5/3/15


​TUS ft. Έφη Θώδη - Όπως Λάχει Εμείς Οι Βλάχοι Opos Laxei Emeis Oi Vlaxoi TUS Efi Thodi
Μουσική: Ανδρέας Λάμπρου
Στίχοι: TUS
Ενορχήστρωση: Αβέτ Κιζιριάν
Ηχογράφηση, Μίξη, Mastering: Avet Studio
Κλαρίνο: Βασίλης Μαρκόπουλος
Φωνητικά: Ανδρέας Λάμπρου, Στεφανία
Σκηνοθεσία : Μανώλης Τζιράκης
Styling : Πέννυ Βασιλείου
Make up / Μαλλιά : Σοφια Περγιαννακη
VIDEO
Συμμετέχουν οι :
Διονύσης Κάνδηλας
Διονύσης Γιαλούρης
Μιχάλης Παπαδημητρίου
Βαγγέλης Παπαδημητρίου
Χριστόφορος Βιένας
Μάνος Αλμιρός
Αλέξανδρος Διβάνης

Ευχαριστούμε τους:
Τόνια
Κωνσταντίνο Αντιμαχίτη
Νούλη Τσεβά
Ιωάννη Ράπτη
Χαράλαμπο Τσεργάκη

Σπόνσορες:
T.L. MOTORS
LYKOS
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΧΙΤΗΣ (ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ)


TUS ft. Έφη Θώδη - Όπως Λάχει Εμείς Οι Βλάχοι
Guest Star Emilia Barak | TUS ft. Efi Thodi - Opos Laxei Emeis Oi Vlaxoi


​Το σόι σου Επεισόδια 19-20 to soi sou
to soi sou Επεισόδιο 19: Ένα χτύπημα στο πόδι αναγκάζει τη Χαρούλα να κυκλοφορεί με νάρθηκα. Τώρα όμως που πρέπει να παραμένει ακίνητη ποιος θα αναλάβει το μαγείρεμα και ποιος θα καθαρίσει, ειδικά τώρα που περιμένει την ξαδέρφη της Αλέκα που πάντα βρίσκει κάτι κακό να πει; Όλη η οικογένεια αναλαμβάνει να βοηθήσει την κατάσταση κάτω από τις οδηγίες της Χαρούλας. Η βοήθεια που προσφέρεται όμως δεν είναι και η καλύτερη... τα αδέρφια τσακώνονται, τα φαγητά καταστρέφονται και ο έλεγχος στο σπίτι χάνεται... Προβολή: Προσεχώς (Πέμπτη 5/3 video+link)

to soi sou Επεισόδιο 20: "Μάλλον κάτι δεν πηγαίνει καλά για να φτάσει στο σημείο ο Βαγγέλης να πάει κυριακάτικα στη συμπεθέρα, την Αλεξάνδρα με ένα σωρό κρέατα για δώρο". Κάτι τέτοιο σκέφτονται ο Σάββας και η Λυδία ενώ και η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει την επίσκεψη με μεγάλη καχυποψία... Προβολή: Προσεχώς (Παρασκευή 6/3 video+link)


​Maria Helena Kyriakou Eurovision 2015 greece Maria Elena Kyriakou - One Last Breath (Greece) 2015 Eurovision Song Contest
Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον 60ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, τον Μάιο στη Βιέννη. Η όμορφη τραγουδίστρια και περσινή νικήτρια του «The Voice» εντυπωσίασε με την ερμηνεία της μπαλάντας «One Last Breath» και κατάφερε να διακριθεί στον ελληνικό τελικό και να πάρει το εισιτήριο για την... Αυστρία. Η νίκη της προέκυψε κατά 50% από την ψήφο της επταμελούς κριτικής επιτροπής και κατά 50% από τις ψήφους του κοινού μέσω televoting. Την νικήτρια ανακοίνωσε η Έλενα Παπαρίζου μαζί με τον πρόεδρο της κριτικής επιτροπής και διευθυντή στα Μουσικά Σύνολα της ΝΕΡΙΤ Νίκο Ξανθούλη, ενώ η Έλενα-Μαρία Κυριάκου συγκινημένη ευχαρίστησε όλους όσοι την ψήφισαν και την επέλεξαν για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Ευχαριστώ πολύ όλη την Ελλάδα που με επέλεξε. Δεν έχω λόγια. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου συμβαίνει αυτό» είπε η ίδια κρατώντας την ελληνική σημαία και αφού ερμήνευσε για ακόμα μια φορά τη μπαλάντα της.Τη μουσική του «Οne Last Breath», έχουν γράψει οι Ευθύβουλος Θεοχάρους, Μαρία-Έλενα Κυριάκου και τους στίχους οι Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Εβελίνα Τζιώρα.
Maria Elena Kyriakou - One Last Breath (Greece) 2015 Eurovision Song Contest VIDEO


​Κλεμμένα όνειρα 4ος κύκλος Επεισόδιο 505 5/3/2015 Klemmena Oneira epeisodia ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ
Η Χαρά παρακαλάει αγχωμένη τη γιατρό να μην μάθει τίποτα ο Στέφανος για το πρόβλημα της υγείας της. Η Ηρώ βρίσκει τη διαθήκη του Πετρίδη, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η Λήδα και ζητάει να επικοινωνήσει επειγόντως με τον συμβολαιογράφο του. Ο Στέφανος μαθαίνει με τρόμο από τι πάσχει η Χαρά και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει… Στο μεταξύ, η Ηρώ ανακαλύπτει πως ο Πετρίδης είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με ξένους επιχειρηματίες και αποφασίζει να ερευνήσει περισσότερο το θέμα…


​ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 72 Πεμπτη 5-3-2015 DKAIOSI EPEISODIO
Ο Ανδρέου ειδοποιεί τον Λευτέρη πως ήρθε η ώρα να υπογράψουν τα συμβόλαια μεταβίβασης του εμπορικού, όμως ο Λευτέρης αντιδρά κι αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τα δικά του όπλα. Η Κλαίρη επισκέπτεται τα γραφεία της εκλογικής καμπάνιας και κλέβει την ιδέα του διαφημιστικού σποτ της Μυρτώς, παρουσιάζοντάς την για δική της.Ο Γιώργος ανακοινώνει στους δικούς του ότι θα τους ακολουθήσει στη Θεσσαλονίκη. Ο Λευτέρης απειλεί τη Βάλια πως αν δεν τον αφήσει ήσυχο ο Ανδρέου, θα μιλήσει στην αστυνομία για την παράνομη σχέση της με τον Νικηφόρο. Η Βάλια, αφόρητα πιεσμένη, περνάει στην αντεπίθεση.Η Μυρτώ σοκάρεται από το θράσος της Κλαίρης κι εξηγεί στον Χρήστο πως της έκλεψε την ιδέα, αλλά εκείνος δεν πείθεται, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν για μια ακόμη φορά.Ο Φίλιππος και η 'Ελλη ζουν τον έρωτά τους και εκείνος της προτείνει να τα παρατήσουν όλα και να φύγουν μαζί. 'Οταν εκείνη αρνείται, τότε της ζητάει να διαλέξει ανάμεσα σ' εκείνον και τη δουλειά της. Η Βάλια μιλάει ανοιχτά στον Πρίγκιπα και του αποκαλύπτει ότι ο Λευτέρης κάποτε την βίασε. Η 'Ελλη είναι διχασμένη ανάμεσα στον έρωτά της για τον Φίλιππο και τη δίψα να δικαιώσει τον θάνατο του πατέρα της.Ο Χρηστίδης εντοπίζει τον Θωμά και τον καλεί σε ανάκριση. Η Μυρτώ κατηγορεί τον Χρήστο ότι είναι τυφλός και δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι παντρεμένος με μια γυναίκα σαν την Κλαίρη. Ενώ η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο debate του Κλέωνα και του Θησέα, οι δυο τους μαλώνουν άσχημα για μια ακόμη φορά. Η Βάλια βρίσκεται σε εξομολογητική διάθεση και νιώθει ανασφάλεια για το μέλλον, όμως η Ανθή δεν συμμερίζεται τις ανησυχίες της. Ο Φίλιππος κάνει μια τυχαία ανακάλυψη στο σπίτι της 'Ελλης.


​Οι Συμμαθητές Επεισόδια 81 Πέμπτη 5/3/15 Oi symmathites epeisodio 81: Ο συντετριμμένος Παύλος και τα λόγια του κάνουν τη Μαριλένα να "λυγίσει" και να δεχτεί να μείνουν μαζί για να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στην οικογένειά τους.Η Μαριλένα από την άλλη, αποφεύγει τον Αντρέα ο οποίος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της.Στο μεταξύ ο Στέφανος κάνει ότι μπορεί για να εκμαιεύσει από τη Βίβιαν πληροφορίες για την Τατιάνα..


​Μπρούσκο Επεισόδιο 305 Πέμπτη 5-3-2015 brousko epeisodio 305
Μπρούσκο στο επεισόδιο 305 όπου ο Νεκτάριος μαζί με την συμπαράσταση αλλά και την βοήθεια του Αχιλλέα θα πάει και θα αποκαλύψει στο Ματθαίο ότι τελικά ο Διαμαντής είναι ο πραγματικός του πατέρας. Ύστερα από το σοκ που θα πάθει ο Ματθαίος θα προσπαθήσουν όλοι μαζί να αντιμετωπίσουν αυτήν την κατάσταση αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουν και το θέμα με τον Πάτροκλο, ο οποίος πρέπει να τους γυρίσει τα χρήματα που έχει πάρει από εκείνους. Τώρα θα μεταφερθούμε στην Όλγα που βλέπει τον Πάτροκλο να φιλάει με μεγάλο πάθος την Δήμητρα. Τώρα θα μεταφερθούμε στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι του Παύλου Γιαννακάκη ο οποίος έχει βρεθεί με την Λουκία και θα έχουν μια στοιχειώδη συμφωνία σχετικά με το τεστ πατρότητας, αλλά η Λουκία φαίνεται ότι αρνείται πεισματικά να πάει να κάνει αυτό το περιβόητο τεστ.Ο Μάρκος θα πάθει ένα κοινό εποχιακό κρυολόγημα, γεγονός που θα τους κολλήσει όλους και αυτό το πράγμα θα κάνει έξω φρενών την Δάφνη.Παρόλα αυτά που συμβαίνουν η Δάφνη δεν φαίνεται να πτοείται και θα πάει να μάθει ακόμα έναν μονόλογο στο Μηνά ώστε να καταφέρει να κατακτήσει για τα καλά την Βασιλική.Ο Αχιλλέας από μεριά του φαίνεται να πολιορκεί για τα καλά την Αλεξάνδρα ώστε να τον βοηθήσει ψυχολογικά, αλλά εκείνη από μεριά της φαίνεται να αρνείται αυτό το γεγονός πεισματικά. Ο Αχιλλέας παρέα με την Μελίνα όμως,αυτές τις μέρες δείχνουν να παίρνουν πολύ μεγάλες στιγμές ευτυχίας και πλέον τίποτα δεν φαίνεται να μπαίνει εμπόδιο μπροστά στη σχέση τους.
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 305 ΒΙΝΤΕΟ


​Ρουά Ματ Επεισόδια 115 Πέμπτη 5/3/15 Roua Mat epeisodio 115 :
Ο Μιχαήλ αρχίζει και έχει υποψίες για την πλεκτάνη που στήνει η Ιωάννα στη Ρουμπίνη και της το λέει ευθέως. Η Ιωάννα όταν το ακούει κάνει πίσω και αναβάλει προς στιγμή τα σχέδιά της. Ο Δημήτρης μιλάει μετά από χρόνια με τον αδερφό του και συγκινείται. Ο υπεύθυνος στη γκαλερί ξετρελαίνεται και με έναν δεύτερο πίνακα του Ηροδότου. Η Βίκυ ξαφνιάζεται και τελικά λέει ότι ο πίνακας είναι δικός της. Ο Ακύλας και η Ειρήνη συνεχίζουν να ζουν μέσα στην αγωνία λόγω του μυστηριώδη άντρα που τους παρακολουθεί. Ο Μάξιμος βγαίνει για φαγητό με τη Μυρτώ και το Δημήτρη και έχει απρόοπτη συνάντηση με τη Ρουμπίνη και την Ιωάννα. Στο μεταξύ ένας άγνωστος πυροβολεί τον Γιώργο εν ψυχρώ μέσα στο σπίτι του...
ROUA MAT EPEISODIO 115 VIDEO ΡΟΥΑ ΜΑΤ VIDEO

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget