-226-227-228-229 roya mat

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 225 Ρουά ματ 21 Β' κύκλος
η Μαρία θα πάει στην κόρη της την Νεφέλη και θα της αποκαλύψει ότι σε πολύ λίγο καιρό θα έχει ένα αδερφάκι. Η Ευδοκία μαζί με τον Μιχαήλ φαίνεται ότι θα έρθουν πιο κοντά!Ο Ηρόδοτος πηγαίνει στο σπίτι που έχει η Ιωάννα, ώστε να μπορέσει να ανακαλύψει στοιχεία για να καταφέρει και να την ενοχοποιήσει. Ο Ηρόδοτος τελικά τα καταφέρνει και βρίσκει κάτι που μπορεί να την ενοχοποιήσει. Έτσι λοιπόν πηγαίνει στην Αστυνομία και την καταγγέλλει.Η Ρουμπίνη μαζί με τον Πέτρο θα βγουν ραντεβού και θα πάνε στο θέατρο. Ο Ανδρέας θα έχει μια συνάντηση μαζί με τον Ευθυμίου και εκεί θα συζητήσουν για το πως θα καταφέρουν να καταστρέψουν τον Φίλιππο! Ο Μάξιμος παίρνει την απόφαση να πάει στην Ρουμπίνη και να μιλήσουν και να της αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό που του είπε η μητέρα της!

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 226 Ρουά ματ 22 Β' κύκλος
ο Μάξιμος παίρνει τελικά την απόφαση να πάει στην αγαπημένη του Ρουμπίνη και να της πει όλα όσα έχει μάθει.Ο Φίλιππος παρέα με την Μαρία κάνουν προσπάθειες, ώστε να φτιάξουν την διάθεση της Νεφέλης που πλέον δυσκολεύεται να διαχειριστεί όλα τα καινούργια νέα, σχετικά με την εγκυμοσύνη της μητέρας της.Ο Μιχαήλ δείχνει πολύ γοητευμένος από την Ευδοκία, χωρίς όμως να γνωρίζει ποια πραγματικά είναι στ' αλήθεια και τι κρύβεται πίσω από το πρόσωπό της.Εκεί βλέπουμε και την Ευδοκία να πηγαίνει και να δέχεται την τελευταία δουλειά που της αναθέτει ο Ανδρέας. Την ίδια ώρα η Ηρώ θα έχει μια πολύ μεγάλη έκπληξη, αφού μπροστά της θα εμφανιστεί ξαφνικά ο Μάνος!

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 227 Ρουά ματ 23 Β' κύκλος
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Ανδρέα να παίρνει την απόφαση να τακτοποιήσει τη ζωή του και κλείνει τις υποθέσεις που έχει αφήσει ανοιχτές. Έτσι λοιπόν αρχίζει και κλείνει μια μια τις υποθέσεις που τον απασχολούν και δεξί του χέρι σε αυτό το γεγονός έχει την Ευδοκία.Η Ρεγγίνα μαζί με την Ιωάννα θα έχουν μια πολύ σκληρή αντιπαράθεση και θα έχουμε έναν μικρό καβγά και θα αφορά τον γάμο που θα έχει η Ρεγγίνα μαζί με τον Δημήτρη. Αργότερα η συμπεριφορά που έχει η Ιωάννα φαίνεται ότι είναι ακαταλόγιστη απέναντι στον Δημήτρη, ύστερα από ένα από το ξέσπασμα που θα έχει. Εκεί βλέπουμε την Ιωάννα να ζηλεύει πάρα πολύ την Ρεγγίνα.Ο Μιχαήλ καταφέρνει και συγκεντρώνει στοιχεία και θυμάται από που ακριβώς έχει γνωρίσει την Ευδοκία και από που την ξέρει!

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 228 Ρουά ματ 24 Β' κύκλος
Δύσκολα τα πράγματα σε αυτό το επεισόδιο για τον Μάξιμο που φαίνεται να είναι στην κυριολεξία αναστατωμένος και μοιάζει σα να είναι ένας στοιχειωμένος χαρακτήρας από τον έρωτα που έχει για το πρόσωπο της Ρουμπίνης και είναι έτοιμος να πάει να της αποκαλύψει όσα ξέρει και άλλα ακόμα περισσότερα.Ακόμα κι αν βρει το κουράγιο να πάει να το κάνει αυτός δεν έχει λογαριάσει ότι σε αυτή την υπόθεση υπάρχει και η Ιωάννα!Ο Μιχαήλ νοιώθει ερωτική έλξη για το πρόσωπο της Ευδοκίας γεγονός που θα ανατρέψει όσα ήξερε για τη ζωή του. Έτσι λοιπόν λίγες μέρες πριν γίνει ο γάμος ανάμεσα στον Δημήτρη και την Ρεγγίνα η συμπεριφορά της Ρεγγίνας δείχνει να είναι παράξενη και ο Δημήτρης δείχνει αμήχανος για το πως θα μπορέσει να διαχειριστεί όλη αυτήν την κατάσταση!

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 229 Ρουά ματ 25 Β' κύκλος
Ο Μάξιμος θα πάει στην Ιωάννα και θα της πει ψέματα για το τηλεφώνημα που είχε μαζί με την Στέλλα. Ο Μιχαήλ μαζί με την Ευδοκία θα πάνε να φάνε παρέα και παίρνουν την απόφαση ότι θα είναι μόνο φίλοι αλλά μόνο αυτό δεν θα κάνουν. Έτσι λοιπόν βλέπουμε και τους δύο ύστερα από το δείπνο που είχαν, να καταλήγουν να είναι και πάλι μαζί. Ύστερα από την καταγγελία που θα γίνει για δηλητηρίαση στο εστιατόριο που διατηρεί ο Δημήτρης, φαίνεται ότι ακόμα υπάρχουν πολλά και μεγάλα προβλήματα. Η Ηρώ φαίνεται ότι θα πάει στο εργοστάσιο, γεγονός που θα αιφνιδιάσει την Ευδοκία. Η Νεφέλη θα πάει στον Ανδρέα και θα του ζητήσει να φύγουν οι δύο τους και να το σκάσουν και να πάνε να ζήσουν στην Αθήνα!

roua-mat-21-22-23-24-25-26-27-28-29-30
νέα επεισόδια της σειράς Ρουά ματ Επεισόδια 26-27-28-29-30 Β' Κύκλος (230-231-232-233-234)

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget