8/4/15


​Αλ Τσαντίρι Νιουζ 7/4/2015 - Δείτε την καταπληκτική εκπομπή του Αλ Τσαντίρι Νιουζ από το Θέατρο Βέμπο με πολύ κέφι και πολύ γέλιο. Απολαύστε την καταπληκτική σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου που θα σας προκαλέσει πολύ γέλιο.
VIDEO


​Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 8/4/2015 Μπρούσκο στο επεισόδιο 329 όπου μέσα σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Βασιλική να δείχνει αποφασισμένη ώστε να πάει να βρει την Μελίνα και να της μιλήσει για τις πολύ ύποπτες ψυχαναλύσεις που έχει ο Αχιλλέας μαζί με την Αλεξάνδρα. Από μεριά της η Δήμητρα κάνει και αυτή κάποιες κινήσεις όπου και πιέζει με οποιονδήποτε τρόπο τον Αχιλλέα να πάει και να βρει μία άλλη ψυχολόγο. Ο Ματθαίος θα βγάλει έξω την Αναστασία για φαγητό και η Όλγα δείχνει να είναι σε έξαλλη κατάσταση και έτσι παίρνει την απόφαση ώστε να βάλει μπροστά τα σχέδια εξόντωσης της οικογένειας των Ματθαίων. Ο Μάρκος παίρνει την απόφαση να μην ξανά πάρει ποτέ τηλέφωνο την Δάφνη, ενώ την ίδια στιγμή βλέπουμε και την γιαγιά Ανδριανή να κάνει την προξενήτρα στην Πανίτσα. Τελικά το προξενείο που θα κάνει η γιαγιά θα έχει μια πολύ κωμική κατάληξη με πάρα πολύ γέλιο αφού ο υποψήφιος γαμπρός θα κρύβει ένα πάρα πολύ μεγάλο μυστικό. Ο Πάτροκλος μαζί με την Άννα καταφέρουν και βάζουν στην τελική ευθεία τον πολυπόθητο γάμο τους και εκεί η Δήμητρα κάνει ότι μπορεί ώστε να κρύψει όσο βαθιά γίνεται τα συναισθήματα που έχει για τον Πάτροκλο, και τότε ξεχειλίζει η απόγνωση της. Ο Παύλος τελικά θα μάθει από τον Μανωλιό για το καφενείο όπου φημολογείται ότι συχνάζει ο Σήφης και τότε θα ξανά ανέβει στην Αθήνα ώστε να πάει να τον βρει. Ο Νεκτάριος θα φύγει για τα Χανιά θα κάνει ένα ταξίδι αστραπή ώστε να καταφέρει και να βρει την αγαπημένη του Αντιγόνη και να τον παρακαλέσει να μην διαλύσουν την σχέση τους.


​Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 8/4/2015
Ο Μάξιμος δηλώνει ότι είναι έτοιμος να στηρίξει τη Ρουμπίνη αφού και ο ίδιος νιώθει ενοχές για το θάνατο του Γιώργου. Ο Ηρόδοτος θα παρεξηγηθεί μαζί με τη Μυρτώ και στη μέση μπαίνει ο Σάββας ώστε να ηρεμήσει την κατάσταση. Εν τω μεταξύ όλοι έχουν μαζευτεί στο σπίτι της Ρουμπίνης ώστε να της συμπαρασταθούν πριν και μετά την κηδεία. Η σειρά θα μεταπηδήσει σαράντα μέρες και εκεί, τους ήρωες να έχουν προχωρήσει την ζωή τους.


​The Mentalist τι θα δούμε σήμερα 8/4/2015 Ο Πάτρικ έχει τυφλωθεί προσωρινά ύστερα από την έκρηξη της βόμβας με την ιδιαιτερότητα ότι για τη στημένη βόμβα είχε λάβει μήνυμα από αυτόν που την έβαλε στο κινητό του. Στη συνέχεια όλη η ομάδα θα πάει να ρυθμίσει τον φόνο ενός οικονομικού συμβούλου στο Χρηματιστήριο. Ο Πάτρικ θα φτάσει στον τόπο του εγκλήματος χωρίς όμως να καταφέρει να έχει την πλήρη όραση του γεγονός όμως που δεν θα εμποδίσει καθόλου να καταφέρει να κάνει καλά τη δουλειά του.


​Στις σύντομες δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες, ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρθηκε στην ανάγκη «να δούμε τι θα κάνουμε να ξαναφέρουμε τις σχέσεις μας μπροστά» επισημαίνοντας ότι η Ρωσία ήταν ο

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget