25/6/15


25/6/2015 ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ EPISODE 19 AIONIA AGAPI
Ο Κουρτ Σεγίτ φαίνεται να είναι πάρα πολύ θυμωμένος και ενοχλημένος από τη σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στην αγαπημένη του Σούρα αλλά και στον Πέτρο. Έτσι τον βλέπουμε ταυτοχρόνως να ανακαλύπτει και ποιος κρύβεται πίσω από τον Ριζά.


H Mελίνα ευχαριστιέται τις ανέμελες στιγμές που περνάει στα Χανιά παρέα με τον Αχιλλέα αλλά και το μωρό της. Ακόμα η Μελίνα βοηθάει την αγαπημένη της Βασιλική στις προετοιμασίες για το γάμο


s3 e11 Πέμπτη 25-6-2015.
Ο Ρις προσπαθει να ξεχασει τον θανατο της Καρτερ και κλεινεται στον εαυτο του.Η «μηχανή» δίνει τον αριθμό του Αρθουρ Κλέιπουλ, ενός παλιού συμφοιτητή του Φιντς, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο καρκίνου, με όγκο στον εγκέφαλο. Ο Φιντς τον επισκέπτεται και εκεί ο παλιός του φίλος, του αποκαλύπτει ότι είχε εμπλοκή σε ένα απόρρητο σχέδιο τεχνητής νοημοσύνης με το όνομα «Samaritan».


Ο Μάξιμος πανικόβλητος εξομολογείται στον Δημήτρη και στην Ρουμπίνη πως ο Ανδρέας κουβαλά μαζί του όπλο. Η Λυδία σε ένα ξέσπασμα ζήλιας φεύγει από το μαγαζί και εξαφανίζεται αφήνοντας τον Δημήτρη ακάλυπτο. Ταυτοχρόνως η Ρουμπίνη ανυποψίαστη καθώς είναι για το ποιόν του Ευθυμίου προτείνει στην Σαμ να τους παντρέψει. Τέλος η Βίκυ αν και βγήκε από την κλινική, συμπεριφέρεται πολύ περίεργα αφού το σκάει από το σπίτι φεύγοντας από το παράθυρο και είναι έτοιμη να θέσει τέρμα στην ζωή της ρίχνοντας το αυτοκίνητο της στον γκρεμό. Την προλαβαίνουν όμως δύο περίεργοι τύποι και από κει και πέρα αγνοείται η τύχη της. ROUA MAT 195 EPISODΟ VIDEO


Dikaiwsi 119 episodio simerino ΠΕΜΠΤΗ 25-6-2015 Δικαίωση Επεισόδιο 119 Mega ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Ο Θησέας ξηλώνει τον Χρήστο από αντιδήμαρχο και προτείνει τη θέση στη Μυρτώ. Η Βάλια απειλεί τον Παύλο πως ή θα διορθώσει τη δημόσια εικόνα της ή θα τον σβήσει σαν δημοσιογράφο κι εκείνος υποκύπτει στον εκβιασμό της. Η Λία γυρίζει σπίτι σε κακή κατάσταση και η Κλαίρη απαιτεί να της ζητήσει συγνώμη. Η παρεμβολή της Ερμιόνης την αφήνει άφωνη, καθώς για πρώτη φορά δείχνει ένα άλλο πρόσωπο. Η Λία διαγράφεται από τη σχολή χορού και βουλιάζει στην κατάθλιψη. Η Βάλια εξομολογείται στην Έλλη πως έχει ερωτευτεί τον Δημήτρη και ζηλεύει θανάσιμα. Ενώ ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στην Έλλη, η Βάλια μπαίνει στο καμαρίνι και τους βλέπει. Η Μυρτώ κρύβεται και παρακολουθεί την Κλαίρη και τον Θησέα να φιλιούνται στο γραφείο του. Η Έλλη παραμυθιάζει τη Βάλια πως το δαχτυλίδι προορίζεται για εκείνη και ο Δημήτρης αναγκάζεται να της ζητήσει να γίνει γυναίκα του. Η Βάλια, ανυποψίαστη, δέχεται. Ο Χρηστίδης εμφανίζεται στο στριπτιτζάδικο και γυρεύει τον Πρίγκιπα. Παράλληλα, έχει ειδοποιήσει τον Παύλο, που περιμένει έξω από το μαγαζί για να τραβήξει φωτογραφίες. Η Μυρτώ ζητάει τη στήριξη της Έλλης στο θέμα με τον Χρήστο, αλλά αυτή τη φορά η Έλλη τής γυρίζει την πλάτη. Την ίδια ώρα, η Κλαίρη πουλάει τρέλα στον Χρήστο, αλλά εκείνος αδιαφορεί.


Δε Μενταλιστ ΠΕΜΠΤΗ 25.06.2015 Τhe Mentalist season 3 episode 2 STAR Δραματική σειρά 12...
Ο κουνιάδος του Πάτρικ, Ντάνι Ράσκιν, επιστρέφει στην Καλιφόρνια και για άλλη μια φορά βρίσκεται αντιμέτωπος με τον νόμο. Οταν μάλιστα θα βρεθεί μπλεγμένος στην υπόθεση δολοφονίας, ενός μεγαλοχρηματιστή του Σαν Φρανσίσκο, που ερευνά η Λίσμπον, ο Πάτρικ και η ομάδα, τα πράγματα περιπλέκονται.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget