1/4/15


​ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 87 DIKAIOSI EPEISODIA DIKAIWSI

Δικαίωση – Επεισόδιο 87
Η Μυρτώ μαθαίνει για τη σχέση της Ανθής και του Χρηστίδη και της προτείνει να τη ζήσει και να μην κοιτάξει πίσω. Η Βάλια προτείνει στην Έλλη να περάσουν μια μέρα μαζί, παραξενεύοντάς την.


​oi symmathites epeisodia 96 Οι Συμμαθητες επεισοδιο 96!Η Μαριλένα είναι σαστισμένη μπροστά στην μεγάλη έκπληξη του Ανδρέα.Επιτελους εφτασε η πολυποθητη βραδια και για τους δυο. Μετά από 20 χρόνια είναι και πάλι μέσα στο ίδιο βανάκι που σημάδεψε τη ζωη τους...


​ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ.Εκπλήσσει σίγουρα το γυναικείο δίδυμο που ετοιμάζεται να συνεργαστεί κάτω από την τηλεοπτική στέγη του καναλιού "Ε".H Ρούλα Κορομηλά συμφώνησε να αναλάβει μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου την παρουσίαση καθημερινού πρωινού, δέκα με μία.Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Απριλίου και έιναι έτοιμο ήδη και το τηλεοπτικό στούντιο. Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα θα έχει πιθανώς τις επόμενες ημέρες το tvnea. Πάντως αν επαληθευτεί η πληροφορία τότε ίσως συνδέεται και με το γεγονός ότι η Κορομηλά εμφανίζεται πολύ αδύνατη στις φωτογραφίες που ανεβάζει τον τελευταίο καιρό στο Instagram.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget