18/9/15


​Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισοδιο 56 VIDEO kaderimin-yazildigi-gun
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-9-2015
6.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά
Ο Καχραμάν έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αλήθεια που συγκλονίζει, ενώ την ίδια ώρα η Μεριέμ δεν διστάζει να παρατήσει την Ελίφ μόνη της, παρόλο που η κοπέλα έχει πέσει αναίσθητη. Η Σουλτάν, που ανησυχεί για το παιδί της, θα παίξει καθοριστικό ρόλο κι έτσι ο Καχραμάν θα σπεύσει στο πλευρό της γυναίκας του.


​NCIS επεισοδιο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-9-2015
9.10 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά
NCIS 10ος Κύκλος - Επεισόδιο 18
Η ομάδα NCIS επιβιβάζεται σε ένα πλοίο του Ναυτικού, όπου έχει σημειωθεί ένας φόνος και ο Γκιμπς συγκλονίζεται όταν μαθαίνει πως ο αποξενωμένος πατέρας του είναι ένας από τους ύποπτους...


​Two and a half men επεισοδιο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-9-2015
6.50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά
TWO AND A HALF MEN
9ος Κύκλος - Επεισόδιο 10-11
Ο Τζέικ πείθει τον Γουόλντεν να ζητήσει ραντεβού από μια άγνωστη, που γνώρισε στο σούπερ μάρκετ. Ο Αλαν βρίσκει μια τεράστια ευκαιρία για να αποσπάσει από τον Γουόλντεν την πανάκριβη βέρα του και να την πουλήσει για να αποπληρώσει κάποια χρέη του. Ενώ ο Γουόλντεν φαίνεται έτοιμος να ξεκινήσει μια νέα σχέση με τη Ζόι, η Μπρίτζετ επιστρέφει και του λέει πως θέλει να είναι πάλι μαζί.


​Mike & Μolly επεισοδιο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-9-2015
5.50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά
Η μπανιέρα της Πέγκι πέφτει από την οροφή του σπιτιού και αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι ίσως είχε ξεχάσει να κλείσει το νερό. Μετά από ένα ακόμα συγκλονιστικό περιστατικό αφηρημάδας μπροστά στον Μάικ, τον Καρλ και τον Σάμιουελ, ο Μάικ προτείνει στη μητέρα του να δει ένα γιατρό για να διαγνωστεί η σοβαρότητα της κατάστασής της. Η Μόλι ενθουσιάζεται όταν γίνεται αποδεκτή σε ένα σεμινάριο για νέους συγγραφείς διάρκειας 8 εβδομάδων στην Αϊόβα. Η Μόλι προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να πει τα νέα στον Μάικ.


​Grey's anatomy επεισοδιο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-9-2015
10.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Ιατρική σειρά
Το νοσοκομείο είναι γεμάτο από ασθενείς μετά από έκρηξη σε ένα βυτίο φυσικού αερίου. Ο Οουεν συμπάσχει με ένα αγόρι οι δύο γονείς του οποίου τραυματίστηκαν στο ατύχημα. Η Μέρεντιθ δείχνει προσωπικό ενδιαφέρον για την περίπτωση ενός αγοριού του οποίου η μητέρα ισχυρίζεται ότι είναι πιο άρρωστο από ό,τι δείχνουν οι εξετάσεις του. Η Κάλι προετοιμάζει την ομιλία για το συνέδριο του TED με τη βοήθεια της Αριζόνα.


​Ζίνα επεισοδιο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-9-2015
2 μ.μ. STAR Περιπετειώδης σειρά
ΖΙΝΑ (XENA: WARRIOR PRINCESS)
5ος Κύκλος - Επεισόδιο 17
Η Γαβριέλα σκέφτεται να παραμείνει βασίλισσα των Αμαζόνων και ζητάει από τη Ζίνα να εγκατασταθεί και αυτή στο χωριό των Αμαζόνων. Ο Τζόξερ πιάνεται από τις υπόλοιπες αμαζόνες να κρυφοκοιτάζει τις κοπέλες που κάνουν μπάνιο στο ποτάμι, και τον φέρνουν ενώπιον της Γαβριέλα για να τον τιμωρήσει.


​House M.D επεισοδιο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-9-2015
4.45 μ.μ. STAR Ιατρική σειρά
HOUSE md 3ος Κύκλος - Επεισόδιο 04
Ενα δεκάχρονο αγόρι ουρλιάζει συνεχώς από τους πόνους αλλά κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι του συμβαίνει μια και το παιδί πάσχει από αυτισμό και δεν είναι σε θέση να εξηγήσει. Καθώς η κατάστασή του χειροτερεύει είναι προφανές σε όλους πως ο Χάουζ είναι ο μόνος που έχει κάποια επικοινωνία με το αγόρι...


​Εργαζόμενη γυναίκα επεισοδιο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-9-2015
4.20 μ.μ. ANT1 Κωμική σειρά
Η Αργυρώ είναι δικηγόρος και είναι κολλημένη με τον Μέμο, που είναι παντρεμένος. Περιμένει πότε θα χωρίσει για να είναι μαζί. Ο Μέμος όμως δεν μπορεί να χωρίσει τη γυναίκα του (Σούλα) γιατί αντιμετωπίζει ένα επαγγελματικό πρόβλημα. Η Αργυρώ αποφασίζει να γίνει δικηγόρος της Σούλας για να τη βοηθήσει στο πρόβλημά της. Δεν μπορεί όμως να φανταστεί την εξέλιξη...


​Λίτσα.com επεισοδιο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-9-2015
12 ΑΝΤ1 Κωμική σειρά
Η Λίτσα περνάει μια ερωτική βραδιά με τον Ηλία στο κομμωτήριο, αλλά δεν γνωρίζει ότι κάποιος τους παρακολουθεί! Ο Ηλίας είναι ευτυχισμένος με τη Λίτσα και αποφασίζει να χωρίσει με την Τζένη, χωρίς όμως να έχει υπολογίσει το ανεπάντεχο νέο που εκείνη του αναγγέλλει... Ο Μπάμπης νιώθει ότι η Σοφία ντρέπεται γι' αυτόν και της δίνει ένα τελεσίγραφο. Στο μεταξύ ο Φώτης και η Γωγώ σχεδιάζουν την πρώτη τους ερωτική συνεύρεση.


​Singles επεισοδιο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-9-2015

5.30 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Η Λίλα αποφασίζει ότι χρειάζεται έναν άντρα να στηρίζει την καριέρα της κι ενημερώνει τον Μάκη ότι επέλεξε αυτόν για τη σχέση-δεκανίκι της. Ο Μάκης παριστάνει ότι είναι ο Μπίλης για χάρη της Εμιλυ, αλλά όταν η Κατερίνα και η Ράνια εμφανιστούν απρόσμενα στο σπίτι, τα πράγματα θα μπερδευτούν. Ενας πυροβολισμός θα κάνει όλη την παρέα να βρεθεί στο νοσοκομείο.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget