16/3/15


​ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 76 dikaiwsi epeisodio 76 16/3/2015
Η Μυρτώ αποκαλύπτει στην Έλλη όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Χρήστο και παραδέχεται ότι είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του.Ενώ ο Ανδρέου είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Λευτέρη, συνειδητοποιεί ότι ο θάνατός του θα του στοιχίσει πολλά. Τον αφήνει ελεύθερο, αφού δίνει εντολή στους μπράβους του να τον περιποιηθούν κατάλληλα. Η 'Ελλη συμβουλεύει τη Μυρτώ να μην εγκαταλείψει τόσο εύκολα τον έρωτά της για τον Χρήστο κι εκείνη θα σταθεί πλάι της σε ό,τι χρειαστεί.Ο Θησέας φλερτάρει με τη Λία, εκείνη αποφασίζει να ενδώσει και κανονίζει να βγουν. Η Ερμιόνη συνειδητοποιεί πως ο Λευτέρης έχει μπλέξει πάλι με τον Ανδρέου και πανικοβάλλεται.Η Νατάσα βρίσκει τρόπο να ξεφορτωθεί τον Ανδρέου αλλά νιώθει τον χρόνο να την πιέζει όταν της αποκαλύπτει πως η τιμωρία της για την εξαφάνισή της θα 'ναι να την κατηγορήσει και για φόνους που δεν έχει κάνει.Η 'Έλλη βρίσκει τον Θωμά να τριγυρίζει έξω από το θέατρο και τρέμει μήπως την αναγνωρίσει. Η Έλλη, από φόβο μην χάσει τον Φίλιππο, του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το σχέδιό της. Η Έλλη μιλάει ανοιχτά στον Φίλιππο για το σχέδιό της κατά της Βάλιας. Του εξηγεί ότι έχει βάλει σκοπό της ζωής της τη δικαίωση της μνήμης του πατέρα της και δεν πρόκειται να φύγει από το πλάι της Βάλιας μέχρι να το πετύχει.Η Ερμιόνη και ο Χρήστος επισκέπτονται τον Λευτέρη στο νοσοκομείο, εκείνος δικαιολογείται πως έπεσε από τις σκάλες, αλλά όταν μένει μόνος με την Ερμιόνη, εκείνη τον πιέζει να της πει όλη την αλήθεια.Ο Θησέας φλερτάρει έντονα τη Λία κι εκείνη ανταποκρίνεται, με αποτέλεσμα να φιληθούν. Ο Λευτέρης εξομολογείται στην Ερμιόνη πως ο Ανδρέου βρίσκεται πίσω από τον ξυλοδαρμό του.Ο Φίλιππος ξεκαθαρίζει στην Έλλη πως δεν έχει την πολυτέλεια να την περιμένει να υλοποιήσει τα σχέδιά της και μετά να ζήσουν τον έρωτά τους, γι' αυτό και την χωρίζει.


​Η Εκδρομή epeisodio 15 τι θα δούμε σήμερα 16/3/2015 I Ekdromi epeisodio 15
Η Έλλη θα ανακαλύψει τον Μάρκο και μεταξύ τους θα γίνει η αναγνώριση ότι δηλαδή είναι αδέρφια. Τότε βλέπουμε και τους δύο να είναι πάρα πολύ συγκινημένοι και ο άντρας θα της παραδεχτεί ότι εκείνος κρατάει το γιο της. Η Έλλη θα προσπαθήσει να τον πείσει ώστε να της δώσει πίσω το παιδί της και τελικά βλέπουμε ότι θα τα καταφέρει. Εκεί βλέπουμε τον Μάρκο να την οδηγεί στο παιδί της. Ο Λάζαρος είναι ανήσυχος αφού θα ανακαλύψει ότι ο Μάρκος απουσιάζει και τότε βλέπει ότι λείπει και η Έλλη και τότε θα θεωρεί ότι απήγαγαν και αυτήν. Η Έλλη θα συναντήσει το παιδί της όπου και θα περάσει τη νύχτα μαζί του. Το Πρωί θα επιστρέψει και θα πει τα νέα στο Λάζαρο όπου και εκείνος θα την αμφισβητήσει έντονα. Η Νατάσα στην προσπάθεια της να ξεφύγει ο Σταύρος θα την τραυματίσει κατά λάθος. Ο Μάρκος είναι ανήσυχος αφού ανακαλύπτει ότι ο Φίλιππος το έχει σκάσει και τότε καταλαβαίνει ότι το σχέδιο που έχει αποτυχημένο. Τότε παίρνει την απόφαση να γυρίσει πίσω στον ξενώνα και ανακοινώνει σε όλους ότι ο δρόμος τελικά άνοιξε και μπορούν να φύγουν.


​Μην αρχίζεις την μουρμούρα 127 τι θα δούμε σήμερα 16/3/2015 Min arxizeis ti moyrmoyra epeisodio127
Ο Χάρης κοροϊδεύει έντονα την Βάσω αφού εξακολουθεί και πιστεύει στο μάτι αλλά και στο ξεμάτιασμα της μητέρας της. Ο Χάρης για να της αποδείξει ότι αυτό το πράγμα που κάνει είναι λάθος, θα της θέσει μία σειρά από περιορισμούς και αυτό το γεγονός φαίνεται να σπάει τα νεύρα της Βάσως! Ο Χάρης όμως θα ξεχάσει να της πει ότι και αυτός έχει μια δικιά του πρόληψη. Το προγραμματισμένο ταξίδι που είχε η κυρία Βούλα μαζί με τον κύριο Μηνά ώστε να πάνε το Πάσχα στο χωριό των γειτόνων τους θα αναβληθεί και όλο αυτό το γεγονός θα χαροποιήσει πάρα πολύ τον κύριο Μηνά,αφού δεν του αρέσουν και πολύ οι εκδρομές. Αυτή η αναβολή όμως θα χαροποιήσει και την κυρία Βούλα αφού θα της δοθεί η ευκαιρία να οργανώσει μια καινούργια πασχαλινή εκδρομή για την Κρήτη . Τώρα βλέπουμε την Μαρίνα να πληγώνει έντονα την μεγάλη αυτοπεποίθηση που έχει ο Ηλίας! Θα κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να διορθώσει αυτό που έκανε, αλλά πολύ γρήγορα θα καταλάβει ότι ο Ηλίας δεν την έχει και τόσο ανάγκη την βοήθεια της όσο εκείνη νόμιζε ! Καταλαβαίνει ότι σχεδόν οι περισσότερες γυναίκες στη γειτονιά των γλυκοκοιτάζουν.


​ROUA MAT EPEISODIA 120 Video Δευτέρα 16/3/2015 Ρουά Ματ επεισόδιο 120 Βίντεο
: Απωθημένα και καταστάσεις από το παρελθόν οδηγούν σε μεγάλη αντιπαράθεση την Ιωάννα και τη Θάλεια. Ο Σάββας δεν καταφέρνει να συνεφέρει τη Βίκυ σχετικά με την έκθεση ενώ ο Μιχαήλ της λέει στα ίσα ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Η ανατροπή έρχεται από την πλευρά της Ρουμπίνης η οποία θέλει να μάθει τι μπορεί να της κρύβει ο Γιώργος και ζητάει βοήθεια από τον... Μάξιμο! Ο Μιχαήλ καλεί σε poμαντικό δείπνο στο σπίτι του την Παυλίνα. Στο μεταξύ ο Μάξιμος τηλεφωνεί στη Ρουμπίνη για να της αποκαλύψει τις ύποπτες δουλειές που είναι μπλεγμένος ο Γιώργος...
Ρουά Ματ επεισόδιο 120 Video


​Mprousko epeisodio 312 Βιντεο Μπρούσκο Επεισόδιο 312 Δευτέρα 16/3/2015 Brousko epeisodio 312 Video
Η πρόταση της Δήμητρας, να κυοφορήσει το μωρό της Μελίνας, δίνει ελπίδες στην τελευταία. Ο Σήφης, νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστεί την ανησυχία του για την εξαφάνιση της κόρης του, τηλεφωνεί στη Μελίνα, η ψυχρότητά της όμως τον εξοργίζει. Προκειμένου να τρομοκρατήσει την Όλγα ώστε να την έχει του χεριού του, ο Διαμαντής της στέλνει ένα mail με συνταρακτικές αποκαλύψεις εις βάρος της. Ο Νεκτάριος ανακοινώνει στην Αντιγόνη τις αποφάσεις που πήρε για την σχέση τους, ενώ παράλληλα η Δήμητρα, καταρρέει στο άκουσμα του επερχόμενου γάμου του Πάτροκλου με την Άννα. Ο Αχιλλέας εξακολουθεί να επισκέπτεται κρυφά την Αλεξάνδρα, αγνοώντας ότι η κοπέλα έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται ξανά. Κι ενώ ο Σήφης ενημερώνεται απ' τον ντετέκτιβ πως ανακάλυψε που βρίσκεται η κόρη του, η Μελίνα εξαγριώνεται με τον Αχιλλέα, μετά από μια ανακάλυψη που κάνει.
Μπρούσκο Επεισόδιο 312 VIDEO


​Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 86 Oi symmathites 16/3/2015 ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ 86
Ο Αριστείδης φαίνεται να είναι ευτυχισμένος και γιορτάζει το γεγονός ότι Τατιάνα είναι έγκυος και ανοίγει σαμπάνιες στην εταιρεία και οι υπάλληλοι μένουν έκπληκτοι με αυτές κινήσεις του. Η Μαριλένα θα εξομολογηθεί στον Παύλο ότι έχει κάποιες υποψίες ότι το παιδί δεν πρέπει να είναι του πατέρα της. Ο Παύλος φαίνεται να είναι ανήσυχος και δεν μπορεί να κρύψει αυτή την ανησυχία που έχει. Ο Αντρέας ασκεί ένα έντονο φλερτ στην Σάντρα, ενώ θα γνωρίσει και τον παράξενο Φώτη.Η Ντίνα θα κάνει κάποιες προφητικές ίσως προβλέψεις στα χαρτιά που θα αφορούν την Μαριλένα.


​mayro-triantafyllo-epeisodio-95 Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις από την σειρά Μαύρο Τριαντάφυλλο
Mavro triantafyllo Επεισόδιο 95 Δευτέρα 16/3
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι κρυφές και μυστικές ενέργειες στο αρχοντικό.Τα άγνωστα τηλεφωνήματα, που δεχόταν ο Κεντάλ, διαδέχονται τώρα σημειώματα, τα οποία του υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνει. Ο Κεντάλ από τη μία κάνει αυτό, που τον προστάζουν και από την άλλη καταστρώνει ένα μεγάλο σχέδιο ενάντια στον αόρατο εχθρό του.Η Καντριγέ, με αφορμή τον εορτασμό της τελετής περιτομής του Ρουζγκιάρ, ενώνει τους συγκατοίκους του αρχοντικού. Αφήνουν κατά μέρος την έχθρα και τις διαφορές τους και συμμετέχουν όλοι στη χαρούμενη αυτή μέρα για τον Ρουζγκιάρ.Οι χαρούμενες στιγμές όμως δυστυχώς δεν κρατούν για πολύ διότι ο Ρουζγκιάρ εξαφανίζεται…

MAVRO TRIANTAFYLLO EPEISODIO 1 VIDEO
MAVRO TRIANTAFYLLO TELEUTAIO EPEISODIO VIDEO

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget