15/9/15


​ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 205-206-207-208-209
Ρουά ματ Επεισόδιο 1 Β' κύκλος Δευτέρα 5/10/2015 Όπως είχαμε δει στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς ο Ανδρέας είχε τραβήξει όπλο για να πυροβολήσει τον Φίλιππο. Την ώρα που τράβηξε την σκανδάλη του όπλου ο Ανδρέας πυροβόλησε κατά λάθος μια κοπέλα που περνούσε τυχαία από μπροστά την Ρεγγίνα, ενώ στόχευε τον Φίλιππο και την Μαρία. Ύστερα ο Ανδρέας φοβισμένος πήγε και κρύφτηκε, αλλά τελικά αποφάσισε να παραδοθεί μόνος του. Η κοπέλα που τραυματίστηκε την μεταφέρουν κατευθείαν στο νοσοκομείο όπου πέφτει σε κώμα. Το Μιχαήλ ειδοποιούν ότι μια κοπέλα έχει κάνει καταγγελία για σωματεμπορία και υπάρχει περίπτωση να μπει φυλακή. Ο Κώστας έφερε στον Δημήτρη μια κοπέλα για να προσλάβει για σεφ και επειδή ο Δημήτρης δεν μπορεί να βρει κάποια άλλη αναγκάζεται να την προσλάβει. Η Ιωάννα είναι συντετριμμένη ύστερα από το θάνατο της Βίκυς και έχει πάρα πολλές ενοχές γιατί δεν πίστευε όλα αυτά που της έλεγε η αδερφή της. Σε ένα όμορφο καινούργιο σπίτι μετακομίζει ο Σάββας και εκεί θα γνωρίσει τον καινούργιο του γείτονα τον Μίλτο, όπου θα αναπτύξουν μια καλή φιλία. Ο Ηρόδοτος παίρνει την απόφαση να πάει και να συζήσει με την καινούργια του κοπέλα την Μαρούσκα πα' όλο που η Αλεξία έχει αντιρρήσεις. Στην Ρουμπίνη πάει ο Μάξιμος και της λέει ότι θα χωρίσει την Ιωάννα, ενώ εκείνη του λέει όχι γιατί η ψυχολογία της Ιωάννας λόγο το θανάτου της αδελφής της είναι κρίσιμη. Από τον Ανδρέα που είναι στη φυλακή η Μαρία ζητάει διαζύγιο και παίρνει την απόφαση να πάνε με την Ρουμπίνη να ανοίξουν μια διαφημιστική εταιρεία. Στην φυλακή πάει ο Φίλιππος και επισκέπτεται τον Ανδρέα και τον εκβιάζει ότι αν δεν δώσει το διαζύγιο στη Μαρία, θα αποκαλύψει όλα όσα έχει ανακαλύψει ο ίδιος για τις παράνομες δραστηριότητες που έχει.

Ρουά ματ Επεισόδιο 2 Β' κύκλος Τρίτη 6/10/2015 Εκτός ορίων βγαίνει ο Μιχαήλ όταν θα μάθει ότι η κοπέλα η Ευδοκία που του έκανε μήνυση τον απειλεί ότι θα τον διασύρει σε όλη την Κύπρο. Ο Σάββας παρέα με τον γείτονα του τον Μίλτο θα έρθουν πολύ κοντά, αφού ο Σάββας προσφέρεται να φτιάξει το αμάξι του Μίλτου που του έχει χαλάσει. Ο Μίλτος για να τον ευχαριστήσει θα του πει, να πάνε έξω για φαγητό. Τελικά η Ρουμπίνη ύστερα από μια δύσκολη διαπραγμάτευση θα κλείσει τον χώρο για την καινούργια διαφημιστική που ετοιμάζουν με τη Μαρία. Η Ρεγγίνα συνέρχεται από το κώμα και ο Δημήτρης θα την δει για πρώτη φορά. H Ευδοκία θα κάνει μια απροσδόκητη επαφή με κάποιον πρωταγωνιστή μέσα από τη σειρά και θα αλλάξουν όλα τα δεδομένα...

Ρουά ματ Επεισόδιο 3 Β' κύκλος Τετάρτη 7/10/2015 Οι εξελίξεις μέσα στη σειρά θα είναι συνταρακτικές αφού η ιστορία θα μπερδευτεί δραματικά. Κάποιοι έχουν βάλει στόχο να καταστρέψουν το Μιχαήλ και αυτό θα μπορέσουν να το κατορθώσουν, αφού ο άνθρωπός τους η Ευδοκία θα πιάσει δουλειά στην Ιωάννα. Στη φυλακή πάει η Μαρία για να επισκεφτεί τον Ανδρέα και είναι αποφασισμένη να πάρει διαζύγιο. Ακόμα βλέπουμε ότι η διαφημιστική εταιρεία της Ρουμπίνης και της Μαρίας ξεκινάει να μπαίνει σε λειτουργία. Στο εστιατόριο του Δημήτρη η Ηρώ παίρνει την θέση της διευθύντριας και έτσι θα συνεχίζει την πλεκτάνη εναντίον του Δημήτρη. Η Ηρώ θα πάει να κάνει πρόταση στον Κώστα να πάρει τη θέση του Δημήτρη στην τηλεοπτική εκπομπή. Τον τελικό υπέροχο κάνουν η Παυλίνα με το Μιχαήλ και βλέπουν ότι περιμένουν δίδυμα. Ο Δημήτρης είναι πολύ γοητευμένος με τη Ρεγγίνα και πάει στο νοσοκομείο να την επισκεφτεί.

 Ρουά ματ 4 Β' κύκλος Η Ιωάννα προσλαμβάνει την Ευδοκία και με τις ικανότητες της κερδίζει τις εντυπώσεις. Τον Δημήτρη πείθει η Ηρώ, ώστε να ονομάσει μια συνταγή το ' πιάτο της Ηρώς', και παράλληλα βλέπουμε να πλησιάζει τον Κώστα ώστε να μπορέσει να εμφανιστεί στην εκπομπή της Δημήτρη. Στην Ιωάννα πάει ο Μάξιμος και της λέει ότι θα λείπει για επαγγελματικό ταξίδι στην Αθήνα για δύο μέρες, αλλά αυτός θα είναι στην Κύπρο μαζί με την Ρουμπίνη. Από τον Μιχαήλ ζητάει με μεγάλη επιμονή η Παυλίνα να παντρευτούν πριν γεννήσει. Με τον Μίλτο έρχονται όλο και πιο κοντά ο Σάββας, ενώ η Ρεγγίνα παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και αυτό είναι θετικό για τον Ανδρέα γιατί θα μετρήσει στην ποινή του. Το εξιτήριο της Ρεγγίνας κάνει τον Δημήτρη ευτυχισμένο ,αφού έχουν μεταξύ τους μια συμπάθεια....

 Ρουά ματ 5 Β' κύκλος Πρώτη φορά παίζουν σκάκι ο Δημήτρης με την Ρεγγίνα και αποδεικνύεται πολύ καλή παίκτρια. Στο θέμα που έχει ο Σάββας με τον Μίλτο χώνουν την μύτη τους ο Ηρόδοτος με την Αλεξία. Η αδικία κατορθώνει να ενταχθεί στο εργοστάσιο κανονικά και θα αφήσει τον Μιχαήλ, χωρίς να υποψιάζεται ποια πραγματικά είναι. Ο Μάξιμος μαζί με την Ρουμπίνη σκέφτεται να περάσουν τρεις μέρες μόνοι,χωρίς να ξέρει κάτι η Ιωάννα, αλλά τελικά παίρνουν την απόφαση ότι πρέπει να πάνε να της πουν την αλήθεια και να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα. Η Μαρία και ο Φίλιππος συζητάνε χωρίς να καταλάβουν ότι Νεφέλη κρυφακούει και τότε μαθαίνει πως ο Φίλιππος είναι ο βιολογικός της πατέρας.... Ρουά Ματ όλα τα επεισόδια


​ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Εργαζόμενη γυναίκα
4.20 μ.μ. ANT1 Κωμική σειρά
Η Γιώτα Καλλιβωκά διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά γραφεία τελετών της Αθήνας. Αγαπάει τη δουλειά της, παρόλο που πιστεύει ότι δεν κάνει και πολύ καλή εντύπωση στους άντρες. Η Γιώτα θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά το συντομότερο δυνατόν, αλλά οι σχέσεις της λήγουν άδοξα η μία μετά την άλλη. Μέχρι που γνωρίζει τον Σωτήρη Ευσταθίου, έναν γοητευτικό Ελληνοαυστραλό.


ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ H πολυκατοικία
9.15 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Η Βασιλική αποφασίζει να παντρευτεί έναν νεαρό Πολωνό για να τον βοηθήσει να πάρει πράσινη κάρτα. Ο Πολωνός πλησιάζει τον Μάρκο για να του ζητήσει να γράψει ένα άρθρο για τα προβλήματα των μεταναστών, αλλά γίνεται παρεξήγηση και η Βασιλική πιστεύει ότι ο «αρραβωνιαστικός» της είναι γκέι... Ο Θανάσης και η Ελπίδα ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί...

ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Mαύρα μεσάνυχτα
10.20 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Ο Θράσος, σε έξαλλη κατάσταση, διώχνει την Τζία απ' το μαγαζί. Η Σιλβή, προς έκπληξη όλων, επεμβαίνει και εκτονώνει την ένταση. Η Λένα, στην προσπάθειά της να βρει την Πένυ, απευθύνεται ακόμα και σε τηλεοπτικό κανάλι. Το παιχνίδι του αστυνόμου Μπεχράκη αποκαλύπτεται και ο Θράσος οφείλει, ως αφεντικό, να κρατήσει σκληρή στάση. Παρ' όλες τις προσπάθειές του να μην καταφύγουν σε ακραίες λύσεις, τα πράγματα ξεφεύγουν απ' τον έλεγχο και γίνονται πολύ επικίνδυνα.

ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Στα δίχτυα του πεπρωμένου
6 MEGA Δραματική σειρά
Τα νέα της εγκυμοσύνης της Ντεφνέ αναστατώνουν τόσο την οικογένεια του Καχραμάν όσο και της Ελίφ. Η ημέρα του γάμου όμως πλησιάζει και η Σουλτάν δηλώνει στην Κιγιμέτ ότι θέλει να τηρηθούν όλες οι παραδόσεις, χωρίς καμία εξαίρεση, κάτι που εξοργίζει τη συμπεθέρα της. Ο Κερέμ βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του.

ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ζίνα
2 μ.μ. STAR Περιπετειώδης σειρά
Η Ζίνα και η Γαβριέλα αποτρέπουν μια επίθεση από μια ομάδα θηλυκών πολεμιστών στα σύνορα της Αμφίπολης. Η Ζίνα πιστεύει πως ο Aρης ευθύνεται αλλά εκείνος την ενημερώνει πως η Αθηνά οργάνωσε την επίθεση αυτή. Η Ζίνα, ανήσυχη για την ασφάλεια της Αμφίπολης, αποφασίζει να πάει στην πόλη μαζί με τη Γαβριέλα.

ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ House M.D
4.45 μ.μ. STAR 445 μ.μ. STAR Ιατρική σειρά
Ο Χάουζ επιστρέφει στην κλινική μετά την ανάρρωσή του από τον τραυματισμό του. Αμέσως, το ιατρικό του ενδιαφέρον στρέφεται σε δύο περιπτώσεις: στον Ρίτσαρντ, έναν παραπληγικό άντρα ο οποίος οδήγησε το αναπηρικό του καρότσι στην πισίνα του σπιτιού του, και στην Κάρεν, μια γυναίκα που παρέλυσε μετά από ένα μάθημα γιόγκα.

ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Mike & Μolly
5.50 μ.μ. STARΚωμική σειρά
Η Μόλι γνωρίζει μια παιδική φίλη της Πέγκι, την Κέι και πραγματικά συναντά στο πρόσωπο της το φιλαράκι, που πάντα ονειρευόταν. Η Πέγκι όμως αντιδρά στην προοπτική δημιουργίας αυτής της νέας φιλίας. Η Μόλι ελπίζει να βγάλει μερικά χρήματα όταν αποφασίζει μαζί με τα κορίτσια να πάνε στο καζίνο. Ο Μάικ και ο Βινς απολαμβάνουν μια βραδιά μπάσκετ.

ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Two and a half men
6.50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά
Ο Αλαν προσπαθεί με διάφορους τρόπους να κερδίσει ξανά την αγάπη της Λίντσεϊ αλλά ένα νέο πρόβλημα προκύπτει όταν ο Γουόλντεν γίνεται ζευγάρι με την Κόρτνεϊ, την πρώην απατεώνισσα αγαπημένη του Τσάρλι. Η Λίντσεϊ εγκαταλείπει τον Αλαν όταν εκείνος συμφωνεί να είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί της σχετικά με το παρελθόν του. Ο Αλαν μένει μόνος και στενοχωρημένος. Ο Γουόλντεν, που δεν βρίσκεται στην καλύτερή του στιγμή, αποφασίζει να του φτιάξει το κέφι και οργανώνει ένα πάρτι...

ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ NCIS
9.10 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά
Ο Ντάκι και ο Τζίμι παραλαμβάνουν ένα πτώμα από έναν τόπο εγκλήματος και λίγο αργότερα πέφτουν θύματα απαγωγής από τρεις πολίτες μαζί με το θύμα. Αναγκάζονται να κάνουν αυτοσχέδια νεκροψία επειδή οι απαγωγείς θέλουν να βρουν κάποιες σημαντικές πληροφορίες που είχε το θύμα.

ΤΡΙΤΗ 15-9-2015 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Νόμος και τάξη: Ειδική ομάδα
12 STAR Αστυνομική σειρά
Το διοικητικό στέλεχος μίας εταιρείας όπλων βρίσκεται άγρια μαχαιρωμένο σε ένα πάρκινγκ. Ερευνώντας τη ζωή του θύματος, η Μπένσον και ο Στάμπλερ ανακαλύπτουν πως ήταν θαμώνας μαζί με τη σύζυγό του σε ένα κλαμπ, όπου τα ζευγάρια ανταλλάσσουν συντρόφους για ένα βράδυ.


​Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πιο ψηλός στα πλάνα που φαίνονται και οι δύο τους.Μάλιστα, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ «Θα παρακαλούσα τον σκηνοθέτη, επειδή βλέπω πιο ψηλό τον κ.Τσίπρα. Ψήλωσε πολύ ε; Ειπαμε εντάξει, να μας έχει ισοϋψείς. Ξέρετε πόση ώρα το παρακολουθώ ε; Δεν ήθελα να το πω».Ο κ.Τσίπρας χαμογέλασε απαντώντας «Δεν έχει σημασία αυτό»
Η «φαρμακερή» ατάκα Μεϊμαράκη στον σκηνοθέτη της ΕΡΤ: Ψήλωσες απότομα τον Τσίπρα βίντεο
Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πιο ψηλός ΒΙΝΤΕΟ

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget