21/4/15


​ROUA MAT EPEISODIO 148 VIDEO Τρίτη 21/4/15: Η Ρουμπίνη ανακάλυψε πως ο Άρης Ευθυμίου που συστήθηκε με ψεύτικο όνομα, είναι διαχειριστής της εταιρείας του Γιώργου και αν η Ρουμπίνη δεν τα καταφέρει με την εταιρία, θα κληρονομήσει την περιουσία της. Παρά τις αντιρρήσεις της Ρουμπίνης ο Μάξιμος την πηγαίνει μαζί με το μωρό στο σπίτι του όπου και μένουν τη νύχτα. Η Βίκυ συνεχίζει να αντιδρά στην πρόταση της Ιωάννας να γίνει ο Μιχαήλ μέτοχος στο εργοστάσιο ενώ ο Μιχαήλ δέχεται την πρόταση και παραμένει στη δουλειά. Η Παυλίνα προσπαθεί να πλησιάσει τον Ηρόδοτο μιας και η Βίκυ της είπε ότι είναι πληγωμένος από τη στάση της αλλά η συνάντηση τους είναι καταστροφική και καταλήγει σε έντονο φραστικό επεισόδιο. Η Ιωάννα συνεχίζει και χρησιμοποιεί τον Αποστόλη για να κάνει το Δημήτρη να ζηλεύει και το σχέδιό της πετυχαίνει. Στο μεταξύ... κι ενώ ο Μάξιμος ζητά από το Δημήτρη να κοιμηθεί στο σπίτι της Ρουμπίνης για να την προστατεύσει... η Ρουμπίνη δέχεται απρόοπτη επίσκεψη από τον Ευθυμίου.
ROUA MAT EPEISODIO 148 VIDEO


​Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 21/4/2015 Ο Αντρέας και ο Ισίδωρος προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια για του Αριστείδη το θέμα της πατρότητας του Άρη χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Η Μαριλένα μαζί με τον Άρη υποψιάζονται ότι η Τατιάνα παρέσυρε την Σοφία ώστε να πει ψέματα για την εγκυμοσύνη της. Η Βάλια προσπαθεί να πείσει τον Φρίντομ να διώξει την Γωγώ. Εκείνη τη στιγμή έρχεται κλαίγοντας η Σοφία και λέει ότι είπε την αλήθεια στον Άρη. Η Γωγώ θυμώνει και ο Φρίντομ ξενερώνει και την διώχνει. όταν πάει να φύγει και η Βάλια ο Φρίντομ της δίνει ένα φιλί. Αυτή τον χαστουκίζει. Η Πωλίνα έχει επιστρέψει και συναντά τον Άρη στο γραφείο της Βάλιας. ΕΠΕIΣΟΔΙΑ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ


​Μην αρχίζεις την μουρμούρα τι θα δούμε σήμερα 21/4/2015 Ο Χάρης θα βρει μέσα στην τσάντα της Βάσως ένα περιοδικό που έχει μέσα νυφικά.Έτσι εκείνος με τη σειρά του έχει αρχίσει να φοβάται και να σκέφτεται ότι η Βάσω περιμένει να παντρευτούν σύντομα και ότι είναι αποφασισμένη να τον φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων. Τώρα στο στρατόπεδο του κυρίου Μηνά βλέπουμε ότι δέχεται μια πρόταση από τον Τάκη τον καφετζή ώστε να γίνει συνεταίρος στο καφενείο που διατηρεί. Η Βούλα φαίνεται ότι διαφωνεί με αυτή την ιδέα αλλά πολύ γρήγορα καταλαβαίνει ότι ίσως να είναι η μοναδική ευκαιρία της να μην τον έχει στο σπίτι και στα πόδια της όλη τη μέρα και έτσι αναιρεί τις αποφάσεις που του είχε πει ώστε να γίνει επιχειρηματίας. Ακριβώς την ίδια στιγμή βλέπουμε τον Ηλία να περηφανεύεται για τις ικανότητες που έχει στο τάβλι αν και η Μαρίνα τους θυμίζει ότι μόνο μια φορά που έπαιξαν κατάφερε και τον κέρδισε. Τον καλεί μάλιστα σε έναν καινούργιο αγώνα! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ενώ ο Ηλίας δέχεται να ξαναπαίξουν η Μαρίνα δεν θυμάται τίποτα από τα μαθήματά του τάβλι που της είχε δείξει και του ζητάει να της δείξει ξανά.


​trixes-21-4-2015 Τρίχες τι θα δούμε σήμερα 21/4/2015

Το κομμωτήριο του Θέμη θεωρείται πλέον ότι έχει ξεκινήσει και δουλεύει κανονικά και έχει πάρει όλη την πελατεία που είχε η Καιτούλα αφού εκείνη παραμένει κλειστή. Μεγάλη έκπληξη που θα έρθει όμως από την Ντοντό που θα πάει και θα ζητήσει δουλειά από το Θέμη. Απ ότι φαίνεται όμως η νίκη που θα έχει ο Θέμης θα είναι προσωρινή. Και θα αποδειχθεί ότι το χέρι της Αφροδίτης που βρέθηκε είναι ψεύτικο! Έτσι η Καιτούλα φαίνεται να ετοιμάζει την αντεπίθεση της. Έτσι οι δημοσιογράφοι κάνουν την επανεμφάνισή τους στο κομμωτήριο και ο Θέμης θα καλέσει τον Τρύφωνα Σαμαρά. Βέβαια η Κατερίνα Καραβάτου του παίρνει συνέντευξη και όλο αυτό θα έχει αποτέλεσμα το χρήμα να είναι άφθονο στα χέρια του Θέμη.


​Δημήτρης Αρβανίτης μιλάει για το λουκέτο της Δικαίωσης! Ο Δημήτρης Αρβανίτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv αποκάλυψε ότι υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα σχετικά με την σειρά Δικαίωση αφού ο κόσμος είναι απλήρωτος και έχει προκύψει μεγάλο πρόβλημα ανάμεσα στην παραγωγή και το κανάλι. Η παραγωγή απ ότι φαίνεται δεν έχει πάρει χρήματα από το κανάλι και έχει αφήσει απλήρωτους ηθοποιούς συνεργεία και φυσικά τον κύριο Αρβανίτη. Ο σχεδιασμός του κυρίου Δημήτρη Αρβανίτη είναι να ξεκινήσουν την δουλειά την Τετάρτη στις δεκαπέντε Απριλίου που μας πέρασε αλλά αυτό δεν ξέρουν αν γίνει γιατί τα συνεργεία δεν θέλουν να δουλέψουν. Αυτή ήταν και η αιτία που σταμάτησε νωρίτερα και τα κλεμμένα όνειρα. Η εταιρεία παραγωγής η άνωση δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με δύο παραγωγές να μένουν απλήρωτες και αυτή ήταν είναι η αιτία που σταμάτησε η σειρά κλεμμένα όνειρα. Ίσως να σταματήσει σε λίγο και η σειρά δικαίωση. Dhmhtrhs Arvaniths milaei gia to louketo ths Dikaiwshs!

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget