​ΔΕΥΤΕΡΑ 17.08.2015 Στα δίχτυα του πεπρωμένου 6:40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά sta dixtya toy peprwmenoy epeisodio 33

Η Ντεφνέ, έχοντας εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να μάθει την αλήθεια για το κόσμημα που αγόρασε ο Καχραμάν, αποφασίζει να επισκεφτεί την Ελίφ. Η Μεριέμ επιρρίπτει ευθύνες στους γονείς της και αποφασίζει να φύγει απ' το σπίτι. Ο Κερέμ θα σταθεί στο πλευρό της, εκείνη όμως θα αναζητήσει τον Καντίρ για να της δώσει εξηγήσεις. Στην προσπάθειά του να ευχαριστήσει την Ελίφ, ο Καχραμάν θα πει ψέματα στην Ντεφνέ.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
9.50 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Η Βάσω έχει πρόβλημα γιατί ένα μοντέλο σε μια σέξι διαφήμιση της μοιάζει πάρα πολύ και στο νοσοκομείο την πειράζουν. Η Βούλα θέλει να ασχοληθούν σοβαρά με τη συλλογή μανιταριών. Ο Μηνάς όμως είναι αντίθετος. Ο Ηλίας λείπει εδώ και δυο μέρες στη Θεσσαλονίκη για δουλειές. Επιστρέφοντας σπίτι, βρίσκει μια ανέλπιστη έκπληξη. Η Μαρίνα τον έχει ξαναερωτευτεί...

H πολυκατοικία
9.15 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Το βιντεοκλάμπ κλείνει και στη θέση του εγκαθίσταται «Η άλλη ζωή», ένα γραφείο τελετών! Οι ένοικοι, ανάστατοι, ζητούν από τον διαχειριστή να κάνει κάτι για να το απομακρύνει. Ενα ακόμη μεγαλοφυές σχέδιο του Θανάση μπαίνει σε εφαρμογή και καταλήγει σε παταγώδη αποτυχία... Το γραφείο τελετών θα κλείσει τελικά λόγω πτώχευσης, αλλά έχει προλάβει να προκαλέσει υπαρξιακή κρίση στη Λουκία, που θα παρατήσει τη δουλειά της και θα φύγει απροειδοποίητα για ταξιδάκι αναψυχής...

Οι συμμαθητές
9.15 μ.μ. ANT1 Κωμική σειρά
Η Κρίστη ομολογεί στον Αντρέα ότι υπήρξε ερωτευμένη μαζί του. Ο Στέφανος πηγαίνει για δείπνο προξενιού στο πατρικό της Γκέλυς και τους δηλώνει ότι δεν θέλει να παντρετούν. Η Βάλια παλεύει να αντισταθεί στο επίμονο φλερτ του Ζαχαρία. Η Γκέλυ θρηνεί για τον χωρισμό της με τον Στέφανο. Ο Βαγγέλης ζητάει από τον Αρη να μάθει αν η Σεσίλια ενδιαφέρεται γι' αυτόν.

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής
12 ETV Δραματική σειρά εποχής
Ο Ηγεμόνας Μουσταφά που είχε πάει στην Αδριανούπολη σε παιδική ηλικία, επιστρέφει στο χαρέμι ως ένας όμορφος και δυνατός άντρας. Στην επιστροφή του, τον υποδέχονται στο χαρέμι με χαρές. Ενώ από την άλλη, ο Ηγεμόνας Μουσταφά κάνει το πρώτο του βήμα στην εστία των Γενίτσαρων. Ο oθωμανικός στρατός διψά για νίκη.

Ηρακλής
1 μ.μ. STAR Περιπετειώδης σειρά
Ο Ηρακλής μαθαίνει πως ο φίλος του Αμφίων έχει καταδικαστεί από τον τύραννο της πόλης του σε θάνατο. Η αρραβωνιαστικιά του μελλοθάνατου ζητά τη βοήθεια του Ηρακλή και του Ιόλαου για να τον σώσουν...

NCIS
9.10 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά
Μια φωτιά στην αποθήκη της εταιρίας κατασκευής ηλεκτρονικού εξοπλισμού ανησυχεί έντονα τα γραφεία του NCIS. Η εταιρία, με έδρα τη Βαλτιμόρη, είχε κρυφή συμφωνία με το σώμα του Nαυτικού και εργαζόταν στην κατασκευή ενός προηγμένης τεχνολογίας πλοίου και εν συνεχεία στόλου. Απόρρητα έγγραφα και σχέδια μπορεί όχι μόνο να χάθηκαν στη φωτιά αλλά ακόμα και να κλάπηκαν και στη συνέχεια η φωτιά να κάλυψε οποιαδήποτε αποδεικτικά στοιχεία. Η ομάδα θα πρέπει να συνεργαστεί με το αστυνομικό τμήμα της Βαλτιμόρης, κάτι δεν ενθουσιάζει τον Ντινόζο...

Last resort
11.30 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά
το πολεμικό Nαυτικό στέλνει ένα αντιτορπιλικό για να αναχαιτίσει το κινέζικο πλοίο που στέλνει προμήθειες στο νησί. Καθώς ο Σαμ προειδοποιεί τον Μάρκους να μην προκαλέσει κάποια ρήξη ανάμεσα σε Η.Π.Α. και Κίνα, ένα μήνυμα φτάνει που θέλει τον Τσάπλιν νεκρό.

Homeland
12 ALPHA Δραματική σειρά
Ο Μπρόντι καλείται να βοηθήσει στην ανάκριση του μοναδικού επιζώντα από την επιχείρηση της Ομάδας Δέλτα στο Αφγανιστάν, εκεί όπου βρήκαν και τον ίδιο. Η Κάρι ανυπομονεί για αυτή τη συνάντηση, καθώς είναι σίγουρη ότι πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να αποκαλυφθεί έτσι η πραγματική ταυτότητα του Μπρόντι.

Νόμος και τάξη: Ειδική ομάδα
12.15 π.μ. STAR Αστυνομική σειρά
Ενα 15χρονο κορίτσι σκοτώνεται από ένα αυτοκίνητο, που τη χτυπάει. Οι ντετέκτιβ Μπένσον και Στάμπλερ ξαφνιάζονται όταν η δρ. Γουόρνερ τους λέει πως πρόκειται για αυτοκτονία και όχι ατύχημα. Η ιατροδικαστής βρίσκει σημάδια ασιτίας στο κορμί της αλλά και πως η κοπέλα είχε πρόσφατα γεννήσει. Η Μπένσον και ο Στάμπλερ εντοπίζουν τον πατέρα της άτυχης κοπέλας και εκείνος τους λέει πως η κόρη του και ο αδελφός της είχαν απαχθεί από μια οργάνωση.