11/5/15


​Δείτε τα νέα επεισόδια ΜΠΡΟΥΣΚΟ 352  MPROUSKO EPEISODIA VIDEO 352 Μπρούσκο


ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 352 VIDEO MPROUSKO ΔΕΥΤΕΡΑ 11-5-2015

Η Αναστασία περιμένει πως και πως να χωρίσει ο Ματθαίος με την Όλγα, αλλά θα προβληματιστεί με κάτι που θα ακούσει συμπτωματικά στο τηλέφωνο. Στο μεταξύ, ανακοινώνει στον Σήφη ότι θα βαφτίσει τον γιο της Παύλο, γεγονός που θα εξαγριώσει τόσο τον Σήφη, όσο και τον Διαμαντή. Η Δήμητρα ξεκινάει να δουλεύει στο οινοποιείο και οι Ματθαίοι την υποδέχονται με μια συγκινητική γιορτή, ενώ παράλληλα ο Νεκτάριος έχει αρχίσει να την πλησιάζει ξανά με ανανεωμένο ενδιαφέρον. Η Λουκία μαθαίνει ότι η Δάφνη και ο Μάρκος έκαναν τραπέζι στο σπίτι τους στον Παύλο και την Αντωνία και τους κάνει παράπονα, που θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα, αποφασίζουν να προσλάβουν μια γυναίκα για τις δουλειές του σπιτιού, την Ανδρούλα, χωρίς να ξέρουν ακόμα ότι τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη από αυτή!. Η Μελίνα, έχοντας πάντα στο μυαλό της το θέμα του παιδιού, ζητάει από τον Αχιλλέα να προχωρήσουν σε υιοθεσία….


​roua mat epeisodia 162 video ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 11-5-2015


Τι θα δούμε στο Ρουά ματ και συγκεκριμένα στο Επεισόδιο 162 στον Αντ1
Η Ιωάννα θα πει στην αστυνόμο Μαρία ότι είχε δεσμό με το Δημήτρη και τώρα την εκβιάζει η Θάλεια. Η Μαρία της υπόσχεται ότι θα λύσει το θέμα… λίγες ώρες μετά η Θάλεια με τον Αποστόλου συλλαμβάνονται… Ο Μάξιμος βρίσκεται ξανά με τη Ρουμπίνη αλλά καταλήγουν ότι η ευτυχία γι' αυτούς παραμένει ένα άπιαστο όνειρο… Η Βίκυ συνεχίζει να είναι επιθετική και να ξεχνάει την αγωγή της, όμως ξέρει ότι αυτή η τακτική δεν έχει αποτελέσματα… Κι ενώ ο πατέρας της Ρουμπίνης είναι να χειρουργηθεί, αυτή κατάκοπη κοιμάται στην αγκαλιά του Μάξιμου… Όταν θα ξυπνήσει θα τρέξει πανικόβλητη στο νοσοκομείο και θα προλάβει να του πει το τελευταίο αντίο… Αυτή η εγχείρηση θα αποβεί μοιραία άραγε για τον Ηλία;;; Την ίδια στιγμή όμως που είναι σε επικινδυνότητα ο πατέρας της, κινδυνεύει να χάσει και το παιδί της… Η Σαμ το κρατάει με νύχια και με δόντια από τον Άρη Ευθυμίου… αλλά όχι για πολύ... ROUA MAT EPEISODIO 162 VIDEO


​Οι Συμμαθητές 118-119 Δευτέρα 11/5/15 oi symmathites epeisodio 118-119 (Διπλό επεισόδιο): Ο Παύλος μαθαίνει ότι η Μαριλένα και ο Άρης θα πάνε στο σπίτι του Ανδρέα και απελπισμένος πηγαίνει στην Τατιάνα και της λέει ότι θα αποκαλύψει σε όλους ότι το μωρό που περιμένει είναι απ'αυτόν. Ένα τροχαίο ατύχημα όμως δεν τον αφήνει να φτάσει στο σπίτι του Ανδρέα και να πει αυτά που θέλει. Η Τατιάνα μαθαίνει μέσα στη νύχτα από τον Στέφανο για το ατύχημα του Παύλου και ξυπνάει τον Αριστείδη που πάει να τον δει στο νοσοκομείο. Ο Παύλος έχει πάθει μερική αμνησία και δεν αναγνωρίζει αρχικά την Τατιάνα που τον επισκέπτεται. Αργότερα όμως η Τατιάνα τρυπώνει στο σπίτι και με ένα φιλί τον επαναφέρει στην πραγματικότητα. Στο μεταξύ ο Στέφανος μαθαίνει ότι συνήλθε και τον συμβουλεύει να συνεχίσει να προσποιείται ότι έχει αμνησία για να ξανακερδίσει τη Μαριλένα...


​Δικαίωση επεισόδια 92 dikaiosi

ΔΙΚΑΙΩΣΗ Επεισόδιο 92 Δευτέρα 11/5/2015 Dikaiwsh
Δικαίωση: Ο Λευτέρης κάνει προσπάθειες προκειμένου να ξανακερδίσει την Ερμιόνη. Ενώ η Έλλη ονειρεύεται μια ζωή δίπλα στο Φίλιππο, το φάρμακο επιδρά και ο Φίλιππος θα ξεψυχήσει στην αγκαλιά της. Η Έλλη καταρρέει. Ο Χρηστίδης και η ομάδα του παρακολουθούν τη Ρέα και περιμένουν την κίνηση του Πρίγκιπα για να τον πιάσουν την ώρα που θα ομολογεί τον φόνο του Τάσου. Ένα ατύχημα σε εργαζόμενο του Δήμου φέρνει ξανά τη Μυρτώ και τον Θησέα αντιμέτωπους. Η Κλαίρη θα προσφερθεί να βοηθήσει με τα δελτία τύπου, κάτι που νευριάζει τη Μυρτώ και της επιτίθεται. Η Βάλια θα επισκεφθεί την Έλλη στο σπίτι, για να δει αν είναι καλά και την βρίσκει σε άθλια κατάσταση. Η Έλλη κλαίει απαρηγόρητη στην αγκαλιά της, αγνοώντας την εμπλοκή της στον θάνατο του Φίλιππου. Ο Λευτέρης πιέζει τη Λία να του πει με ποιόν έχει μπλέξει, αλλά εκείνη το κρατάει μυστικό. Δικαίωση: Η Ανθή προχωράει το θέμα της εμφάνισης του χειρόγραφου κι επικοινωνεί μ' έναν εκδοτικό οίκο. Η Βάλια δηλώνει στην Έλλη πως θα της σταθεί σαν μάνα στην απώλειά της, κάτι που την φέρνει σε δύσκολη θέση.Ο Πρίγκιπας δασκαλεύει τη Νατάσα να φέρει τη Ρέα σ'ένα μέρος του κήπου της κλινικής που δεν το παρακολουθεί η αστυνομία, για να της μιλήσει χωρίς να τον δει ο Χρηστίδης. Ενώ η αστυνομία χάνει οπτική επαφή με τη Ρέα, ο Πρίγκιπας εμφανίζεται μπροστά της, χωρίς να ξέρει ότι φοράει μικρόφωνο. Ο Λευτέρης κηρύσσει τον πόλεμο στην Κλαίρη και της ξεκαθαρίζει πως από δω και πέρα θα'ναι εχθροί.


​Μην αρχίζεις την μουρμούρα τι θα δούμε σήμερα 11/5/2015 Μην αρχιζεις τη μουρμουρα 2ος κυκλος επεισοδιο 69. Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια συνεχίζουν και τρέχουν με την Βάσω να καταφέρνει να κερδίζει σε ένα διαγωνισμό πέντε δωρεάν μαθήματα μαγειρικής γεγονός που θα εξαγριώσει τον Χάρη γιατί τόσο καιρό που είναι μαζί δεν του έχει ζητήσει ποτέ να μάθει να της μαγειρεύει.Ο Χάρης αναρωτιέται γιατί τόσο ενδιαφέρον αυτή την στιγμή; Η Μαρίνα ύστερα από μια έξοδο που θα έχουν με ένα άλλο ζευγάρι στο σινεμά καταλαβαίνει ότι έχει μείνει λίγο πίσω σε ότι έχει σχέση με τον κινηματογράφο. Έτσι παίρνει την απόφαση να καλύψει τα κενά, αλλά ο Ηλίας δεν φαίνεται διατεθειμένος να την ακολουθήσει. Ένας φίλος θα εμφανιστεί ξαφνικά από τα παλιά και είναι φίλος του κυρίου Μηνά και εκείνος μαζί με τους δύο κολλητούς του θα το ρίξουν λίγο έξω.Η κυρία Βούλα φαίνεται ότι χαίρεται ότι ο άντρας της βγαίνει λίγο έξω αλλά η χαρά της θα κρατήσει για λίγο, αφού ανακαλύπτει ότι αυτός ο περιβόητος φίλος του κυρίου Μηνά δεν είναι τίποτε άλλο από έναν απατεώνα.


​ZODIA SIMERA 11-5-2015 Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Υπάρχει ένα ελεύθερο κλίμα που σε βοηθάει να επικεντρώνεσαι καλύτερα στους στόχους σου και γενικά σε ότι σε κάνει να νιώθεις καλά. Αν περιμένεις κάτι από το εξωτερικό ή μια επικοινωνία πολύ σοβαρή σίγουρα θα γίνει σήμερα γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει.
Ερωτικά: Δεν περιορίζεσαι μόνο στα «τι θα κάνουμε και πως θα γίνει αυτό», αλλά προτιμάς να μοιράζεσαι σκέψεις και συναισθήματα και μάλιστα σου φαίνεται πολύ δύσκολο. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο και στη μέση του δεύτερου δεκαήμερου σίγουρα επικεντρώνεσαι σε διαφορετικά πράγματα από παλιά. Γιατί πλέον είσαι ένα τελείως διαφορετικό άτομο και ξέρεις τι θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Το βλέπεις ότι όλα χρειάζονται σπρώξιμο και κυρίως μεγάλη προσπάθεια από εσένα. Το ζητούμενο είναι πότε θα οριστικοποιηθεί κάτι που περιμένεις εδώ και καιρό. Να ξέρεις ότι θα γίνει γρήγορα αλλά να το βοηθάς και εσύ με τη θετική σκέψη και τη βούλησή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε ένα συναισθηματικό αλαλούμ, γιατί πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις με τις οποίες θα αλλάξουν κάποια πράγματα και στο σπίτι σου και γενικά στην όλη διαχείρισή σου. Και οι αποφάσεις αυτές αφορούν στο να βάλεις στη ζωή σου καινούργια άτομα ή να μπεις εσύ σε μια νέα, πρωτοποριακή ομάδα ή να ακολουθήσεις μια θεωρία που βγαίνει έξω από τη δική σου σφαίρα αντίληψης. Για αυτό μπορεί να κονταροχτυπηθεί μέσα σου το παλιό με το καινούργιο.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Υδροχόο είναι αυτή που σου βάζει φωτιές γιατί πρέπει να βγεις από τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Όσο και να μη θέλεις να είσαι μαζί με αυτό το άτομο που αρκετές φορές σε πονάει και σε ενοχλεί τόσο εσύ κολλάς σαν γραμματόσημο. Γιατί σου δίνει κάτι διαφορετικό και σε κάνει να νιώθεις έναν τεράστιο μαγνητισμό που λέγεται... έρωτας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιστέκεσαι σε κάποιες νέες ιδέες και πιθανόν σε αλλαγές σχημάτων που κατά τη γνώμη σου δεν θα σου κάνουν καλό. Αλλά δεν χρειάζεται να έχεις τέτοια εκρηκτικότητα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, γιατί θα χάσεις και το στόχο που ήδη έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Αναπλάθεις και αναπαράγεις ιστορίες που μπορεί να έχουν και μια φανταστική χροιά. Χρειάζεται να προσέξεις σε όλες τις επικοινωνίες σου γιατί θα γίνουν λάθη και δεν θα μπορέσεις να τα «μαζέψεις» μετά. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Από την άλλη νιώθεις καλά γιατί έχεις βρει ένα στόχο που μπορείς να τον εκπληρώσεις άμεσα.
Ερωτικά: Είσαι σε μια παραζάλη ερωτική και αυτό σου δίνει τροφή για να έχεις και να φαντασιώνεσαι. Οι προσδοκίες σου από έναν Τοξότη είναι μεγάλες αλλά δεν βγαίνουν πάντα αυτά που περιμένεις γιατί όλα είναι μεταβαλλόμενα. Με το Λιοντάρι υπάρχει από την πλευρά του μεγαλύτερη σταθερότητα και δεν είναι εύκολο να σε πληγώσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Παραδέχεσαι ότι χρειάζεται να κάνεις κάπως πίσω για να μην έχεις εκείνη την ευθύνη που δεν την αντέχεις. Προτιμάς την ελευθερία σου και το να είσαι σε μια δουλειά με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω, γιατί έτσι πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η αντιμετώπισή σου απέναντι σε πράγματα που δεν είναι και τόσο εύκολα για σένα να τα διαχειριστείς σε κάνει να νιώθεις περίεργη ανασφάλεια γιατί δεν ξέρεις ακριβώς πώς να συμπεριφερθείς, π.χ. ανάμεσα σε πολύ κόσμο ή σε άτομα που δεν έχουν μαζί σου κάποια συναισθηματική σύνδεση.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη από μεγάλη φροντίδα και ίσως τώρα να σε χαλάει που το άτομο που είσαι μαζί του δεν μπορεί να σου φερθεί κάπως έτσι. Δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες και εσύ μπορεί να νιώθεις απειλή. Από την άλλη αν δεν είσαι και πολύ καλά με τον Τοξότη είναι γιατί δεν μπορεί να σε καταλάβει και σε επικρίνει σκληρά.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι να δεχτείς τα νέα μηνύματα της εποχής και θα πρέπει να συνδεθείς με τις digital επικοινωνίες που ίσως είναι αναγκαίες στη δουλειά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Η αρχή έγινε. Και έγινε από εσένα. Δηλαδή πήγες εσύ κοντά σε άλλα άτομα και αυτό σε έκανε να νιώθεις πολύ ανοικτά και ευχάριστα. Γιατί κάπου σου αρέσει να έχεις εσύ τον πρώτο λόγο. Πολλές φορές παρασύρεσαι από το εγώ σου και ίσως να μην αισθάνεσαι ούτε εσύ καλά. Κάποια θέματα αξιών θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα.
Ερωτικά: Όσο αντικειμενικός/η και να είσαι δεν γίνεται να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες που έχεις για το πρόσωπο που είστε μαζί. Ο λόγος είναι ότι χωρίς να το θέλει σου δίνει δικαιώματα. Για αυτό, παρόλο που ζηλεύεις δεν θα το δείξεις αλλά θα έχεις εκνευρισμό αρκετά μεγάλο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις σκεφτεί ακόμα και να αποχωρήσεις από ένα σχήμα που δεν σου πηγαίνει ή δεν είναι ουσιαστικό για σένα, αλλά ίσως βιαστείς γιατί βλέπεις παντού εμπόδια αυτή την στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Δεν θέλεις να σε βάζουν σε καλούπια και όταν συμβαίνει αυτό σίγουρα δεν είσαι ο εαυτός σου. Καλό είναι πάντως να ασχοληθείς και με κάποια δικά σου «θέλω» που δεν έχουν τόσο σχέση με τη λογική, αλλά περισσότερο με ένα πνευματικό κομμάτι που σπάνια αναγνωρίζεις μέσα σου. Οι προχωρημένες ενεργειακές θεραπείες ίσως είναι ένα μέσο που θα βοηθήσει να αντιληφθείς τον... αόρατο κόσμο.
Ερωτικά: Μην αρνείσαι να είσαι και φίλος με το πρόσωπο που είστε μαζί, επειδή σε πιάνει ανασφάλεια, να συμμετέχεις σε τέτοια σχήματα. Αυτό είναι που σε ενοχλεί περισσότερο από όλα. Με τον Σκορπιό λόγω αυτού του θέματος ίσως κοντραριστείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθώντας να αναβαθμίσεις το χώρο ή το περιβάλλον που εργάζεσαι πρέπει να χρησιμοποιήσεις μοντέρνες μεθόδους ή πολύ φιλική συμπεριφορά κάτι στο οποίο αντιστέκεσαι σθεναρά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η ευγνωμοσύνη που νιώθεις για τους φίλους σου είναι ένα κομμάτι που αν το εκφράσεις θα σε βοηθήσει να εμβαθύνεις περισσότερο στις προσωπικές σχέσεις που τόσο σε ενδιαφέρουν. Επίσης η δημιουργικότητα σε πολλά επίπεδα θα σε βάλει να κινηθείς δυναμικά.
Ερωτικά: Όσο και να φροντίζεις την επαφή με τον Καρκίνο σίγουρα υπάρχουν και κενά γιατί δεν κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Ο λόγος είναι ότι εσύ νιώθεις πίεση όταν θα πρέπει να απολογείσαι συνέχεια για το πώς νιώθεις και τι σκέφτεσαι. Γιατί το βλέπεις σαν απολογία. Ενώ, με τον Υδροχόο μπορείς να εκφράζεσαι πιο ελεύθερα και δημιουργικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η υπόσχεση που έχεις δώσει στον εαυτό σου ότι δεν θα γυρνάς συνέχεια στα ίδια είναι σημαντική, γιατί σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Από αυτή την εβδομάδα θα προχωρήσεις κανονικά πλέον σε δυναμικές αποφάσεις και θα δραστηριοποιηθείς περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Όσο και να προσέχεις να μη γίνουν λάθη και δημιουργηθούν προβλήματα με φίλους και άτομα του περιβάλλοντός σου, τελικά δεν την γλυτώνεις. Ακόμα και σε κάποιες κινήσεις για το θέμα ενός ακινήτου θα δημιουργηθούν προβλήματα.
Ερωτικά: Όσο και να απέχεις από την επαφή με το Λιοντάρι και τον Υδροχόο γιατί φοβάσαι ότι θα πληγωθείς, δεν είναι και τόσο εύκολο. Γιατί μόνο και το άκουσμα του ονόματος του/της, αν φυσικά τα πράγματα είναι παρατραβηγμένα μεταξύ σας, θα σε δυσαρεστήσει και θα βάλει το μυαλό σου να δουλέψει αρνητικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να διστάζεις να χρησιμοποιήσεις κάτι καινούργιο και κυρίως να συνεργαστείς πάνω σε θέματα μιας ομάδας, τελικά θα το κάνεις, γιατί θα σου ασκηθεί μεγάλη πίεση από τις τρέχουσες συνθήκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Επειδή νιώθεις ότι μπορείς εύκολα να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με τα ενδιαφέροντά σου. θα φορτσάρεις όσο γίνεται περισσότερο για να μπορείς να κερδίσεις αυτή τη ζωντάνια και το κέφι που θέλεις για να περάσεις καλά.
Ερωτικά: Μην μπερδεύεις τη φιλία με τον έρωτα γιατί πάνω σε αυτόν τον προβληματισμό μπορεί να μπλεχτείς και να βιώσεις κάτι δύσκολο σε περίπτωση που εσύ θέλεις ένα άτομο και αυτός/η σε βλέπει φιλικά. Περίμενε να εκδηλωθεί το άλλο το πρόσωπο με περισσότερες προσωπικές δηλώσεις και έτσι θα δεις την πραγματικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπάθησες πάρα πολύ όλο αυτόν τον καιρό και δούλεψες σκληρά. Οι ανασφάλειες που σου βγήκαν στην επιφάνεια και έπρεπε να διαχειριστείς μπορεί να σου έχουν αφήσει ένα είδος φοβίας, αλλά σιγά-σιγά θα τις ξεπερνάς αφού θα βλέπεις μια άλλη πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Αμφισβητείς κάποια αποτελέσματα γιατί δεν είσαι εσύ αυτός/η που τα έχει δώσει και έτσι κάνεις αγώνα για να βρεις που είναι η αλήθεια και που το ψέμα. Ίσως ανακατευτείς με πολλά άτομα, να πρέπει να μιλήσεις με όλους και μετά να μπερδευτείς χειρότερα. Για αυτό βάλε φρένο σε ότι κάνεις και σε ότι πεις.
Ερωτικά: Δεν είναι καλό να συγκρίνεσαι με κανέναν και κυρίως να βγάλεις συμπεράσματα ότι τελικά δεν αξίζεις ή ότι δε σε θέλει το άτομο που σε ενδιαφέρει. Με ένα τρόπο έχεις μια εσωτερική ζήλεια την οποία δεν την εκδηλώνεις. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλεις να φανούν τα συναισθήματά σου. Ο Υδροχόος κάπου σε μπερδεύει και δεν σε αφήνει σε ησυχία.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να φοβάσαι θα πρέπει να τολμήσεις να κάνεις την κίνησή σου γιατί όλα είναι πολύ «φλου» και πρέπει να τα βάλεις σε μια σειρά. Τουλάχιστον θα εξερευνήσεις το τοπίο και θα δεις τι χρειάζεται να κρατήσεις και τι να αφαιρέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχεις πολλά να κάνεις, να πεις και να δώσεις. Η σκέψη σου είναι ξεκάθαρη και δεν θα ασχοληθείς με πολλές ευθύνες, γιατί θα ξεδώσεις από τα πολλά που σε απασχολούν. Μόνο πρόσεξε τις αντιδράσεις σου για πράγματα που μπορεί να αφορούν το σπίτι σου και τα εσωτερικά του.
Ερωτικά: Όσο και να μη θέλεις να κάνεις το χατίρι του άλλου ατόμου, θα υπάρχουν ανασφάλειες οι οποίες θα σε κάνουν να υποχωρήσεις σε θέματα που γενικά δεν συμφωνείς. Κυρίως με τον Ταύρο ή το Σκορπιό
Οικονομικά & Καριέρα: Εντυπωσιάζεσαι από κάποιες νέες τεχνικές που θέλεις να ακολουθήσεις αλλά ίσως σε τραβάει πίσω το παρελθόν και φοβάσαι να κάνεις βήματα, γιατί να μη χάσεις και αυτά που έχεις.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Αυτονομείσαι με έναν τρόπο πολύ έντονο και περίεργο. Γιατί θέλεις να αναβαθμίσεις τις προσωπικές σου σχέσεις και να ζήσεις περισσότερο ανεξάρτητα. Μπορεί κιόλας να αποσυρθείς για λίγο γιατί κάπου θέλεις να γίνει η απουσία σου αισθητή.
Ερωτικά: Η συγνώμη από το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο μπορεί να μην είναι αρκετή για να σε κατευνάσει ή να σε κάνει να πιστεύει ς ότι τα πράγματα θα γίνουν όπως παλιά. Μάλλον δεν πέφτεις πλέον σε παγίδες γιατί έχεις πιο ξεκάθαρη σχέση με τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα αναγκαστείς να κάνεις από μόνος/η σου κινήσεις για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο που έχει μπλεχτεί, εξαιτίας κάποιων ατόμων που τελικά άλλα σου έλεγαν και άλλα έκαναν.

Η λέξη «τράπουλα», που σημαίνει τη «δεσμίδα των παιγνιοχάρτων», προέρχεται από την ιταλική λέξη «trappola», που σημαίνει «παγίδα» και «δόλος»...Η τράπουλα αποτελείται από τα «τραπουλόχαρτα» ή «παιγνιόχαρτα» ή «χαρτιά» και προήλθε από το ιταλικό παιχνίδι «ταρόκ» ή «ταρόκο», που παιζόταν με χοντρά τετράγωνα ή παραλληλόγραμμα χαρτιά με αριθμημένες φιγούρες τόσο για ψυχαγωγία, όσο και για κερδοσκοπία.
Οι φιγούρες της τράπουλας
Στη διάρκεια της ιστορίας εμφανίστηκαν αρκετές παραλλαγές αλλά τελικά επικράτησε το γαλλικό «σύστημα»(french pak), που έχει τις ρίζες του στη Γαλλία του 16ου αιώνα, γι αυτό και οι φιγούρες παριστάνουν ενδυμασίες της εποχής. Σύμφωνα με αυτό οι φιγούρες είναι βασιλιάς, ιππότης και υπηρέτης, ενώ αργότερα προστίθεται η βασίλισσα, με αποτέλεσμα η τρίτη σημερινή φιγούρα, ο βαλές, να πάρει χαρακτηριστικά και του ιππότη και του υπηρέτη.
Οι φιγούρες δεν είναι τυχαίες αλλά αναφέρονται σε συγκεκριμένες ιστορικές ή μυθικές μορφές.;Έτσι οι ρηγάδες είναι οι: Καρλομάγνος (ρήγας κούπα), Ιούλιος Καίσαρας (ρήγας καρό), Μέγας Αλέξανδρος (ρήγας σπαθί), Δαβίδ (ρήγας μπαστούνι). Οι τέσσερις ντάμες είναι: η Παλλάδα Αθηνά (ντάμα μπαστούνι), η Ιουδήθ (η γενναία Εβραία που σκότωσε τον Ολοφέρνη), η Αρζίν (Argine, μάλλον αναγραμματισμός του regina=βασίλισσα) και η Ραχήλ (σύζυγος του Ιακώβ). Τέλος οι τέσσερις βαλέδες είναι: ο Έκτορας (βαλές καρό), ο Λάνσελοτ, ο Οζιέ και ο Λαϊρ. Ελληνική τράπουλα Η παλαιότερη γνωστή ελληνική τράπουλα χρονολογείται στο 1822 και σ’ αυτήν οι τέσσερις ρηγάδες απεικονίζονται με τις μορφές των Αλέξανδρου Υψηλάντη, Οδυσσέα Ανδρούτσου, Γεωργάκη Ολύμπιου και Γεωργίου Καντακουζηνού.

Μπρούσκο ο Αχιλλέας και η Μελίνα είναι αντιμέτωποι με το θάνατο! Χαμός γίνεται με τις καινούργιες εξελίξεις μέσα στην σειρά μπρούσκο,η Ανδρούλα η καινούργια οικιακή βοηθός που έχει προσλάβει το ζευγάρι, παρά τις ηθικές αναστολές που έχει ώστε να μην προξενήσει κακό στο ζευγάρι, τελικά παίρνει την απόφαση να πάρει το αίμα της πίσω για το θάνατο του παιδιού της. Η οικιακή βοηθός θα στύψει πορτοκάλια ώστε να φτιάξει πορτοκαλάδα στο ζευγάρι. Προτού όμως πάει να τους σερβίρει την πορτοκαλάδα, μέσα θα ρίξει τρία υπνωτικά χάπια όπου και θα τα διαλύσει. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα θα πιουν τους χυμούς και αρχίζουν τα πρώτα στάδια της υπνηλίας . Μέσα σε λίγα λεπτά το ζευγάρι θα πάει να ξεκουραστεί. Η Ανδρούλα φαίνεται μετανιωμένη για την πράξη της και πήγε να τσεκάρει εάν το ζευγάρι είναι ζωντανό. Ακριβώς το ίδιο απόγευμα με κλάματα θα πάει στην Αλεξάνδρα να της εκμυστηρευθεί αυτά που έκανε και πως αισθάνεται. Εκεί βλέπουμε να λέει η Ανδρούλα την πράξη της και ότι δεν κατάφερε να εκπληρώσει το σχέδιο της, αλλά η ιδέα συνεχίζει να είναι καρφωμένη στο μυαλό της. Παρακαλάει την Αλεξάνδρα να την βοηθήσει, γιατί ο φίλος του γιου της υποστηρίζει ότι ο Αχιλλέας είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του παιδιού της. Εκεί βλέπουμε την Αλεξάνδρα να λέει στην Ανδρούλα, ότι ο γιος της μόλις είχε απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και χρειαζόταν ψυχολογική στήριξη από εκείνη. Δεν είναι υπεύθυνος γι αυτά που έπαθε ο Αχιλλέας και καλό είναι να βγάλει αυτή την ιδέα από το μυαλό της.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget