19/3/15


​ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 315 Πέμπτη 19/3/2015 Mprousko epeisodio 315
. Η πρόταση της Δήμητρας, να κυοφορήσει το μωρό της Μελίνας, δίνει ελπίδες στην τελευταία. Ο Σήφης, νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστεί την ανησυχία του για την εξαφάνιση της κόρης του, τηλεφωνεί στη Μελίνα, η ψυχρότητά της όμως τον εξοργίζει. Προκειμένου να τρομοκρατήσει την Όλγα ώστε να την έχει του χεριού του, ο Διαμαντής της στέλνει ένα mail με συνταρακτικές αποκαλύψεις εις βάρος της. Ο Νεκτάριος ανακοινώνει στην Αντιγόνη τις αποφάσεις που πήρε για την σχέση τους, ενώ παράλληλα η Δήμητρα, καταρρέει στο άκουσμα του επερχόμενου γάμου του Πάτροκλου με την Άννα. Ο Αχιλλέας εξακολουθεί να επισκέπτεται κρυφά την Αλεξάνδρα, αγνοώντας ότι η κοπέλα έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται ξανά. Κι ενώ ο Σήφης ενημερώνεται απ' τον ντετέκτιβ πως ανακάλυψε που βρίσκεται η κόρη του, η Μελίνα εξαγριώνεται με τον Αχιλλέα, μετά από μια ανακάλυψη που κάνει.
ΜΠΡΟΥΣΚΟ 315 VIDEO


​ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ Πέμπτη 19/3 79 dikaiosi epeisodio

Η Μυρτώ αποκαλύπτει στην Έλλη όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Χρήστο και παραδέχεται ότι είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Ενώ ο Ανδρέου είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Λευτέρη, συνειδητοποιεί ότι ο θάνατός του θα του στοιχίσει πολλά. Τον αφήνει ελεύθερο, αφού δίνει εντολή στους μπράβους του να τον περιποιηθούν κατάλληλα. Η 'Ελλη συμβουλεύει τη Μυρτώ να μην εγκαταλείψει τόσο εύκολα τον έρωτά της για τον Χρήστο κι εκείνη θα σταθεί πλάι της σε ό,τι χρειαστεί. Ο Θησέας φλερτάρει με τη Λία, εκείνη αποφασίζει να ενδώσει και κανονίζει να βγουν. Η Ερμιόνη συνειδητοποιεί πως ο Λευτέρης έχει μπλέξει πάλι με τον Ανδρέου και πανικοβάλλεται. Η Νατάσα βρίσκει τρόπο να ξεφορτωθεί τον Ανδρέου αλλά νιώθει τον χρόνο να την πιέζει όταν της αποκαλύπτει πως η τιμωρία της για την εξαφάνισή της θα 'ναι να την κατηγορήσει και για φόνους που δεν έχει κάνει. Η 'Έλλη βρίσκει τον Θωμά να τριγυρίζει έξω από το θέατρο και τρέμει μήπως την αναγνωρίσει. Η Έλλη, από φόβο μην χάσει τον Φίλιππο, του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το σχέδιό της. Η Έλλη μιλάει ανοιχτά στον Φίλιππο για το σχέδιό της κατά της Βάλιας. Του εξηγεί ότι έχει βάλει σκοπό της ζωής της τη δικαίωση της μνήμης του πατέρα της και δεν πρόκειται να φύγει από το πλάι της Βάλιας μέχρι να το πετύχει. Η Ερμιόνη και ο Χρήστος επισκέπτονται τον Λευτέρη στο νοσοκομείο, εκείνος δικαιολογείται πως έπεσε από τις σκάλες, αλλά όταν μένει μόνος με την Ερμιόνη, εκείνη τον πιέζει να της πει όλη την αλήθεια. Ο Θησέας φλερτάρει έντονα τη Λία κι εκείνη ανταποκρίνεται, με αποτέλεσμα να φιληθούν. Ο Λευτέρης εξομολογείται στην Ερμιόνη πως ο Ανδρέου βρίσκεται πίσω από τον ξυλοδαρμό του. Ο Φίλιππος ξεκαθαρίζει στην Έλλη πως δεν έχει την πολυτέλεια να την περιμένει να υλοποιήσει τα σχέδιά της και μετά να ζήσουν τον έρωτά τους, γι' αυτό και την χωρίζει.


​KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 515, Πέμπτη 19/3/15 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ 515
Ο κλοιός σφίγγει γύρω από το Νότη όταν η Λήδα τον απειλεί και του δίνει διορία να πάει μαζί της στο εξωτερικό, διαφορετικά θα αποκαλύψει σε όλους το ποιος πραγματικά είναι. Η Μάνια περιμένει όλο το βράδυ στο αυτοκίνητό της να επιστρέψει στο σπίτι του ο Σταύρος και στη συνέχεια πηγαίνει και τον βρίσκει στο κολέγιο. Εκεί τον πιέζει και ο Σταύρος τελικά παραδέχεται τη σχέση του με την Ελίνα. Από την άλλη ο Λευτέρης αποκαλύπτει στο Σταύρο την κρυφή σχέση που έχει ο Γιώργος με τη Χριστίνα. Στο μεταξύ ο Αγάς παρακολουθεί το Γεράσιμο και ανακαλύπτει ποιος είναι...


​Mavro Triantafyllo epeisodio 98 ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 98
Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις από την σειρά Μαύρο Τριαντάφυλλο
Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 98 Πέμπτη 19/3 Mavro Triantafyllo
Και ενώ η ένταση ανάμεσα στην Αντά και στη Μάγια μεγαλώνει, η Αντά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Μάγια φέρεται μ' αυτόν τον τρόπο και η σιωπή της Μάγια γίνεται αιτία να απομακρυνθούν η μία από την άλλη περισσότερο. Ο Σερντάρ, που βρίσκεται στριμωγμένος ανάμεσά τους, υποφέρει επειδή δεν ξέρει τι να κάνει. Από την άλλη πλευρά, ο Μουράτ δεν αντέχει να μένει πια μακριά από εκείνους που αγαπά και ετοιμάζει ένα πολύ επικίνδυνο σχέδιο. Η Οζλέμ γίνεται μέρος αυτού του σχεδίου χωρίς να το ξέρει. Η επιστροφή του Μουράτ έχει αλλάξει πια τις ισορροπίες μέσα στο αρχοντικό αλλά κανείς δεν το έχει αντιληφθεί ακόμα...

MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIO 1 VIDEO
MAVRO TRIANTAFYLLO TELEUTAIO EPEISODIO VIDEO


​ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 86 dikaiosi

Η Μυρτώ ξεκαθαρίζει στον Θησέα πως από εδώ και πέρα θα του κάνει τη ζωή δύσκολη. Ο Φίλιππος μαθαίνει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της 'Ελλης και αποφασίζει να της σταθεί. Ο Χρηστίδης ζητάει από την Ανθή να του μιλήσει για τη Βάλια, αλλά εκείνη αποφεύγει την κουβέντα.
Ο Χρήστος ζητάει από την Κλαίρη χρόνο, για να ξαναβρούν τις ισορροπίες τους, αλλά δείχνει ζορισμένος για το θέατρο που αναγκάζεται να της παίξει. Η Λία ανακοινώνει στην Ερμιόνη ότι θα φύγει από το σπίτι και θα μείνει με τον φίλο της, χωρίς να της εξηγεί ποιός είναι.
Η Μυρτώ καλεί τον Κλέωνα στο γραφείο της και ζητάει πληροφορίες για τον Θησέα και η κουβέντα καταλήγει με πολύ δυσάρεστες αποκαλύψεις για το προφίλ του νέου Δημάρχου. Ο Χρήστος δέχεται την επίσκεψη ενός νέου πελάτη που είναι αποφασισμένος να τα βάλει με τον Υπουργό Οικονομικών.
Η Βάλια, ζορισμένη από τις εξελίξεις, νιώθει την ανάγκη να μιλήσει στην 'Ελλη για όσα συνέβησαν, αλλά το μετανιώνει. Η Αφροδίτη γυροφέρνει τον Λευτέρη, δείχνοντας ότι έχει κάποιο σχέδιο στο μυαλό της.


​Το σόι σου Επεισόδιο 23 Πέμπτη 19/3 :
  Ένας επιπλέον καλεσμένος εμφανίζεται στο τραπέζι των Τριαντάφυλλων. Πρόκειται για έναν καλοκάγαθο μεν άλλα μίζερο συνάδελφο του Σάββα, που είναι πρόσφατα χωρισμένος με τη γυναίκα του. Ο Ζαχαρίας κλαίγεται και γκρινιάζει συνέχεια για την κακή του τύχη .Όμως δεν χαλάει απλά τη διάθεση σε όλους αλλά σπέρνει και την διχόνοια ανάμεσα στα ζευγάρια. Το τραπέζι είναι έτοιμο να πάρει φωτιά καθώς όλοι θυμούνται ξαφνικά δικά τους θέματα...
Προβολή: Προσεχώς (Πέμπτη 19/3 video+link)


​ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 321-322-323 MPROUSKO EPEISODIA BROUSKO.


ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 321 MPROUSKO EPEISODIO 321 BROUSKO.
Η Αναστασία κατηγορεί ανοιχτά τη Μελίνα και με στοιχεία.. ότι ήταν κι αυτή στο σχέδιο της αρπαγής της μικρής Στεφανίας, δημιουργώντας μεγάλη ένταση στη σχέση της με τον Αχιλλέα. Ο Μάρκος ρίχνει το φταίξιμο στην Δάφνη για την απιστία του, εξοργίζοντάς την ακόμα περισσότερο και εκείνη τον διώχνει από το σπίτι. Ο Μηνάς βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, αφού η Βασιλική δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει την εγκυμοσύνη της. Ενώ η Μελίνα θυμώνει μαζί της, γιατί το θεωρεί άδικο η ίδια να μην μπορεί να κάνει παιδιά και η Βασιλική να μην χαίρεται την εγκυμοσύνη της. Ο Διαμαντής υποδέχεται την οικογένεια της Άννας, προκειμένου συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες και να ορίσουν το συντομότερο ημερομηνία για το γάμο του γάμου Πάτροκλου. Η Δήμητρα πηγαίνει απρόοπτα στο γραφείο των Ματθαίων και χαλά τα σχέδια του Νεκτάριου και της Αντιγόνης. Η Κωνσταντίνα, ο Μανωλιός, ο Μηνάς και η Πανίτσα πιέζουν την Δάφνη να πάει και να ξεμαλλιάσει την γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στη σχέση της με τον Μάρκο. Πριν πάρει την απόφαση της η Δάφνη όμως, η Πανίτσα παίρνει την πρωτοβουλία και επιτίθεται αυτή πρώτη. Η Αγγελική είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν έχουν ακόμα κάποια ενημέρωση για τον Σήφη και την Στεφανία. Η Αλεξάνδρα εξομολογείται στον Αχιλλέα πως ο λόγος που δεν θέλει να συνεχίσουν τις συνεδρίες είναι επειδή έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται και πάλι. Ο Διαμαντής εξηγεί στην Όλγα πώς να καταστρέψει οικονομικά τους Ματθαίους χωρίς να φανεί ίδια.

MPROUSKO EPEISODIO 322 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 322 BROUSKO.
Η Αναστασία κατηγορεί ανοιχτά τη Μελίνα και με στοιχεία ότι ήταν κι αυτή στο σχέδιο της αρπαγής της μικρής Στεφανίας, δημιουργώντας μεγάλη ένταση στη σχέση της με τον Αχιλλέα. Ο Μάρκος ρίχνει το φταίξιμο στην Δάφνη για την απιστία του, εξοργίζοντάς την ακόμα περισσότερο και εκείνη τον διώχνει από το σπίτι. Ο Μηνάς βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, αφού η Βασιλική δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει την εγκυμοσύνη της. Ενώ η Μελίνα θυμώνει μαζί της, γιατί το θεωρεί άδικο η ίδια να μην μπορεί να κάνει παιδιά και η Βασιλική να μην χαίρεται την εγκυμοσύνη της. Ο Διαμαντής υποδέχεται την οικογένεια της Άννας, προκειμένου συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες και να ορίσουν το συντομότερο ημερομηνία για το γάμο του γάμου Πάτροκλου. Η Δήμητρα πηγαίνει απρόοπτα στο γραφείο των Ματθαίων και χαλά τα σχέδια του Νεκτάριου και της Αντιγόνης. Η Κωνσταντίνα, ο Μανωλιός, ο Μηνάς και η Πανίτσα πιέζουν την Δάφνη να πάει και να ξεμαλλιάσει την γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στη σχέση της με τον Μάρκο. Πριν πάρει την απόφαση της η Δάφνη όμως, η Πανίτσα παίρνει την πρωτοβουλία και επιτίθεται αυτή πρώτη. Η Αγγελική είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν έχουν ακόμα κάποια ενημέρωση για τον Σήφη και την Στεφανία. Η Αλεξάνδρα εξομολογείται στον Αχιλλέα πως ο λόγος που δεν θέλει να συνεχίσουν τις συνεδρίες είναι επειδή έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται και πάλι. Ο Διαμαντής εξηγεί στην Όλγα πώς να καταστρέψει οικονομικά τους Ματθαίους χωρίς να φανεί ίδια.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 323 MPROUSKO EPEISODIO 323 BROUSKO.
Όλοι ρωτάνε τη Στεφανία για ποιο λόγο την έφερε στην Κρήτη ο φίλος του Σήφη, ο Ορέστης και γιατί ο Σήφης δεν έχει εμφανιστεί ακόμη. Η Μελίνα προσπαθεί να αλλάξει τη γνώμη του Αχιλλέα για το θέμα της παρένθετης μητέρας.Η Δάφνη είναι εξοργισμένη με τη δασκάλα και αποφασίζει να της κάνει μήνυση ενώ το αίσθημα της προδοσίας δεν φεύγει από μέσα της και παραδέχεται στην Πανίτσα και την Κωνσταντίνα ότι υποπτεύεται πλέον όλες τις γυναίκες.Ο Ματθαίος εξομολογείται στην Όλγα πως αγαπάει ακόμη την Αναστασία ενώ ο Χρήστος ζητά από το Διαμαντή να συναντηθούν με την αδερφή του για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.Ο Διαμαντής λέει στον Πάτροκλο να προσεγγίσει πιο πολύ την Αναστασία ώστε να τον εμπιστευτεί και να βρουν έτσι τρόπο να απαλλαγούν από τον Παύλο. Στο μεταξύ ο Νεκτάριος ενημερώνει τον Πάτροκλο για την απόφασή του να πάρει διαζύγιο από τη Δήμητρα κάτι που οδηγεί σε άγριο τσακωμό μεταξύ τους.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget