3/9/15

Samsung Galaxy Note 5: Hands-onΒερολίνο. Κρατάμε στα χέρια μας το Samsung Galaxy Note 5 με πενάκι S Stylus και σχεδιασμό a la S6. Ενσωματώνει οθόνη 5.7″ Super AMOLED QHD (2560×1440 pixels), επεξεργαστή Exynos 7420, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 16 Megapixel και μπαταρία 3000 mAh. Δείτε το βίντεο. Techblog Eshop: Επιλεγμένες θήκες και αξεσουάρYouSave Accessories για Samsung Galaxy Note 4 Mesh Combo Θήκη και Screen Protector - ΜπλεForcell Fancy Diary Stand Case for Samsung Galaxy S6 - Mint / NavyForcell for Samsung Galaxy Note 3 Ultra Thin 0.5mm Hard Case - Transparent Μάθε για: Android, Android Smartphones, hands-on, IFA 2015, Samsung, Samsung Galaxy Note 5 Συντάκτης: Κώστας Βλαχάκης.

Ένας χρόνος έχει περάσει από την απουσία του από τα τηλεοπτικά δρώμενα και ο Χαλίτ Εργκέντζ πήρε την απόφαση να επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση με ένα νέο ρόλο έκπληξη. Ο ηθοποιός παρ' όλο που ήθελε να κρατήσει μια απόσταση από την επιτυχία που είχε με τον Σουλεϊμάν και θέλοντας να αποστασιοποιηθεί λιγάκι από τον συγκεκριμένο ρόλο πήρε την απόφαση να ξεκουραστεί για ένα χρόνο, ώστε να καταφέρει να γεμίσει ξανά τις μπαταρίες του για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα. Πρόσφατα ο ίδιος συμφώνησε να παίξει σε μια καινούργια τούρκικη σειρά όπου τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν κάπου μέσα στον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με το σενάριο της σειράς θα παίξει έναν άντρα όπου έχει αμνησία και βρίσκεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Η μια εκ των δύο φημολογείται πως θα είναι η Τζανσού Ντέρε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού ο Χαλίτ θα πληρώνεται για το κάθε επεισόδιο κάπου με σαράντα χιλιάδες ευρώ.


​ΠΕΜΠΤΗ 3 Σεπτεμβριου 2015 σημερινο επεισοδιο

Στα δίχτυα του πεπρωμένου
6.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά
Η Ελίφ έχει πειστεί ότι η οικογένεια του Καχραμάν θα της πάρει το παιδί μόλις γεννηθεί. Ετσι με βαριά καρδιά δέχεται την πρόταση γάμου του Κερέμ, κάτι που θα συγκλονίσει τον Καχραμάν και θα εξοργίσει τη μητέρα της. Η Νεβάλ προσπαθεί να εξηγήσει στην Ντεφνέ γιατί πρέπει να συνεργαστεί με τον Ιμπραήμ.


​ΠΕΜΠΤΗ 3 Σεπτεμβριου 2015 σημερινο επεισοδιο

TWO AND A HALF MEN 8ος Κύκλος - Επεισόδιο 4+5
Ο Τσάρλι χαίρεται τη μοναξιά του αλλά η χαρά του δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο Άλαν βάζει κατά λάθος φωτιά στο σπίτι της Λίντσεϊ και τώρα όλοι, Άλαν, Λίντσεϊ, Τζέικ και Έλντριτζ, φιλοξενούνται «προσωρινά» στο σπίτι του Τσάρλι.Ο Άλαν βγαίνει έξω και προσποιείται πως είναι ο Τσάρλι για να γνωρίσει γυναίκες. Ο Τσάρλι βρίσκεται σε μια κλινική καθώς έχει αποφασίσει να υποβληθεί σε μια αισθητική επέμβαση για να βελτιώσει την εξωτερική του εμφάνιση...


​ΠΕΜΠΤΗ 3 Σεπτεμβριου 2015 σημερινο επεισοδιο

Mike & Molly, 4ος κυκλος επεισοδιο 1+2
5.50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά
Η Μόλι βρίσκεται σε ένα πολύ σημαντικό σταυροδρόμι στη ζωή της. Ο δρόμος, που θα διαλέξει να πάρει, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον της. Θα αναγκαστεί να διαλέξει ανάμεσα στην τωρινή της καριέρα ως δασκάλα δημοτικού και στην επιδίωξη του παιδικού της ονείρου, να γίνει συγγραφέας.Η Μόλι αποφασίζει να κυνηγήσει το όνειρό της και πιστεύει πως το στοιχείο της είναι η συγγραφή αστυνομικών μυθιστορημάτων. Αποφασίζει λοιπόν να ακολουθήσει τον Μάικ και τον Καρλ στην καθημερινή τους ρουτίνα, για να αποκτήσει προσωπική εμπειρία αλλά και να βρει κάποια ιστορία, που αξίζει να «ειπωθεί»...


​ΠΕΜΠΤΗ 3 Σεπτεμβριου 2015 σημερινο επεισοδιο

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής
8.30 μ.μ. ETV Δραματική σειρά εποχής
Η απόφαση γάμου της Βαλιντέ Σουλτάν ξαφνιάζει τον Ηγεμόνα Μουσταφά και την Αϊμπιγκέ. Μόνο που ούτε η Αϊμπιγκέ ούτε ο Ηγεμόνας δεν επιθυμούν αυτόν το γάμο. Ο Μουσταφά για να εμποδίσει αυτόν το γάμο, φτάνει ως τον Σουλτάν Σουλεϊμάν. Ο Ιμπραήμ αναγκάζεται να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Ματρακτσί και τη Νιγκιάρ.


​ΠΕΜΠΤΗ 3 Σεπτεμβριου 2015 σημερινο επεισοδιο

H πολυκατοικία
9.15 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Πανω που ο Θανάσης παίρνει μια καινούργια τηλεόραση plasma, μια αυξομείωση της τάσης του ρεύματος καίει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Οι ένοικοι διεκδικούν αποζημιώσεις από τη ΔΕΗ, αλλά η εταιρεία αρνείται και οι ένοικοι κατεβαίνουν σε απεργία πείνας. Κανάλια και εφημερίδες προβάλλουν τον αγώνα των απεργών. Ομως, οι απεργοί πεινάνε και το βράδυ τρώνε κρυφά...


​ΠΕΜΠΤΗ 3 Σεπτεμβριου 2015 σημερινο επεισοδιο

Το σόι σου
9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Η Χαρούλα και ο Βαγγέλης ζητάνε από όλα τα παιδιά τους να έρθουν στο σπίτι από πολύ νωρίς και όλοι θορυβούνται για το τι μπορεί να συμβαίνει. Η λύση του μυστήριου όμως είναι απίστευτα απλή και όπως θα αποδειχτεί ιδιαίτερα τραυματική! Η Μπέλα, μετά τη γνωριμία της με τον Φαίδωνα, πείθεται και κάνει το μεγάλο βήμα να μπει στον χώρο της ομορφιάς!


​ΠΕΜΠΤΗ 3 Σεπτεμβριου 2015 σημερινο επεισοδιο

Νόμος και τάξη: Ειδική ομάδα
12.15 π.μ. STAR Αστυνομική σειρά
Η ειδική ομάδα ερευνά αν ένας πλούσιος επιχειρηματίας ανάγκασε μια ανήλικη κοπέλα να υποκύψει στις σεξουαλικές του φαντασιώσεις και αν χρησιμοποίησε την πρώην φίλη του για να οργανώσει τη συνάντησή τους. Ο Μουνχ φοβάται πως τα στοιχεία που έχουν δεν αρκούν για να προβούν σε συλλήψεις...


​ΠΕΜΠΤΗ 3 Σεπτεμβριου 2015 σημερινο επεισοδιο

The blacklist
11.30 μ.μ. ΜEGA Αστυνομική σειρά
Η Λιζ αναζητά ακόμη το «καρφί» μέσα στο σώμα ενώ προσπαθεί να ξεδιαλύνει την υπόθεση ενός κατά συρροή δολοφόνου, του «Καλού Σαμαρείτη» που βασανίζει ανθρώπους που κακοποιούν μέλη της οικογένειάς τους. Ο Ρεντ έχει ξεχυθεί και σκοπεύει να σκοτώσει όλους όσοι έχουν σχέση με την απόπειρα δολοφονίας του.


​ΠΕΜΠΤΗ 3 Σεπτεμβριου 2015 σημερινο επεισοδιο

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
9.50 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Μια ολοήμερη διακοπή νερού κάνει τη Βούλα και τον Μηνά να προβληματιστούν και να ενημερωθούν για το ζοφερό θέμα της ιδιωτικοποίησης. Τρομάζουν με την ιδέα, μόνο που η Βούλα το τραβάει λίγο πιο πέρα και θέλει να σκάψουν στέρνα στην αυλή… Η Μαρίνα σχεδιάζει να πάει ένα ταξίδι στη Ρώμη με τις φίλες της, αλλά ο Ηλίας δεν βλέπει με καλό μάτι την απόφαση της και κάνει ό,τι μπορεί για να της το χαλάσει. Επιτέλους, η ευχή του Χάρη έπιασε! Ο Στέφανος χώρισε με την αδερφή του.


​ΠΕΜΠΤΗ 3 Σεπτεμβριου 2015 σημερινο επεισοδιο

Grey's anatomy
10.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Ιατρική σειρά
O γαμος πλησιάζει και η Μπέιλι καλεί την ΕΪπριλ να αναλάβει τη φροντίδα των ασθενών της γιατί η Μέρεντιθ, η Κάλι και η Αριζόνα θα είναι παράνυφες. Η Μέρεντιθ και ο Ντέρεκ πηγαίνουν για το πρώτο τους υπερηχογράφημα. Η Κριστίνα ανακαλύπτει ότι ο Οουεν θέλει διαζύγιο λόγω της συντριβής του αεροπλάνου και αφού τον παρηγορεί, αποφασίζουν να σώσουν τη σχέση τους. Στον δρόμο τους προς την εκκλησία, ο Ρίτσαρντ ηρεμεί την Μπέιλι όταν εκείνη αρχίζει να έχει αμφιβολίες. Πριν όμως φτάσουν, ο Ρίτσαρντ δέχεται μια κλήση που τον αναστατώνει.


​ΠΕΜΠΤΗ 3 Σεπτεμβριου 2015 σημερινο επεισοδιο

Ηρακλής
1 μ.μ. STAR Περιπετειώδης σειρά
Ο Σερίντιαν, ο Κένταυρος - δάσκαλος του Ηρακλή, στέλνει έναν νεαρό μαθητή του, τον Θησέα, να τον βρει και να του πει πως θέλει να τον δει λίγο προτού πεθάνει. Ο Ηρακλής ανταποκρίνεται αμέσως. Οταν φτάνει στη σπηλιά του Σερίντιαν, ο αδύναμος πια Κένταυρος του λέει πως ανησυχεί για έναν άλλο προστατευόμενό του, τον γενναίο και ευφυή Κένταυρο Κάσιο και ζητάει από τον Ηρακλή να τον προστατέψει...


​ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ sta dixtya toy peprwmenoy 52-51-50-49-48-47-46 Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδια 46-47-48-49-50-51-52


Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 47
sta dixtya toy peprwmenoy simerino epeisodio Παρασκευή 4/9/15
Η Σουλτάν είναι εξοργισμένη και εισβάλλει στο σπίτι της Κιγιμέτ η οποία προσπαθεί να την καθησυχάσει. Ο Τζελάλ προτρέπει τον Καχραμάν κα μη μείνει με σταυρωμένα χέρια και να προσπαθήσει ξανά να πλησιάσει την Ελίφ πριν είναι αργά και την χάσει οριστικά. Από την άλλη ο Μασκούτ βρίσκει την Ελίφ και τη ρωτά αν είναι αληθεύει ότι σκοπεύει να παντρευτεί. Στο μεταξύ ο Κερέμ ζητά στα ίσα από τον Καχραμάν να του πει τι πραγματικά νοιώθει για την Ελίφ..

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 48
sta dixtya toy peprwmenoy simerino epeisodio Δευτέρα 7/9/15
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι ο Μακσούτ σημαδεύει με το όπλο του την Ελίφ, αλλά την τελευταία στιγμή θα καταφτάσει ο ο Καχραμάν όπου και θα την σώσει. Ο Μακσούτ τελικά θα συλληφθεί αλλά δυστυχώς η Ελίφ θα χάσει τις αισθήσεις της.
Αφού βεβαιωθεί ότι η Ελίφ και το μωρό είναι καλά ο Καχραμάν φαίνεται να παίρνει μια απόφαση, ώστε να καταφέρει και να πάρει την όλη κατάσταση στα χέρια του. Έτσι θα πάει και θα απομονώσει την Ελίφ σ' ένα μοναδικό μέρος που μόνο εκείνος ξέρει και δεν πρόκειται να τους βρει κανείς. Αυτό το κάνει με την ελπίδα ότι πλέον η Ελίφ θα του πει επιτέλους όλη την αλήθεια.

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 49
sta dixtya toy peprwmenoy simerino epeisodio Τρίτη 8/9/15
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι ο Κερέμ φαίνεται να είναι πάρα πολύ βιαστικός σε ότι έχει να κάνει σχετικά με το γάμο και έτσι θα πάει να κανονίσει ένα τραπέζι, ώστε να πάει και να ζητήσει επίσημα πλέον από όλους την Ελίφ. Η Ντεφνέ ξεκαθαρίζει για ακόμα μια φορά την κατάσταση στο Καχραμάν ότι δεν πρόκειται να του δώσει ποτέ το πολυπόθητο διαζύγιο. Ο Γιακούπ φαίνεται ότι δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει μέχρι και το παιδί του, ώστε να καταφέρει και να καταστρώσει τα σχέδιά του ενάντια στον αδελφό του.

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 50
sta dixtya toy peprwmenoy simerino epeisodio Τετάρτη 9/9/15
Ο Καχραμάν φαίνεται ότι πρέπει να δώσει μια τελευταία μάχη, ώστε να καταφέρει να κερδίσει την αγαπημένη του Ελίφ. Όταν η Ελίφ του ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να είναι μαζί, εκείνος θα της δώσει την υπόσχεση ότι δεν πρόκειται ποτέ να την ξαναδεί.Όταν η Ελίφ θα μείνει μόνη της θα καταλάβει ότι είναι πολύ δύσκολο να πάει να παντρευτεί κάποιον που δεν αγαπάει δηλαδή τον Κερέμ και της είναι αδύνατον να είναι μακριά από τον αγαπημένο της Καχραμάν. Έτσι θα πάει και θα εξηγήσει στον Κερέμ τι πραγματικά νιώθει και ύστερα θα πάει να βρει γρήγορα τον Καχραμάν. Ακριβώς την ίδια στιγμή θα συναντήσουμε και τον Ζιγιά να διώχνει την Κιγιμέτ από το σπίτι.

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 51
sta dixtya toy peprwmenoy simerino epeisodio Πέμπτη 10/9/15
Η Ελίφ θα πάει στην μάνα της και θα της πει ότι δεν μπορεί να είναι μακριά από τον αγαπημένο της, δηλαδή τον Καχραμάν ενώ παράλληλα ο Καχραμάν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη μητέρα του και θα έχουν έναν καβγά που θα αφορά το θέμα του συμβολαίου.
Παράλληλα βλέπουμε την Κιγιμέτ να καταρρέει, αφού ο κλοιός έχει στενέψει πάρα πολύ γύρω από το λαιμό της.Η Ντεφνέ θα πάει και θα κατηγορήσει την Ελίφ ότι ενέργησε πίσω από την πλάτη της και ότι της πήρε τον άνδρα μέσα από τα χέρια της. Ο Ζιγιά φαίνεται ότι του είναι πολύ δύσκολο ώστε να συγχωρέσει την Κιγιμέτ.

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 52
sta dixtya toy peprwmenoy simerino epeisodio Παρασκευή 11/9/15
Ο Καχραμάν μαζί με την αγαπημένη του φαίνεται ότι περνούν στιγμές ξέγνοιστες στο εξοχικό που έχει.Η Ντεφνέ φαίνεται ότι σε μια στιγμή θα καταφέρει να πάει και να κλέψει το όπλο από τον Ιμπραήμ και δείχνει ότι είναι αποφασισμένη να πάει να βρει το περιβόητο ζευγάρι. Ο Ιμπραήμ αναστατωμένος θα ειδοποιήσει την Νεβάλ και έτσι οι δυο τους θα κάνουν κάποια σχέδια ώστε να προλάβουν την αποφασισμένη Ντεφνέ. Παράλληλα μια αναπάντεχη εξέλιξη που θα συμβεί θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή της κοπέλας και θα της δώσει ελπίδες για το μακρινό μέλλον.

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 53-54-55-56-57

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget