11/8/15


​STA DIXTYA TOU PEPRWMENOU EPEISODIA 29+30+31 ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 29 Τρίτη 11/8/15
Μια τρομερή αποκάλυψη θα κάνει η Σουκράν σε όλη την οικογένεια και θα πει ότι η Ντεφνέ δεν είναι έγκυος. Παράλληλα βλέπουμε τον Καχραμάν να βρίσκει τον Ζιγιά και να κάνει τα πάντα ώστε να τον πείσει να επιστρέψει σπίτι.Για να μπορέσει να βρει μια λύση η Κιγιμέτ θα υποσχεθεί στην Ντεφνέ ότι θα διορθώσει τα πάντα. Γι'αυτό θα πάει στην Ελίφ και θα της ανακοινώσει ότι πρέπει να διακόψει την εγκυμοσύνη της και να πάνε στο νοσοκομείο. Ο Καχραμάν μόλις το μάθει θα τρέξει ώστε να πάει να εμποδίσει την κοπέλα.

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 30 Τετάρτη 12/8/15 STA DIXTYA TOU PEPRWMENOU
O Καχραμάν είναι πάρα πολύ χαρούμενος και να αγκαλιάζει την Ελίφ. Όλοι όμως η οικογένεια πιστεύει ότι δεν υπάρχει πια θέμα εγκυμοσύνης.Η Ντεφνέ ανακουφίζεται με αυτό το νέο ενώ ο Ζιγιά τσαντίζεται τόσο πολύ και θα διώξει την Κιγιμέτ. Από την Ελίφ θα πάει και θα ζητήσει εξηγήσεις ο Καχραμάν ενώ η Ναζλί θα μάθει τα πάντα για την αδερφή της

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 31 Πέμπτη 13/8/15 STA DIXTYA TOU PEPRWMENOU
Στο πλευρό της Ελίφ θα κάτσει για άλλη μια φορά ο Καχραμάν.Στην Ναζλί θα πάει να της εξηγήσει γιατί θέλει να γίνει παρένθετη μητέρα η Ελίφ.Μεγάλες προσπάθειες κάνει η Ντεφνέ ώστε να φέρει κοντά της τον Καχραμάν ενώ εκείνος έχει κανονίσει να βγει έξω με την Ελίφ που έχει τα γενέθλιά της. Τελικά από τη φυλακή βγαίνει η Σουλτάν και πάει να κάνει έκπληξη στις κόρες της αλλά αυτό που θα δει δεν θα της αρέσει...

EPOMENA EPEISODIA STA DIXTYA TOU PEPRWMENOU 32-33-34-35-36


​ΤΡΙΤΗ 11.08.2015 Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής 101-102 ETV souleiman o megaloprepis Δραματική σειρά εποχής

Η Βαλιντέ Σουλτάν είναι αποφασισμένη να κάνει τη Χουρέμ να μιλήσει μπροστά στον Σουλτάν Σουλεϊμάν. Η Χουρέμ δυσκολεύεται να καταλάβει τι συμβαίνει. Ο Ιμπραήμ Πασά εξακολουθεί να παλεύει με τον θάνατο στην ιαματική σπηλιά. Το νέο θα κυκλοφορήσει γρήγορα στο χαρέμι και θα τους ξαφνιάσει όλους. Η αρρώστια του Ιμπραήμ Πασά στενοχωρεί πολύ τη Χατιτζέ Σουλτάν. Η Χατιτζέ, μέσα στην πίκρα, σχεδόν αρνείται τη ζωή της. Η Βαλιντέ και η Μαχιντεβράν κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν ζωντανή τη Χατιτζέ. Πάνω στη στιγμή που είναι απελπισμένοι, η βοήθεια έρχεται από ένα απροσδόκητο πρόσωπο. Ο Σουλτάν Σουλεϊμάν είναι πολύ δυστυχισμένος λόγω της αρρώστιας του Ιμπραήμ Πασά. Τελικά αποφασίζει να πάρει τη Χατιτζέ Σουλτάν και να πάει στον Ιμπραήμ.


​ΤΡΙΤΗ 11.08.2015 Homeland 12 ALPHA Δραματική σειρά 11-8-2015

Η παράνομη παρακολούθηση του Μπρόντι συνεχίζεται, όμως το μόνο που καταφέρνει η Κάρι να καταγράψει είναι οι εφιάλτες και το μετατραυματικό άγχος ενός στρατιώτη που ψάχνει ησυχία και γαλήνη μακριά από όλους, ενώ η σχέση του με τη γυναίκα του και τα παιδιά του έχει πολλά προβλήματα. Ο Σάουλ, μέντοράς της στην υπηρεσία, προσπαθεί να την πείσει με τη λογική ότι η θεωρία της είναι μάλλον αβάσιμη.


​ΤΡΙΤΗ 11.08.2015 Ηρακλής 1 μ.μ. STAR Περιπετειώδης σειρά 11-8-2015
Ο Ηρακλής κερδίζει σε αγώνα πάλης, που διοργανώνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Λίγο μετά τη νίκη του, προσεγγίζεται από την πανέμορφη Αγιόρα, που του δίνει ένα μήνυμα από τον Σαλμόνεους. Ο τελευταίος είναι πια ένας εύπορος πολίτης στην Ορέστια και τον καλεί να μοιραστούν μαζί την καλή του τύχη. Αν και περίεργος για όλα αυτά, ο Ηρακλής αρνείται την πρόταση. Ομως, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Ηρακλής ανακαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο ο καλός του φίλος απέκτησε ξαφνικά τόσο πολλά λεφτά...


​ΤΡΙΤΗ 11.08.2015 Last resort 11.30 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά 11-8-2015

O Μάρκους και ο Σαμ σκοπεύουν να βρουν τον προδότη που έκλεψε το κλειδί ασφαλείας για τα πυρηνικά όπλα με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος. Ολοι είναι ύποπτοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Καθώς ο Μπουθ ανακρίνεται, ομολογεί πως κάποιοι που συνωμοτούν εναντίον του Προέδρου της Αμερικής χρησιμοποιούν την ανταρσία στο Κολοράντο για τους σκοπούς τους.


​ΤΡΙΤΗ 11.08.2015 Νόμος και τάξη: Ειδική ομάδα 12 STAR law & order special victims unit Αστυνομική σειρά 11-8-2015

Οι ντετέκτιβ Μπένσον και Στάμπλερ ερευνούν τις συνθήκες εξαφάνισης ενός υιοθετημένου 10χρονου κοριτσιού. Οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν πως η μικρή το έσκασε για να συναντήσει έναν άντρα, τον Ερικ, τον οποίο γνώρισε μέσω διαδικτύου.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget