3/8/15


​Δευτερα 3-8-2015 σημερινο επεισοδιο 95+96 Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής 12 ETV Δραματική σειρά εποχής simerino epeisodio

Ο Ιμπραήμ αναγκάζεται να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Ματρακτσί και τη Νιγκιάρ. Το διαζύγιο της Νιγκιάρ προκαλεί ενδιαφέρον στο χαρέμι. Ο Ιμπραήμ αποφασίζει να φτιάξει την προτομή του και η Χατιτζέ ταράζεται με αυτή την απόφαση. Η Χουρέμ μόλις μαθαίνει για την προτομή, μεταφέρει αμέσως το νέο στον Σουλεϊμάν. Ο αρραβώνας της Αϊμπιγκέ στεναχωρεί πολύ τον Μπαλί Μπέη. Η άρνηση όμως του Ηγεμόνα Μουσταφά για αυτό τον γάμο, τον κάνει να το ξανασκεφτεί. Ενώ η Χουρέμ, πείθει την Αϊμπιγκέ πως αυτός ο έρωτας μπορεί να συ­νε­χίσει, εκείνη κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση στον Μπαλί Μπέη. Η Μαχιντεβράν είναι ενοχλημένη που ο Ηγεμόνας είναι τόσο δεμένος με την Εφσούν. Χρησιμοποιώντας τη Βαλιντέ Σουλτάν, φροντίζει για την αποχώρηση της Εφσούν από το παλάτι.


​Δευτερα 3-8-2015 σημερινο επεισοδιο 23 Στα δίχτυα του πεπρωμένου 6.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά simerino epeisodio 23

Ο Καχραμάν προσπαθεί να ηρεμήσει τον Κερέμ και να του εξηγήσει τι έχει συμβεί ακριβώς με τον Καντίρ. Η Ελίφ καταλαβαίνει ότι μόνο ο Καχραμάν μπορεί να την βοηθήσει με την αποφυλάκιση της μητέρας της. Η Ντεφνέ ζητά συγνώμη απ' τον Καχραμάν, η αντίστροφη μέτρηση όμως, έχει αρχίσει και ο Καχραμάν θα μάθει όλη την αλήθεια.


​Δευτερα 3-8-2015 σημερινο επεισοδιο Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 9.50 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά simerino epeisodio

Ο Χάρης προσπαθεί να πείσει τη Βάσω να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους και να κάνουν πραγματικότητα τη δική του: να πάνε σε ένα φτηνό ξενοδοχείο. Ο Μηνάς έχει μεγάλη ανησυχία για κάτι που δεν είχε σκεφτεί ποτέ μέχρι τώρα. Πού θα είναι η τελευταία τους κατοικία, όταν έρθει εκείνη η ώρα; Ο Ηλίας και η Μαρίνα πέφτουν, για άλλη μια φορά, θύματα φάρσας από τον φίλο τους τον Αργύρη. Ο Ηλίας αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να πάρει το αίμα του πίσω…


​Δευτερα 3-8-2015 σημερινο επεισοδιο The mentalist 12 STAR Δραματική σειρά simerino epeisodio 3ος Κύκλος - Επεισόδιο 20

Ο Πάτρικ και η ομάδα αναλαμβάνουν δύο υποθέσεις ληστείας. Η μία έλαβε χώρα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά με αποτέλεσμα τη δολοφονία του ιδιοκτήτη ενώ η άλλη αφορά άμεσα τον Πάτρικ, καθώς είναι ο ίδιος, που προσέλαβε τον ληστή για να παραβιάσει το σπίτι του Λαρός…


​Δευτερα 3-8-2015 σημερινο επεισοδιο 26 Το σόι σου 9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά simerino epeisodio to soi soy

Ο Βαγγέλης κάνει εξετάσεις αίματος και βρίσκει ότι έχει αρκετά ανεβασμένη χοληστερίνη. Αντί να το πει στη Χαρούλα και να πάει σε καποιο γιατρό για να τον δει, αποφασίζει απλώς να το κρύψει. Οταν η Χαρούλα το ανακαλύπτει τυχαία, ρίχνει όλο το φταίξιμο στη διατροφή του Βαγγέλη και παίρνει την πρωτοβουλία να του κάνει δίαιτα. Ο Βαγγέλης, όπως είναι φυσικό, αντιδρά.


​Δευτερα 3-8-2015 Οι συμμαθητές 9.15 μ.μ. ANT1 Κωμική σειρά simerino epeisodio

Η Τατιάνα λέει στον Παύλο ότι τη φωτογραφία της Μαριλένας με τον Αντρέα την τράβηξε ο αδερφός του. Ο Παύλος έξαλλος πάει να τον βρει. Η Τατιάνα βάζει υποψίες στον Αριστείδη ότι η Μαριλένα και ο Παύλος είναι έτοιμοι να χωρίσουν. Η Μαριλένα λέει στον πατέρα της ότι η Κανόνη χτύπησε σοβαρά ότι είναι στο νοσοκομείο και ότι πάει αμέσως εκεί. Η Τατιάνα το ακούει.


​Δευτερα 3-8-2015 σημερινο επεισοδιο 4-5, 6ος κυκλος. Two and a half men 6.50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά simerino epeisodio

Η Τσέλσι, η νέα αγαπημένη του Τσάρλι, του ζητάει να περάσει μια βραδιά στο σπίτι της και εκείνος δέχεται κάπως απρόθυμα. Δεν είναι σίγουρος για το εάν θα πρέπει να προχωρήσει την συγκεκριμένη κατάσταση. Ενώ βρίσκεται εκεί, ο Τσάρλι νιώθει άβολα και τελικά στη μέση της νύχτας φεύγει. Είναι όμως ερωτευμένος με την Τσέλσι και αποφασισμένος να πετύχει η σχέση τους. Δοκιμάζει να μείνει ξανά στο σπίτι της αλλά αυτή τη φορά έχει προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα. Ο Aλαν προσπαθεί να επιβάλει μια τιμωρία στον άτακτο Τζέικ...


​Δευτερα 3-8-2015 σημερινο επεισοδιο NCIS επεισοδιο 11 9ος κυκλος. 9.10 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά simerino epeisodio

Ο καπετάνιος του ναυτικού Τζέικ Μάρσντεν βρίσκεται δολοφονημένος στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Η ομάδα αναλαμβάνει τον εντοπισμό και την προστασία της εγκύου συντρόφου του, Εμα Ρέινολντς, καθώς, όπως στη συνέχεια μαθαίνουν, έχουν ήδη γίνει απόπειρες δολοφονίας εναντίον της από τη Ρωσική μαφία. Εν τω μεταξύ, ο Τζίμι, καλεί τον μελλοντικό του πεθερό στα γραφείο του.


​Σημερινα επεισοδια MIKE & MOLLY 2ος Κύκλος - Επεισόδιο 7+8 Θα μεταδοθεί την 03.08.2015 στις 18:20

Ο Καρλ ξενυχτάει σχεδόν κάθε βράδυ και η γιαγιά του, η Ροζέτα, ανησυχεί για το μέλλον του. Ζητάει από τον Μάικ να τον βοηθήσει να βρει ένα καλό κορίτσι για να νοικοκυρευτεί και εκείνος. Στο εστιατόριο, ο Καρλ και ο Μάικ γνωρίζουν την Κριστίνα και ο Καρλ προσπαθεί να της ζητήσει ραντεβού αλλά καταλήγει να την προσβάλει. Η Μόλι είναι πολύ απασχολημένη με τη δουλειά της και παραμελεί τον Μάικ… Ο Μάικ ενθαρρύνει τη μητέρα του, Πέγκι, να βρει μια δουλειά για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση αλλά δεν φανταζόταν πως αυτό θα δημιουργούσε προβλήματα στην ζωή της Μόλι. Η Πέγκι βρίσκει δουλειά στο σχολείο, που εργάζεται η Μόλι ως δασκάλα και η μία παρεξήγηση διαδέχεται την άλλη…


​Δευτερα 3-8-2015 σημερινο επεισοδιο Ηρακλής 1 μ.μ. STAR Περιπετειώδης σειρά simerino epeisodio

Ο ετεροθαλής αδελφός του Ηρακλή, ο Ιφικλής, κλέβει την ταυτότητα του πρώτου και το όνομα του ήρωα αρχίζει να... ταυτίζεται με αδικίες. Ο Ιφικλής ενώνει τις δυνάμεις του με έναν πολεμοχαρή άρχοντα ο οποίος αποφασίζει να του δώσει για γυναίκα του τη θετή του κόρη, Ρίνα. Ο Ηρακλής αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αλλά ο αδελφός του έχει στήσει μια παγίδα.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget