21/7/15


​KADERIMIN YAZILDIGI GUN ΤΡΙΤΗ 21-7-2015 Σημερινο επεισοδιο Στα δίχτυα του πεπρωμένου 18.40 MEGA Δραματική σειρά EPEISODIA ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

Η Κιγιμέτ έχει αντιληφθεί ότι ο Καχραμάν δείχνει μεγάλη αδυναμία στην Ελίφ και το μητρικό της ένστικτο τής λέει ότι πρέπει να τους απομακρύνει. Το σχέδιό της να μείνει η Ελίφ σε άλλο σπίτι, ειδικά τώρα που δεν κινδυνεύει απ' τον Μακσούτ, βρίσκει απόλυτα σύμφωνη και την Ντεφνέ. Ο Καχραμάν όμως αρνείται να πάει την Ελίφ σε άλλο σπίτι.
STA DIXTYA TOU PEPROMENOU 14

μυγρεεκΤο σχέδιο των δανειστών για τα «κόκκινα» δάνεια και τους πλειστηριασμούς κατοικιών ξεπερνά κάθε όριο συνωμοσιολογίας.Άλλωστε ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση επιχειρεί να περάσει αυτά τα καυτά ζητήματα στο νομοσχέδιο που κατατίθεται την ερχόμενη Τετάρτη είναι τουλάχιστον θολός. Χωρίς καμία ενημέρωση θα φέρει το νομοσχέδιο το πρωί της Τετάρτης και η ολομέλεια θα κληθεί να ψηφίσει το απόγευμα της ίδιας ημέρας – στη λογική του ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε - για το σοβαρότερο ζήτημα που απασχολεί το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Η ιστορία με τα «κόκκινα» δάνεια και τους πλειστηριασμούς ακινήτων είναι πολύ σοβαρή για να περάσει αβρόχοις ποσίν από τη Βουλή.

Ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τα στεγαστικά δάνεια, αφορά τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής για χιλιάδες οικογένειες που ίδρωσαν προκειμένου να αποκτήσουν ένα δικό τους σπίτι.

Όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει από το Newsbomb.gr, οι δανειστές από την πρώτη μέρα που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα το 2010, το πρώτο πράγμα που επισήμαναν στους επιτελείς του ελληνικού υπουργείο Οικονομικών ήταν το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στη χώρα μας. Το βρήκαν πολύ υψηλό και αμέσως εξέφρασαν τις διαφωνίες τους.
Έκτοτε, βασικός τους στόχος ήταν να περάσει η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και να μειωθεί το ποσοστό των ιδιοκτητών.

Μέχρι σήμερα, η κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος για το τι θα γίνει με τα «κόκκινα» δάνεια και τους πλειστηριασμούς. Οι πληροφορίες που καταφθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία είναι ωστόσο εξόχως ανησυχητικές.

Όπως όλα δείχνουν, η εντολή των δανειστών είναι να δημιουργηθεί μια bad bank η οποία θα λογοδοτεί απευθείας στον ΕΕΜ (Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό) της ΕΚΤ και η οποία θα εξετάζει κατά περίπτωση τον κάθε δανειολήπτη, ανάλογα με το περιουσιολόγιό του και τις μισθολογικές του απολαβές.

Όπως όλα δείχνουν, ο νόμος Κατσέλη με τον οποίο προστατεύονται χιλιάδες οικογένειες, βαίνει προς κατάργηση και πλέον η «κακή τράπεζα» θα αποφασίζει για την τύχη του κάθε δανειολήπτη στη λογική ανάλογων πρακτικών που είχαν εφαρμοστεί στην Ισπανία και στην Ιρλανδία, όπου οι δανειολήπτες μέσα σε ένα βράδυ έχαναν την κυριότητα των σπιτιών τους και από ιδιοκτήτες γίνονταν ενοικιαστές για να μην βρεθούν στο δρόμο ή αντάλλαζαν το σπίτι τους με ένα άλλο μικρότερης αξίας.

Τα «κόκκινα» δάνεια στην Ελλάδα υπολογίζονται σε περίπου 80 δισεκατομμύρια ευρώ και όπως ισχυρίζονται οι δανειστές μας, η ΕΚΤ έχει δώσει εγγυήσεις 30 δισ.. και άλλα 89 δισ. μέσω ELA.

Τώρα, με εκβιαστικό τρόπο επιχειρούν να επιβάλλουν την πλήρη φτωχοποίηση του λαού με το πρόσχημα ότι πίσω από το νόμο Κατσέλη έχουν «κρυφτεί» και πρόσωπα που έχουν αρκετό χρήμα στις τράπεζες και παρόλα αυτά αρνούνται να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους.

Τα καυτά ερωτήματα προς την ελληνική κυβέρνηση της αριστεράς είναι το ακόλουθα:

-Θα επιτρέψει ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τα ξερά δηλαδή, να καούν και τα χλωρά;
-Θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή ένα νόμο για τον οποίο δεν γνωρίζει κανείς απολύτως τίποτα;

-Θα διακινδυνεύσει να παίξει κορώνα – γράμματα τις στέγες ανθρώπων που έδωσαν το αίμα τους στο μεροκάματο για να χτίσουν ένα σπίτι για τα παιδιά τους;

Διότι πρέπει να γνωρίζουν τόσο οι κυβερνώντες, όσο και οι τροικανοί ότι δεν έχτισαν όλοι οι Έλληνες τα σπίτια τους πουλώντας την ψυχή τους στο διάολο, ούτε κάνοντας εμπόριο όπλων, ούτε κλέβοντας το δημόσιο.

Υπάρχουν εκατοντάδες ελληνικές οικογένειες που στερήθηκαν και στερούνται ακόμα και τα βασικά είδη για να μπορέσουν να αποκτήσουν ένα δικό τους σπίτι, ενώ εργάστηκαν κάτω από αντίξοες και σκληρές συνθήκες για να κάνουν αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Αυτό δεν μπορεί να τους το στερήσει κανένας Σόιμπλε, καμία Λαγκάρντ και κανένα «γεράκι»


​ΤΡΙΤΗ 21-7-2015 Σημερινο επεισοδιο Ευτυχισμένοι μαζί 21.15 ΜEGA Κωμική σειρά EFTIXISMENOI MAZI EPEISODIA
Στο διπλανό σπίτι του Διονύση μετακομίζουν τρεις φοιτητές. Κάθε βράδυ βάζουν δυνατά μουσική και κάνουν πάρτι. Ο Διονύσης αποφασίζει να δράσει δυναμικά για να δείξει στα παιδιά τι αξίζει. Την πρώτη φορά, οι φοιτητές τον προσβάλουν, τη δεύτερη που πηγαίνει μαζί με τον Σπύρο και τον Μάκη τούς δέρνουν και την τρίτη τούς συλλαμβάνει η αστυνομία


​ΤΡΙΤΗ 21-7-2015 Σημερινο επεισοδιο Οι συμμαθητές 21.15 ANT1 Κωμική σειρά OI SYMMATHITES EPEISODIA

Η Τατιάνα προκαλεί τον Παύλο να αποκαλύψει την αλήθεια σε όλους και να κάνουνε οι δυο τους μια καινούρια αρχή κάπου μακριά. Ο Ισίδωρος αποφασίζει να προσλάβει υπάλληλο στο μαγαζί του και η Ντίνα προσπαθεί να τον πείσει να πάρει αυτήν. Η Τατιάνα ζητάει από την Βάλια να γίνει παράνυφός της μαζί με την Μαριλένα. Η Βάλια ενημερώνει την Μαριλένα για τις απαιτήσεις της Τατιάνας σχετικά με τον γάμο. Η Γωγώ ζητάει από τον Αντρέα να του βρει μια θέση στην Κουλντογκ...


​ΤΡΙΤΗ 21-7-2015 Σημερινο επεισοδιο Το σόι σου 21:00 ALPHA Κωμική σειρά TO SOI SOU EPEISODIA 40

Η Αλεξάνδρα δέχεται την προσφορά ενός επιχειρηματία και συλλέκτη έργων τέχνης να αγοράσει ένα... ιδιαίτερο γλυπτό της έναντι του ποσού των 50.000 ευρώ. Το νέο, όπως είναι φυσικό, μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων στο οικογενειακό τραπέζι πλην του Μενέλαου, που ένα πρόβλημα με τη βρύση του μπάνιου τον έχει αναγκάσει να προσπαθεί για ώρες να βρει υδραυλικό.


​ΤΡΙΤΗ 21-7-2015 Σημερινο επεισοδιο The mentalist 12 STAR Δραματική σειρά EPEISODIA 13 season 3

Τα πράγματα στην ομάδα δεν λένε να ηρεμήσουν, καθώς αυτή τη φορά είναι η αξιοπιστία της Βαν Πελτ, που τίθεται υπό αμφισβήτηση, απειλώντας μάλιστα το μέλλον της στην ομάδα και την υπηρεσία. Σημαντικός μάρτυρας σε υπόθεση ναρκωτικών βρίσκεται δολοφονημένος, τη στιγμή που υπεύθυνος αξιωματικός προστασίας του ήταν η Βαν Πελτ.


​ΤΡΙΤΗ 21-7-2015 Σημερινο επεισοδιο Drop dead diva 11.30 μ.μ. ΜEGA Κωμική σειρά EPEISODIA 71

Η Τζέιν αποφασίζει να αναλάβει την τελευταία υπόθεση του Γκρέισον. Η Πένυ Χομπς, μετά τον θάνατο του αδερφού της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που προκλήθηκε από μεθυσμένο οδηγό, μηνύεται καθώς έχει χακάρει εταιρικά αρχεία προκειμένου να στιγματίσει τον ένοχο.


​ΤΡΙΤΗ 21-7-2015 Σημερινο επεισοδιο Mike & Molly 17.50 STAR Κωμική σειρά EPEISODIA 13 season 1
Ο Μάικ και η Μόλι αποφασίζουν να πάνε μαζί στην όπερα. Αν και ο Μάικ δεν αισθάνεται καλά πριν την παράσταση, δεν θέλει να χαλάσει το χατίρι της Μόλι. Τελικά ο Μάικ, μετά την έξοδο τους,καταλήγει άρρωστος στο κρεβάτι. Τώρα η Μόλι έχει να συναγωνιστεί τη μαμά του Μάικ, στο ποια από τις δύο μπορεί να τον φροντίσει καλύτερα. Ο Βίνς, ο φίλος της μαμάς της Μόλι, σκέφτεται ότι αφού η σχέση της Μόλι με τον Μάικ σοβαρεύει, είναι μία καλή ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με τον Μάικ. Τον προσκαλεί να πάνε μαζί σε ένα παιχνίδι μπάσκετ, γεγονός, που δεν αρέσει καθόλου στη Μόλι…


Σημερινο επεισοδιο House M.D 4.45 μ.μ. STAR Ιατρική σειρά EPEISODIA 7 season 1
Μια γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κώμα και ο γιατρός Χάουζ με την ομάδα του προσπαθεί να ανακαλύψει την αιτία. Ο σύζυγος της τους εξηγεί πως τη βρήκε σε αυτή την κατάσταση και δεν γνωρίζει τι συνέβη κατά την απουσία του. Τα συμπτώματα της γυναίκας προβληματίζουν τους γιατρούς και όταν όλες οι θεραπείες που δοκιμάζουν αποτυγχάνουν, ο Χάουζ φτάνει στο συμπέρασμα πως πάσχει από μια σπάνια αφρικανική ασθένεια. Ο σύζυγος της ασθενούς τους εξηγεί πως δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ την Αφρική...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget