7/5/15


​BROUSKO VIDEO- Δείτε τα νέα επεισόδια ΜΠΡΟΥΣΚΟ 357-358-359-360-361 ΒΙΝΤΕΟ MPROUSKO EPEISODIA 357-358-359-360-361 Μπρούσκο


Δείτε τι θα δούμε στο Μπρούσκο Επεισόδιο 357 του δεύτερου κύκλου στον Αντ1.
Ο Σήφης ξεκαθαρίζει τη θέση του στη Λουκία, πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το παιδί της και δεν το θεωρεί αδελφό του. Ενώ και η Αναστασία συγκρούεται μαζί της, για τη στάση που κρατά και ζητά από τον Παύλο να της τρίξει τα δόντια.. Η Αλεξάνδρα αναγκάζεται και λέει ψέματα στον Αχιλλέα και στη Μελίνα για το πώς γνωρίζει την Ανδρούλα. Παράλληλα όμως η Ανδρούλα συνεχίζει να τους βοηθά στην προσπάθεια τους να υιοθετήσουν ένα παιδί. Η Άννα απαιτεί να της εξηγήσει ο Πάτροκλος τον λόγο που φοβάται ότι μπορεί να πάει φυλακή. Ο Νεκτάριος κάνει όλες τις σωστές κινήσεις, για να αναθερμάνει τη σχέση του με την Δήμητρα και η Αντιγόνη τα μαθαίνει όλα. Ο Ματθαίος κανονίζει να φύγει για Κρήτη, κρυφά από όλους, ώστε να συναντήσει την Αναστασία.. η Όλγα όμως ακούει τα πάντα και πληγώνεται γιατί ακόμα ελπίζει. Η Βασιλική οργανώνει το γάμο της με τον Μηνά, στα Μάταλα, εκείνος όμως φέρνει τεράστιες αντιρρήσεις.. Ο Σήφης στήνει ένα σχέδιο με τον Μηνά, προκειμένου να απομακρύνουν τον Διαμαντή και να μπει κρυφά σπίτι του για να ψάξει να βρει αν υπάρχουν εκεί χρήματα από την απαγωγή της Μελίνας. Την ώρα που μπαίνει στο σπίτι όμως, ο κηπουρός τον βλέπει και ειδοποιεί τον Διαμαντή.. Ο Σήφης όμως προλαβαίνει και αυτό που βρίσκει τον σοκάρει πολύ.

Δείτε τι θα δούμε στο Μπρούσκο Επεισόδιο 358 του δεύτερου κύκλου στον Αντ1.
Ο Σήφης συγκλονισμένος από το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου του Διαμαντή και βέβαιος πια για το ρόλο του θείου του στην απαγωγή της Μελίνας, παλεύει ανάμεσα στα συναισθήματά του και τη λογική, που του λέει να πάει στην αστυνομία και να καταγγείλει τον Διαμαντή. Μέσα στην απόγνωσή του, τελικά θα στραφεί προς τον πατέρα του, τον οποίο πια αρχίζει να πιστεύει. Ο Ματθαίος και η Αναστασία, κρυφά απ΄ όλους, χαίρονται τις ερωτικές τους στιγμές στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στα Χανιά, όπου ο Ματθαίος θα της κάνει για μια ακόμα φορά «επίσημη» πρόταση γάμου. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα επισκέπτονται μια γυναίκα, που θέλει να δώσει το μωρό της για υιοθεσία και η Μελίνα, αρχίζει να ελπίζει και να ονειρεύεται πως αυτό το μωρό θα γίνει δικό της. Η Αλεξάνδρα, ενώ καταστρώνει ένα δόλιο σχέδιο εναντίον της Μελίνας, παράλληλα «ξεσκεπάζει» το ρόλο της Ανδρούλας, μέσα στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας.

Δείτε τι θα δούμε στο Μπρούσκο Επεισόδιο 359 του δεύτερου κύκλου στον Αντ1.
Ο Σήφης, συγκλονισμένος από την αποκάλυψη που έχει κάνει, πηγαίνει στον πατέρα του για να βρει συμπαράσταση, αλλά παρά την επιμονή του Παύλου, δεν του αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Διαμαντή και εξακολουθεί να βασανίζεται από το δίλημμα αν θα πρέπει να καταγγείλει τον θείο του στην αστυνομία, ή όχι. Η Μελίνα περνάει τον Αχιλλέα από «ανάκριση» σχετικά με το τηλεφώνημα της φίλης της Αλεξάνδρας και ο Αχιλλέας με μεγάλο κόπο καταφέρνει να την πείσει πως δεν τρέχει τίποτα. Άλλωστε, στην παρούσα φάση, η μεγάλη έννοια της Μελίνας είναι το μωρό που σκέφτονται να υιοθετήσουν και προσπαθεί να βρίσκει αφορμές για να το βλέπει. Ο Νεκτάριος διώχνει μακριά του την Αντιγόνη, λέγοντάς της ότι την ξεπέρασε και πως δεν πρόκειται ποτέ να αφήσει τη Δήμητρα. Ο Ματθαίος με την Αναστασία, ζουν τον έρωτά τους από μακριά, αλλά ο Ματθαίος φοβάται τη στιγμή που θα ξεσπάσει η ανοιχτή κόντρα με τον Διαμαντή. Ένα τηλεφώνημα που θα κάνει ο Σήφης στη Μελίνα, θα τον οδηγήσει κατευθείαν στην αστυνομία για να καταγγείλει τον Διαμαντή.

Δείτε τι θα δούμε στο Μπρούσκο Επεισόδιο 360 του δεύτερου κύκλου στον Αντ1.
Οι μάσκες πέφτουν κι η Ανδρούλα επιχειρεί να βγάλει απ' τη μέση τον Αχιλλέα και τη Μελίνα. Λίγο αργότερα επισκέπτεται την Αλεξάνδρα και της αποκαλύπτει τους λόγους που την οδήγησαν σε μια τέτοια πράξη, ζητώντας της ψυχολογική στήριξη. Η γιαγιά Ανδριανή, κλείνει την πόρτα οριστικά στον Ματθαίο, όταν της ομολογεί ότι θα χωρίσει την Όλγα κι ότι αγαπάει την Αναστασία. Προκειμένου ν' αναθερμάνει την ερωτική σχέση της με τον Μάρκο, η Δάφνη επιστρατεύει όλη τη θηλυκότητά της. Παράλληλα, η Κωνσταντίνα, παραδίδει μαθήματα Ιταλικών στον Μανωλιό, ώστε να 'ναι προετοιμασμένος για το ταξίδι του στη Ρώμη. Η έρωτάς της για τον Νεκτάριο, οδηγεί τα βήματα της Αντιγόνης στη Κύπρο, η απόρριψή του όμως γι' άλλη μια φορά, θα την φέρει σε απόγνωση. Το «ιδιαίτερο» ενδιαφέρον του Πάτροκλου προς τη Δήμητρα, πέφτει στην αντίληψη της Άννας, η οποία απαιτεί εξηγήσεις. Την ώρα που η Μελίνα μοιράζεται με τον Αχιλλέα στιγμές απόλυτης ευτυχίας, ο Σήφης καλείται να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του, μια απόφαση όμως που δικαιώνει μετά από πολλά χρόνια τον Παύλο Γιαννακάκη.

Δείτε τι θα δούμε στο Μπρούσκο Επεισόδιο 361 του δεύτερου κύκλου στον Αντ1.
Παρά τα έντονα αισθήματα αγάπης για τον Διαμαντή, ο Σήφης καταγγέλλει στην αστυνομία τον Διαμαντή για την απαγωγή της Μελίνας. Την ίδια ώρα ο Διαμαντής, μαθαίνει για την προδοσία και την χαλασμένη παρτίδα κρασιού που έστειλε η Όλγα στην Κίνα για να του ανατρέψει τα σχέδια και την απειλεί φρικτά. Την όλη ιστορία θα την αποκαλύψει ο Ματθαίος στην Αναστασία. Η ένταση μεταξύ του Πάτροκλου και της Άννας κορυφώνεται, όταν ο ίδιος της παραδέχεται πως το ύποπτο τηλεφώνημα που είχε ήταν με την Δήμητρα, και ένας άγριος καυγάς ξεσπά.. Ο Χρήστος θέλοντας να προστατέψει την αδερφή του, υποδεικνύει στον Ματθαίο να είναι πιο διακριτικός σ' ότι αφορά τη σχέση του με την Αναστασία. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας είναι ευτυχισμένοι και κάνουν σχέδια και αγορές για το μωράκι που προτίθενται να υιοθετήσουν.. όμως η έντονη ανησυχία και τα αισθήματα της μητέρας του παιδιού εντοπίζονται από τον Αχιλλέα και τον προβληματίζουν. Η Ευρυδίκη για ακόμα μια φορά συμπεριφέρεται άπληστα και απαιτητικά αναγκάζοντας τον Διαμαντή να της δώσει ένα γερό μάθημα, με κίνδυνο ακόμα και την ίδια της τη ζωή.

Μπρούσκο Επεισόδιο 357 – Δευτέρα 18/5/2015
Μπρούσκο Επεισόδιο 358 – Τρίτη 19/5/2015
Μπρούσκο Επεισόδιο 359 – Τετάρτη 20/5/2015
Μπρούσκο Επεισόδιο 360 – Πέμπτη 21/5/2015
Μπρούσκο Επεισόδιο 361 – Παρασκευή 22/5/2015
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Μπρούσκο Επεισόδιο 362 – Δευτέρα 25/5/2015
Μπρούσκο Επεισόδιο 363 – Τρίτη 26/5/2015
Μπρούσκο Επεισόδιο 364 – Τετάρτη 27/5/2015
Μπρούσκο Επεισόδιο 365 – Πέμπτη 28/5/2015
Μπρούσκο Επεισόδιο 366 – Παρασκευή 29/5/2015


​Η Σάσα Μπάστα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» το βράδυ της Τετάρτης. H γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο πλατό, φορώντας ένα κόκκινο μίνι φόρεμα και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, κερδίζοντας το ανδρικό κοινό. Η Σάσα Μπάστα αναφέρθηκε στην αποχή της από τη τηλεόραση, τους λόγους που αποχώρησε από το «ΟΛΑ» και επέλεξε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το τραγούδι, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη σχέση της με τον dj και ραδιοφωνικό παραγωγό, Valentino.
Δες το βίντεο


​Οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες έχουν κάνει την εμφάνισή τους και οι πρώτες επώνυμες παρουσίες άρχισαν να "πιάνονται" από το φωτογραφικό φακό στις παραλίες.Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ντορέττα Παπαδημητρίου έκαναν τα πρώτα τους μπάνια. Η Παπαδημητρίου είναι γνωστό ότι έχει γυμνασμένο σώμα.Εντύπωση όμως προκάλεσε η ανανεωμένη σιλουέτα της Σπυροπούλου.
Κ.Σπυροπούλου magio Ν.Παπαδημητρίου
Δείτε στο video πως σχολίασε τις φωτογραφίες το "Πρωινό" του Ant1.


​roua mat epeisodia 160- video ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

Τι θα δούμε στο Ρουά ματ και συγκεκριμένα στο Επεισόδιο 160 στον Αντ1
Η Ρουμπίνη, που πλέον γνωρίζει για τον γάμο της Σαμ με τον Άρη Ευθυμίου, θα μάθει όλες τις λεπτομέρειες από την ίδια! Ο Ακύλας θέλει να αποφύγει τη δίκη του Ελευθερίου και κλείνει εισιτήρια για να φύγει άμεσα με την Ειρήνη! Παράλληλα, ο Μάξιμος με την Ιωάννα πηγαίνουν για φαγητό με τη Ρουμπίνη και τον Φίλιππο.. Στο τραπέζι προκύπτουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις με επίκεντρο φυσικά, τον Φίλιππο! Η Βίκυ, θέλοντας να εκδικηθεί την Ιωάννα, αποκαλύπτει στον Μιχαήλ ότι τον κλέβει από τα ποσοστά του στο εργοστάσιο! Το ίδιο βράδυ, ο Ηλίας παθαίνει έμφραγμα.. Στο τέλος, η Ιωάννα μαθαίνει από την αστυνόμο Μαρία, πως η Θάλεια με τον Αποστόλη το έσκασαν μαζί με τα λεφτά του εργοστασίου! Ο Φίλιππος ψάχνει κάποια οικογένεια στην Πάφο με το όνομα Νεοκλέους κρυφά από όλους…. ROUA MAT EPEISODIO 160 VIDEO


​Μπρούσκο επεισόδια BROUSKO 350 MPROUSKO

Μπρούσκο Επεισόδιο 350 Πέμπτη 7/5/2015
Μια άσχημη εξέλιξη βλέπουμε να συμβαίνει ανάμεσα στον νεαρό κρητικό Σήφη αλλά και στον Κύπριο επιχειρηματία τον Ματθαίο, αφού ο Σήφης θα του επιτεθεί έντονα λεκτικά. Η εξέλιξη της υπόθεσης της Δήμητρας και της εγκυμοσύνης δεν είναι ο τι καλύτερο για τη Μελίνα, γεγονός που θα την κάνει ψυχολογικό ράκος, αφού η Δήμητρα δεν θέλει να κυοφορήσει το μωρό της και η Μελίνα θα την κατηγορήσει έντονα και ευθέως. Ο Αχιλλέας κάνει ότι μπορεί και εκείνος και στέκεται στο πλευρό της, ώστε να μην πληγωθεί έντονα και την ενθαρρύνει. Αλλά και αυτός έχει τα δικά του και μεγάλα προβλήματα, με το τροχαίο που συνέβη και δεν έχει σταματήσει ούτε ένα λεπτό να σκέφτεται αυτό το νέο παιδί που σκοτώθηκε στο δυστύχημα που έγινε. Ο Μάρκος φαίνεται ότι έχει σκεφτεί μια λύση, ώστε να καταφέρει να μπορέσει να συμφιλιώσει την γυναίκα του τη Δάφνη μαζί με την Κωνσταντίνα. Ο Μηνάς κάνει και εκείνος τα δικά του σχέδια και έτσι θα αναθέσει στη Δάφνη να πάει και να βοηθήσει την φίλη της Βασιλική ώστε η Βασιλική να διώξει τον μεγάλο φόβο της που έχει σχετικά με την γέννα. Ο Ματθαίος θα μείνει έκπληκτος όταν θα ακούσει δια στόματος της Όλγας ότι και η Ευρυδίκη έχει παίξει κι αυτή το δικό της ρόλο, αφού ο Διαμαντής την είχε μετατρέψει και αυτή την κοπέλα σε ένα δικό του πιόνι. Ακριβώς την ίδια ώρα βλέπουμε την Λουκία να είναι σε μια κατάσταση ανησυχίας και η αιτία είναι μην τυχόν ανακαλύψει ο Παύλος την απόδειξη που έχει κρύψει. Οι συγκεκριμένες αποδείξεις θα τον έφερναν κοντά με τα παιδιά του. Οι εξελίξεις σχετικά με τον Σήφη τρέχουν αφού και εκείνος φαίνεται να είναι σε μια κατάσταση ανησυχίας αφού φοβάται ότι θα χάσει το παιδί του και η αιτία θα είναι ο επερχόμενος γάμος της Αγγελικής. Ακριβώς την ίδια ώρα βλέπαμε ότι η μεγάλη αγάπη που έχει ο Ματθαίος προς το μωρό της Αναστασίας. θα ωθήσουν την Αναστασία να πει στον Ματθαίο όλη την αλήθεια που του έχει κρύψει σχετικά με το παιδί. VIDEO


​Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 7/5/2015 DIKAIOSI EPEISODIO 91
Η Βάλια θα κρυφακούσει την Έλλη να μιλάει μαζί με την Μυρτώ και θα ειδοποιήσει τον Ανδρέου ότι η Ρέα έκανε ξανά την εμφάνιση της. Ο Φίλιππος φαίνεται ότι καταφέρνει να επιβιώσει από το χειρουργείο που έκανε αλλά δυστυχώς δεν γλιτώνει από το πρόβλημα που έχει και μένει παράλυτος. Ο Λευτέρης θα επισκεφθεί την Ερμιόνη και θα της ζητήσει να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στο γάμο τους. Η Έλλη ψάχνει τον Φίλιππο στο κινητό και έχει αρχίσει να σκέφτεται ότι κάτι πρέπει να συμβαίνει. Όταν θα βρει εντελώς τυχαία τα χάπια που είχε καταλαβαίνει αμέσως τι πραγματικά συμβαίνει. Ο πρίγκιπας θα αναθέσει στον Σάκη να πάει και να βρει που έχουν κρυμμένη την Ρέα. Ταυτοχρόνως ο πρίγκιπας βοηθάει και την Βάλια να ξεφορτωθεί και τον Φίλιππο μια και καλή.Ο Σάκης βρίσκει τη διεύθυνση, αλλά πέφτει πάνω στη Μυρτώ, που αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και ειδοποιεί τον Χρηστίδη. Η γιατρός επιβεβαιώνει στον Φίλιππο τα δυσάρεστα νέα την στιγμή που η Έλλη οδηγεί σαν τρελή για να πάει κοντά του. Η Βάλια φτάνει πρώτη, μπαίνει στο δωμάτιο του νοσοκομείου και του προτείνει να τον αποτελειώσει η ίδια! Ο Φίλιππος δέχεται και έτσι η Βάλια του βάζει μέσα στον ορό την ουσία που θα τον σκοτώσει, ενώ την ίδια ώρα φτάνει στο νοσοκομείο η Έλλη, χωρίς όμως να την δει. Ο Χρηστίδης σιγουρεύεται ότι η Μυρτώ δεν έχει καμία σχέση με τον Ανδρέου, αρχίζει όμως να υποπτεύεται την Έλλη. Ο Ανδρέου βρίσκει την κλινική όπου κρύβεται η Ρέα κι αποφασίζει να στείλει τη Νατάσα για να την πλησιάσει.


​Το Σόι σου 35 τι θα δούμε σήμερα 7/5/2015 TO SOI SOU EPEISODIO 35. Το τρομερό λάθος θα κάνει ο Σάββας και θα πει ότι κάποιες φορές η Λυδία ροχαλίζει. Τότε θα παρεξηγηθούν και θα ξεσπάσει ένας άσχημος καβγάς ανάμεσά τους και αυτό θα γίνει θέμα συζήτησης όλης της οικογένειας. Στην συνέχεια για τον ίδιο λόγο θα τσακωθούν ο Βαγγέλης με την Χαρούλα και τότε η Χαρούλα θα έχει μια ιδέα και αυτή θα είναι να βάλουν μια κάμερα το βράδυ και να βιντεοσκοπεί ώστε να μάθουν το πρωί ποιος έχει δίκιο...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget