15/7/15


​Two and a half men ΤΕΤΑΡΤΗ 15.07.2015 episodio simerio 18.50 STAR Κωμική σειρά

Ο ανέμελος τρόπος ζωής του Τσάρλι προκαλεί ένταση στη σχέση του με τη Μία. Ο Τσάρλι δεν αντέχει τις υγιεινές συνήθειες της Μία και στο γκαράζ συνεχίζει να καπνίζει και να πίνει κρυφά. Η Μία ανακαλύπτει την απάτη του και ο Τσάρλι αναρωτιέται αν είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί της για να θυσιάσει τις προσωπικές του απολαύσεις... Ο Αλαν βγαίνει με την 22χρονη Κάντι αλλά τρέμει στην ιδέα πως στο πάρτι γενεθλίων του Τζέικ θα αναγκαστεί να τη συστήσει στη μητέρα του.


​Drop dead diva 12.40 μ.μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 15.07.2015 ΜEGA Δραματική σειρά

Ο πελάτης του Γκρέισον έχει ήδη ομολογήσει για φόνο, και ο ίδιος το μαθαίνει τελευταίος καθώς τσιλιμπουρδίζει με την Τζέιν. Στο δικαστήριο τα πράγματα ζορίζονται και τελικά ο Γκρέισον πυροβολείται... κατά λάθος. Η δικηγόρος Τζέιν, από την άλλη, καλείται να υπερασπιστεί το δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης ενός εντεκάχρονου μαθητή.


​Οutlander epeisodio shmerino 11.20 μ.μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 15.07.2015 ΜEGA Κωμική σειρά

Η Κλαιρ, λοιπόν, αναγκάζεται να παντρευτεί τον γοητευτικότατο και άκρως ελκυστικό, παρότι άπειρο, Τζέιμι, αλλιώς θα βρεθεί στη φυλακή. Η Κλαιρ είναι διχασμένη ανάμεσα στους δύο αυτούς ωραιότατους άντρες, που βέβαια απέχουν 200 χρόνια ο ένας με τον άλλον.


​Oi symmathites epeisodio ΤΕΤΑΡΤΗ 15-7-2015 Οι συμμαθητές 21:15 ANT1 Κωμική σειρά

Αντρέας και Μαριλένα συμφωνούν πως το γεγονός ότι είναι γονείς του Αρη δεν πρέπει να τους αλλάξει τις ζωές. Η Τατιάνα ζει την «πρώτη της φορά» σε ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου ο Παύλος έχει ζητήσει να διακοσμήσουν ρομαντικά, ειδικά για την περίσταση. Η Τατιάνα του λέει πως αν θέλει να το επαναλάβουν, πρέπει πρώτα να χωρίσει από τη Μαριλένα.


​Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 21:50 ALPHA Κωμική σειρά ΤΕΤΑΡΤΗ 15.07.2015 MIN ARXIZEIS TI MOURMOURA EPEISODIO SIMERINO...

Η Βάσω κι ο Χάρης βάζουν κάτω τα οικονομικά τους κι αποδεικνύεται ότι ο Χάρης βγάζει πιο πολλά, η Βάσω νιώθει ότι ανατράπηκαν οι ισορροπίες γιατί ο Χάρης αρχίζει να έχει λόγο μέσα στο σπίτι.Η Βούλα εντυπωσιάζεται από την ξαφνική οικονομική ευμάρεια των γειτόνων της και πείθει τον Μηνά ότι μπορούν να τα καταφέρουν κι αυτοί. Μόνο που το έξτρα εισόδημα που θα φέρει στο σπίτι η καινούργια απασχόληση του Μηνά, δεν είναι και πολύ εύκολη υπόθεση.


​Το σόι σου 21:00 ALPHA Κωμική σειρά ΤΕΤΑΡΤΗ 15-7-2015 To soi sou epeisodio simerino
Ο σαββαs και η Λυδία φτάνουν στο σπίτι του Βαγγέλη και της Χαράς για το καθιερωμένο κυριακάτικο γεύμα. Το ζευγάρι όμως δείχνει να είναι ψυχραμένο. Η Χαρά με τον δικό της γνωστό τρόπο μαθαίνει τι ακριβώς έχει συμβεί: για πρώτη φορά από την μέρα που είναι μαζί ο Σάββας αρνήθηκε να εκπληρώσει τα συζυγικά του καθήκοντα! Το γεγονός στέκεται αφορμή για μια καταιγίδα απίθανων ερμηνειών από τις αδελφές της Λυδίας, που καθεμία περιπλέκει πιο πολύ τα πράγματα…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget