4/3/15


​ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 88  Mayro-Triantafyllo-epeisodio Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 88
Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις από την σειρά Μαύρο Τριαντάφυλλο
ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 88 Πέμπτη 5/3/15 Mavro Triantafyllo
Ο κόσμος της Μάγια γκρεμίζεται όταν μαθαίνει για την Αντά και τον Σερντάρ. Η ζωή ποτέ πια δεν θα είναι όπως παλιά για τις δύο αδελφές αλλά και ο Σερντάρ θα έχει πληρώσει το μερίδιο του.Η Αϊσέ, που έμαθε ότι η Οζλέμ έδειρε την Σιμπέλ, κάνει έφοδο στο αρχοντικό και τους αναστατώνει όλους. Αυτό δεν θα είναι καθόλου καλό για την Οζλέμ. Ο Ογούζ αρχίζει να ερευνά για το cd, που χάθηκε από το τμήμα.Αυτή η κατάσταση είναι ένας βρόγχος, που ξέφυγε από το σχέδιο του Κεντάλ και του Κασίμ. Ο Ογούζ, που βρίσκει κάποιο στοιχείο, μπαίνει στον δρόμο, που θα τον οδηγήσει στο τέλος.Ο Κεντάλ αγάς είναι πια πιεσμένος από κάθε πλευρά και βαδίζει βήμα-βήμα προς το δικό του τέλος…


​paiderastis Leventos Filippos Προφυλακίστηκε ο 40χρονος παιδεραστης Λεβέντος Φίλιππος του Ιωάννη και της Λαμπρινής, που συνελήφθη χθες στο Περιστέρι, ενώ ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έδωσε εντολή να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και η φωτογραφία του.Ειδικότερα, η 10η ανακρίτρια ενώπιον της οποίας απολογήθηκε ο 40χρονος, διέταξε την προφυλάκισή του με τις κατηγορίες της παιδοφιλίας και της αποπλάνησης ανηλίκων.Ο κατηγορούμενος είναι αντιμέτωπος με κακουργηματικές και πλημμεληματικού βαθμού πράξεις, που αφορούν τα αδικήματα του βιασμού, αποπλάνησης ανηλίκου, απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και απόπειρας προσέλκυσης ανηλίκου.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη οι αποκαλύψεις της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τη δράση του προκάλεσαν σοκ, αφού όπως προέκυψε είχε μετατρέψει ένα φορτηγάκι σε... κινητό στούντιο αποπλάνησης με όλα τα «σύνεργα»!Ο 40χρονος συνελήφθη επ' αυτοφώρω, τη στιγμή που είχε επιβιβάσει 13χρονο σε φορτηγάκι με σκοπό να τον αποπλανήσει. Παράλληλα, φέρεται στο παρελθόν να είχε βιάσει και ένα 14χρονο κορίτσι, ωστόσο κυκλοφορούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος.
Πειθαρχική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία
Την ίδια ώρα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε πειθαρχική εξέταση, προκειμένου να εξακριβωθεί αν προκύπτει ολιγωρία υπαλλήλων της για τις ενέργειες που θα έπρεπε να έχουν γίνει, ώστε να συλληφθεί έγκαιρα ο 40χρονος παιδόφιλος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Εισαγγελίας
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «ηδικογραφία υποβλήθηκε στις 25 Αυγούστου του 2014 και «παραδόθηκε απευθείας στον Εισαγγελέα, ο οποίος αυθημερόν έδωσε παραγγελία για την ανακάλυψη του δράστη».
Στις 23 Σεπτεμβρίου του 2014 «η δικογραφία επανήλθε στην υπηρεσία μας και ζητήθηκε και πάλι απευθείας από τον Εισαγγελέα παραγγελία για τη διερεύνηση των στοιχείων του δράστη μέσω facebook, η οποία δόθηκε αυθημερόν. Η εν λόγω δικογραφία επανυποβλήθηκε στην υπηρεσία μας μέσω ταχυδρομείου αυτή τη φορά χωρίς κάποια εξωτερική ένδειξη κατεπείγοντος ως είθισται στις περιπτώσεις αυτές, τον Δεκέμβριο του 2014. Για το λόγο αυτό και με δεδομένο ότι στους Η/Υ της Εισαγγελίας είχε καταχωρηθεί ως δικογραφία με άγνωστο δράστη, η δικογραφία δεν αξιολογήθηκε ως κατεπείγουσα προκειμένου να δοθεί άμεσα στον Εισαγγελέα που τη χειριζόταν για να ασκηθεί η δέουσα ποινική δίωξη».

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση σε ανάλογες περιπτώσεις, όταν δηλαδή έχει προκύψει η ταυτότητα του δράστη και αυτός κρίνεται επικίνδυνος η δικογραφία κατά πάγια πρακτική δεν αποστέλλεται με ταχυδρομείο, αλλά παραδίδεται απευθείας στον Εισαγγελέα προκειμένου να εκδοθεί άμεσα ένταλμα σύλληψης.


ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 4 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στη δημοσιότητα δίνονται τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ο 40χρονος κατελήφθη επ' αυτοφώρω τη στιγμή που είχε επιβιβάσει ανήλικο στο αυτοκίνητό του με σκοπό να τον αποπλανήσει

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 01.03.2015 επ' αυτοφώρω, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τη στιγμή που είχε επιβιβάσει 13χρονο ανήλικο, σε φορτηγάκι τύπου « Van », ιδιοκτησίας του, με σκοπό να τον αποπλανήσει (Σχετική η από 03.03.2015 Παρουσίαση Προϊσταμένου ΔΙ.Δ.Η.Ε. και Εκπροσώπου Τύπου ΕΛ.ΑΣ.).

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον :

(επ.) Λεβέντο (ον.) Φίλιππο του Ιωάννη και της Λαμπρινής.


​ΜΑΝΑ Χ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32 MANA X OURANOU EPEISODIO 32 Τετάρτη 4/3/2015
Ανήθικη πρόταση
Εσύ; Πόσο εύκολα θα μπορούσες ν' αντισταθείς σε μια ανήθικη πρόταση;
Για να πάρει πίσω το μειωμένο ωράριο, η Κατερίνα πρέπει να φλερτάρει έναν Κινέζο μεγαλοπρομηθευτή της εταιρείας της. Ο Δημήτρης ζητάει τη βοήθεια της Ολίβιας για να κερδίσει την Αλεξία. Κι ο Γρηγόρης δέχεται πρόταση από τη Μαριλίζα να ασφαλίσει όλα της τα ακίνητα, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να περνάει αρκετές ώρες στο σπίτι της.Γιατί μάλωσαν η Αλεξία κι η Ολίβια; Θα πάρει το θάρρος ο Δημήτρης να διεκδικήσει την Αλεξία; Θα καταφέρει η Κατερίνα να δείξει εμπιστοσύνη όλες τις ώρες που περνάει ο Γρηγόρης στο σπίτι της Μαριλίζας; 'Η μήπως να δεχτεί την πρόταση γάμου του Κινέζου και να φύγει Κίνα;
Οι απαντήσεις στο Επεισόδιο 32 του Μάνα Χ Ουρανού.


​ROUA MAT EPEISODIO 124-125 ΡΟΥΑ ΜΑΤ
ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 124 ROUA MAT EPEISODIO
Σε μεγάλη ρήξη έρχονται Ιωάννα και Θάλεια καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος.Ο Σάββας προσπαθεί να συνετίσει την Βίκυ για το θέμα της έκθεσης, αλλά δεν καταφέρνει πολλά. Τότε, έρχεται ο Μιχαήλ για να της δώσει να καταλάβει ότι αυτό που κάνει είναι λάθος.Η Ρουμπίνη πιο αγχωμένη από ποτέ, θέλει να μάθει σε τι δουλειές είναι μπλεγμένος ο Γιώργος και ζητάει βοήθεια από τον Μάξιμο.Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ μαγειρεύει και καλεί την Παυλίνα σπίτι του, για μια όμορφη βραδιά.Στο εστιατόριο εμφανίζεται η Θάλεια με άγριες διαθέσεις, αλλά ο Δημήτρης της κόβει αμέσως τον αέρα.Ο Μάξιμος παίρνει την Ρουμπίνη τηλέφωνο για να της πει όλη την αλήθεια για τις βρώμικες δουλειές που κάνει ο Γιώργος!

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 125 ROUA MAT EPEISODIO
Σε μεγάλη ρήξη έρχονται Ιωάννα και Θάλεια καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος.Ο Σάββας προσπαθεί να συνετίσει την Βίκυ για το θέμα της έκθεσης, αλλά δεν καταφέρνει πολλά. Τότε, έρχεται ο Μιχαήλ για να της δώσει να καταλάβει ότι αυτό που κάνει είναι λάθος.Η Ρουμπίνη πιο αγχωμένη από ποτέ, θέλει να μάθει σε τι δουλειές είναι μπλεγμένος ο Γιώργος και ζητάει βοήθεια από τον Μάξιμο.Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ μαγειρεύει και καλεί την Παυλίνα σπίτι του, για μια όμορφη βραδιά.Στο εστιατόριο εμφανίζεται η Θάλεια με άγριες διαθέσεις, αλλά ο Δημήτρης της κόβει αμέσως τον αέρα.Ο Μάξιμος παίρνει την Ρουμπίνη τηλέφωνο για να της πει όλη την αλήθεια για τις βρώμικες δουλειές που κάνει ο Γιώργος!


​ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 316 BROUSKO EPEISODIO 316 MPROUSKO
Η πρόταση της Δήμητρας, να κυοφορήσει το μωρό της Μελίνας, δίνει ελπίδες στην τελευταία. Ο Σήφης, νιώθοντας την ανάγκη να μοιραστεί την ανησυχία του για την εξαφάνιση της κόρης του, τηλεφωνεί στη Μελίνα, η ψυχρότητά της όμως τον εξοργίζει.Προκειμένου να τρομοκρατήσει την Όλγα ώστε να την έχει του χεριού του, ο Διαμαντής της στέλνει ένα mail με συνταρακτικές αποκαλύψεις εις βάρος της.Ο Νεκτάριος ανακοινώνει στην Αντιγόνη τις αποφάσεις που πήρε για την σχέση τους, ενώ παράλληλα η Δήμητρα, καταρρέει στο άκουσμα του επερχόμενου γάμου του Πάτροκλου με την Άννα.Ο Αχιλλέας εξακολουθεί να επισκέπτεται κρυφά την Αλεξάνδρα, αγνοώντας ότι η κοπέλα έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται ξανά. Κι ενώ ο Σήφης ενημερώνεται απ' τον ντετέκτιβ πως ανακάλυψε που βρίσκεται η κόρη του, η Μελίνα εξαγριώνεται με τον Αχιλλέα, μετά από μια ανακάλυψη που κάνει.


​ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 75-76 δικαίωση epeisodio 75-76 dikaiosi

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 75 δικαίωση επεισοδιο 75 dikaiwsi 
Η Έλλη δεν αφήνει τον Φίλιππο να διαβάσει το χειρόγραφο του πατέρα της. Εκείνος την κατηγορεί για έλλειψη εμπιστοσύνης και φεύγει από το σπίτι της. Στο debate τα πνεύματα έχουν οξυνθεί κι ενώ ο Θησέας δείχνει να 'χει τον έλεγχο, ο Κλέωνας πετάει μια βόμβα κι αποκαλύπτει ότι ο Θησέας έχει ένα παιδί που αρνείται να το φροντίσει. Ο Χρηστίδης καταφέρνει να προχωρήσει στην έρευνά του σχετικά με το παρελθόν και το παρασκήνιο στη δίκη του Νικηφόρου. Η Μυρτώ και ο Χρήστος τα χάνουν με την είδηση για το παιδί του Θησέα και του ζητούν εξηγήσεις. Ο Μάξιμος φλερτάρει με την 'Ελλη αλλά εκείνη αδιαφορεί, ενώ η Βάλια τού προτείνει να την κυνηγήσει. Ο Ασίμ γυρνάει στην έπαυλη, καθώς φοβάται για τη ζωή της Νατάσσας. Ο Λευτέρης αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία για να εξασφαλίσει την προστασία του. Η Νατάσσα, μην αντέχοντας άλλο τη «χρυσή» της φυλακή, αποφασίζει να βγάλει τον Ανδρέου από τη μέση για να γλιτώσει. Ο Μάριος πλευρίζει την Ελένη και μαθαίνει πληροφορίες για την έρευνα του Χρηστίδη. Η 'Ελλη βρίσκει τη Μυρτώ σε ένταση και της ζητάει να της μιλήσει ανοιχτά για τα προσωπικά της, προσφέρεται να τη βοηθήσει. Ο Ανδρέου αποφασίζει να χτυπήσει για μια ακόμα φορά.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 76 dikaiwsi epeisodio 76
Η Μυρτώ αποκαλύπτει στην Έλλη όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Χρήστο και παραδέχεται ότι είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του.Ενώ ο Ανδρέου είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Λευτέρη, συνειδητοποιεί ότι ο θάνατός του θα του στοιχίσει πολλά. Τον αφήνει ελεύθερο, αφού δίνει εντολή στους μπράβους του να τον περιποιηθούν κατάλληλα. Η 'Ελλη συμβουλεύει τη Μυρτώ να μην εγκαταλείψει τόσο εύκολα τον έρωτά της για τον Χρήστο κι εκείνη θα σταθεί πλάι της σε ό,τι χρειαστεί.Ο Θησέας φλερτάρει με τη Λία, εκείνη αποφασίζει να ενδώσει και κανονίζει να βγουν. Η Ερμιόνη συνειδητοποιεί πως ο Λευτέρης έχει μπλέξει πάλι με τον Ανδρέου και πανικοβάλλεται.Η Νατάσα βρίσκει τρόπο να ξεφορτωθεί τον Ανδρέου αλλά νιώθει τον χρόνο να την πιέζει όταν της αποκαλύπτει πως η τιμωρία της για την εξαφάνισή της θα 'ναι να την κατηγορήσει και για φόνους που δεν έχει κάνει.Η 'Έλλη βρίσκει τον Θωμά να τριγυρίζει έξω από το θέατρο και τρέμει μήπως την αναγνωρίσει. Η Έλλη, από φόβο μην χάσει τον Φίλιππο, του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το σχέδιό της. Η Έλλη μιλάει ανοιχτά στον Φίλιππο για το σχέδιό της κατά της Βάλιας. Του εξηγεί ότι έχει βάλει σκοπό της ζωής της τη δικαίωση της μνήμης του πατέρα της και δεν πρόκειται να φύγει από το πλάι της Βάλιας μέχρι να το πετύχει.Η Ερμιόνη και ο Χρήστος επισκέπτονται τον Λευτέρη στο νοσοκομείο, εκείνος δικαιολογείται πως έπεσε από τις σκάλες, αλλά όταν μένει μόνος με την Ερμιόνη, εκείνη τον πιέζει να της πει όλη την αλήθεια.Ο Θησέας φλερτάρει έντονα τη Λία κι εκείνη ανταποκρίνεται, με αποτέλεσμα να φιληθούν. Ο Λευτέρης εξομολογείται στην Ερμιόνη πως ο Ανδρέου βρίσκεται πίσω από τον ξυλοδαρμό του.Ο Φίλιππος ξεκαθαρίζει στην Έλλη πως δεν έχει την πολυτέλεια να την περιμένει να υλοποιήσει τα σχέδιά της και μετά να ζήσουν τον έρωτά τους, γι' αυτό και την χωρίζει.


​Μοντέρνα Οικογένεια επεισοδιο 35 τι θα δούμε σήμερα 4/3/2015 monterna oikogeneia epeisodio 35
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Φαίη να προσπαθεί να πείσει την Δανάη αλλά και την Αλεξάνδρα να αποδεχτούν το αίτημα φιλίας που τους έστειλε στο Facebook. Βλέπουμε ότι η Κάρμεν είναι πάρα πολύ καχύποπτη με μια συμμαθήτρια που έχει ο Ντιέγκο στο σχολείο του. Τα προβλήματα δεν σταματούν για τον Φίλιππο αφού θα χάσει την πώληση ενός πολυτελούς σπιτιού από μία πανούργα συνάδελφο που έχει . Ακόμα βλέπουμε ότι ο Μιχάλης θα κάνει μια επίσκεψη στον Δημήτρη αλλά και στον Λαμπρό.Ο Μιχάλης είναι ο πατέρας του Λάμπρου και οι σχέσεις που έχει με τον Τάκη δεν είναι και οι καλύτερες και ο λόγος για αυτό το πρόβλημα είναι ότι και οι δύο δεν αποδέχονται τα παιδιά τους γι αυτό που είναι. Ακόμα θα δούμε τον Πέτρο να μαθαίνει τι έχει συμβεί με την Δανάη αλλά και τον πρώην μαθηματικό τους και όλο αυτό θα αλλάξει για ακόμα μια φορά όλη την κατάσταση.


​10h entoli epeisodio simerino 10η εντολή τι θα δούμε σήμερα 4/3/2015 Σε αυτό το επεισόδιο μας περιμένει η Αλίνα οποία είναι μία αλλοδαπή γυναίκα και ζει πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Μαζί της είναι και μία έφηβη κόρη που έχει το όνομα Μίνα . Η κόρη της είναι μία άριστη μαθήτρια αλλά δεν είναι και πολύ δημοφιλή στο σχολείο της και η αιτία είναι η καταγωγή που έχει , ενώ η μοναδική φίλη που έχει στο σχολείο είναι η Χαρά. Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε την Αλίνα να έχει δεσμό μαζί με τον Θοδωρή που αγαπά πολύ την κόρη της και την βλέπει σαν δικό του παιδί. Στο σχολείο βλέπουμε ότι το Συμβούλιο των καθηγητών πήρε την απόφαση να κάνει σημαιοφόρο στην παρέλαση την Μίνα και όλα αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλέσει αντιδράσεις ανάμεσα σε κάποιους γονείς. Ανάμεσα σε αυτούς που θα στραφούν εναντίον τους είναι και η φίλη της η Χαρά. Εκεί βλέπουμε να τους συμπαραστέκεται ο Θοδωρής απέναντι σε αυτό το ρατσιστικό επεισόδιο αλλά αυτό δεν φαίνεται αρκετό για να ηρεμήσει την κατάσταση με πολλές και τραγικές συνέπειες.


​ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 304 ΒΙΝΤΕΟ Τετάρτη 4/3/15 BROUSKO EPEISODIO 304: Η συνάντηση της Όλγας με αυτόν που κάνει τα παράξενα τηλεφωνήματα φέρνει στην επιφάνεια το μυστικό που τη βασανίζει και το οποίο απειλεί να τινάξει στον αέρα το γάμο της με τον Ματθαίο. Η Στεφανία συζητά με τη Λουκία και αυτό από τη μία κάνει το Σήφη έξαλλο ενώ από την άλλη τον κάνει να αντιληφθεί τις συνέπειες των πράξεων που έχει κάνει ως τώρα. Οι κρίσεις πανικού εξακολουθούν να βασανίζουν τον Αχιλλέα ο οποίος πηγαίνει στο γραφείο της Αλεξάνδρας και της ζητά να τον βοηθήσει να τις αντιμετωπίσει αλλά η Αλεξάνδρα αρνείται να το κάνει. Την ίδια στιγμή, χωρίς να έχει γίνει κάτι το ιδιαίτερο, η Μελίνα αρχίζει και νοιώθει ανασφάλειες. Ο Μηνάς με τη βοήθεια της Δάφνης προσεγγίζει με μοναδικό τρόπο τη Βασιλική που "λυγίζει" και οι 2 τους δείχνουν να κάνουν και πάλι μια νέα αρχή. Η Δάφνη όμως μπορεί να καταφέρνει να λύνει τα προβλήματα των φίλων της αλλά το γεγονός ότι λείπει πολλές ώρες από το σπίτι οδηγεί στα όριά του το Μάρκο που εκνευρίζεται με τη συνεχή απουσία της. Στο μεταξύ ο Πάτροκλος και η Δήμητρα παρασύρονται από το πάθos τους και έρχονται πολύ κοντά... VIDEO


​ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 114 Τετάρτη 4/3/15 roua mat epeisodia


Επεισόδιο 114 roua mat epeisodio perilipsi ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 114 VIDEO
Η Ιωάννα με την Θάλεια στήνουν παγίδα στην Ρουμπίνη κι αυτή άθελα της, πέφτει μέσα.Ο Μάξιμος βρίσκει ευκαιρία, που λείπει ο Γιώργος και ζητάει από την Ρουμπίνη να βρεθούνε.Ο Μιχαήλ, μετά τον χωρισμό, επιστρέφει στο σπίτι του και ξανανιώθει με χαρά την ελευθερία του εργένη.Ο Ηρόδοτος, πρέπει να ετοιμάσει ένα πορτρέτο, για να το δώσει στη Βίκυ και ζωγραφίζει την Αλεξία χωρίς ρούχα.Ο Μάξιμος, κάνει ξεκαθάρισμα στην Μυρτώ και της λέει ότι δεν πρέπει να μάθει κανείς για τις περιπτύξεις τους.Η Βίκυ παρουσιάζει τον πίνακα του Ηρόδοτου στη γκαλερί και ο υπεύθυνος μένει άφωνος με το ταλέντο του.Η περιπέτεια τώρα αρχίζει. Στο μεταξύ, ο μυστηριώδης άγνωστος πάει στο εργοστάσιο για να βρει τον Μάξιμο.


​Οι συμμαθητες επεισοδιο 81 Τεταρτη 4-3-2015 oi symmathites epeisodio 81 Η Μαριλένα τσακώνεται άγρια με τον Παύλο γιατί παραλίγο να πει στον πατέρα της πως ο Αριστείδης δεν είναι παιδί του Παύλου. Ο Στέφανος βλέπει πως η Τατιάνα έχει ένα σημάδι στο σώμα της, ακριβώς το ίδιο με την Αθανασια μια συμμαθητρια τους...


​ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 71 DIKAIWSI EPEISODIA Δικαίωση επεισόδια 71 dikaiosi

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 71 Τεταρτη 4-3-2015
Η Έλλη δεν αφήνει τον Φίλιππο να διαβάσει το χειρόγραφο του πατέρα της. Εκείνος την κατηγορεί για έλλειψη εμπιστοσύνης και φεύγει από το σπίτι της.Στο debate τα πνεύματα έχουν οξυνθεί κι ενώ ο Θησέας δείχνει να 'χει τον έλεγχο, ο Κλέωνας πετάει μια βόμβα κι αποκαλύπτει ότι ο Θησέας έχει ένα παιδί που αρνείται να το φροντίσει.Ο Χρηστίδης καταφέρνει να προχωρήσει στην έρευνά του σχετικά με το παρελθόν και το παρασκήνιο στη δίκη του Νικηφόρου. Η Μυρτώ και ο Χρήστος τα χάνουν με την είδηση για το παιδί του Θησέα και του ζητούν εξηγήσεις.Ο Μάξιμος φλερτάρει με την 'Ελλη αλλά εκείνη αδιαφορεί, ενώ η Βάλια τού προτείνει να την κυνηγήσει. Ο Ασίμ γυρνάει στην έπαυλη, καθώς φοβάται για τη ζωή της Νατάσσας.Ο Λευτέρης αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία για να εξασφαλίσει την προστασία του. Η Νατάσσα, μην αντέχοντας άλλο τη «χρυσή» της φυλακή, αποφασίζει να βγάλει τον Ανδρέου από τη μέση για να γλιτώσει.Ο Μάριος πλευρίζει την Ελένη και μαθαίνει πληροφορίες για την έρευνα του Χρηστίδη. Η 'Ελλη βρίσκει τη Μυρτώ σε ένταση και της ζητάει να της μιλήσει ανοιχτά για τα προσωπικά της, προσφέρεται να τη βοηθήσει. Ο Ανδρέου αποφασίζει να χτυπήσει για μια ακόμα φορά.


​Αφήνονται ελεύθεροι ΟΛΟΙ οι παράνομοι μετανάστες...! Με διαβαθμισμένη υπηρεσιακή εντολή αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι παράνομοι μετανάστες που βρίσκονται σε κέντρα κράτησης αλλά και όσοι βρίσκονται υπό κράτηση σε κρατικές δομές, με την κατηγορία της παράνομης εισόδου. Θα τους χορηγηθεί επίσης 6μηνη άδεια παραμονής. Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, Παναγιώτης Χαρέλας. Ο ίδιος επεσήμανε ότι το υπηρεσιακό έγγραφο προβλέπει επίσης πως σε περίπτωση εντοπισμού παράνομων μεταναστών κατά την είσοδό τους στη χώρα, θα γίνεται καταγραφή και σήμανση, χωρίς να ακολουθείται η διαδικασία της σύλληψης και οι μετανάστες θα λαμβάνουν φύλλο πορείας και άδεια εξάμηνης παραμονής. Ο Π. Χαρέλας δεν ήταν ακόμα σε θέση να διευκρινίσει από πότε θα ισχύσει η συγκεκριμένη εντολή. Η Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλακών αναμένεται να τοποθετηθεί με σχετική ανακοίνωση εντός της ημέρας.


​Klemmena Oneira epeisodia 504
Κλεμμένα όνειρα 4ος κύκλος Επεισόδιο 504 4/3/2015 Klemmena Oneira
Η Ηρώ ζητάει από τον Σταύρο να της επιβεβαιώσει το άλλοθι του Νότη για τη βραδιά του φόνου – γνωστοποιώντας του ότι δεν είναι αρκετά ισχυρό. Ο Σταύρος, μετά από κάποιο δισταγμό, αποφεύγει να αμφισβητήσει το άλλοθι του Νότη. Η Ηρώ, αφού μιλάει με τη γραμματέα του Πετρίδη, ζητάει την έκδοση εντάλματος προκειμένου να ερευνήσει το γραφείο του. Ο πυρετός της Χαράς δεν υποχωρεί και ο Στέφανος αναγκάζεται να τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο…


​ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 87 Τετάρτη 4/3/15 Mavro Triantafyllo

Όταν η Καντριγιέ μαθαίνει ότι ο Μουράτ θέλει να γνωρίσει τον Μπαράν στην Εμπρού, βρίσκεται εγκλωβισμένη ανάμεσα στη συνείδησή της και στην πραγματικότητα.Ο Μουράτ φλέγεται από την επιθυμία να ανταμώσει με τα παιδιά του και γι' αυτό προχωράει βήμα-βήμα για να συναντηθεί μαζί τους. Η Ναρίν δέχεται την πρόταση του Ογούζ.Συγκεντρώνει το θάρρος της για να χτίσει μία νέα ζωή μαζί του. Όμως για την Ναρίν, αυτή η επιθυμία δεν θα είναι κάτι, που θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί τόσο εύκολα…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget