8/7/15



​Τhe Mentalist επεισοδιο 8 3ος κυκλος 12.30 π.μ. Δε Μενταλιστ επεισοδιο ΤΕΤΑΡΤΗ 8-7-2015 STAR Δραματική σειρά

Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά άμεσα την ομάδα. Πρόκειται για μία υπόθεση απαγωγής, θύμα της οποίας είναι ο ίδιος ο Πάτρικ. Η Λίσμπον με την υπόλοιπη ομάδα θα επανεξετάσουν προηγούμενες υποθέσεις, που είχε χειριστεί ο Τζέιν, συνειδητοποιώντας, όχι προς έκπληξή τους, πως τελικά είναι πολλοί εκείνοι που μπορεί να θέλουν να βλάψουν τον Πάτρικ...


​ΤΕΤΑΡΤΗ 8-7-2015 Drop dead diva epeisodio 68 mega 12.40 μ.μ. Δραματική σειρά
Η Τζέιν και η νεοφερμένη δικηγόρος Μπελίντα αναγκάζονται να συνεργαστούν στην υπόθεση ενός μεσήλικα ροκά που κατηγορείται ότι νευρίασε και διέλυσε το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, ενώ παράλληλα έχει διωχτεί από την μπάντα που ήταν.


​Person of interest Τεταρτη 8-7-2015 episode 16 3os kyklos 21.10 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά περσον οφ ιντερεστ επεισοδιο σημερινο. Ο αριθμός, που έδωσε η «Μηχανή», η Λιόνα Γουέινράιτ, βρίσκεται νεκρή από έκρηξη βόμβας. Η Γουεϊνράιτ εργαζόταν ως στέλεχος ασφαλείας για την Κυβέρνηση. Ο Φιντς διαπιστώνει ότι για το θάνατό της ευθύνεται η «Vigilance». Λίγο αργότερα, ο επόμενος αριθμός, ο Μάθιου Ριντ, σώζεται την τελευταία στιγμή από την ομάδα, σε ανάλογη επίθεση. Ο Ρις με τον Φάσκο ταξιδεύουν στην Ουάσινγκτον για να βρουν τις αιτίες του θανάτου της Γουέινράιτ αλλά ο Κόλιερ της «Vigilance» τους προλαβαίνει και διαρρέει στον τύπο απόρρητα έγγραφα για την ύπαρξη της «Μηχανής»



​MEGA Οutlander episode 2 season 1 simerino ΤΕΤΑΡΤΗ 8-7-2015 αουτλαντερ επεισοδια mega 23.20 μ.μ. Δραματική σειρά

Mετά από ταξίδι στον χρόνο, επιθέσεις και απαγωγές, καβάλα στ' άλογο, η Κλαιρ φτάνει στο κάστρο Leoch, όπου θα παραμείνει προσφέροντας τις υπηρεσίες της ως νοσοκόμα, κυρίως φροντίζοντας τις πληγές του Τζέιμι. Ακόμα και μετά απ' όλα αυτά... η ιστορία φαίνεται πως μόλις ξεκινά και η Κλαιρ δεν έχει δει τίποτα ακόμα.


​Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής Τεταρτη 8-7-2015 19.30 μ.μ. ETV Δραματική σειρά εποχής ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 58

Η Πριγκίπισσα Ισαβέλλα έχει καταλάβει πως ο Σουλτάν Σουλεϊμάν δεν πρόκειται να την αφήσει ελεύθερη, αλλά προσπαθεί να γλιτώσει. Ετσι, βάζει φωτιά στο εξοχικό. Ο Σουλεϊμάν ενημερώνεται τα μεσάνυχτα για την πυρκαγιά. Η Χουρέμ θα απογοητευτεί που θα την αφήσει στο κρεβάτι μόνη και θα πάει στο εξοχικό.


​sta dixtya tou peprwmwnou episodio simerino Τεταρτη 8-7-2015 Στα δίχτυα του πεπρωμένου 18.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ
Ο Καχραμάν ανησυχεί για την Ντεφνέ. Οσο κι αν προσπαθεί να την παρηγορήσει όμως, εκείνη δεν πείθεται ότι το μωρό είναι δικό της. Ετσι παίζει θέατρο μπροστά σε όλους, ενώ στην πραγματικότητα έχει αποφασίσει να διερευνήσει μόνη της το ζήτημα. Η Σουκράν προσκαλεί την Ελίφ σε δείπνο.


​Kuzey Guney episode 175 simerino 8 π.μ. STAR Δραματική σειρά ΤΕΤΑΡΤΗ 8-7-2015

Ο Κουζέι πέφτει στην παγίδα, που έχουν στήσει στον Γκιουνέι και συλλαμβάνεται. Οι διαφορές, που είχε στο παρελθόν με τον Σουμέρ Τεζκάν, επιβαρύνουν την κατάστασή του. Η σύλληψη του Κουζέι παραμονές του γάμου του είναι «μάνα εξ' ουρανού» για τον Γκιουνέι, ο οποίος για να κάνει δυστυχισμένη την Τζεμρέ, καλλιεργεί τις φοβίες της.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget