25/9/15


​kataigida epeisodia 12-13-14-15 ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Καταιγίδα επεισόδιο 12 kataigida epeisodia
H Έρρικα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να μάθει από την Φαίη εάν σχετίζεται με τον θάνατο του Ορέστη! Η Μύρια εντελώς τυχαία θα ανακαλύψει ότι η Ελπίδα είναι έγκυος και θα τον παρακαλέσει να μην πάει να κάνει έκτρωση. Ακόμα βλέπουμε την Κατερίνα να λέει στο Γιώργο να σηκωθεί να φύγει από το σπίτι. Παράλληλα ο Γεράσιμος θα έρθει αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα και τότε αναγκάζεται να δώσει κάποιες εξηγήσεις. Ο Ανδρέας φαίνεται ότι θα μάθει για την καινούρια προσφορά που έδωσαν οι αγοραστές και ψάχνει εσπευσμένα κάποια λύση. Ο Παύλος είναι αποφασισμένος και ανακοινώνει στη Φαίη ότι έχει πάρει την απόφαση να φύγει από την Κύπρο. Η Ζωή έχει πάρει την απόφαση ώστε να πάει να διδάξει σε ένα Πανεπιστήμιο στο εξωτερικό και το λέει στον Πέτρο, ώστε να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την παράσταση. Όταν ο Γιώργος θα πάρει τηλέφωνο στο κινητό της Έλενας φαίνεται ότι τον περιμένει μία μεγάλη έκπληξη. Ο Παύλος θα μάθει το νέο ότι τελικά η Ελπίδα περιμένει παιδί.

 Καταιγίδα επεισόδιο 13 kataigida epeisodia
H Ελπίδα παίρνει την απόφαση, ώστε να πάει σε έναν γιατρό και να συζητήσει τις επιλογές που έχει και παίρνει την απόφαση να ρίξει το παιδί . Ο γιατρός εκφράζει μια αντίθετη γνώμη αλλά εκείνη φαίνεται να είναι ανένδοτη στο να κρατήσει το παιδί. Ο Πέτρος θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει να πείσει τη Ζωή να μην αποχωρήσει από την Κύπρο. Ο Γιώργος θα πάρει την απόφαση ώστε να πάει και να ταξιδέψει πάλι στη Θεσσαλονίκη για να καταφέρει και να έχει μια συνάντηση με την Ελένη, ώστε να καταφέρει και να μάθει όλη την αλήθεια για το παιδί. Εκεί όμως φαίνεται ότι θα έρθει αντιμέτωπος με πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις που τον περιμένουν. Παράλληλα η Κατερίνα φαίνεται ότι μαθαίνει ότι ο Γιώργος είναι στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται έτοιμη να ξεκινήσει το επόμενο σχέδιο που έχει. Ο Αλέξης είναι σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση όταν θα καταλάβει ότι κάποιος του έκλεψε τα σκίτσα που ετοίμασε για την έκθεση ζωγραφικής του. Ο Παύλος θα μάθει από την Μύρια αλλά από την Ελπίδα ότι θα πάει να κάνει έκτρωση και παίρνει την απόφαση να κάνει ότι μπορεί, ώστε να την σταματήσει. Θα προλάβει όμως αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα;

Καταιγίδα επεισόδιο 14 kataigida epeisodia
 O Αλέξης εξαπολύει κάποιες κατηγορίες εναντίον του Πάρη ότι εκείνος ευθύνεται για την κλοπή των σκίτσων, αλλά τελικά ένα μήνυμα που θα φτάσει στο κινητό του φαίνεται ότι θα του αλλάξει την γνώμη και θα θέσει τις κατηγορίες του προς άλλο πρόσωπο. Έτσι λοιπόν βλέπουμε και τον Παύλο να κάνει ότι μπορεί ώστε να προλάβει την Ελπίδα πριν την έκτρωση και θα πάει στο νοσοκομείο, αλλά από τι φαίνεται δεν θα προλάβει αφού θα φτάσει αργά. Παράλληλα ο Λευτέρης στην Κωνσταντινούπολη φαίνεται ότι έρχεται αντιμέτωπος με την πραγματική αλήθεια και αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους όπου αναγκάστηκε να ξεκινήσει και να βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του. Παράλληλα την ίδια στιγμή βλέπουμε και την Αντιγόνη να έχει αρχίσει να αισθάνεται ότι πρέπει να της έχουν κρύψει την αλήθεια. Παράλληλα βλέπουμε και τον Γιώργο να συναντά στην Θεσσαλονίκη την Έλενα και θα τον δούμε να την πιέζει, ώστε να πάρει τις απαντήσεις που θέλει και θα αναγκαστεί να του πει ένα πολύ μεγάλο ψέμα γεγονός που θα έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή του.

Καταιγίδα επεισόδιο 15 kataigida epeisodia
 Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Κατερίνα να μαθαίνει τα πάντα από την Αλίκη σχετικά με την οικονομική κατάσταση της εταιρείας και θα πάει να ζητήσει εξηγήσεις από τον άντρα της για το τι πραγματικά συμβαίνει. Ακριβώς την ίδια ώρα ο Ανδρέας προσπαθεί να μάθει αν ο Γιώργος ήξερε τι πραγματικά έχει συμβεί το περιβόητο βράδυ της δολοφονίας του Κώστα. Ο Γεράσιμος από τη μεριά του φαίνεται ότι επιμένει, ώστε ο Λευτέρης να πάει να πει όλη την αλήθεια σχετικά με την Αντιγόνη πριν χειροτερέψει και άλλο η κατάσταση της υγείας της. Παράλληλα ο Πάρης φαίνεται ότι δέχεται κάποιες πιέσεις από την Έρικα ώστε να πάει και να της αποκαλύψει το μυστικό που κρύβει καλά ο Κυριάκος. Έτσι λοιπόν ο Παύλος παίρνει την απόφαση να φύγει από την Κύπρο ενώ η Ελπίδα με την σειρά της θα ανακαλύψει στην Αφροδίτη ένα μυστικό που θα αλλάξει τις ζωές όλων... Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς

Καταιγίδα Επεισόδια 16-17-18-19-20 kataigida-epeisodio


​xwris esena episodio 8-9-10-11-12 ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 8-9-10-11-12

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 xwris esena episodio 8
O Μιχάλης να παραδέχεται στη Μαρία ότι δεν έχει πει ακόμα όλοι την αλήθεια στην Άννα. Έτσι λοιπόν της λέει ότι δεν της έχει ζητήσει ακόμα διαζύγιο και θα έχουν έναν μεγάλο καβγά. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά βλέπουμε η Άννα κρατάει στα χέρια της ένα τεστ εγκυμοσύνης. Παράλληλα βλέπουμε τον Δημήτρη να παίρνει την απόφαση να δεχτεί τη συνεργασία που του πρότεινε ο Νάσος, ώστε να καταφέρει και να καταπολεμήσει την ασθένεια που έχει. Τελικά η περιβόητη εγκυμοσύνη της Άννας φαίνεται ότι θα είναι η αιτία, ώστε να αναγκάσει τον Μιχάλη να κάνει πίσω για ακόμα μία φορά αλλά αυτό το γεγονός δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη η Μαρία να το δεχτεί. Η Λήδα φαίνεται ότι κάνει κάποιες ετοιμασίες σχετικά με το γάμο της με το Στάθη με την βοήθεια της Κάτιας.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 xwris esena episodio 9
Η Αριάδνη εξιστορεί στον γιο της τον Γιώργο ποια ήταν η πραγματική αιτία όπου έφτασε σε αυτήν την κατάσταση, ώστε να καταφέρει να τον βοηθήσει να τα ξαναβρεί μαζί με τον πατέρα του τον Στάθη.Παράλληλα βλέπουμε τον Δημήτρη να πηγαίνει και να ζητάει από τον Νάσο να τον βοηθήσει και αν μπορεί να εφαρμόσει σε αυτόν μια θεραπεία, όπου βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο. Ο Νάσος δείχνει να μπαίνει σε βαθιά διλήμματα μπροστά σε αυτήν την ευθύνη του προγράμματος αυτού. Η Άννα φαίνεται ότι θα έχει έναν πολύ άσχημο καβγά με την Νάντια αφού δεν φαίνεται να είναι σύμφωνη με όσα έχει κάνει η μάνα της, ώστε να καταφέρει να κερδίσει τον Μιχάλη. Παράλληλα βλέπουμε την Μαρία να ψάχνει να βρει ένα ησυχαστήριο στο σπίτι της, αφού είναι πολύ στεναχωρημένη από τη στάση που κράτησε ο Μιχάλης.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10 xwris esena episodio 10
Η Μαρία καταφθάνει στο εξοχικό και εκεί εκτός από την πεθερά της θα βρει και τον Μιχάλη. Η συνάντηση που θα έχουν όμως δεν φαίνεται να είναι μόνο για αυτούς έκπληξη, δηλαδή για το παράνομο ζευγάρι αλλά θα είναι έκπληξη και για την Κάτια.Έκπληκτος φαίνεται ότι θα είναι και ο Γιώργος αφού θα ξαναμιλήσει μαζί με τον πατέρα του. Εκεί θα ακουστούν μυστικά από το μακρινό παρελθόν όπου είναι συνδεδεμένα μαζί με τον χωρισμό των γονιών του.Τελικά ο χωρισμός που είχε η Μαρία μαζί με τον Δημήτρη φαίνεται ότι θα ταράξει έντονα την Λήδα όπου κάνει κάποιες ετοιμασίες ώστε να παντρευτεί τον Στάθη.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11 xwris esena episodio 11
Ο Μιχάλης κάνει κάποια πράγματα, ώστε να καταφέρει να κρατήσει τη Μαρία και να μην την χάσει. Έτσι λοιπόν τον βλέπουμε να πηγαίνει και να της λέει ψέματα ότι η Άννα είναι έγκυος. Ενώ βλέπουμε και την Άννα να κάνει ότι μπορεί ώστε να βρει ένα σχέδιο για να καταφέρει να τον κρατήσει μαζί της. Οι εξελίξεις συνεχίζουν αφού βλέπουμε την Νάντια μαζί με τον Γιάννη να παίρνουν στο σχολείο το νέο ρόλο της Ιουλιέτας και του Ρωμαίου και όλο αυτό φαίνεται ότι θα εξοργίσει άσχημα την Χριστίνα. Η αντιμετώπιση όμως του Νάσου φαίνεται ότι θα είναι για πρώτη φορά, η αιτία που θα τον κάνει να έχει έναν άσχημο καβγά με την Νάντια.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12 xwris esena episodio 12
Η Μαρία μαζί με τον Δημήτρη και κάποιοι δικοί του άνθρωποι ο Γιώργος και η Αριάδνη κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, ώστε να καταφέρουν και να του συμπαρασταθούν και να τον κάνουν να νιώσει καλύτερα.Παράλληλα βλέπουμε και την Νάντια να πηγαίνει στον Μιχάλη και να του ζητάει να της πει τι ήταν αυτό το μήνυμα της Μαρίας που το είδε εντελώς τυχαία στο κινητό του και του λέει να προσέχει, ώστε να μην κάνει τίποτα και πληγώσει την Άννα. Η Εύα παρέα με το Γιώργο φαίνεται ότι θα έρθουν πιο κοντά ύστερα από ένα φιλί. Δύσκολα όμως τα πράγματα αφού ακριβώς την επόμενη μέρα ο Γιώργος δεν φαίνεται να θυμάται τίποτα από όλα αυτά.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15-16


​Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδια 67-68-69-70-71 sta dixtya toy peprwmenoy

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 67 Sta dixtya toy peprwmenoy
H Ελίφ βρίσκεται στο νοσοκομείο, ώστε να κάνει την εγχείρηση που έχει κανονίσει ο Μακσούτ. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι η Ελίφ θα καταφέρει να ξεφύγει από τον Μακσούτ, αλλά οι πολλές απειλές που έχει εκτοξεύσει ότι θα κάνει κακό στο παιδί της αλλά και στον Καχραμάν την αναγκάζουν να ξανασκεφτεί το σχέδιο της. Παράλληλα βλέπουμε και τον Καχραμάν να απευθύνεται σε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ ! Η Ντεφνέ πάει στον Ζιγιά, ώστε να του ζητήσει τη βοήθειά του για να καταφέρει και να ξαναφέρει τον Καχραμάν στην αγκαλιά της.

Στα δίχτυα του πεπρωμένου στο επεισόδιο 68 Sta dixtya toy peprwmenoy
O Καχραμάν είναι στενοχωρημένος και θα πει στον Τζελάλ ότι μέρα με τη μέρα που περνάει ότι η Ελίφ του λείπει όλο και περισσότερο. Η Κιγιμέτ θα πάει στην Σουλτάν και θα της πει να της δώσει το μωρό πίσω και εκείνη θα της πει ότι έχει ενημερώσει την Ντεφνέ ότι θα το πάρει μαζί της για λίγο. Η Ελίφ φαίνεται ότι έχει μεγάλα προβλήματα στα πόδια της, αφού δεν μπορεί να τα κουνήσει. Ο ντετέκτιβ που προσέλαβε ο Καχραμάν φαίνεται ότι βρήκε ένα πρόσωπο κλειδί για την υπόθεση στον τόπο του ατυχήματος.

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 69 Sta dixtya toy peprwmenoy
H οικογενειακή επιχείρηση φαίνεται ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν την οικονομική καταστροφή. Ο Ζιγιά φαίνεται ότι πιστεύει στον Καχραμάν ότι θα καταφέρει να βρει μια λύση για να γλιτώσουν από την καταστροφή και τα αδιέξοδα. Ο Καχραμάν όμως δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο αφού είναι διαλυμένος ψυχολογικά αφού θρηνεί τον χαμό της γυναίκας του. Η Ελίφ με την σειρά της φαίνεται ότι σχεδιάζει πώς να αποδράσει από τον Μακσούτ.

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 70 Sta dixtya toy peprwmenoy
Ο Ζιγιά κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να αλλάξει γνώμη στον Καχραμάν και να πάει να παντρευτεί την Ντεφνέ για χάρη των παιδιών του! Εκεί τον βλέπουμε τον Ζιγιά να του λέει ότι η Ντεφνέ έχει αλλάξει και ότι αγαπάει πάρα πολύ και τα δύο παιδιά και θα τα μεγαλώσει με τον καλύτερο τρόπο, ενώ έχει αλλάξει η συμπεριφορά της και έχει σταθεί στην οικογένεια με τον καλύτερο τρόπο. Βλέπουμε τον Καχραμάν να κάνει ένα βήμα πίσω και τότε η Κιγιμέτ μαζί με την Ντεφνέ τρέχουν σαν τρελές, ώστε να ετοιμάσουν με συνοπτικές διαδικασίες τον γάμο. Έτσι λοιπόν βλέπουμε τον Μακσούτ και εκείνος ότι ετοιμάζει μια έκπληξη στην Ελίφ.

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 71 Sta dixtya toy peprwmenoy
H Ελίφ να έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματική αλήθεια γεγονός που θα την πονέσει όσο τίποτε άλλο. Τα φαινόμενα όμως απατούν αφού δεν το γνωρίζει ότι ο Καχραμάν εξακολουθεί να την αγαπάει και να την περιμένει, ενώ δεν την έχει ξεχάσει ποτέ. Η Ντεφνέ ζει με την ελπίδα ότι ίσως κάποια στιγμή ο Καχραμάν να έρθει σύντομα κοντά της, ενώ μια καινούργια συμμαχία ξεκινάει ανάμεσα στον Μακσούτ και στην Σουλτάν. Ο Ζιγιά θα πάει και θα εξηγήσει στον Καχραμάν ότι πρέπει να κάνει κάτι, ώστε να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση!

sta-dixtya-toy-peprwmenoy-72-73-74-75-76 τα νέα επεισόδια της σειράς Στα δίχτυα του πεπρωμένου 72-73-74-75-76

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget