28/3/15


​Μπρούσκο Επεισόδιο 329-330-331 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 329-330-331 MPROUSKO

Μπρούσκο Επεισόδιο 329 Τετάρτη 8/4/2015 ΜΠΡΟΥΣΚΟ MPROUSKO 329 BROUSKO
Μπρούσκο επεισόδιο 329 Βλέπουμε την Βασιλική να δείχνει αποφασισμένη ώστε να πάει να βρει την Μελίνα και να της μιλήσει για τις πολύ ύποπτες ψυχαναλύσεις που έχει ο Αχιλλέας μαζί με την Αλεξάνδρα. Από μεριά της η Δήμητρα κάνει και αυτή κάποιες κινήσεις όπου και πιέζει με οποιονδήποτε τρόπο τον Αχιλλέα να πάει και να βρει μία άλλη ψυχολόγο. Ο Ματθαίος θα βγάλει έξω την Αναστασία για φαγητό και η Όλγα δείχνει να είναι σε έξαλλη κατάσταση και έτσι παίρνει την απόφαση ώστε να βάλει μπροστά τα σχέδια εξόντωσης της οικογένειας των Ματθαίων. Ο Μάρκος παίρνει την απόφαση να μην ξανά πάρει ποτέ τηλέφωνο την Δάφνη, ενώ την ίδια στιγμή βλέπουμε και την γιαγιά Ανδριανή να κάνει την προξενήτρα στην Πανίτσα. Τελικά το προξενείο που θα κάνει η γιαγιά θα έχει μια πολύ κωμική κατάληξη με πάρα πολύ γέλιο αφού ο υποψήφιος γαμπρός θα κρύβει ένα πάρα πολύ μεγάλο μυστικό. Ο Πάτροκλος μαζί με την Άννα καταφέρουν και βάζουν στην τελική ευθεία τον πολυπόθητο γάμο τους και εκεί η Δήμητρα κάνει ότι μπορεί ώστε να κρύψει όσο βαθιά γίνεται τα συναισθήματα που έχει για τον Πάτροκλο, και τότε ξεχειλίζει η απόγνωση της. Ο Παύλος τελικά θα μάθει από τον Μανωλιό για το καφενείο όπου φημολογείται ότι συχνάζει ο Σήφης και τότε θα ξανά ανέβει στην Αθήνα ώστε να πάει να τον βρει. Ο Νεκτάριος θα φύγει από τα Χανιά θα κάνει ένα ταξίδι αστραπή στα Χανιά ώστε να καταφέρει και να βρει την αγαπημένη του Αντιγόνη και να τον παρακαλέσει να μην διαλύσουν την σχέση τους.

Μπρούσκο Επεισόδιο 330 Πέμπτη 9/4/2015 MPROUSKO 329 BROUSKO
Μπρούσκο στο επεισόδιο 330 όπου οι εξελίξεις που μας περιμένουν μέσα στη σειρά είναι στην κυριολεξία καταιγιστικές αφού η Μελίνα πιστεύει ότι το κόσμημα που αγόρασε ο Αχιλλέας είναι ένα δώρο έκπληξη για αυτήν. Δυστυχώς όμως για εκείνη ποτέ δεν θα φτάσει αυτό το δώρο στα χέρια της και όλο αυτό θα δημιουργήσει αναστάτωση και πολλές απορίες για το τι πραγματικά συμβαίνει. Η επίσκεψη που θα κάνει ο Νεκτάριος στα Χανιά θα δημιουργήσουν μεγάλη αναστάτωση στην Αντιγόνη. Η Δάφνη φαίνεται να είναι πολύ σίγουρη ότι ο Μάρκος έχει πάει στην Αθήνα για γυναικοδουλειές και έτσι εκείνη με τη σειρά της θα εμπιστευτεί την γιαγιά για το πως θα καταφέρει να του μαζέψει τα χαλινάρια μια για πάντα. Πλέον όλα συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό για να ετοιμαστεί ο γάμος του Πάτροκλου. Οι Ματθαίοι θα αναστατωθούν όταν θα καταλάβουν ότι κινδυνεύουν να χάσουν το περιβόητο κτήμα Δημοσθένους. Ο Διαμαντής δείχνει να είναι έξω φρενών αφού θα μάθει ότι ο Παύλος Γιαννακάκης μαζί με τον Μάρκο κινήθηκαν πολύ πιο γρήγορα από εκείνον και ψάχνουν να βρουν τον Σήφη στην Αθήνα. Εν τω μεταξύ βλέπουμε ότι ο φίλος του ο Ορέστης θα κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να πει ψέματα στους δύο κρητικούς ώστε να καταφέρει να χάσουν τα ίχνη του Σήφη αλλά αυτό δεν θα συμβεί ποτέ αφού ο Παύλος Γιαννακάκης θα τον ανακαλύψει. Η Μελίνα τελικά δεν διστάζει και θα αιφνιδιάσει τον Αχιλλέα με αυτό που θα κάνει και θα τον ρωτήσει στα ίσια γι αυτό το πανάκριβο κόσμημα που πήγε και αγόρασε.

Μπρούσκο Επεισόδιο 331 Παρασκευή 10/4/2015 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 331 MPROUSKO
Μπρούσκο στο επεισόδιο 331 ο Αχιλλέας είναι ένας χαρακτήρας ετοιμόλογος και πολύ έξυπνος αφού για να ηρεμήσει τα πράγματα θα προσφέρει στη Μελίνα το κόσμημα και με αυτό το γεγονός θα καταφέρει να της λυθούν όλες οι αμφιβολίες.Η Βασιλική όμως φαίνεται να εξακριβώνεται σε αυτά που πιστεύει αφού θα ακούσει την πραγματική αλήθεια από το στόμα της Αλεξάνδρας.Ο Παύλος φαίνεται να είναι αποφασισμένος ώστε να πάει και να κάνει μια κουβέντα μαζί με το γιο του τώρα που κατάφερε και τον βρήκε στην Αθήνα.Πατέρας και γιος θα συναντηθούν για ακόμα μια φορά πάνω στην Αθήνα.Ο Νεκτάριος μαζί με τον γιο του φαίνεται ότι θα έχουν μια πάρα πολύ συγκινητική στιγμή αναμεταξύ τους.Η Δήμητρα δείχνει να είναι εξοργισμένη και θα τα βάλει με όσους βρίσκει μπροστά τους γιατί πιστεύει ότι όλοι τον κοροϊδεύουν ώστε να καλύψουν το Νεκτάριο αλλά και την Αντιγόνη.Η Δήμητρα δεν θεωρεί ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο αφού και οι δύο δηλαδή η Αντιγόνη και ο Νεκτάριος είναι εξαφανισμένοι.Ο Πάτροκλος εξαπολύει διάφορες απειλές στον Χρήστο ώστε να μην πάει στον Ματθαίο και αποκαλύψει τα σχέδια καταστροφής που έχει ο Διαμαντής για εκείνον.Ο Χρήστος όμως δεν φαίνεται να υπολογίζει τις απειλές του Πάτροκλου.Η σύγκρουση που θα έχει όμως ο Χρήστος με την αδερφή του θα είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί εκείνος πιστεύει ότι η αδελφή του έχει σκοπό να εκδικηθεί και να καταστρέψει τον Ματθαίο.Η Δάφνη για να καταφέρει να προκαλέσει τον Μάρκο θα ζητήσει από την φίλη της την Κωνσταντίνα να πάει και να πει ψέματα ότι στην Κύπρο έχει έναν κρυφό και ρομαντικό ειδύλλιο με ένα μεγάλο δικηγόρο της Κύπρου!Ο Μηνάς θα γίνει έξω φρενών όταν θα πάρει προσκλητήριο για τον γάμο του Πάτροκλου και εκεί θα τα βάλει με τη Βασιλική!Η Ευρυδίκη θα κάνει ότι μπορεί ώστε να ενημερώσει την Δήμητρα για όσα έμαθε για την Αντιγόνη. Η Αναστασία καθώς θα πηγαίνει να διασχίσει έναν κεντρικό δρόμο στην Κύπρο μαζί με το παιδί της θα κοιτάξει προς τη λάθος κατεύθυνση και τότε θα συμβεί το απίστευτο τροχαίο ατύχημα σε εκείνη και το παιδί της...

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 332-333-334-335-336


​Έκανε πρεμιέρα το "One Mark Show" και ο Μάρκος Σεφερλής εμφανίστηκε με ανεβασμένη όπως πάντα διάθεση.Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αφού χόρεψε με το δικό του μοναδικό τρόπο καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό.Άφθονο γέλιο πρόσφερε και το θεατρικό του Σεφερλή με τον Σωτήρη Καλυβάτση. Δείτε τα videos.
VIDEO 1
VIDEO 2


​Fast Furious 7 gr subs 2015 - Πρόκειται για την 7η ταινία της γνωστής αγαπημένης σειράς ταινιών που επιστρέφει προς μεγάλη ευχαρίστηση των φανατικών και όχι μόνο φίλων των τεσσάρων τροχών. Στην ταινία συμμετέχει και ο αδικοχαμένος σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα Paul Walker.Μετά την κόντρα του με τον Όουεν Σο στο 6ο κεφάλαιο, ο Ντόμινικ Τορέτο αποφασίζει να ακολουθήσει μια ήρεμη ζωή. Τα σχέδιά του όμως ανατρέπονται όταν ο αδερφός του αποθανόντος Σο επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού του. Και η περιπέτεια αρχίζει και πάλι...
Είδος: Δράσης, Εγκλήματος, Θρίλερ
Σενάριο: Chris Morgan, Gary Scott Thompson 
Σκηνοθεσία: James Wan
Πρωταγωνιστούν: Vin Diesel, Paul Walker, Jason Statham, Dwayne Johnson
Πρεμιέρα(Ελλάδα): 2 Απριλίου 2015
Χώρα Παραγωγής: USA, Japan
Γλώσσα: English
Διάρκεια: 137 λεπτά
VIDEO


Με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη ασχολήθηκε το "Φως στο Τούνελ" της Παρασκευής 27 Μαρτίου.Όπως αναφέρει στο επίσημο σάιτ η Αγγελική Νικολούλη, στην εκπομπή ακούστηκαν νέες μαρτυρίες από συμφοιτητές του Βαγγέλη ενώ σημαντική ήταν και η μαρτυρία ανθρώπου μέσα από τη Σχολή.  Η δημοσιογράφος επισημαίνει επίσης ότι απομακρύνεται η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που δίνουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. από την εξέταση του DNA.Μίλησε επίσης και η μητέρα του 26χρονου Μάριου Παγεωργίου, κ.Βαρβάρα Θεοδωράκη, που στάθηκε στο πλευρό της μητέρας του Βαγγέλη. Τα όσα είπε καθήλωσαν...Η εκπομπή ασχολήθηκε και με την υπόθεση Άλεξ. Ένα ακόμη μέλος που ανήκε στην ομάδα των "σκληρών" της Βέροιας μίλησε από την Αγγλία όπου βρίσκεται. Δείτε ολόκληρη την εκπομπή.
VIDEO


​EPSILON TV SOULEIMAN ΕΨΙΛΟΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ!
Πρεμιέρα Κυριακή 29 Μαρτίου στις 21:00 και από Δευτέρα 30 Μαρτίου και καθημερινά στις 20:00
Η σειρά "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής" προβλήθηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση της Τουρκίας τον Ιανουάριο του 2011 και κέρδισε αμέσως το τηλεοπτικό κοινό της γειτονικής χώρας.Ταυτόχρονα, αναδείχτηκε ως μια από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές, καθώς απέσπασε σπουδαίες διακρίσεις, όπως: 4 Βραβεία " Antalya Television", τα αντίστοιχα δηλαδή Emmy Awards, συμπεριλαμβανομένου και του "Best Drama 2011″.Η Meral Okay, η σεναριογράφος της σειράς, ήταν από τις διασημότερες και πιο καταξιωμένες στην Τουρκία. Στον ρόλο του Σουλεϊμάν, ο αγαπητός και ιδιαίτερα δημοφιλής στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, Halit Ergenc (Ονούρ, "1001 Νύχτες") και στον ρόλο της Αλεξάνδρας (La Rossa / Hurrem) η ταλαντούχα Meryem Uzerli.Η σειρά εστιάζει στον 16ο αιώνα και περιγράφει τη δυνατή ερωτική ιστορία της Ορθόδοξης Αλεξάνδρας (La Rossa / Hurrem) που συλλαμβάνεται από τους Τούρκους κατακτητές και καταλήγει στο χαρέμι του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή.Σε ηλικία 26 ετών, ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν ξεκίνησε για να χτίσει μια πανίσχυρη αυτοκρατορία. Ανέβηκε στον θρόνο το 1520, άφησε πίσω τη σύζυγό του Μαχιντεβράν και τον γιος τους Μουσταφά και μαζί με έναν καλό του φίλο πήρε τον δρόμο για το παλάτι Τοπ Καπί στην Κωνσταντινούπολη.
Στη διαδρομή, ένα οθωμανικό πλοίο διασχίζει τη Μαύρη Θάλασσα, φέρνοντας σκλάβες ως δώρα για το παλάτι. Σε αυτό το πλοίο βρίσκεται και η Αλεξάνδρα La Rossa. Η νεαρή κοπέλα έχει απαχθεί από την οικογένειά της και πωλείται ως σκλάβα στο παλάτι. Η κοπέλα γοήτευσε με την πρώτη ματιά τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν κι εκείνος δεν δίστασε να της προσφέρει… τα πάντα! Όμως το πάθος του αυτό, φέρνει μαζί αιματοχυσία και πρωτοφανείς ίντριγκες στην αυλή του. Πώς θα διαχειριστεί τον αθεράπευτο έρωτα του Σουλεϊμάν η σύζυγός του και Βασίλισσα, Μαχιντεβράν; Τι ρόλο θα παίξει η σχέση του Μεγάλου Βεζίρη και της αδελφής του Σουλεϊμάν; Η ένταση μεταξύ της Χριστιανικής Ευρώπης και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας πώς θα επηρεάσει τις ζωές των πρωταγωνιστών και την εξέλιξη της ιστορίας;
Εντυπωσιακές πολεμικές σκηνές, φανταχτερά κοστούμια, μαγευτική σκηνοθεσία, ξεχωριστή πλοκή, έρχονται με την υπερπαραγωγή "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής". Σε μια συναρπαστική ιστορία με έντονες διαμάχες για εξουσία, δυνατές συγκρούσεις, παθιασμένους έρωτες, ίντριγκες, αλλά και παιχνίδια συνωμοσίας.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget