2/4/15


​Kwstas-Voutsas-kai-Martha-Karagianni AGAPI RE - Κώστας Βουτσάς και Μάρθα Καραγιάννη μαζί σε ολοκαίνουργια σειρά!

Οι εξελίξεις στην ολοκαίνουργη τηλεοπτική σεζόν του 2015 αναμένετε να μας εκπλήξουν ευχάριστα. Ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια που έχουν παίξει στην ελληνική τηλεόραση είναι ο Κώστας Βουτσάς και η Μάρθα Καραγιάννη όπου η επαγγελματική τους πορεία ξανασυναντιέται ύστερα από πάρα πολλά χρόνια για τις ανάγκες μιας καινούργιας οικογενειακής κωμικής σειράς. Ο Κώστας Βουτσάς μαζί με τη Μάρθα Καραγιάννη θα παίξουν σε μια ολοκαίνουργια κωμική σειρά με τον τίτλο ''Αγάπη ρε''


​Ο Τροχός της Τύχης Επεισόδιο 6 - VIDEO - Δείτε το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Αμερικής, το παιχνίδι, που έγραψε ιστορία στην Ελληνική τηλεόραση. Δείτε το επεισόδιο 6 από το παιχνίδι Ο Τροχός της Τύχης που παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, μαζί του η Τζούλια Νόβα. VIDEO


​Το Σοι σου 27 Πεμπτη 2-4-2015 TO SOI SOU

DNA που εμπνέει
Guest: Δάνης Κατρανίδης
Ο Μενέλαος (Παύλος Ορκόπουλος) έχει την ιδέα να φτιάξει μια γκαλερί που δεν θα είναι, όμως, σαν όλες τις άλλες. Αυτή η γκαλερί θα λειτουργεί εντός της κλινικής του. Για να υλοποιήσει το σχέδιό του, έχει έρθει σε επαφή με τον άνθρωπο που είναι ειδικός σε αυτές τις δουλειές, τον Γιώργο Μακρίδη (Δάνη Κατρανίδη). Και καθώς θέλει όλο αυτό να είναι μια ευχάριστη έκπληξη για την Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου), δεν της λέει τίποτα μέχρι τη στιγμή που ο Μακρίδης έρχεται σπίτι τους, για να φάνε και να συζητήσουν. Και πράγματι, η έκπληξη για την Αλεξάνδρα είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη αφού αποδεικνύεται πως με τον καλεσμένο του Μενέλαου γνωρίζονταν από παλιά. Μόνο που ο Μενέλαος δεν είχε μάθει ποτέ τίποτα...


​Φέρεται να άφησε σημείωμα στο κρεβάτι της - Ραγκούσης: Μου είπε «εγώ δεν θα πεθάνω στο Δρομοκαΐτειο εγκαταλελειμμένη και τρελή» - Έκκληση από τη μητέρα της να γυρίσει πίσω - Τι δηλώνει ο διοικητής του ψυχιατρείου - Την Τετάρτη είχε απορριφθεί το αίτημά της για αποφυλάκιση.

Από το Δρομοκαΐτειο απέδρασε τα ξημερώματα της Πέμπτης η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου. Την είδηση επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της Φραγκίσκος Ραγκούσης.
Όπως είπε o ίδιος είχε τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της Τετάρτης με την κυρία Σταμάτη η οποία του είπε ότι «εγώ δεν θα πεθάνω στο Δρομοκαΐτειο εγκαταλελειμμένη και τρελή».
Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο η κυρία Σταμάτη απέδρασε από το μπαλκόνι του δωματίου της τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν κατάφερε να διαφύγει της προσοχής των δύο φρουρών που βρίσκονταν έξω από το δωμάτιό της.
Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πώς κατάφερε να περάσει τα κάγκελα που είχαν τοποθετηθεί στη μπαλκονόπορτά της.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες η κυρία Σταμάτη φεύγοντας άφησε σημείωμα στο κρεβάτι της, το περιεχόμενο του οποίου μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αλλά εικάζεται ότι αναφέρει τους λόγους της απόφασής της.
Κύκλοι του νοσοκομείου σημειώνουν πάντως ότι πρόκειται για νοσηλευτικό ίδρυμα και όχι για φυλακή ώστε να διαθέτει συστήματα υψίστης ασφαλείας.
«Η Βίκυ Σταμάτη απέδρασε παραβιάζοντας το λουκέτο της μπαλκονόπορτάς της - Δεν αποκλείεται να είχε βοήθεια» είπε ο διοικητής του ψυχιατρείου
Από την πλευρά του, ο διοικητής του Δρομοκαΐτειου, κ. Παύλος Θεοδωράκης μιλώντας στο ραδιόφωνο επιβεβαίωσε όσα έχουν γίνει γνωστά ότι δηλαδή η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου απέδρασε όχι από την πόρτα του δωματίου της αλλά από την μπαλκονόπορτα, η οποία είχε λουκέτο. «Έξω από την πόρτα της υπήρχαν δύο φρουροί οπότε δεν μπορούσε να φύγει από εκεί. Έφυγε από την μπαλκονόπορτα παραβίαζοντας μάλλον το λουκέτο».
Σε ερώτηση αν η έγκλειστη στο Δρομοκαΐτειο κυρία Σταμάτη μπορεί να απέδρασε με εξωτερική βοήθεια, ο κ. Θεοδωράκης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο.
Όπως είπε η απουσία της κυρίας Σταμάτη από το δωμάτιό της έγινε αντιληπτή γύρω στις 06:30 το πρωί της Πέμπτης ενώ προσδιόρισε την ώρα απόδρασής της μεταξύ 01:30 και 06:30.
«Απαιτείται διερεύνση όλης της έκτασης του ψυχιατρείου» συμπλήρωσε ο διοικητής του ψυχιατρείου ενώ σημείωσε πως είναι λογικοί οι φόβοι που εκφράζονται από την πλευρά των δικηγόρων της Βίκυς Σταμάτη.
Aλέξης Κούγιας: Αν της συμβεί κάτι, κάποιοι δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν
Ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αποκάλυψε τι του είπε χθες η πελάτης του στο τελευταίο τηλεφώνημα που είχαν πριν γίνει γνωστή η είδηση της απόδρασής της. Εγώ ξέρω τι πρέπει να κάνω» είπε η σύζυγος του πρώην υπουργού στον κ. Κούγια μετά την απόρριψης της νέας αίτησής της για αποφυλάκιση. Ο κ. Κούγιας εξέφρασε την ελπίδα του να μην κάνει κακό στη ζωή της τονίζοντας πως αν συμβεί κάτι τέτοιο «κάποιοι δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν».
Έκκληση από τη μητέρα της: «Την παρακαλώ να γυρίσει εκεί που ήταν»
Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία της μητέρας της, Γεωργίας. Μιλώντας στο Mega, η κυρία Σταμάτη δεν έκρυψε την ανησυχία της, λέγοντας πως το βράδυ της Τετάρτης στις 21:00 μίλησε με τον γιο της αλλά όχι για πολύ, καθώς του είπε πως είναι άρρωστη. Ήταν στενοχωρημένη για την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης, είπε και παρακάλεσε την κόρη της να γυρίσει πίσω. Δεν έκρυψε ούτε κι εκείνη την ανησυχία της μήπως κάνει κακό στον εαυτό της.
Συγκλονιστική ήταν και η μαρτυρία της μητέρας της, Γεωργίας. Η κυρία Γεωργία Σταμάτη μιλώντας στο Mega αποκάλυψε ότι η κόρη της μίλησε με το παιδί της χθες το βράδυ, αλλά δεν του είπε κάτι σχετικά με την απόδρασή της. «Μίλησε με το παιδάκι χθες το βράδυ. Δεν ξέραμε τίποτα», είπε. Πρόσθεσε ότι «ακουγόταν ταλαιπωρημένη, δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει, είπε στο παιδί ότι είναι λίγο άρρωστη».
«Την παρακαλώ να γυρίσει εκεί που ήταν. Μακάρι να είναι καλά, αλλά δεν το νομίζω», σημείωσε μην κρύβοντας την ανησυχία της μήπως κάνει κακό στον εαυτό της.
«Ανησυχώ για τη ζωή της, ήταν απελπισμένη» τόνισε η κυρία Γεωργία Σταμάτη.
Απορρίφθηκε την Τετάρτη εκ νέου το αίτημά της για αποφυλάκιση
Σημειώνεται ότι την Τετάρτη είχε απορριφθεί εκ νέου το αίτημά της για αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους.
Η Βίκυ Σταμάτη, όπως η ιδια ανέφερε στην πέμπτη αίτηση αποφυλάκισης, η οποία απορρίφθηκε την Τετάρτη απο το Πεντεμελές Εφετείο Κακουγημάτων, βρισκόταν σε «ακούσια νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο». Υποστηρίζει ότι πάσχει απο μείζονα καταθλιπτική διαταραχή, ενώ δεν κοιμάται πάνω απο δυο ώρες την ημέρα.
Η κυρία Σταμάτη σε ολές τις αιτησεις αποφυλάκισης που απορρίφθηκαν μετά απο 35 μήνες κρατησης, επικαλείται το γεγονός ότι το παιδί της μεγαλώνει χωρίς κανέναν απο τους δυο γονείς του: Χαρακτηριστικά στην τελευταια ανεφερε: «Δεν αποδεικνύεται ότι θα τέλεσω νέες αξιόποινές πράξεις αφού και για αυτές για τις οποίες κατηγορούμαι δεν τις έχω τέλεσει, αλλά τουναντθιον θα αγωνιστώ σκληρά για να ξεπεράσει ο γιός μου τα προβλήματα αλλά και για την αποκατάσταση της υγείας μου»
Όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας, μιλώντας στο protothema.gr, μετά τις καταγγελίες για τις φρικτές συνθήκες που βιώνει στο Δρομοκαΐτειο, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε ζητήσει την αποφυλάκισή της, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του οκτάχρονου
Ο κ. Κούγιας επισήμανε ότι η κυρία Σταμάτη ζητούσε και ζητά «μόνο να βρεθεί εκ νέου κοντά στο παιδί της», ενώ σημείωσε πως θα ζητήσει από το Δικαστήριο αυτοψία στο χώρο όπου η κυρία Σταμάτη κρατείται, προκειμένου να διαπιστωθούν οι τραγικές συνθήκες τις οποίες η ίδια βιώνει... ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ


​ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ 525 2/4/2015 Κλεμμένα όνειρα Επεισόδιο 525 KLEMMENA ONEIRA

Η αποκάλυψη της κρυφής επικοινωνίας του Νότη με τη Λήδα μέσω Skype κάνουν τη Μαρία να πάρει επιτέλους μία δυναμική στάση απέναντί του, ζητώντας να της ομολογήσει ποια ήταν η πραγματική του σχέση με τη Λήδα. Ο Σταύρος αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία, αλλά η απαγωγή του μωρού της Μαρίας, ανατρέπει για άλλη μία φορά τις καταστάσεις. Στην προσπάθειά του να βρει το παιδί, ο Σταύρος βρίσκεται μπροστά σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, ενώ η απόπειρα αυτοκτονίας της Μάνιας τον φέρνει σε αδιέξοδο...


ROUA MAT EPEISODIO 135 Πέμπτη 2/4/15 ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 135 ΒΙΝΤΕΟ Ο Μάξιμος αναπολεί με την Ιωάννα τις παλιές στιγμές που περνούσαν καλά μαζί και η Ιωάννα του προτείνει να κάνουν μαζί ένα παιδί αλλά ο Μάξιμος διαφωνεί. Ο Γιώργος ανακαλύπτει ότι η Ρουμπίνη "δραπέτευσε". Καταφέρνει όμως να την εντοπίσει στο σπίτι του Μιχαήλ και την παίρνει εξοργισμένος στο σπίτι του. Από την άλλη βάζει τη Μυρτώ να τοποθετήσει κοριούς στο σπίτι του Μάξιμου ενώ ανακοινώνει στη Ρουμπίνη ότι από δω και πέρα θα είναι συνέχεια κλειδωμένη για να μην το ξανασκάσει. Στο μεταξύ η Ιωάννα αφήνει στο Μάξιμο σημείωμα με το οποίο του αποκαλύπτει ότι έμεινε έγκυοs από το Δημήτρη...
ROUA MAT 135 VIDEO

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget