20/3/15


​Αποφυλακίστηκαν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός που ήταν προφυλακισμένοι από τα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
Την αποφυλάκισή τους με αυστηρότατους περιοριστικούς όρους διέταξε με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας λόγω λήξη των 18μηνου προσωρινής κράτησης. Ο Ν. Μιχαλολιάκος, σύμφωνα με το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου, θα είναι υποχρεωμένος να παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό, όρος που του είχε επιβληθεί για κατηγορίες που αφορούν παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Παράλληλα στο γραμματέα της ΧΑ επιβλήθηκε και η έξοδος από τη χώρα. Σχετική πρόταση είχε υποβάλει ο Εισαγγελέας Εφετών Ιωάννης Προβατάρης ο οποίος ωστόσο είχε ζητήσει και την επιβολή χρηματικής εγγύησης 125.000 ευρώ. Στο Γ. Λαγό επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της μη συμμετοχής σε δημόσια συνάθροιση.
Στις 29 Μαρτίου, όποτε λήγει το όριο των 18 μηνών προσωρινής κράτησης αναμένεται να αποφυλακιστεί και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.


​ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 316 BROUSKO EPEISODIO 316

Η πρόταση της Δήμητρας, να κυοφορήσει το μωρό της Μελίνας, δίνει ελπίδες στην τελευταία. Ο Σήφης, νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστεί την ανησυχία του για την εξαφάνιση της κόρης του, τηλεφωνεί στη Μελίνα, η ψυχρότητά της όμως τον εξοργίζει.Προκειμένου να τρομοκρατήσει την Όλγα ώστε να την έχει του χεριού του, ο Διαμαντής της στέλνει ένα mail με συνταρακτικές αποκαλύψεις εις βάρος της.Ο Νεκτάριος ανακοινώνει στην Αντιγόνη τις αποφάσεις που πήρε για την σχέση τους, ενώ παράλληλα η Δήμητρα, καταρρέει στο άκουσμα του επερχόμενου γάμου του Πάτροκλου με την Άννα.Ο Αχιλλέας εξακολουθεί να επισκέπτεται κρυφά την Αλεξάνδρα, αγνοώντας ότι η κοπέλα έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται ξανά. Κι ενώ ο Σήφης ενημερώνεται απ' τον ντετέκτιβ πως ανακάλυψε που βρίσκεται η κόρη του, η Μελίνα εξαγριώνεται με τον Αχιλλέα, μετά από μια ανακάλυψη που κάνει.


​Οι συμμαθητές επεισόδια 88 oi symmathites 20/3/15 Ο Φώτης πηγαίνει να δει τον Αντρέα και ο Ισίδωρος με τη Ντίνα μαθαίνουν πως ο γιος τους ετοιμάζεται να παντρευτεί την Σάντρα. Από την άλλη πλευρά στο σπίτι της Μαριλένας, ο πατέρας της βρίσκεται σε μαύρα χάλια, καθώς, η Τατιάνα έχει εξαφανιστεί.


​Δικαίωση Επεισόδιο 80 ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 80 DIKAIOSI EPEISODIO

Ο Θωμάς κρύβεται και περιεργάζεται τη φιγούρα της "Ελλης, που κάτι του θυμίζει. Βρίσκει ένα σημείωμα με τον γραφικό της χαρακτήρα και το παίρνει μαζί του. Δικαίωση. Ο Χρηστίδης εξομολογείται στην Ελένη πως είναι τσιμπημένος με την Ανθή. Η Νατάσα ξανακυλάει στην κοκαΐνη και προχωράει το σχέδιο εξόντωσης του Ανδρέου. Ο Θωμάς συγκρίνει τον γραφικό χαρακτήρα της "Ελλης και συνειδητοποιεί πως αυτή είναι η κόρη της Βάλιας.Η Βάλια διαβάζει το χειρόγραφο του Νικηφόρου και συγκινείται καθώς θυμάται στιγμές απ" αυτόν τον έρωτα. Η Νατάσα προτείνει στον Ανδρέου να περάσουν μια βραδιά πάθους και του ζητάει να τους διώξει όλους απ" το σπίτι για να μείνουν μόνοι. Ο Χρήστος και η Μυρτώ ετοιμάζουν ένα μικρό πάρτι για να γιορτάσουν τα αποτελέσματα των εκλογών. Η Λία πάει στα γραφεία της παράταξης, δήθεν για να συμπαρασταθεί στον Χρήστο, αλλά κυρίως για να "ναι στο πλάι του Θησέα.Ο Φίλιππος μαζεύει τα πράγματά του από το σπίτι της "Ελλης και φεύγει. Ο Χρηστίδης καλεί την Ανθή σπίτι του για φαγητό. Η "Ελλη βρίσκει παρηγοριά στη Μυρτώ και της μιλάει για τα προσωπικά της. Η Μυρτώ την συμβουλεύει να παρατήσει τη δουλειά και να ζήσει τον έρωτά της. Ο Μάριος ψαρεύει την Ελένη για πληροφορίες σχετικά με τη σχέση του Χρηστίδη και της Ανθής. Εκείνη, παρασυρμένη από την κουβέντα, του εξομολογείται πως ο πατέρας της υποψιάζεται τον Ανδρέου για τους φόνους. Ο Μάριος προσπαθεί να την αποπροσανατολίσει. Η Νατάσα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της και ο Ανδρέου, ανυποψίαστος, πέφτει στην παγίδα της.


​Το σόι σου Επεισόδιο 24:
Ο Σάββας και η Λυδία αναγκάζονται να μείνουν για δύο ημέρες στο σπίτι του Βαγγέλη και της Χαρούλας γιατί στο σπίτι τους γίνονται κάποιες εργασίες. Δεν θα αργήσουν όμως να αντιληφθούν ότι είναι δύσκολη η συγκατοίκηση με άλλους, ειδικά όταν οι 2 μέρες γίνουν τέσσερις και οι τέσσερις... οχτώ!
Το σόι σου Επεισόδια 24 Παρασκευή 20/3/15


​Μπρούσκο επεισόδια 322-323-324-325-326 BROUSKO EPISODIA 322-323-324-325-326 MPROUSKO


Μπρούσκο Επεισόδιο 322 Δευτέρα 30/3/2015 MPROUSKO
Ο Ματθαίος μαζί με την Αναστασία ύστερα από πολύ καιρό έρχονται πολύ κοντά τόσο με εκείνη αλλά και με το μωρό της. Αυτή η συνάντηση θα ξυπνήσει και στους δύο καλές ερωτικές στιγμές που είχαν ανάμεσα τους. Ο Πάτροκλος ξεπερνάει οποιοδήποτε όριο και εκεί τον βλέπουμε να παίζει ξύλο μαζί με τον Νεκτάριο και η αιτία θα είναι τα σχέδια του Νεκτάριου σχετικά με τη Δήμητρα και το διαζύγιο και η απόφαση που πήρε να είναι μαζί με την Αντιγόνη. Η Βασιλική κάνει αμέτρητες προσπάθειες ώστε να πείσει όλους τους άλλους ότι απέβαλε αλλά από ότι φαίνεται δεν καταφέρνει να πείσει κανέναν. Οι ανατροπές μέσα στη σειρά συνεχίζουν αφού βλέπουμε τον Χρήστο να απειλεί ευθέως τον Διαμαντή ότι θα ξεσκεπάσει τις βρωμοδουλειές που κάνει εάν δεν αφήσει ήσυχη την αδερφή του. Όλοι φαίνεται ότι εξακολουθούν και είναι απογοητευμένοι αλλά και θυμωμένοι με αυτό που έκανε ο Σήφης. Ο Μηνάς θα πάει και θα κάνει μια τελευταία συζήτηση μαζί του, αλλά αυτά που θα ακούσει από το στόμα του, θα το κάνουν έξω φρενών. Οι ανατροπές συνεχίζουν, αφού ο Πάτροκλος παρακαλάει τη Δήμητρα να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να φύγουν μαζί στο εξωτερικό. Ο Αχιλλέας δείχνει να μην πιστεύει την Αλεξάνδρα ότι τα αισθήματα της για εκείνον είναι ειλικρινά και είναι ερωτευμένη με αυτόν, μέχρι την στιγμή που θα συμβεί ένα δραματικό γεγονός και θα γίνει η αιτία να ξεσπάσουν νέες εξελίξεις.

Μπρούσκο επεισόδιο 323 Τρίτη 31/3/2015 MPROUSKO
Ο Αχιλλέας είναι σοκαρισμένος με αυτό που έγινε με την Αλεξάνδρα και τους τρεις κακοποιούς και έτσι θα ζητήσει την υποστήριξη του Νεκτάριου αλλά και της Δήμητρας ώστε να μην καταλάβει τίποτα η γυναίκα του η Μελίνα. Ο Αχιλλέας όμως δεν φαίνεται να την βγάζει τόσο καθαρή αφού πλέον οι ώρες έχουν περάσει χωρίς κανέναν νέο του και τότε η Μελίνα θα ξεσπάσει πάνω του. Ο Διαμαντής δεν φαίνεται να υποχωρεί σε καμία είδους απειλή και θα συνεχίσει να ασκεί έντονη ψυχολογική βία στην Όλγα ώστε να καταφέρει να την έχει στο χέρι του. Άσχημα τα νέα για τον Σήφη αφού συνεχίζει και δεν δίνει σήμα ζωής και έτσι η αδερφή του είναι εξοργισμένη μαζί του μέχρι που απειλεί ότι θα τον διαγράψει μία και καλή από τη ζωή της. Μια νέα συνεργασία δημιουργείται σε βάθος χρόνου και αυτό θα γίνει η αιτία ώστε η Αναστασία μαζί με τον Ματθαίο να έρθουν πιο κοντά. Πλέον στο σπίτι της Δάφνης και του Μάρκου η κατάσταση θυμίζει εμπόλεμη ζώνη αφού η κατάσταση τους είναι και παραμένει κρίσιμη με αυτό που συνέβη. Πλέον άσχημα τα νέα και για τη Λουκία αφού τα αισθήματα που έχει καταλαβαίνει ότι δεν θα βρουν ποτέ ανταπόκριση από τον Παύλο ύστερα από αυτά που έχουν συμβεί. Η Μελίνα χωρίς να γνωρίζει τίποτα συνεχίζει και εκφράζει τους έντονους ενδοιασμούς που έχει άλλα και την έντονη ζήλια που νιώθει για αυτά που κάνει ο Αχιλλέας. Ο Αχιλλέας όμως είναι σε δύσκολη κατάσταση μιας και η Αλεξάνδρα βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα από τη μαχαιριά.

Μπρούσκο Επεισόδιο 324 Τετάρτη 1/4/2015 MPROUSKO
Κρίσιμα τα πράγματα στο νοσοκομείο με την υγεία της Αλεξάνδρας να κρέμεται από μια κλωστή και όλο αυτό το γεγονός αναγκάζει τον Αχιλλέα να λέει ασύστολα ψέματα, ένα πίσω από το άλλο στη Μελίνα ώστε να καταφέρει να καλύψει όλη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί . Η Αναστασία θα έχει άλλο ένα επαγγελματικό ραντεβού μαζί με τον αγαπημένο της Ματθαίο ενώ θα προσπαθήσει να κρύψει τα συναισθήματα που έχει για εκείνον και έτσι παίρνει την απόφαση να πάει στην Κύπρο και αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την καινούργια επαγγελματική πρόταση που ανοίγει στον ορίζοντα τον συνεταιρισμό τους στην Κίνα. Τελικά η Όλγα ενδίδει στους εκβιασμούς του Διαμαντή και βάζουν μπροστά την μηχανή της καταστροφής αλλά και το σαμποτάζ σε ότι αφορά το καινούργιο κτήμα της οικογένειας Ματθαίων το κτήμα Δημοσθένους . Άσχημα τα νέα για το Μάρκο αφού η Δάφνη φαίνεται να μην καταπίνει αυτό που έκανε και έτσι παίρνει την απόφαση να πάρει το αίμα της πίσω και σε αυτό το σχέδιο θα μπλέξει και τον Διαμαντή καθώς οι δύο τους θα βγουν σε ένα πανάκριβο εστιατόριο της πόλης ώστε να φάνε μαζί. Ο Μηνάς δεν φαίνεται να έφαγε τις δικαιολογίες που του είπε η Βασιλική σχετικά με το παιδί και έτσι την προσκάλεσε ώστε να παντρευτούν ξανά μαζί και να κάνουν μία μεγάλη οικογένεια. Δυστυχώς όμως η Βασιλική έχει και αυτή τα δικά της μυστικά αλλά και τα δικά της σχέδια.

Μπρούσκο Επεισόδιο 325 Πέμπτη 2/4/2015 MPROUSKO
O Αχιλλέας έχει μπερδευτεί ακόμα περισσότερο αφού νοιώθει υπεύθυνος αλλά και τύψεις απέναντι στη γυναίκα του την Μελίνα για τα μυστικά που της λέει, αλλά νοιώθει υπεύθυνος και έχει πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη στην ψυχολόγο του την Αλεξάνδρα που έσωσε την τελευταία στιγμή τη ζωή του. Έτσι αυτό το γεγονός θα λειτουργήσει υπέρ της Μελίνας αφού ο Αχιλλέας ύστερα από αυτά που έχουν συμβεί θα είναι πιο ευάλωτος και έτσι θα δεχτεί να γίνει η Δήμητρα στα κρυφά από τον Νεκτάριο παρένθετη μητέρα στο παιδί της Μελίνας. Ο Μάρκος νομίζει ότι η Δάφνη παίζει μαζί του και ότι αυτά που του λέε ότι είναι ραντεβού με άλλον άνδρα είναι απλά ψέματα ώστε να καταφέρει να τον κάνει να ζηλέψει. Ο Μάρκος τρέχει και επισκέπτεται τον Μανωλιό και την Κωνσταντίνα αφού πιστεύει ακράδαντα ότι την κρύβουν στο σπίτι τους. Την τελική του ευθεία παίρνει το καταστροφικό σχέδιο ενάντια του κτήματος Δημοσθένους του με την Όλγα και τον Πάτροκλο να είναι έτοιμοι ώστε να πατήσουν το κουμπί και όλα τιναχτούν στον αέρα. Η Όλγα φαίνεται ότι έχει εκρήξεις ζήλιας αφού διαπιστώνει ότι ο άντρας της ο Ματθαίος είναι έντονα εξαρτημένος από την παλιά του αγάπη την Αναστασία. Η Ευρυδίκη επιστρέφει μέσα από το βάθος του παρελθόντος διεκδικώντας μια θέση στην οικογένεια των Ματθαίων αλλά δυστυχώς για αυτοί οι προσπάθειες της θα πέσουν πάνω σε τοίχο. Η Βασιλική δεν πρόλαβε να τα βρει καλά καλά με τον Μηνά και φαίνεται να είναι εκνευρισμένη μαζί του αφού ο Μηνάς αρχίζει και σπάει και συγχωρεί σιγά σιγά τον Σήφη αφού τον θεωρεί μέσα του ως έναν αδερφό του.

Μπρούσκο επεισόδιο 326 Παρασκευή 3-4-2015 MPROUSKO
Ο Μάρκος μένει άναυδος όταν μαθαίνει από τον Παύλο Γιαννακάκη ότι η γυναίκα του η Δάφνη είχε βγει ραντεβού μας με τον ισχυρό Διαμαντή. Ο Μάρκος θα κάνει σκηνές ζήλιας στη Δάφνη ενώ εκείνη θα του ανακοινώσει ότι θα ταξιδέψει για την Κύπρο ώστε να τον απατήσει όπως έκανε εκείνος σε αυτήν. Η Μελίνα είναι σχεδόν σίγουρη ότι η Βασιλική δεν απέβαλε αλλά έριξε το παιδί γιατί δεν ήταν του Μηνά αλλά του Πάτροκλου και σε μια στιγμή αδυναμίας η Μελίνα θα του το αποκαλύψει. Ο Πάτροκλος μένει με το στόμα ανοιχτό με αυτά που ακούει και τότε πηγαίνει και τσακώνει με την Βασιλική που δεν του είπε τίποτα αφού τον αφορούσε και αυτόν. Η Αναστασία θα ενημερώσει τον Ματθαίο ότι θα κάνει ένα επαγγελματικό ταξίδι που αφορά τις επιχειρήσεις και αυτό το νέο δεν φαίνεται να ευχαριστεί καθόλου την Όλγα. Η Δήμητρα αποκαλύπτει στον Πάτροκλο ότι πονάει και ματώνει που πηγαίνει να παντρευτεί την Άννα. Ο Παύλος θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να καταφέρει να εντοπίσει στην Αθήνα το γιο του. Η Αναστασία όμως προς στιγμήν είναι πολύ πληγωμένη και θυμωμένη με τον αδελφό της, και δεν φαίνεται μεν διατεθειμένη ώστε να τον συγχωρήσει τόσο εύκολα. Πλέον η Αντιγόνη αρχίζει και χάνει μέρα με τη μέρα τις δυνάμεις της και τις ελπίδες για τον έρωτα που νιώθει για τον Νεκτάριο και μη μπορώντας άλλο να τον μοιραστεί με άλλη γυναίκα, φεύγει χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν και πηγαίνει στα Χανιά στη Βασιλική γεγονός που θα κάνει έξω φρενών το Μηνά. Η Αλεξάνδρα θα αποκαλύψει στον Αχιλλέα ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και για αυτό του έσωσε τη ζωή. Ο Αχιλλέας όμως μένει άναυδος με τις αποκαλύψεις της Αλεξάνδρας αλλά της ξεκαθαρίζει ότι η Μελίνα είναι η γυναίκα της ζωής του και έχει πολλά αισθήματα εκείνη και να μην τρέφει ελπίδες για κάποια σχέση μαζί του.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 327-328-329-330-331


​KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 516, Παρασκευή 20/3/15 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ 516
Ο Γιώργος προσπαθεί να προετοιμάσει το έδαφος και λέει ψέματα στη Νιόβη για τους λόγους που παραιτήθηκε από το κολέγιο. Η ομολογία του Σταύρου ότι υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του έχει ως αποτέλεσμα η Μάνια να τα κάνει κυριολεκτικά "γυαλιά - καρφιά" όλα. Στο μεταξύ η Λήδα είναι προβληματισμένη για το τι συμβάινει ανάμεσα στο Νότη και τη Μαρία. Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την αλήθεια επισκέπτεται τη Μαρία στη γκαλερί και βρίσκεται αντιμέτωπη με μεγάλες και δυσάρεστες αποκαλύψεις...


​Mavro Triantafyllo epeisodio 99 ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 99

Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις από την σειρά Μαύρο Τριαντάφυλλο

Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 99 Παρασκευή 20/3 Mavro Triantafyllo
Η Μελέκ παθαίνει σοκ όταν αντικρίζει τον Μουράτ. Μόλις συνέρχεται η Μελέκ, ο Μουράτ, με τη βοήθειά της, οδηγεί τον Κεντάλ σε αδιέξοδο. Η Εμπρού δεν έχει ακόμα νεότερα σχετικά με το ποιοι είχαν απαγάγει τον Ρουζγκιάρ, αλλά δεν σκοπεύει να αφήσει το θέμα αυτό στην τύχη του. Ο Κεντάλ εξοργίζεται με την απόφαση της Μελέκ να πάει στο σχολείο. Υποκινούμενος από τον φόβο του, επιτίθεται σε όλες τις γυναίκες του σπιτιού με κύριο στόχο την Εμπρού. Η Οζλέμ και η Μελέκ το πληρώνουν ακριβότερα απ' όλες. Η Εμπρού, μετά από όσα έχουν συμβεί, έχει φτάσει στα όριά της...

Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 100 Δευτέρα 23/3 Mavro Triantafyllo

MAVRO TRIANTAFYLLO TELEUTAIO EPEISODIO VIDEO

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget