19/8/15


​Επεισοδιο σημερα ΤΕΤΑΡΤΗ 19.08.2015 simerino epeisodio Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής 12 ETV Δραματική σειρά εποχής souleiman o megaloprepis

Ο Σουλτάν Σουλεϊμάν, μέσω των απεσταλμένων του, καλεί τον Σάρλκεν στο πεδίο μάχης. Η Χουρέμ είναι αποφασισμένη να ζητήσει εξηγήσεις γι' αυτά που έζησε. Δεν διστάζει να παρουσιαστεί στη Βαλιντέ Σουλτάν και της λέει πως έχει μεταφέρει στον Σουλτάν Σουλεϊμάν τα πάντα. Η Βαλιντέ Σουλτάν είναι σίγουρη πως ο γιος της δεν θα πιστέψει τις κατηγορίες.


​Επεισοδιο σημερα ΤΕΤΑΡΤΗ 19.08.2015 simerino epeisodio 35 Στα δίχτυα του πεπρωμένου 6.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά sta dixtya toy peprwmenoy

Η Ντεφνέ ξεκαθαρίζει στη μητέρα της ότι δεν έχει ανάγκη ούτε τις συμβουλές της ούτε τη βοήθειά της, η Νεβάλ όμως, τη διαβεβαιώνει ότι έχει έρθει για να μείνει. Στην οικεία Γιορουκχάν τα πράματα δυσκολεύουν.


​Επεισοδιο σημερα ΤΕΤΑΡΤΗ 19.08.2015 simerino epeisodio Mike & Molly 5.50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά

Κατά τη διάρκεια ενός, όχι και τόσο ευχάριστου, γεύματος με την Πέγκι και τον διοικητή Μέρφι, ο Μάικ πιέζεται να δώσει εξετάσεις για να γίνει ντετέκτιβ. Η Μόλι σκέφτεται πως αν ο Μάικ γίνει ντετέκτιβ θα πάρει αύξηση και τον ενθαρρύνει και εκείνη, μια και έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και τα λεφτά θα τους χρειαστούν.


​Επεισοδιο σημερα ΤΕΤΑΡΤΗ 19.08.2015 simerino epeisodio Το σόι σου 9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά to soi soy

Ξέρετε μήπως ποια είναι τα πέντε στάδια του πένθους σύμφωνα με την ψυχολογία; Αν όχι, η οικογένεια Χαμπέα αυτήν την Κυριακή πενθεί και έχει σκοπό να σας τα μάθει. Ευτυχώς όχι για κάποιο πρόσωπο, αλλά καθένας για τον δικό του ξεχωριστό και αστείο λόγο. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που τους εμποδίζει να περάσουν μέσα σε λίγες μόνο ώρες και από τα πέντε στάδια: άρνηση, θυμό, διαπραγμάτευση, κατάθλιψη και αποδοχή. Εμείς πάντως απλώς γελάμε βλέποντάς τους.


​Επεισοδιο σημερα ΤΕΤΑΡΤΗ 19.08.2015 simerino epeisodio Οι συμμαθητές 9.15 μ.μ. ANT1 Κωμική σειρά oi symmathites

Η Νάντια βλέπει τον Ζαχαρία να φιλάει τη Βάλια. Ο Κυριάκος μαθαίνει ότι ο Αρης έχει δυο μπαμπάδες. Ο Αντρέας λέει στον Ισίδωρο ότι ο Αρης είναι εγγονός του. Ο Κυριάκος πετάει μπηχτές στον Αρη για τη μητέρα του και τους δύο μπαμπάδες. Ο Στέφανος λέει στον Αριστείδη ότι η Τατιάνα ετοιμάζεται να πάει στη Θεσσαλονίκη και τον πείθει να πάει να τη βρει.


Επεισοδιο σημερα ΤΕΤΑΡΤΗ 19.08.2015 simerino epeisodio Μαύρα μεσάνυχτα 10.20 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά mavra mesanyxta

Ο Θράσος γλιτώνει παρά τρίχα αλλά σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί ότι έγινε αιτία να χάσει κάποιος τη ζωή του. Η Σιλβή τού ρίχνει ηρεμιστικά στο νερό κι ο Θράσος ξυπνάει αργά το πρωί. Ο Λάζαρος και ο Ζαν Κλοντ αναλαμβάνουν να εξαφανίσουν το πτώμα. Η Λένα, ανήσυχη απ' την αργοπορία του Θράσου, πηγαίνει στο μαγαζί και γίνεται έξαλλη όταν τον βλέπει αγκαλιά με τη Σιλβή.


​Επεισοδιο σημερα ΤΕΤΑΡΤΗ 19.08.2015 simerino epeisodio Νόμος και τάξη: Ειδική ομάδα 12.15 π.μ. STAR Αστυνομική σειρά low and order

Ενας άντρας δέχεται μια βίαιη επίθεση, που του αφήνει ένα φρικτό σημάδι στο στήθος. Σύντομα μια δεύτερη πανομοιότυπη επίθεση απασχολεί τις Αρχές και την υπόθεση αναλαμβάνει η ειδική ομάδα. Η Μπένσον και ο Στάμπλερ μαθαίνουν πως τα θύματα δουλεύουν για τον ίδιο εργοδότη και το στοιχείο αυτό τους οδηγεί στην ένοχο. Οταν η δράστιδα της επίθεσης συλλαμβάνεται, η ιστορία της πείθει τους δύο έμπειρους ντετέκτιβ ότι η ίδια είχε περάσει πολύ πόνο...



​Επεισοδιο σημερα ΤΕΤΑΡΤΗ 19.08.2015 simerino epeisodio Homeland 12 ALPHA Δραματική σειρά

Η σχέση του Μπρόντι με την Κάρι γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, ειδικά όταν αποφασίζουν να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο στην εξοχή. Στο μεταξύ, η Τζέσικα μένει πίσω στο σπίτι με τα παιδιά, αλλά και τις βασανιστικές σκέψεις της τώρα που αποκαλύφθηκε η σχέση της με τον Μάικ. Παράλληλα, ο Σάουλ αναλαμβάνει προσωπικά να εντοπίσει την Αϊλίν, η οποία έχει διαφύγει...


​Επεισοδιο σημερα ΤΕΤΑΡΤΗ 19.08.2015 simerino epeisodio NCIS 9.10 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά

Η ομάδα είναι σίγουρη για τον υπεύθυνο των εμπρηστικών επιθέσεων. Ο γιος του θύτη έχασε τη ζωή του ενώ υπηρετούσε στο Ναυτικό, γεγονός που αποτελεί ένα ξεκάθαρο κίνητρο για τις πράξεις του.


​Επεισοδιο σημερα ΤΕΤΑΡΤΗ 19.08.2015 simerino epeisodio Ηρακλής 1 μ.μ. STAR
Περιπετειώδης σειρά hercules episodia
Ο Ηρακλής, ο Ιόλαος και μερικοί από τους παλιούς Αργοναύτες ανακαλύπτουν πως ο πρώην ηγέτης τους, ο βασιλιάς Ιάσονας, έχει καταντήσει ένας μέθυσος από τότε που εγκατέλειψε τη Μήδεια για μια άλλη γυναίκα και εκείνη τον εκδικήθηκε με τον χειρότερο τρόπο.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget