4/5/15


​Συνελήφθη ο 27χρονος πατέρας της μικρής Άννυ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία τεμάχισε και έβρασε την 4χρονη Άννυ. Αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για τη μητέρα.
H συγκλονιστική μαρτυρία
«Ο πατέρας της τετράχρονης μού διηγήθηκε ότι όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή. Μόλις είδε άψυχο το κορμί της στο πάτωμα, άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα μου διηγήθηκε ότι έβρασε τα κομμάτια του παιδιού του. Στη συνέχεια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πέταξε τα κομμάτια της σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του. Μου είχε πει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χτυπούσε αρκετές φορές το παιδί. Στη συνέχεια ενημέρωσε και τη γυναίκα του και συμφώνησαν να καταγγείλουν την... εξαφάνισή της».

Αυτή την απίστευτη, φρικαλέα περιγραφή για τις συνθήκες θανάτου και «εξαφάνισης» της 4χρονης Άννυ που ήταν υπό αναζήτηση τις τελευταίες εβδομάδες από την ΕΛ.ΑΣ. έδωσε ένας ομοεθνής φίλος των γονιών του κοριτσιού σε κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος πατέρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου και ομολόγησε την φρικτή πράξη του.

Το χρονικό της εξιχνίασης

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι βρέθηκαν κηλίδες αίματος του μικρού κοριτσιού χωρίς ακόμα να έχει βρεθεί το πτώμα του, ενώ το κορίτσι αγνοείτο από τις 24 Απριλίου.

Yπενθυμίζουμε ότι στα δείγματα που είχαν πάρει τα εργαστήρια εγκληματολογικών ερευνών από το σπίτι του πατέρα της στη Μιχαήλ Βόδα, διαπιστώθηκε υπήρχαν ίχνη αίματος, κατά πάσα πιθανότητα του μικρού παιδιού.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής, με βάση συνδυασμό στοιχείων, τα οποία προέκυψαν τόσο από τη μαρτυρία προσώπου του στενού περιβάλλοντος του 27χρονου φερόμενου ως δράστη της ανθρωποκτονίας, όσο και γενετικό υλικό, το οποίο βρέθηκε σε συγκεκριμένα σημεία, καθώς και από μια σειρά άλλες ενδείξεις, που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία στους αρμόδιους αξιωματικούς, για την κατάληξη του άτυχου κοριτσιού.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από την αστυνομία, ύστερα από τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε η 43χρονη μητέρα του κοριτσιού, επίσης υπηκόου Βουλγαρίας, η οποία αρχικά ισχυρίστηκε ότι την απήγαγε κάποια γνωστή της, αλλά στην συνέχεια άλλαξε την κατάθεση της.


​Μπρούσκο επεισόδια BROUSKO 347  MPROUSKO


Μπρουσκο Επεισοδιο 347 Δευτέρα 4/5/2015
Ο Σήφης βλέπει στην είσοδο του σπιτιού τους την αδερφή του την Αναστασία να φιλιέται μαζί με το Ματθαίο. Ο Σήφης στην αρχή βλέποντας το παράνομο ζευγάρι να φιλιέται σοκάρεται στην κυριολεξία και το αποτέλεσμα αυτής της εικόνας είναι τα δύο αδέρφια να συγκρουστούν έντονα μεταξύ τους και να δημιουργηθεί μεγάλη ρήξη. Μια ακόμα εξέλιξη που δεν αναμενόταν είναι ότι η Λουκία επιστρέφει στα Χανιά ώστε να πάει να διεκδικήσει τον πρώην σύζυγό της Παύλο Γιαννακάκη. Η Δάφνη φαίνεται να είναι πολύ πληγωμένη ύστερα από την κουβέντα που είχε με τη μητέρα της και εκείνη τη στιγμή θα παραδεχτεί στον Μάρκο ότι η κουβέντα που είχε με τη μητέρα της για εκείνη στάθηκε πολύ επώδυνη. Η ζήλια φαίνεται ότι θα προσπαθήσει για ακόμα μια φορά να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι δηλαδή την Μελίνα και τον Αχιλλέα και έτσι θα ξαναζήσουν το έντονο πάθος που είχαν. Ο Πάτροκλος για να καταφέρει να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά τον πατέρα του τον Διαμαντή, θα τον αιφνιδιάσει στο γλέντι αφού θα χορέψει στο γάμο του πολλούς παραδοσιακούς Κρητικούς χορούς αλλά χωρίς να το θέλει θα προκαλέσει τον έντονο και μεγάλο θυμό του Μανωλιού. Η Δήμητρα είναι στην κυριολεξία ένα ψυχολογικό ράκος και δεν αντέχει να βλέπει την εικόνα του νιόπαντρου ζευγαριού δηλαδή του Πάτροκλου και της Άννας και θα ξεσπάσει σε έντονα κλάματα. Αυτό το γεγονός θα πέσει στην αντίληψη της Μελίνας. Ο Διαμαντής φαίνεται να είναι χαρούμενος και να καμαρώνει ευτυχισμένος τον Πάτροκλο αλλά αγνοεί το γεγονός ότι δίπλα του ο Ματθαίος μαζί με την Όλγα θα σχεδιάζουν την προσέχεις καταστροφή του. Ακριβώς την ίδια ώρα βλέπουμε τον Σήφη να προβαίνει σε μια κίνηση που δεν την περιμέναμε δηλαδή αρνείται κατηγορηματικά ώστε να πάει και να υπογράψουν το διαζύγιο του μαζί με την Αγγελική.
Μπρούσκο Επεισόδιο 347 VIDEO


​roua mat epeisodia 157 video ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

Τι θα δούμε στο Ρουά ματ και συγκεκριμένα στο Επεισόδιο 157 στον Αντ1
Η Ρουμπίνη μέσα στις ενοχές θα ζητήσει από τον Μάξιμο να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο μεταξύ τους και εκείνος απολογείται που την φίλησε. Την ίδια στιγμή κάνει την εμφάνιση του ο Φίλιππος Σακελλαρίδης, (Γιάννης Σπαλιάρας) ένας μυστηριώδης άντρας που μόλις έφτασε στην Κύπρο τον οποίο προορίζει η Παυλίνα σαν τον άνθρωπο που θα βοηθήσει την Ρουμπίνη με τις επιχειρήσεις του Ιωάννου. Ταυτόχρονα το σχέδιο της Ιωάννας να πουν ψέματα στην Βίκυ για το παιδί έχει αποτέλεσμα. Η Βίκυ έρχεται και είναι πια όλα κανονισμένα να πάει κατευθείαν στην ψυχιατρική κλινική είτε με, είτε παρά την θέληση της. Τέλος η Θάλεια βρίσκει αφορμή τώρα που λείπει η Ιωάννα από το εργοστάσιο, κλέβει ένα χρηματικό ποσό και φεύγει με τον Αποστόλη. ROUA MAT EPEISODIO 157 VIDEO


​Κάτω Παρτάλι 26 epeisodio Δευτερα 4-5-2015 - Το επεισόδιο μας γυρίζει αρχικά πίσω, στην εποχή που η Παναγιώταινα με τον Παναγιώτη και η Λάμπραινα με τον Λάμπρο ήταν σε νεαρή ηλικία. Και οι δύο γυναίκες είναι ανήσυχες γιατί οι άντρες τους πηγαινοέρχονται στην Αθήνα και αναρωτιούνται αν έχουν μπλέξει με γυναίκες. Τη στιγμή που σχεδιάζουν κάτι το μυστηριώδες μεταφερόμαστε και πάλι στο Κάτω Παρτάλι του σήμερα. Ο Θανάσης ρωτάει τη Λάμπραινα και τη Φρειδερίκη που βρίσκεται ο Λάμπρος αλλά αυτές κάνουν τις ανήξερες. Από την άλλη, ο Λάμπρος συνέρχεται και όπως είναι ζαλισμένος πηγαίνει και κρύβεται στο σπίτι της Μοσχούλας. Ο Θανάσης κάνει τα πάντα για να συγκινήσει τη Βίβιαν αλλά εκείνη έχει το μυαλό της στα περασμένα μεγαλεία. Στο μεταξύ ο Μανόλης συναντιέται με τον πατέρα του και πίνοντας τσίπουpα, μαθαίνει πως γνωρίστηκε με τη μητέρα του και γιατί τον εγκατέλειψε...


​NEO EPEISODIO dikaiosi-4-5-2015 Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 4/5/2015
Ο Φίλιππος φαίνεται να ανησυχεί για την επέμβαση που θέλει να κάνει και έτσι θα ζητήσει από την Έλλη να το ξανασκεφτεί πριν πάει να τα ρισκάρει όλα. Η Έλλη θα του ανακοινώσει πως θα καταστρέψει τη μάνα της και δεν θα την εμποδίσει ούτε καν η απόσταση. Η Κλαίρη μαζί με την Ερμιόνη θα έχουν έναν άσχημο καβγά με την Ερμιόνη να λιποθυμάει στα χέρια της Κλαίρης.Ο Μάριος θα πάει και θα δώσει το πρώτο μπουκάλι με την υποτιθέμενη γκαζόζα στον αστυνόμο Χρηστίδη. Η Ελένη θα ζητήσει από την Ρέα να συνεργαστεί μαζί τους ώστε να καταφέρουν να πιάσουν τον Ανδρέου.


​Μην αρχιζεις την μουρμουρα 67 Δευτερα 4-5-2015 min arxizeis ti mourmoura epeisodio 67

Η Βάσω γκρινιάζει γιατί τελευταία δεν πηγαίνουν για ύπνο μαζί και δεν τρώνε μαζί. Το θεωρεί κρίση στη σχέση τους και σημάδι χωρισμού. Κι ο Χάρης που δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να κάνουν τα πάντα μαζί, της δίνει την αφορμή για έναν ωραιότατο καυγά.
Ένα μήλο με ένοικο ένα σκουληκάκι, κάνει τον Μηνά να ξαναθυμηθεί μια πλάκα που του έκαναν οι φίλοι του στο στρατό και δεν την ξεπέρασε ποτέ και να τα βάλει με την Βούλα που, αντί να τον πάρει στα σοβαρά και να κατανοήσει το "πρόβλημα" του, γελάει εις βάρος του.Ο Ηλίας είναι στενοχωρημένος γιατί ένα καινούριο λογιστικό γραφείο του έχει κόψει την πελατεία. Η Μαρίνα τον πείθει να κάνει διαφήμιση στο ίντερνετ για το δικό του γραφείο.


​TRIXES TELEYTAIO EPEISODIO 21 VIDEO Τρίχες Επεισόδιο 21
Τρίχες, δείτε μόνο εδώ τα επεισόδια από την σειρά Τρίχες. Δείτε το επεισόδιο 21 της σειράς Τρίχες όπου πλέον είναι γεγονός το κομμωτήριο που άνοιξε ο Θέμης έχει ξεκινήσει...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget