27/7/15


​simerino epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 27-7-2015 Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής 7.30 μ.μ. ETV
Δραματική σειρά εποχής σημερινο επεισοδιο
Οι ισορροπίες στο παλάτι αλλάζουν. Η Μαχιντεβράν θέλει να σπάσει τη σιωπή της και αποφασίζει να μιλήσει στον Σουλεϊμάν. Τώρα πρέπει να αποφασίσει και η θέση του είναι πολύ δύσκολη. Ο Ιμπραήμ πρέπει να υποστεί τις συνέπειες κάποιων πράξεών του. Ο Ιμπραήμ και η Νιγκιάρ, τελικά παραδίνονται στο πάθος τους. Αλλά αυτός ο απαγορευμένος έρωτας, δεν αργεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον Ιμπραήμ. Ο Μπεχράμ έχει στα χέρια του την ευκαιρία που περίμενε εδώ και καιρό. Ενώ η γέννα της Χατιτζέ Σουλτάν θα φέρει διπλή χαρά. Μετά τη γέννα όλη τη δυναστεία έρχεται κοντά. Μόνο που αυτή χαρά δεν θα κρατήσει για πολύ. Η Μαχιντεβράν θα βγάλει όλο το μίσος που έχει απέναντι στη Χουρέμ. Οι προσπάθειες του Ιμπραήμ Πασά, δεν είναι αρκετές για να την ηρεμήσουν.


​simerino epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 27-7-2015 Στα δίχτυα του πεπρωμένου 6.40 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά σημερινο επεισοδιο

Η γιατρός ενημερώνει τον Καχραμάν ότι η Ελίφ πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα γιατί κινδυνεύει η ζωή της. Εκείνος με τη σειρά του εξηγεί στην Ντεφνέ και την Κιγιμέτ ότι μετά την επέμβαση αποκλείεται να επιζήσει το έμβρυο. Όταν η Ελίφ συνέρχεται, βρίσκει το κουράγιο να αρνηθεί την επέμβαση για να προστατέψει το μωρό που μεγαλώνει στην κοιλιά της, κερδίζοντας τον αμέριστο θαυμασμό του Καχραμάν.


​simerino epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 27-7-2015 Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 9.50 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά σημερινο επεισοδιο

Ο Χάρης κερδίζει λίγα χρήματα σε τυχερό παιχνίδι και πάνω στη χαρά του ονειρεύεται το τζακ - ποτ και τι θα έκανε αν γινόταν πλούσιος. Το όνειρό του όμως δεν ταιριάζει με της Βάσως. Η Μαρίνα αποφάσισε να κάνει αλλαγές στο σπίτι για να το εναρμονίσει με ότι προστάζει το φενγκ σούι. Ο Ηλίας όμως που ξεβολεύεται τελείως, δεν βλέπει με καλό μάτι την καινούργια κατάσταση...


​simerino epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 27-7-2015 Το σόι σου 9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά σημερινο επεισοδιο

Όλα δείχνουν ότι το τραπέζι θα είναι ήρεμο για τους Τριαντάφυλλους. Μια απρόσμενη έκπληξη όμως θα τους αναστατώσει για ακόμη μια φορά. Οι γονείς της Αντωνίας, Σπύρος και Αφρούλα, έρχονται απροειδοποίητα από τα Γιάννενα φορτωμένοι τυριά, πίτες, μπακλαβάδες και μπόλικη χωριάτικη νοοτροπία, που καθόλου δεν ταιριάζει με την αισθητική της Αλεξάνδρας. Και ενώ θα περίμενε κανείς να μη θέλει ούτε να τους δει, εκείνη εμφανίζεται πιο φιλόξενη και χαρούμενη από ποτέ.


​simerino epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 27-7-2015 Οι συμμαθητές 9.15 μ.μ. ANT1 Κωμική σειρά σημερινο επεισοδιο

Η Μαριλένα σταματάει μετανιωμένη το φιλί με τον Αντρέα και το βάζει στα πόδια ενώ η Τατιάνα αφήνει υπονοούμενα στον Παύλο για την αφοσίωση της γυναίκας του. Ισίδωρος και Αριστείδης γίνονται φίλοι και ο Αρης ανακαλύπτει τα ψέματα του Κυριάκου και λύνει την παρεξήγηση με τη Σοφία. Η παλιά καθηγήτρια μουσικής, Μάρθα Κανόνη, επισκέπτεται τον Γρηγόρη.


simerino epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 27-7-2015 Ηρακλής 1 μ.μ. STAR Mυθολογική σειρά σημερινο επεισοδιο

Η γυναίκα ενός σκλάβου ζητάει τη βοήθεια του Ηρακλή και του Ιόλαου για να σώσει τη ζωή του άντρα της. Ο αφέντης τους είναι ένας σκληρός άντρας ο οποίος δεν διστάζει να τους υποβάλλει στα χειρότερα μαρτύρια μόνο και μόνο για να διασκεδάσει ο ίδιος, η σατανική του γυναίκα και οι πλούσιοι φίλοι του...


​simerino epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 27-7-2015 Drop dead diva 11.50 μ.μ. ΜEGA Kωμική σειρά σημερινο επεισοδιο
Ο Γκρέισον είναι στο νοσοκομείο και το πόρισμα είναι ότι θα πρέπει να ζει με τα υπολείμματα μιας σφαίρας σφηνωμένα μέσα του. Ο πατέρας της Κιμ συλλαμβάνεται γιατί ερωτοτροπούσε με τη νέα και νεαρά του σύζυγο σε πισίνα ξενοδοχείου. Η Τζέιν αναλαμβάνει την υπεράσπιση μιας ομάδας ανθρώπων που μένουν κοντά σ' ένα εργοστάσιο και δηλώνουν ότι οι αναθυμιάσεις από τα φουγάρα τούς προκαλούν προβλήματα υγείας.


​simerino epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 27-7-2015 Ζίνα 2 μ.μ. STAR Μυθολογική σειρά σημερινο επεισοδιο

Η Ζίνα, στην απεγνωσμένη της αναζήτηση για τη Γαβριέλα, αποφασίζει να ταξιδέψει στη χώρα των νεκρών Αμαζόνων για να τη βρει. Εκεί όμως έρχεται αντιμέτωπη με τη μάγισσα Αλτι, η οποία μισεί θανάσιμα τη Ζίνα. Γρήγορα όμως μαθαίνει πως η προσπάθεια που κάνει είναι άδικη καθώς η Γαβριέλα ζει?


​simerino epeisodio ΔΕΥΤΕΡΑ 27-7-2015 Two and a half men 6.50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά σημερινο επεισοδιο

Ο Άλαν περνάει μια ερωτική νύχτα με τη φίλη του Σίνθια, η οποία είναι φίλη της πρώην συζύγου του. Ο Αλαν γίνεται έξαλλος όταν η Σίνθια τού αποκαλύπτει πως η Τζούντιθ θεωρεί τον νέο της σύζυγο καλύτερο εραστή από εκείνον. Ο Τσάρλι βρίσκεται σε μια καφετέρια και αναγνωρίζει μια γυναίκα με την οποία έβγαινε παλιότερα αλλά δεν θυμάται το όνομά της. Ο Τζέικ ερωτεύεται την έφηβη κόρη της γυναίκας και ζητάει από τον Τσάρλι να του κανονίσει ραντεβού. Ο Τσάρλι τελικά καταφέρνει να κανονίσει ένα διπλό ραντεβού...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget