​Οι συμμαθητές 9.15 μ.μ. ANT1 Κωμική σειρά
Η Μαριλένα λέει στον Αντρέα να απομακρυνθούν για ένα διάστημα και ο Νότης θυμάται με ποια είχε φιληθεί στο πάρτι του σχολείου. Ο Αντρέας προσπαθεί να βοηθήσει τον Αρη να ξανακερδίσει τη Σοφία και ο Ισίδωρος έχει αρχίσει να ανησυχεί για το Νότη και τις δραστηριότητές του. Ο Στέφανος επιστρέφει στην εταιρεία και η Γκέλυ, με τη βοήθεια της Τατιάνας, προσπαθεί να τον ξεμοναχιάσει.

Το σόι σου 9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Αν και γιατρός, ο Μενέλαος σήμερα περνάει μια βαρβάτη κρίση αρρωστοφοβίας. Επηρεασμένος από τον θάνατο του φίλου του Σωτήρη, νομίζει πως και το δικό του τέλος πλησιάζει. Ξαπλωμένος όλη μέρα στο κρεβάτι με πιεσόμετρα και θερμοφόρες λοιπόν, αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να κάνει τη διαθήκη του! Μπορεί βέβαια η Αλεξάνδρα να μη θέλει ούτε να το ακούσει και να κανονίζει εκδρομές σε χειμερινά θέρετρα για σκι, αλλά στα παιδιά μπαίνει δυναμικά το μικρόβιο της κληρονομιάς. ?

Ταμάμ 10.45 μ.μ. ANT1 Κωμική σειρά
Η Μυρτώ και ο Μετίν δεν ξέρουν πώς να πούνε στον Αλή ότι η Μπαχάρ επέστρεψε. Το θέμα χρήζει ειδικού χειρισμού. Ο Αλή και η Ντίνα ζούνε ένα φλογερό έρωτα. Είναι και οι δυο ευτυχισμένοι. Η Ντιλέκ έχει έναν κρυφό θαυμαστή ο οποίος της αφήνει λουλούδια και σημειώματα. Η Ελλη την παροτρύνει να προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του. Η Ντιλέκ διστάζει πολύ αλλά τελικά το τολμάει.Η Ελλη μέσα απ' το ζόρι που τραβάει για τον Τζεμ, συνειδητοποιεί πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η αγάπη.

στα δίχτυα του πεπρωμένου
6.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά
Η Ντεφνέ φεύγει απ' το σπίτι και η Κιγιμέτ χάνει τις αισθήσεις της. Την ίδια ώρα, η Ελίφ και η Ναζλί μαθαίνουν για τον τραυματισμό της μητέρας τους και κατηγορούν την Κιγιμέτ που στάθηκε εμπόδιο στην αποφυλάκισή της. Ο Καχραμάν προσπαθεί να προσεγγίσει την Ελίφ για να της αποκαλύψει τη μεγάλη αλήθεια για το μωρό.

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής
12 ETV Δραματική σειρά εποχής
Η ένταση ανάμεσα στον Ηγεμόνα Μουσταφά και τη Χουρέμ φτάνει ως τον Σουλτάν Σουλεϊμάν. Ο Σουλεϊμάν δίνει δίκιο στον Ηγεμόνα, όμως η Χουρέμ δεν αποφεύγει να εκφράσει την ενόχλησή της απέναντι στην αντίδραση του Σουλεϊμάν. Ο Μουσταφά μοιράζεται με τη μητέρα του όσα συνέβησαν. Η Μαχιντεβράν, ύστερα από την υποστήριξη του Σουλεϊμάν, παίρνει δύναμη. Ωστόσο η Χουρέμ δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Συνειδητοποιεί πλέον πως όσο υπάρχει ο Μουσταφά κανείς από τους γιους της δεν υπάρχει περίπτωση να διαδεχθεί τον Σουλεϊμάν στον θρόνο και έτσι παίρνει τις ανάλογες αποφάσεις.

Ηρακλής
1 μ.μ. STAR Περιπετειώδης σειρά
Ο Ηρακλής εντοπίζει τον φίλο του Σαλμόνεους σε μια πόλη να δουλεύει σκληρά για το παλάτι. Λίγο μετά την άφιξή του στην πόλη, ο Ηρακλής βοηθάει τον Ατικους, έναν αγρότη που μια ομάδα παρανόμων έκλεψε και ξυλοκόπησε άγρια. Ο Ηρακλής, χωρίς δεύτερη σκέψη, βρίσκει τους παράνομους, παίρνει πίσω τα χρήματα του Ατικους και προειδοποιεί τον αρχηγό τους Πάιλοτ, πως δεν πρόκειται να φύγει αν δεν βελτιωθεί άμεσα η κατάσταση στην περιοχή. Εξαλλος μαζί του ο Πάιλοτ σχεδιάζει τη δολοφονία του γιου του Δία...

Two and a half men
6.50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά
Ο Τσάρλι συνεχίζει να βγαίνει με την Τσέλσι αλλά η σχέση τους πέφτει σε ρουτίνα. Μετά από άλλο ένα συναρπαστικό βράδυ με τηλεόραση και κινέζικο φαγητό, η Τσέλσι αποφασίζει να χωρίσουν. Ο Τσάρλι πληγώνεται για πρώτη φορά και για να το ξεπεράσει αρχίζει να τρώει συνεχώς γλυκά. Λίγες μέρες αργότερα ζητάει τη βοήθεια ενός ειδικού και μαζί με την Τσέλσι καταλήγουν σε έναν οικογενειακό σύμβουλο, ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να είναι πάλι μαζί. Ο Αλαν από την άλλη διασκεδάζει με το δράμα που περνάει ο αδελφός του.

NCIS
9.10 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά
Μία στάση ρουτίνας, για τον καθημερινό του καφέ, θα μετατραπεί σε αναθεώρηση του παρελθόντος του και των επιλογών του για τον Γκιμπς, όταν αντί για την αγαπημένη του καθημερινή συνήθεια, θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την κάννη ενός όπλου...

The mentalist
12 STAR Δραματική σειρά
Ο υπάλληλος ενός γραφείου συναλλαγών μετρητών για επιχειρήσεις και ιδιώτες ληστεύει το ταμείο και στη συνέχεια ανατινάζεται μπροστά από ένα βενζινάδικο, ενεργοποιώντας τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος. Τα μετρητά που λείπουν είναι ένα μικρό ποσό σε σχέση με αυτά που το ταμείο περιείχε, οπότε ο Πάτρικ στρέφει αλλού την έρευνα.