6/4/15


​ΠΟΥΤΙΝ-ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΟΣΧΑ PUTIN TSIPRAS MOSXA
.H νέα, πολυδιάστατη, εξωτερική πολιτική της Αθήνας και τα θετικά μηνύματα από τη Μόσχα!Στο τελικό του στάδιο µπαίνει το διπλωµατικό παιχνίδι της κυβέρνησης, που παίζεται παράλληλα µε τις διαπραγµατεύσεις. Τα (προ)µηνύµατα του πρωθυπουργού,
οι σκέψεις του Ρώσου προέδρου και η σκεπτική ∆ύση!Τι θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στη Μόσχα στις 8 Απριλίου; Τι θα πει µε τον Βλαντιµίρ Πούτιν; Τα ερωτήµατα αυτά βασανίζουν πολιτικούς και οικονοµικούς κύκλους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ενόψει της επίσηµης επίσκεψης του Ελληνα πρωθυπουργού στη ρωσική πρωτεύουσα.
 


​Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων από τις 11:00 μέχρι τις 18:00 στην Αθήνα και μέχρι τις 16:00 στον Πειραιά.Οι εμποροϋπάλληλοι αντιδρούν και στο πλαίσιο αυτό έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία. Τη Μεγάλη Εβδομάδα θα ισχύσει το συνεχές και διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.Από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.Τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο λειτουργίας είναι 13.00-19.00. Το Μεγάλο Σάββατο 09.00-17.00 για την Αθήνα, 09.00-15.00 για τον Πειραιά και 10.00-16.00 για τη Θεσσαλονίκη.Η Δευτέρα του Πάσχα είναι υποχρεωτική αργία και τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.


​Μπρούσκο Επεισόδιο 327 Mprousko epeisodia 327 Brousko VIDEO

Όλοι ρωτάνε τη Στεφανία για ποιο λόγο την έφερε στην Κρήτη ο φίλος του Σήφη, ο Ορέστης και γιατί ο Σήφης δεν έχει εμφανιστεί ακόμη. Η Μελίνα προσπαθεί να αλλάξει τη γνώμη του Αχιλλέα για το θέμα της παρένθετης μητέρας.Η Δάφνη είναι εξοργισμένη με τη δασκάλα και αποφασίζει να της κάνει μήνυση ενώ το αίσθημα της προδοσίας δεν φεύγει από μέσα της και παραδέχεται στην Πανίτσα και την Κωνσταντίνα ότι υποπτεύεται πλέον όλες τις γυναίκες.Ο Ματθαίος εξομολογείται στην Όλγα πως αγαπάει ακόμη την Αναστασία ενώ ο Χρήστος ζητά από το Διαμαντή να συναντηθούν με την αδερφή του για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.Ο Διαμαντής λέει στον Πάτροκλο να προσεγγίσει πιο πολύ την Αναστασία ώστε να τον εμπιστευτεί και να βρουν έτσι τρόπο να απαλλαγούν από τον Παύλο. Στο μεταξύ ο Νεκτάριος ενημερώνει τον Πάτροκλο για την απόφασή του να πάρει διαζύγιο από τη Δήμητρα κάτι που οδηγεί σε άγριο τσακωμό μεταξύ τους.


​ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 98-99 Μ. Δευτέρα 6/4/2015: Η Μαριλένα αποφασίζει να απομακρυνθεί λίγο από όλους αφήνοντας πληγωμένο τον Αντρέα που ήλπιζε σε επανασύνδεσή τους.Η Τατιανα διεκδικει την εταιρεια απο τον Αριστειδη εκβιαζοντας τον με εναν δικηγορο διαζυγιων...Ο Αριστειδης μετακομιζει στην Μαριλενα και του εξομολογειται οτι χωρισε κι αυτη με τον Παυλο.


​Μην αρχίζεις την μουρμούρα τι θα δούμε σήμερα 6/4/2015 Η Βάσω θέλει να κάνει καταγγελία σε έναν γιατρό, όπου θα ζητάει φακελάκι από μια ασθενή που δεν έχει χρήματα ώστε να της κάνει την επέμβαση.Ο Χάρης θα της εξηγήσει ότι όλο αυτό είναι μέρος του συστήματος που δεν παλεύεται και ξέρει καλά αυτός τι συμβαίνει αφού έχει κατέβει σε τόσες πολλές πορείες. Εκείνη τον κατηγορεί πως είναι όλο λόγια και από πράξεις δεν κάνει τίποτα. Έτσι παίρνει την απόφαση ώστε να τακτοποιήσει την δουλειά μόνη της. Ο Χάρης όμως δεν φαίνεται να αφήνει μόνο του το κορίτσι του. Η Μαρίνα πλέον θεωρεί ότι ένα βάψιμο στα μαλλιά του Ηλία θα ήταν ότι πρέπει αφού πλέον έχουν γκριζάρει πάρα πολύ. Ο Ηλίας από μεριά του δεν θέλει ούτε καν να ακούσει ένα τέτοιο γεγονός και πιστεύει ότι ήρθε ή ώρα ώστε να κάνει κάποια αλλαγή στα μαλλιά του. Ακριβώς την ίδια στιγμή βλέπουμε στην κυρία Βούλα να βρίσκει τα εργαλεία ψαρέματος στην αυλή τους και προσπαθεί να καταλάβει από που έχουν έρθει . Ο κύριος Μηνάς από μεριά του πιστεύει ότι όλο αυτό είναι κάποιο κόλπο της κυρίας Βούλας ώστε να τον ξεσηκώσει να πάνε για ψάρεμα. Άλλα η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική από αυτή που πιστεύουν εκείνοι.


​Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 6/4/2015 ROUA MAT EPEISODIO 137 VIDEO

Ο Μάξιμος παίρνουν την Ρουμπίνη με τη βοήθεια της Παυλίνας και μαζεύουν τα πράγματα της για να φύγει από το σπίτι. Όταν το μάθει ο Γιώργος θα γίνει έξω φρενών και θα ξεκινήσει ένα πραγματικό και άνευ προηγουμένου ανθρωποκυνηγητό. Ο Μάξιμος θα κρύψει την Ρουμπίνη στο εξοχικό σε ένα φίλο του στην Πάφο. Η Παυλίνα θα απομακρύνει τα κινητά της στη Λεμεσό για να μην μπορεί να τους εντοπίσει ο Γιώργος.
ROUA MAT EPEISODIO 137 VIDEO

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget